15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

DIY papirblomster: 80 fotoideer

DIY papirblomster: 80 fotoideer

Enhver vegetasjon forvandler plassen umiddelbart, noe som gjør den mer levende og naturlig. Akk, ekte blomster beholder ikke sitt attraktive image så lenge vi ønsker. Nylig har bølgepappeblomster blitt populære. Fra dem kan du lage fantastiske buketter eller noe mer originalt. I vår artikkel vil vi snakke om å jobbe med dette materialet. Vi tilbyr å dykke ned i håndverksverdenen med oss!

Papirblomster: applikasjonsideer

Disse ikke-trivielle håndverkene dekorerer både seremonielle hendelser og oppholdsrom i enhver stil. La oss se nærmere på hvordan de kan brukes:

– Blomster har fått utrolig popularitet som dekor for bryllup, bursdager, firmaarrangementer og andre temafester. Girlander, buer, buketter til bryllup er laget av dem, brukt til fotostudioer.

– Blomsterordninger brukes også til å dekorere utstillingssentre, håndverksbutikker, skjønnhetssalonger og utstillingslokaler.

– Blomster i vaser, potter, i tak, i form av kranser, topiary er egnet for det indre av et boareal.

– På nyttår, kle opp treet med små roseblomster, og skape en illusjon av blomstring.

– Du kan henge fargerike versjoner av pioner på veggen eller taket på barnerommet.

– Før jul henger du en krans av grangrener og blomster på døren.

– På Valentinsdag eller for et bryllup, design et rødt, rosa eller hvitt hjerte.

– En annen trend er å lage gigantiske blomster på størrelse med en person. Plasser dem mot veggen eller danne en hel skog i rommet..

Således er bølgepappeblomster virkelig i stand til å gjøre ethvert rom unikt og elegant. Dessuten er selve prosessen med å lage en regnbueinnredning veldig spennende og kan til og med tiltrekke seg et barn. Prøv å lage en blomst selv og koble barnet ditt, etter å ha valgt en enkel oppgave for ham tidligere.

DIY papirblomster - applikasjonsideer DIY papirblomster - applikasjonsideer

Roser

Roseblomster er en av de mest populære og ønskelige for millioner av jenter. Og dette er ikke overraskende, fordi en vakker bukett kjennetegnes ved adel og raffinement. Imidlertid, før planten dukket opp for øynene våre i den formen vi er vant til, gikk planten gjennom et langt utvalg av villrosen. Vi vil neppe ha tid til å snakke om finessene ved kryssing og seleksjon, men om hvordan du lager et menneskeskapt mirakel på egen hånd – les videre.

For denne blomsten er det best å velge flere lignende nyanser slik at utseendet er nær naturlig. Når det gjelder antall kronblad, kan det være vilkårlig. Vurder å lage en rose av hvitt og kreppepapir. Arbeidsplan:

1. Klipp 8 små, 10 store og mellomstore og 8 største kronblad. Halvparten av totalen er laget av crepe, og det samme er laget av hvitt papir.

2. Lag en lang stripe med grønn bunn for stammen og 4 smale og avlange grønne blader som festes nederst på knoppen.

3. Bruk fingrene til å runde kronbladene, rette den ene kanten, vri den litt i motsatt retning, og vri den andre.

4. Ta stilkwiren og pakk den inn med tapen vi allerede har forberedt..

5. Vi komponerer selve knoppen. Vri den nederste kanten av det minste kronbladet på ledningen, pakk det helt inn. Påfør lim på basen og legg det neste lille kronbladet på det. Trykk halvparten tett mot den første, de påfølgende delene forsegles på samme måte.

6. Resten av kronbladene festes når størrelsen øker.

7. Lim til slutt bladene..

Dermed fikk vi en herlig rose som ser ut som en ekte. Det finnes også forenklede teknikker, men resultatet er ikke så realistisk..

DIY papirblomster - Roser DIY papirblomster - Roser DIY papirblomster - Roser

Peoner

Delikate pioner, laget med egne hender, vil harmonisk utfylle interiøret i et soverom, barnehage, kjøkken eller hall, og vil også være en utmerket dekor for en fest.

Det vi trenger: bølgepapir i flere nyanser; vanlig papir eller papp for sjablonger; blomsterbånd i grønt; PVA lim; metalltråd; saks; blyant.

Skiss ut prøver av blader og kronblad på de tilberedte materialene, skjær dem ut. Klipp bølgepapiret langs linjen, bredden på hver av dem skal tilsvare lengden på emnene. Brett stripene til et trekkspill, og på toppen plasser sjablongen og skjær ut de fremtidige delene av knoppen langs den.

Lag hyppige og lange spor i støvmalene, påfør lim på basen og pakk emnet på tråden. Fest støvfrøen med blomstertape. Smør bunnen av de store bladene med lim, skyv stammen innover og trykk på basene på arkene.

Legg buler til de minste kronbladene: ta tak i kantene og dra forsiktig til sidene, og trykk på den øverste kanten for å få en lysbølge. Deretter fikser du kronbladene på bunnen av støvdrageren. Gjør det samme med de hjerteformede delene. På slutten legges de 3 største kronbladene til knoppen.

Lim sepal til bunnen av blomsten, og pakk stilken med blomstertape. Søt og romantisk blomst er klar!

Peoner - DIY papirblomster Peoner - DIY blomsterblomster

Sakura gren

Den mest ærverdige blomsten i Land of the Rising Sun gleder seg over sin skjønnhet. Hver vår streber japanerne etter å feire under kirsebærblomstringen og nyter de første varme solstrålene..

Vi tilbyr en enkel mesterklasse som vil bidra til å bringe en delikat vårdekor til ditt hjem. For å lage en blomstrende gren trenger du: en tørr gren, bølgepapir i dempede farger, PVA eller silikonlim, saks, papp eller papir for emner, en blyant.

1. På materialene til emnene tegner du sjablonger av støvdragere, kronblad og blader og skjærer dem ut..

2. Skjær bølgepapiret i rektangulære biter for blader og kronblad, så vel som firkanter som vil bli stammer.

3. Juster detaljene for kronbladene i midten med en blyant eller saks..

4. Lag en bunke med alle rektangler og kutt i henhold til mønstrene. Skjær firkanter fra den ene kanten i strimler.

5. Trykk litt og rull alle elementene i midten til en bunt. Smør nedre del av støvdrageren med lim og vri.

6. Fest de nedre delene av de tre kronbladene sammen. Gi volum til bladene.

7. Lim stammen og bladene til bunnen av knoppen.

8. Tørk limet, og lim deretter blomstene til grenen.

DIY papirblomster - Sakura -gren DIY papirblomster - Sakura -gren

Kamille

Hvis du har et ønske om å fylle interiøret ditt med sommerglede og solens varme, kan du ikke se bort fra de delikate åkermarkene. De kombineres perfekt med alle ville blomster, slik at du kan lage en mangefasettert sommerbukett. En slik bukett laget av papir vil glede deg lenge og uansett sesong..

Før du begynner å lage, bevæpne deg med følgende verktøy og materialer: bølgepapp i gult, grønt og hvitt; linjal, blyant og saks; lim eller limpistol; wire, ca 10-20 cm.

1. Lag først hvite kamilleblader. Ta hvitt bølgepapp og skjær en stripe på 5 cm.

2. Skjær de ferdige strimlene i tynnere strimler slik at bredden på hver er 1,5–2 cm..

3. Etter de to første trinnene, kutt ut kronbladene fra stripene.

4. For å gjøre kronbladene mer naturlige og konvekse, må vi strekke emnene i midten.

5. For å lage stilken til vår fremtidige kamille, pakker vi tråden tett med grønt bølgepapp. Fest endene på papiret med lim.

6. Fra en gulrull må du lage en stripe 1 cm bred. Etter det gjør du grunne kutt langs hele arbeidsstykket. Deretter vikler du emnet på tuppen av stilken og danner en kamillestøv.

7. Lim hvert element etter tur på blomstens bunn. Når hele knoppen er klar, lager vi kelkblad av grønt papir og strekker kronbladene til sidene. Kamille vår er klar!

Kamille - DIY papirblomster Kamille - DIY papirblomster

Nelliker

Graciøse og delikate nelliker vil være en sjarmerende dekorasjon for interiøret ditt. Nellikkomposisjoner passer godt til villblomster som ryllik eller gypsophila. Denne innredningen passer perfekt inn i den rustikke stilen – det såkalte “landet”.

Lagre på de nødvendige verktøyene og materialene: wire for å lage stilken; saks, tape, lim; bølgepapp i grønt og hvitt eller rosa; fargestifter pasteller.

1. Det første trinnet er å lage kronbladene til nellikene våre. For å gjøre dette må vi lage to stykker hvitt papir: en – 5 cm, den andre – 3 cm.

2. Bruk syrin fargestift og mal over kantene på den lille stripen slik at den ene spissen blir mer mettet. Vi gjør det fra begge sider.

3. Deretter kutter vi ut små tenner langs hele den fargede kanten av stripen, bretter den deretter 4 ganger og gjør 4-6 grunne kutt.

4. Vri stripen til en knopp. Når ca 10 cm gjenstår til slutten, strekk den resterende delen og få en bølget bøyning langs hele lengden. Vi fikser med lim eller tape.

5. På samme måte lager du store kronblad, men slik at de er litt bredere..

6. Bruk en tråd og bølgepapir til å lage en stilk og lim den ferdige knoppen til den..

7. Av grønt papir lager vi en kelkblad og et par blader. For å få dem til å se mer naturlige ut, bør de tøyes for å gi volum..

Nelliker - DIY papirblomster Nelliker - DIY papirblomster

Mystisk krans til Halloween

Til tross for at Halloween er en ukonvensjonell ferie for regionen vår, har den allerede klart å passe organisk inn i feriekalenderen. Denne dekorasjonen er egnet for temaomgivelser for allehelgensdag, så vel som for et kontrastinteriør i en moderne stil..

For å lage denne uvanlige kransen må du ha følgende: et emne for en krans av polystyren eller ekspandert polystyren; bølgepapp etter eget valg (for eksempel svart og lilla); store paljetter eller dekorative perler; spray maling kan; lim eller limpistol; papir for malene for våre fremtidige kronblad; saks og tynn blonder.

1. Å lage en blank. Om nødvendig maler du den i ønsket farge, forbereder deretter maler for kronblad i forskjellige former og klipper dem ut..

2. Skjær bølgepapiret i lange strimler slik at bredden samsvarer med lengden på malene. Vi bretter strimlene våre med et trekkspill, legger malen på toppen og kutter.

3. For å få kronbladene til å se naturlige ut, la oss gi dem en konveks form. Dette kan oppnås ved å strekke dem i midten. Når alle detaljene er klare, danner vi en blomst av dem. Påfør lim på basen og samle blomsten fra ca 5-7 kronblad.

4. Lag lignende blomster av en annen papirfarge. Lim deretter alle blomstene tilfeldig på kransens bunn..

Når du er ferdig, kan du lett drysse den ferdige kransen med maling og lime perlene på den på en kaotisk måte for å gi den et ferdig utseende. Dette fullfører vår fantastiske krans.!

Mystisk krans til Halloween - DIY papirblomster Mystisk krans til Halloween - DIY papirblomster

DIY papirblomster – foto

Artikkelen vår ville ikke vært komplett uten et fotogalleri. Det er mange flere farger som kan lages av bølgepapir enn vi muligens kan omfatte. Vi har valgt illustrerende fotografier av ferdige komposisjoner av iriser, tulipaner, skogtrær, orkideer, liljer og mange andre blomster, samt ideer for bruk i interiøret. Gledelig visning!

DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto DIY papirblomster - foto

Video: Blomster fra bølgepapp – Mesterklasse

Previous Post
Συνδυασμένος σχεδιασμός μπάνιου (70 φωτογραφίες)
Next Post
Glidende garderobe i gangen: 65 fotoideer