15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Barnesenger (60 bilder): typer og typer, hvordan velge

Barnesenger (60 bilder): typer og typer, hvordan velge

Tilstrekkelig søvn er en forutsetning for riktig fysisk og psykologisk utvikling av barnet. Under en natts søvn vokser kroppen og får ny styrke, muligheten for høy konsentrasjon om ny kunnskap øker. En komfortabel seng er nøkkelen til en behagelig søvn. Derfor bør valget tas på en meget ansvarlig måte, med tanke på alle viktige egenskaper. Artikkelen vår vil hjelpe deg med å takle denne vanskelige oppgaven..

Hvordan velge en barneseng

Møbler til et barn skal ikke bare være vakre og funksjonelle, men også fullt ut tilsvare hans alder. Det er grunnleggende kriterier du absolutt bør ta hensyn til når du velger en babyseng. Disse inkluderer følgende egenskaper:

1. Miljøvennlige komponenter. Sengen må være laget av rent materiale (or, lønn, bjørk). Hvis dette er et tre, er det bedre at det er 100% naturlig, uten ekstra komponenter. Hvis du foretrekker skinnende overflater, bør du definitivt avklare med hvilken maling eller lakk polishen ble laget. Du må være sikker på at designet ikke inneholder giftig avfall som kan påvirke barnets helse negativt..

2. Konstruksjon. Det avhenger av festing av bunnen, avstanden mellom planken og madrassen, størrelsen og modellen på selve sengen. Du må velge et design individuelt, med tanke på barnas alder..

3. Praktikk. Det finnes typer barnesenger som ikke bare inkluderer et soveplass, men også innebygde hyller for leker, et stellebord og skuffer for oppbevaring av klær. Dette er et svært funksjonelt alternativ for ekstra plass- og kostnadsbesparelser..

4. Fravær av traumatiske elementer. Enhver type seng bør utelukke ujevne overflater, skarpe hjørner og andre unødvendige fremspring som barnet utilsiktet kan bli skadet av..

5. Estetisk øyeblikk. Hovedkriteriet for å velge riktig seng er selvfølgelig bekvemmelighet. Men det vil være flott hvis barnets soveplass passer godt inn i den generelle utformingen av rommet og gleder babyens øyne. Ikke foretrekk for lyse kontraster. Fargen på sengen skal være i harmoni med nyanser av veggene. En så rolig design vil påvirke stemningen til barnet ditt positivt..

Hvordan velge en barneseng Hvordan velge en barneseng

Typer barnesenger etter størrelse

Riktig valgt sengemål er 90% av suksessen. Det er flere hovedtyper. Miniatyrbarnesenger i størrelse 90 × 45 er perfekte for babyer fra fødselstidspunktet til seks måneders alder. Soveplass 120×65 er et ideelt og praktisk alternativ for barn under 3 år, og da bør du se nærmere på standardstørrelsene 140×70 eller 160×70. Ikke glem nivået på bunnen. Høyden bør ikke overstige 1 m.

En komfortabel enkeltseng med dimensjoner 90×200 vil godt utfylle rommet til et voksende barn fra 6-9 år. Et annet uvanlig og rasjonelt alternativ er en transformerende seng som vil vokse med barna. Designet sørger for transformasjon ved å brette. Dette lar deg være sikker på at en slik seng virkelig er i stand til å tjene lenge..

Typer barnesenger etter størrelse Typer barnesenger etter størrelse Typer barnesenger etter størrelse Typer barnesenger etter størrelse

Typer barnesenger etter design

Vugger

De blir den første sengen for babyen. Det er to hovedtyper av dem: en vugge og en barneseng. Den første er festet i en vanlig seng, og den andre er festet ved hjelp av spesielle stativer. Det skilles også mellom en standard vugge og en multifunksjonell vugge. Standardversjonen vil spille rollen som et komfortabelt soveplass, og den multifunksjonelle kan inkludere et element av elektronisk reisesyke, hengslede pedagogiske leker, samt gjengivelse av hyggelige barnesanger.

Cradle - Babysenger Cradle - Babysenger Cradle - Babysenger Cradle - Babysenger

Klassisk seng

En av de mest aktuelle modellene. Den har en enkel design og er perfekt for barn fra fødsel til 3 år. Det er en flott mulighet til å justere bunnen avhengig av alder og høyde på barnet. Denne typen barneseng kan se ut som en vugge, kan suppleres med hjul, og kan også utstyres med et stellebord eller praktiske skuffer for klær eller leker..

Klassisk seng - Babysenger Klassisk seng - Babysenger Klassisk seng - Babysenger Klassisk seng - Babysenger Klassisk seng - Babysenger Klassisk seng - Babysenger Klassisk seng - Babysenger

Lekegrind

Dette er et multifunksjonelt alternativ som vil appellere til foreldre til aktive barn. Designløsningen består av flere forskjellige bunnposisjoner, som enkelt kan utstyres med en vugge. Et særtrekk er det tynne nettverket som pryder veggene i barnesengen. Fraværet av stive materialer og kompakthet gjør at du kan ta barnesengen selv på tur.

Lekegrind - Barnesenger Lekegrind - Barnesenger Lekegrind - Barnesenger Lekegrind - Barnesenger Lekegrind - Barnesenger

Gyngeseng

Navnet taler for seg selv på mange måter. En slik seng er i stand til å lansere en pendelmekanisme som utelukkende svinger soveplassen og etterlater beina helt ubevegelige. For ekstra sikkerhet er det beholdere. De bidrar til å unngå uventet og uplanlagt rocking..

Gyngeseng - Barnesenger Gyngeseng - Barnesenger Gyngeseng - Barnesenger Gyngeseng - Barnesenger Gyngeseng - Barnesenger Gyngeseng - Barnesenger

Temaseng

En veldig original tilnærming for å skape et lyst soveplass. Passer for barn fra 3 år. Sengens utseende kan ligne en brannbil, en buss, et hus fra din favoritttegneserie eller til og med en sødme. En slik beslutning vil ha en positiv effekt på utviklingen av barnets kreative evner. Ved hjelp av de nødvendige dekorasjonene blir et sted for barn å slappe av til et lite eventyr.

Temaseng - Barnesenger Temaseng - Barnesenger Temaseng - Barnesenger Temaseng - Barnesenger Temaseng - Barnesenger Temaseng - Barnesenger Temaseng - Barnesenger

Konvertibel seng

Hovedfunksjonen er sengens evne til å forvandle seg til et annet objekt på få minutter. En liten vugge for et ett år gammelt barn kan bli til en enkeltseng for et skolebarn. De mest populære modellene inkluderer en kombinasjon av seng og skap, seng og lekeområde, seng og innendørs podium med flere skuffer for klær. Det er veldig praktisk og stilig..

Cabriolet seng - Barnesenger Cabriolet seng - Barnesenger Cabriolet seng - Barnesenger Cabriolet seng - Barnesenger Cabriolet seng - Barnesenger

Loftseng

Denne typen møbler kan klassifiseres som multifunksjonell. Interessant design og original konstruksjon vil bidra til å koble soveområdet og studieområdet. Et ideelt eksempel er en køyeseng, hvis nedre del blir et skrivebord og den øvre delen av sengen. Et godt uvanlig alternativ for barn fra 6 år og for små rom som ikke kan rotes med en overflod av unødvendige ting.

Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger Loftseng - Barnesenger

Previous Post
Σχεδιασμός παιδικού δωματίου για κορίτσι (65+ φωτογραφίες)
Next Post
Dieffenbachia (70 bilder): typer og omsorg