15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kombinert baderomsdesign (70 bilder)

Kombinert baderomsdesign (70 bilder)

Badet er et intimt bortgjemt sted hvor du alltid vil skape det perfekte miljøet. Det er her vi bruker tid før vi drar på jobb og gjør oss klare til sengs etter det, og utfører daglige ritualer om skjønnhet og helse. Et baderomsdesign kan se fantastisk stilig ut og kan også spare ekstra plass (som vanligvis er en veggdeler). Vi vil vurdere alle alternativene for den mest vellykkede kombinasjonen av to hygienerom..

Fordeler og ulemper med et kombinert bad

Sammenhengen mellom bad og toalett er ofte kontroversiell. For noen er dette en utmerket løsning som vil hjelpe til med å løse mange praktiske problemer, for andre er det et slags tabu. Dette er ikke rart, fordi det kombinerte badet har sine ubestridelige fordeler og ulemper..

Den største fordelen er økningen i plass på grunn av fraværet av en solid vegg, som virkelig tar for mye areal. Den andre fordelen er besparelsene på etterbehandlingsmaterialer og innredningsdetaljer. Det er også viktig å merke seg at et mer romslig rom bedre kan formidle enhver stilretning. Du trenger ikke tenke på hvordan du fremhever interiøret i et lite rom med toalett. Den menneskelige psyke vil også oppfatte et stort kombinert bad mye mer positivt enn to separate, men trange rom. Dette er en flott løsning for små leiligheter og hus..

Ulempene inkluderer bare midlertidig blokkering av begge funksjonelt viktige områdene, noe som ikke er veldig behagelig for en stor familie. Men et slikt problem løses enkelt ved hjelp av spesielle dekorative skillevegger, vektløse i forhold til veggene, som visuelt deler lokalene..

Kombinert baderomsdesign - fordeler og ulemper Kombinert baderomsdesign - fordeler og ulemper

Tips for valg av VVS

For å skape et harmonisk kombinert bad er hver detalj viktig, spesielt valg av rørleggerarbeid. Det er enkle regler som hjelper deg med å designe et så viktig rom riktig:

1. Den ideelle løsningen for små mellomrom vil være vegghengte vasker, plassen som kan brukes til å ordne skap.

2. For å koble til moderne VVS, bør du bare bruke nye rør og slanger. Dette vil sikre langsiktig ytelse av hver detalj..

3. Vannlilje vasker bør være oppmerksom på de som ønsker å plassere vaskemaskinen under servanten. Alle andre bør se nærmere på vasker av keramikk eller porselen. De er slitesterke, motstandsdyktige mot smuss og ikke kresne å ta vare på..

4. Dusjkabinettet kan også være svært funksjonelt for barnefamilier. Modeller med høyt brett kan enkelt erstatte badekaret for små barn.

5. Hvis du vil kjøpe produkter med høyest mulig motstand mot mekanisk og kjemisk skade, vil kompositt- eller marmormaterialer være det riktige valget..

6. Når du velger en toalettskål, må du være oppmerksom på vinkelen på kloakkrøret. Det bør bli hovedkriteriet.

Kombinert baderomsdesign - tips når du velger VVS Kombinert baderomsdesign - tips når du velger VVS Kombinert baderomsdesign - tips når du velger VVS Kombinert baderomsdesign - tips når du velger VVS

Etterbehandlinger og materialer

Det er umulig å forestille seg en vakker design av et kombinert bad uten en harmonisk og stilfull dekorasjon av rommet med etterbehandlingsmaterialer. Det skal alltid huskes at dekorasjonen på badet må oppfylle kriteriene for fuktmotstand, holdbarhet, styrke og praktisk..

Gulv

De mest populære alternativene for badegulv er faux stein, slitesterke fliser eller linoleum. De to første alternativene er testet etter tid og kvalitet. Det tredje alternativet oppfyller ikke bare de spesifiserte egenskapene, men skiller seg også ut ved at PVC-linoleum er helt glatt, noe som er veldig viktig. Hver av de nevnte variasjonene har en annen farge og relieffpalett, som skal passe inn i den generelle utformingen av hjemmet ditt..

Kombinert baderomsdesign - Gulvbehandling Kombinert baderomsdesign - Gulvbehandling

Vegger

Keramiske fliser eller vanntett matt tapet kan være en utmerket dekorasjon for veggdekket på et kombinert bad. Et mer originalt, men også dyrere alternativ kan kalles stencil dekorativt gips, som med sitt eksklusive utseende kan erstatte enhver innredning.

Kombinert baderomsdesign - Veggdekorasjon Kombinert baderomsdesign - Veggdekorasjon Kombinert baderomsdesign - Veggdekorasjon

Tak

Badet må tåle høye temperatursvingninger, og også inneholde muligheten for en ukomplisert belysningsinstallasjon. En enkel kalkmaling, fuktighetsbestandig tapet i vinyl eller strekkloft kan hjelpe. For et lite rom er de to første alternativene perfekte; for et mer romslig rom kan du bruke det tredje.

Kombinert baderomsdesign - Takdekorasjon Kombinert baderomsdesign - Takdekorasjon

Velge en interiørstil

Et baderomsdesign vil se mer koselig og elegant ut hvis det er laget i en bestemt stil. Dette vil understreke den upåklagelige smaken til eierne av huset..

Kombinert bad i moderne stil

Den optimale løsningen for både et lite bad og et større rom. Den moderne stilen i interiøret er et lett spill av kontraster, teksturer og farger. Du kan understreke det valgte designet ved hjelp av sanitetsartikler av vanlig porselen, graverte fliser og veggdekorasjon med mosaikk. Et interessant og stilig valg av plasszonering i denne retningen vil være en glass- eller gipsplateskillevegg. Ikke glem overholdelse av slike regler: nøytralitet av toner, fravær av overskuddsdekorasjoner, multifunksjonell belysning.

Kombinert bad i moderne stil - Interiørdesign Kombinert bad i moderne stil - Interiørdesign Kombinert bad i moderne stil - Interiørdesign

Kombinert høyteknologisk bad

Det er en perfekt kombinasjon av minimalisme, eleganse og innovasjon. For en organisk utforming av et kombinert høyteknologisk bad er det nok å bruke tekstiler med klare linjer (skjermer, tepper, håndklær), rørleggerarmaturer av strenge former (firkantede, rektangulære produkter) og blanke overflater (strekkloft, vinyl tapet, keramisk gulv). Ideelle farger som harmonerer med denne stilen: hvit, svart, blå, rød. Et spill av kontrastfarger i samme farge er mulig.

Kombinert bad i høyteknologisk stil - Interiørdesign Kombinert bad i høyteknologisk stil - Interiørdesign

Kombinert bad i loftstil

Her kan du gi fantasien din frie tøyler og bruke ikke bare nye materialer, men også gamle dekorelementer for å dekorere rommet. En god løsning ville være dekorativ vegggips, eldre (eller bare gamle) speil, dekor laget av naturlige materialer (tre, stein, glass), rørleggerarbeid (vanlig eller med decoupage). Lett kreativ tilfeldighet vil gjøre badet mer behagelig.

Kombinert bad i loftstil - Interiørdesign Kombinert bad i loftstil - Interiørdesign

Kombinert bad i Provence -stil

Lyse farger, blomstermønstre og ornamenter, treskap, luftgardiner og landskapsfinisher er det som enkelt kan gjøre et kombinert bad til et avslapningsrom. Hvis du har valgt Provence -stilen på badet, må du kjøpe naturlige etterbehandlingsmaterialer, tekstiler med volanger og også observere fargenes lyshet. Under dårlige lysforhold kan du montere dekorativ belysning i hyller eller åpninger over speilene. Det viktigste er å huske at bruk av dristige kontraster og metallprodukter er strengt forbudt i Provence -design..

Kombinert bad i Provence -stil - Interiørdesign Kombinert bad i Provence -stil - Interiørdesign

Kombinert bad i klassisk stil

Et slikt valg vil tiltrekke seg de som elsker tradisjon, upåklagelig perfeksjonisme og elegant tilbakeholdenhet. Belysning kan være en liten symmetrisk lysekrone, dekor – metallspeil og eldre lysestaker på skap. VVS må ordnes i streng rekkefølge. Standard oppsett og streng dekorasjon kan dekorere selv et lite bad. Det er viktig å huske på fargenes harmoni (hvit, brun, grå) og bruken av luksuriøse detaljer som vil bli høydepunktet på badet..

Kombinert bad i klassisk stil - Interiørdesign Kombinert bad i klassisk stil - Interiørdesign

Kombinert baddesign – foto

Vi har valgt en samling fotografier av kombinerte bad i forskjellige stilretninger, slik at du kan sørge for at kombinasjonen av to sanitærrom ikke kan se mindre ut, eller kanskje mer stilig enn et eget oppsett. Nyt visningen og inspirasjonen!

Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto Interiørdesign av et kombinert bad - foto

Video: Kombinert bad – interiørdesign

Previous Post
Τυρκουάζ μπάνιο: 75 ιδέες φωτογραφιών
Next Post
Hjørnesink for kjøkkenet (60 bilder): typer og modeller