15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hjørnesink for kjøkkenet (60 bilder): typer og modeller

Hjørnesink for kjøkkenet (60 bilder): typer og modeller

Oppsettet til de fleste leiligheter, av en ukjent grunn, tildeler et ganske lite område til kjøkkenområdet, selv om det er her som omhyggelige daglige matlagingsprosesser finner sted, som krever en fullverdig plass. Ofte står eiere overfor problemet med å plassere alle nødvendige møbler og utstyr, som er så vanskelig å få plass på en liten lapp. I dette tilfellet blir hjørnesinken en virkelig frelse ved å bruke plassen til det blinde hjørnet. Her ser det helt riktig ut, valgt med smak, det kan bli et ekte “høydepunkt” i interiøret, fordi fremskritt ikke står stille, og produksjon av rørleggerarbeid ikke slutter å overraske, og forbedrer slike kjente husholdningsartikler.

Fordeler og ulemper med hjørnevasker

Selvfølgelig er hovedfordelen med en hjørnesink den riktige plasseringen, som lar deg som regel bruke et tomt hjørne, og dermed frigjøre plass til å ordne andre interiørartikler. I tillegg til denne indikatoren vitner andre positive aspekter til fordel for et slikt design, nemlig:

– Brukervennlighet;

– Mulighet for å plassere en vask med flere kamre uten å miste det nødvendige benkeplaten;

– Romslig stor plass under vasken, som ikke bare har plass til nattbord med servise, men også andre lagringssystemer, for eksempel med elektriske apparater eller husholdningsredskaper;

– Mulighet for å plassere et dypt hjørneskap over vasken;

– Installering av en hjørnesink med benkeplate kan være et utmerket middel til sonering av plass på store kjøkken eller kombinert med stuer;

– Et stort utvalg modeller, forskjellige i størrelse, produksjonsmaterialer, former, blant hvilke du kan finne de mest uventede designløsningene.

Når det gjelder manglene, er de i dette tilfellet praktisk talt fraværende. Kanskje bare feil installasjon, forsegling av dårlig kvalitet eller feil valg av møbler for det, kan ødelegge inntrykkene fra driften av hjørnesinken til kjøkkenet..

Hjørnet kjøkkenvask - fordeler og ulemper Hjørnet kjøkkenvask - fordeler og ulemper

Typer hjørneservanter

Dagens marked tilbyr et stort utvalg av kjøkkenhjørner, som varierer i funksjonalitet, kapasitet, former og andre indikatorer. Dette gjør det mulig å velge et vellykket alternativ, som ikke bare tilfredsstiller sin praktiske funksjon, men også understreker interiørstilen, blir det vellykkede tillegget..

Produksjonsmaterialer

Når du velger en vask, spiller råvarene den er produsert av en viktig rolle. Dette gjelder ikke bare produktets holdbarhet, men også dets samsvar med kjøkkenets overordnede design. La oss i detalj vurdere fordelene med moderne materialer for produksjon av kjøkkenvasker:

1. Rustfritt stål. Vasker i rustfritt stål skylder sin popularitet på grunn av materialets høye motstand mot husholdningskjemikalier, så vel som matsyrer. Rustfritt stål er ikke redd for rust og ekstreme temperaturer. Samtidig har vasker i rustfritt stål en lav kostnad, noe som bestemmer høy etterspørsel fra forbrukerne. Produktene har flere typer belegg: polering, dekorasjon og matt, noe som gjør det mulig å velge riktig modell for et bestemt design. De “passer” perfekt inn i moderne trender innen moderne, høyteknologisk, loft, fusjon. Ulempen med konstruksjonene er den økte støyen under drift, men denne ulempen kan elimineres ved hjelp av moderne isolasjonsmidler..

2. Keramikk. Vasker laget av dette materialet har et utmerket utseende og høye lydisolasjoner, men strukturenes store vekt forårsaker ofte vanskeligheter under installasjonsprosessen. De kan være snøhvite, fargede, ha tegninger, mens de ser respektable og elegante ut og utfyller enhver stilretning. Den keramiske overflaten er ikke redd for ekstreme temperaturer, riper, eksponering for husholdningskjemikalier. Den lavere etterspørselen etter keramiske vasker forklares også av de høye kostnadene, som kanskje ikke er rimelige for en vanlig mann på gaten..

3. Steintøy i porselen. Kjøkkenvasker laget av porselen steintøy kan kanskje kalles det mest spektakulære. Slike materialer består av granittflis og bindingselementer (polymerer) og tåler temperaturer på mer enn 250 grader. Den har en helt glatt (jevnt glatt) overflate med et beskyttende belegg. Produktene kommer i de mest uvanlige former, som ofte representerer designerkolleksjoner. Fargepaletten er mangfoldig, og under drift forsvinner den ikke, mister ikke metningen. Dette er et utmerket alternativ for klassisk, avantgarde interiør, landkjøkken, art nouveau.

4. Støpejern. Det engang veldig populære materialet brukes ikke ofte i dag for produksjon av hjørneservanter til kjøkkenet. Årsaken til dette er ensartetheten til skjemaer, som ikke er forskjellige i originalitet og funksjonalitet. Her finner du ikke flerkammerstrukturer eller uvanlige farger, og emaljen som støpejernsoverflaten er dekket med er ustabil for mekanisk belastning. Fordelen med materialet er dets ubestridelige styrke, som sikrer lang levetid, og belegget kan gjenopprettes fra tid til annen. Vasker i støpejern vil passe perfekt inn i retro-, vintage-, provence -stiler og bringe antikkens ånd til interiøret.

I tillegg til å bruke materialene vi vurderer ved produksjon av vasker, kan du også finne kombinasjonene av dem. For eksempel en duett av glass og metall, som er mest relevant for moderne interiør. I dette tilfellet er selve bollen metall, og kraftig herdet glass spiller rollen som en ramme og en vinge. Under komplekse teknologiske prosesser får glasset den nødvendige fargen og tempereringen, og blir til et vakkert og pålitelig materiale.

Typer av vasker til kjøkkenet - Produksjonsmaterialer Typer av vasker til kjøkkenet - Produksjonsmaterialer Typer av vasker til kjøkkenet - Produksjonsmaterialer

Monteringsmetode

Moderne hjørnevasker for kjøkkenet er forskjellige i installasjonsmetodene, hva du bør ta hensyn til når du kjøper. Det er to hovedtyper – overhead og innfelte vasker, som hver har sine egne egenskaper og fordeler:

1. Overliggende hjørnesink – et produkt som har sider og, når det er installert, “overlapper” helt på overflaten på den tilsvarende sokkelen. Ofte er slike produkter utstyrt med side “vinger” som vaskede retter, grønnsaker og frukt, etc. er plassert på. Slike vasker er ofte laget av rustfritt stål og har ikke et stort utvalg modeller..

2. Skyll hjørnesink – den mest moderne versjonen. Den er montert i et forhåndsskåret spor i bordplaten. Videre kan vasken plasseres på et annet nivå i forhold til bordplaten: stikke litt ut, være på nivå eller synke ned i dypet (denne designen kalles også underbord). Fagforeningene på de samme overflatene av dørkar og benkeplater av porselen steintøy ser veldig vakre ut. Fordelene med dørkonstruksjoner inkluderer plassbesparelse, muligheten til å installeres i ethvert kjøkkensett og valg av en modell med høy grad av funksjonalitet. Installasjonen av slike produkter krever en spesielt forsiktig tilnærming til arrangementet av vanntetting, så det er bedre å overlate dette arbeidet til fagfolk..

Som statistikk viser, er mortise -strukturer anerkjent som de mest populære. Dette forklares ikke bare av den ytre estetikken, men også av muligheten til å kjøpe en hjørnesink av enhver form og modell, som er lett å tilpasse til eksisterende møbler. I motsetning til dem kjøpes overheadvasker som regel komplett med et skap, ettersom de må samsvare med parameterne..

Typer av vasker til kjøkkenet - Monteringsmetode Typer av vasker til kjøkkenet - Monteringsmetode Typer av vasker til kjøkkenet - Monteringsmetode

Størrelser, former og funksjonalitet på vasker

Når du skal velge hjørnesink til kjøkkenet, trenger du riktig tilnærming til valg av størrelse og form. Den moderne produsenten tilbyr et stort utvalg, inkludert multifunksjonelle design med flere boller og overflater.

Dimensjoner og funksjonalitet

Dimensjonene på en kjøkkenvask på hjørnet avhenger av tilgjengeligheten av tilstrekkelig plass, personlige preferanser til eierne, størrelsen på familien og frekvensen av produktet. Hvis rommet er ganske lite, og familien er liten, kan du velge en kompakt versjon av vasken med en bolle, uten frills.

Når det gjelder store familier, hvor det ikke bare er behov for matlaging, men også for vask av skitne retter, er det mer tilrådelig å kjøpe en hjørnesink med store dimensjoner, helst med flere boller, hvor du samtidig kan plassere en stor mengde skitne og rene retter.

Skålens dybde spiller en viktig rolle – den skal være slik at vannsprut ikke faller på overflaten av benken. Det beste alternativet vil være en vask med en dybde på minst 20 cm. Det er også nødvendig å ta hensyn til avstanden fra vasken til kanten av benkeplaten – den bør være minst 5 cm slik at utilsiktede sprut ikke faller På gulvet.

Moderne design har god funksjonalitet. Du kan finne modeller som består av flere boller, hvor du ikke bare kan vaske opp, men også tine mat. Av spesiell interesse er et slikt ekstra element som vasken lokket, som også fungerer som et skjærebrett. Noen vasker gir spesielle rom for svamper, vaskemidler, innebygd belysning.

Hjørnesink til kjøkkenet - Dimensjoner og funksjonalitet Hjørnesink til kjøkkenet - Dimensjoner og funksjonalitet

Hjørnet vaskeformer

Når det gjelder form, har klassiske rektangulære og firkantede vasker hatt ledende posisjon i flere tiår. For en stund var runde design på toppen av populariteten, men som praksis har vist, er de ikke praktiske nok til å vaske store retter. Nå på salg kan du finne helt uvanlige trapesformede vasker for oss, men hvis du liker å overraske, vil dette alternativet komme godt med – de er ikke mindre romslige enn rektangulære, men de kan betydelig “gjenopplive” hverdagen til kjøkkenprosesser.

Kjøkkenhjørne vask - Former Kjøkkenhjørne vask - Former Kjøkkenhjørne vask - Former

Hjørner vasker til kjøkkenet – foto

I det videre galleriet foreslår vi å gjøre deg mer kjent med det nåværende utvalget av hjørnevasker for kjøkken. Her finner du mange bilder med forskjellige modeller, blant hvilke du kanskje finner det beste alternativet for ditt eget kjøkken. Gledelig visning!

Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørner vasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto Hjørnevasker til kjøkkenet - foto

Previous Post
Συνδυασμένος σχεδιασμός μπάνιου (70 φωτογραφίες)
Next Post
Glidende garderobe i gangen: 65 fotoideer