Svart -hvitt kjøkken (70 bilder): designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Svart -hvitt kjøkken (70 bilder): designideer

Svart -hvitt kjøkken (70 bilder): designideer

Sort -hvitt -serien kjennetegnes ved sitt attraktive utseende, allsidighet og praktisk. Den passer for både store og veldig små rom. Ved riktig bruk av paletten kan du rette opp noen av feilene i rommet, for eksempel å visuelt utvide avstanden mellom veggene og gjøre taket høyere. Les om disse og andre finesser i design i vår artikkel..

Svart og hvit farge og kombinasjoner med den

Kombinasjonen av svart og hvitt har den høyeste kontrastgraden, noe som resulterer i skarpe linjer og former. Til tross for deres motsetning, er disse fargene i perfekt harmoni i interiøret, takket være at en slik kombinasjon alltid har blitt høyt verdsatt..

Mange designere anser denne tandem som en festlig, da den er ganske fengende og uttrykksfull. Som du vet, er det lyse og mørke toner som er best fanget av øyet. Det er verdt å huske at i en tid med svart -hvitt kino og fotografering var slike fargevalg på topp i popularitet..

Svart og hvitt utvider grensene og forstørrer rommet, og konsentrerer også all oppmerksomhet om form. Således har teksturerte detaljer og lys kontrast av objekter enhver sjanse til å skape et virkelig interessant rom, spesielt hvis du legger til andre toner i interiøret:

– Rødt vil gi ekstravagante toner til designet, men det er verdt å huske at jo mørkere fargen på denne fargen er, desto mørkere blir inntrykket av hele rommet. Velg vin, crimson eller skarlagen aksenter. Ikke glem hvite treelementer, de kan fortynne en litt aggressiv melding og bringe kos til rommet. Ofte kan denne designen finnes på kjøkken laget i moderne stiler..

– Oransje på en svart og hvit bakgrunn er en annen lys og uvanlig kombinasjon som skaper en munter atmosfære. Ved å bruke oransje farge i dekorasjon eller til flere møbler, tar du hele interiøret ut av en passiv tilstand, det blir mer dynamisk og friskt.

– For å dempe aktiv kontrast så mye som mulig, begrense deg selv til gråtoner og treaktige materialer. Den nøytrale skalaen bidrar til enhetligheten i resten av huset, som kan gjøres i forskjellige stiler. Møbler, parkett eller trepanel vil roe oppfatningen og gjøre interiøret mer naturlig. Og den grå fargen på gulvet og kjøkkenet vil bare øke denne effekten..

– Turkis sprut i form av lamper eller stoler gir en følelse av renhet og frihet. Hvis det ikke er nok naturlig lys i rommet, er det verdt å legge til varme lamper som gir mykhet og kombinerer svart og hvitt og turkise nyanser sammen..

– Det gule området vil ha en forfriskende effekt, stille inn kommunikasjon og også forbedre appetitten. Det er derfor det ofte brukes i kjøkkendesign. Men det er verdt å huske at solfylte farger sammen med svart vil skape en ekte fargeprovokasjon. Derfor er det i dette tilfellet bedre å bruke blekede sitronaksenter..

Svart og hvitt kjøkken design - fargekombinasjoner Svart og hvitt kjøkken design - fargekombinasjoner Svart og hvitt kjøkken design - fargekombinasjoner Svart og hvitt kjøkken design - fargekombinasjoner

Interiørstiler

Den svart -hvite designen er ikke bare veldig attraktiv, men også allsidig. Den er egnet for rom i alle størrelser og stiler, fra tradisjonell til loft. I noen av dem vil en lignende skala og kontrast være et ideelt supplement til designet..

Svart -hvitt kjøkken i klassisk stil

For folk som respekterer tradisjoner, familieverdier og stabilitet, er klassisk design perfekt. Hvit farge vil myke pretensiøsiteten og konservatismen til et slikt design, visuelt utvide plassen og legge til lys.

Det antas at tradisjonelle temaer fungerer best i mellomstore til store rom med stor takhøyde, da retningen er preget av massive former. Dette er sant, men de samme nyanser av hvitt vil bidra til å nøytralisere slike motsetninger..

Bruk gips, maling og til og med stuckatur for å dekorere vegger og tak. Det er verdt å huske at et tregulv er en hyllest til klassikerne, men ikke det mest praktiske dekket for et kjøkken. Alternativt kan du bare dekke spiseområdet med parkett eller bruke linoleum med tremønster. Keramikkplaten kan dekoreres med en stein eller ha et tremønster..

Svart -hvitt kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign Svart -hvitt kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign Svart -hvitt kjøkken i klassisk stil - Interiørdesign

Svart -hvitt kjøkken i moderne stil

I moderne kjøkkendesign kommer praktisk og funksjonalitet først. I motsetning til det forrige stilkonseptet, gir moderne deg muligheten til å bryte vekk fra forskjellige maler som begrenser fantasiflyten, gir deg muligheten til å bringe lyse og uvanlige stilløsninger inn i rommet eller etterlate en ren s / h -kontrast.

Den moderne designen forutsetter overvekt av rette, klare former. Bruk praktiske og komfortable møbler, brede arbeidsflater og et blankt sett. Plukk opp retter som er monokromatiske, uten lyse mønstre og motiver. Rommet bør utelukke unødvendige elementer, det er lakonisme som kjennetegner denne trenden innen design.

Svart -hvitt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign Svart -hvitt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign Svart -hvitt kjøkken i moderne stil - Interiørdesign

Skandinavisk stil svart og hvitt kjøkken

Dette temaet er ideelt for en liten plass, siden hovedfargen for dekorasjon er hvit, så vel som mange av dens nyanser, for eksempel: snødekt, melket eller elfenben..

I leiligheter i skandinavisk stil kombineres kjøkkenet ofte med spisestuen, og baren hjelper deg med å avgrense sonene..

I denne stilen er kjøkkenet alltid enkelt og veldig lakonisk. Designere anbefaler å lage fasader av lyst tre, honning eller konjakk, eller i svart, hvitt. Det er kombinasjonen av lyst tre og hvite elementer som gjør det nordiske interiøret veldig varmt og hyggelig..

I stedet for de vanlige skapene, kan du lage en åpen hylle og henge knivene på en magnetisk metallholder – rettene i vanlig syn vil gjøre kjøkkenet mer behagelig..

Svart og hvitt kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign Svart og hvitt kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign Svart og hvitt kjøkken i skandinavisk stil - interiørdesign

Svart -hvitt kjøkken i loftstil

Kombinasjonen av moderne materialer med murverk, grov gips, overlappede rør og renoverte gulv er noen av loftets kjennetegn. Sammensmeltingen av “grove” materialer og moderne, pene overflater ser veldig stilig ut.

Hvis du ikke har råd til en murvegg, kan du bruke imitert murstein eller fliser som er utformet for å ligne treplater i forskjellige nyanser. Når du kaster et lite rom, er det bedre å begrense deg til en aksentvegg, og dekke de tilstøtende med gips eller la en betongbase for taket.

Svart og hvitt loftstil kjøkken - interiørdesign Svart -hvitt loftstil kjøkken - interiørdesign Svart og hvitt loftstil kjøkken - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Alle konseptuelle løsninger når du skal dekorere et svart -hvitt kjøkken, bør gå fra hvilken farge du har valgt som den dominerende. Kombinasjonen av etterbehandlingsmaterialer med forskjellig tekstur, men matchende farger i forskjellige plan i rommet ser ekstremt uvanlig og stilig ut..

Gulv

Det beste alternativet er å bruke keramiske fliser, marmor eller granitt. Det kan være et monokromatisk belegg eller med et steinmønster. Velg kjøligere, mer nøytrale farger for å forbedre kontrasten..

For et livligere interiør, velg vakkert mønstret laminat, parkett eller porselens steingods i tre.

Svart og hvitt kjøkken design - gulvfinish Svart og hvitt kjøkken design - gulvfinish

Vegger

Når du velger en finish i et svart -hvitt kjøkkeninteriør, bør du tenke på lyse farger. For å fortynne det kompromissløse hvite, kan du bruke myke nyanser som kremaktig, melkeaktig eller perle. Hvis du legger til mer lys, vil møblene virke mindre omfangsrike. Et veldig interessant bilde er laget av et strukturert gipspanel.

For å unngå at interiøret ser for travelt ut, prøv å kaste et stort antall mønstre og andre farger på veggene. I et slikt interiør ser aksenter i form av terrakotta murstein, et kaffeforkle og trepaneler bra ut..

Svart og hvitt kjøkken design - Veggdekorasjoner Svart og hvitt kjøkken design - Veggdekorasjoner Svart og hvitt kjøkken design - Veggdekorasjoner

Tak

Som regel er takets design for denne saken begrenset til å lage et perfekt hvitt belegg uten mangefasetterte strukturer. Men det er også ganske passende å lage en liten anhengsversjon med små innfelte lys. I midten kan du sette inn smale mellomtonetrepaneler – en flott måte å utfylle en moderne stil.

Svart og hvitt kjøkken design - takfinish Svart og hvitt kjøkken design - takfinish

Belysning på kjøkkenet

Svakt lys, som er fullt av harde skygger, vil gjøre et svart -hvitt rom veldig ubehagelig og ikke la det se spektakulært ut. Derfor er en myk og varm hvit ideell for belysning. Men du vil neppe oppnå denne effekten med bare en lysekrone. Installer vegger og gulvlamper, samt punktkilder rundt hele takets omkrets. Ikke glem belysningen av møbler, arbeids- og spisestue – dette vil spille i hendene dine og forvandle monokrom på en uvanlig måte..

Takket være riktig belysning kan kjøkkenets geometri justeres. Et smalt kjøkken vil bli korrigert av lamper langs den ene veggen, men hvis du har lavt i tak, vil vegger som er rettet oppover. Til tross for alle de nyttige egenskapene til riktig belysning, trenger du ikke å overfylle rommet med lys. Ikke glem å spare. Bruk LED -pærer, de vil redusere energikostnadene betydelig og vare mye lenger enn glødepærer.

Svart og hvitt kjøkken design - belysning Svart og hvitt kjøkken design - belysning Svart og hvitt kjøkken design - belysning

Kjøkkendesign i svart og hvitt – foto

Vårt utvalg av ferdige svart-hvite kjøkkendesign viser hvordan du kan dra nytte av denne stilige fargekombinasjonen. Vi håper det inspirerer deg til å lage dine egne designglede. Gledelig visning!

Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto Kjøkkeninnredning i svart og hvitt - foto

Video: Svart -hvitt kjøkken – interiørideer

Previous Post
Στρογγυλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο: 80 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Plastpaneler til badet (85 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector