15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Beige i interiøret: 220 + Bilder av kombinerte kombinasjoner (i stuen, soverommet, kjøkkenet)

Beige i interiøret

Beige er det franske ordet for ubleket ull. Faktisk ble denne fargen, som et lerret for en kunstner, oppfunnet for ytringsfrihet i interiøret..

Designere sier at dette er et godt arbeidsmateriale, ettersom det passer godt sammen med alle farger. Selvfølgelig, beige vegger kombinert med møbler matching vil få magien til å forsvinne, men det gjør ikke et beige interiør til en dårlig idé.

Det er en naturlig, avslappende farge som du aldri kommer til å kjede deg med fordi du kan kombinere alle nyanser med den. Disse fordelene gjør beige til et enkelt, levelig valg og kan tjene som inspirasjon når det brukes riktig..

Et nytt blikk på kjente ting

Jordfarger er tilbake på moten, inkludert forskjellige varme og elegante nyanser av beige eller sand. I år vil Afrika inspirere til maling på veggene.

Beige interiør, nye trendy farger

Beige interiør, nye trendy farger

I dette innlegget vil jeg vise deg noen interiører dekorert med en beige fargepalett. Den nye beige tar tonene fra ørkenen, den er en varm nyanse med litt gul eller lilla i komposisjonen. For å gjøre den mer levende og gi den tekstur, er den malt på veggene med forskjellige metoder som gjør fargen ujevn..

Selv betraktet som en nøytral nyanse, passer ikke beige alle farger eller materialer, den må kombineres med naturlige elementer, nyanser og teksturer hentet fra naturen.. Dette er den perfekte bakgrunnen:

 • til planter;
 • for kvalitets treelementer;
 • for den grønne;
 • blå aksenter (myke greener, turkis);
 • antikviteter;
 • veldig taktile stoffer.

Jordfarger er tilbake på moten, inkludert forskjellige varme og elegante nyanser av beige eller sand

Jordfarger er tilbake på moten, inkludert forskjellige varme og elegante nyanser av beige eller sand

Nøytrale toner i interiøret

I sammenheng med interiørdesign har nøytrale ingen farge. Nøytrale ting som:

 • beige;
 • Elfenbein;
 • grå beige;
 • grå;
 • nyanser av hvitt;

De ser ut til å ha ingen farge, men skaper en stemning i rommet. Husk disse grunnleggende tonene når du står overfor et valg av maling eller tapet.

Den nye beige tar sine nyanser fra ørkenen

Den nye beige tar sine nyanser fra ørkenen

For eksempel kan beige ha en nyanse av rosa, brunt eller gull. Hvit kan være litt elefant, gulaktig, blåaktig eller ferskenaktig.

Nøytrale kan brukes i dekor på to hovedmåter: enten på en myk, nøytral, rolig måte eller som bakgrunnsfarge for uttrykksfulle aksenter..

Beige kan tilby et allsidig alternativ til gråtoner. De ser harmoniske ut med hvilken som helst brun tone i tremøbler, og hjelper til med å myke opp kontrastene i svart og hvit dekorasjon.. Beige toner er allsidige, elegante, funksjonelle. Det er på tide å prøve beige ved å eksperimentere med en av disse flotte designideene..

Nøytrale skaper en spesiell stemning i rommet

Nøytrale skaper en spesiell stemning i rommet

Helt nøytrale rom

Hvis du vil ha et helt nøytralt utseende, kan du legge forskjellige nyanser av samme farge for et trendy, raffinert utseende. Bruk en fargepalett med gradienter for å velge harmoniske farger.

RådVelg en lysere nyanse på veggene, med mørkere trekk. Velge teppe til det sentrale området i en farge som utfyller treverket etasjer, men har også en nyanse mørkere enn veggene for å få møblene til å skille seg ut. Velg samme farge hvis du foretrekker teppe.

Berik rommet med tilbehør med noen eller alle nyanser som brukes. Dette fargeskjemaet innebærer:

Denne fargen kan ha en nyanse av rosa, brun eller gull.

Denne fargen kan ha en nyanse av rosa, brun eller gull.

Nøytral bakgrunn

I denne ordningen, som i et nøytralt rom, starter du med nøytrale vegger. Velg nøytral for å matche de andre fargene du vil bruke, hvor mye naturlig lys rommet får, og din personlige smak for lysere eller mørkere vegger.

Husk at mørkere vegger skjuler rommet visuelt, får det til å føles mindre og også mørkere, spesielt hvis det er lite naturlig lys..

Derfor, hvis rommet ditt er stort og lyst, kan det være lurt å vurdere alle alternativene. Hvis den er liten, på den skyggefulle siden, ville en lettere nøytral være et bedre valg..

Mørkere vegger dekker rommet visuelt

Mørkere vegger dekker rommet visuelt

Grå beige

Hvis du liker grå, bestem også om du foretrekker en varm eller kul nyanse, det samme gjelder hvite nyanser.. Øk din oppfatning med mørkeblå sofa og stoler, stripete av:

 • Elfenbein;
 • mørkebrun;
 • mørke blå.

Legg til et teppe eller tepper for å matche veggene, eller litt lettere. Et par puter i taupe eller samme mønster som stolene er uformelt spredt for et sammenhengende utseende.

Lys beige forstørrer rommet visuelt

Lys beige forstørrer rommet visuelt

Plasser bøker, kunstgjenstander på en rød murstein til et messingbord eller et salongbord i glass. lite bord, for å legge til interesse og farge. I dette fargevalget kan du lage mørkegrå vegger og aksent på gulvet eller teppet i fargen på ubleket lerret, og en ekspressiv mørkblå sofainnredning med et lite tillegg av rødt som dekorasjon..

Løper med blått

Det er på en eller annen måte naturlig å kombinere beige med blått. Lyse beige møbler ser for eksempel balanserte ut med subtile blå vegger eller til og med aksenter som tepper, puter.

Lyse beige møbler ser balanserte ut med grasiøse blå vegger

Lyse beige møbler ser balanserte ut med grasiøse blå vegger

Selv om det ikke er noen merkbar forskjell i beige toner, kan lek med blå fargetoner skape et dynamisk miljø. I tillegg ser kombinasjonen stilig, sofistikert ut og vil absolutt overraske hver gjest..

Denne duoen fungerer godt for kjøkken, gjelder også. Bruk den hvor som helst et snev av plass er nødvendig.

Flott fargekombinasjon

Flott fargekombinasjon

For kjøkkenet kan dette enten være et blått skap, en beroligende blått for veggene, eller en beige øy med lyseblå stoler..

Beige med syrin, turkis og krem

Denne paletten kommer først i Shabby Chic-løsningene fordi den skaper et iøynefallende rom som vil fylle deg med milde, romantiske følelser..

Det varmeste miljøet kan lages med oliven-, lilla eller sjokoladetoner, ettersom alle nyansene på en eller annen måte er imøtekommende og positive..

Fasjonabel og varm romstemning

Fasjonabel og varm romstemning

Det skal bemerkes at denne paletten er absolutt fasjonabel, du kommer over disse anbefalingene fra designere mer enn én gang. For de som vil at stedet deres skal være mer romantisk, anbefales det å kombinere beige med myk rosa..

Beige brun

Brune toner finnes i overflod i interiøret til våre bestemødre, men nylig har de igjen kommet inn i trenden, som de mest jordnære, naturlige nyanser som gir kos. Nøytrale brune kan være det perfekte bakteppet for enhver designstil. Kombiner den naturlig rike fargen med levende akkompagnement, eller bruk et mønster for ekstra interesse.

I det siste har slike toner kommet inn i trenden igjen.

I det siste har slike toner kommet inn i trenden igjen.

Off white fliser t -bane, børstet nikkel, skap mørkt tre vil skape en portal mellom moderne og tradisjonell design. Å blande gammelt og nytt kan være en utfordring, men når det gjøres riktig, er bunnlinjen overveldende..

I stue, der nøytral brun er nøkkeltonen, velg en attraktiv nyanse ved smart å sette den på en uvanlig måte. For eksempel vil krem, mykbrun, hvit skape en hyggelig bakgrunn sammen med beige som hoved.

Nøytrale brune kan være det perfekte bakteppet for enhver designstil

Nøytrale brune kan være det perfekte bakteppet for enhver designstil

Grønn beige

Grønne og gullmotiver er gode ledsagere for beige vegger.. De ser naturlige ut fordi de er i samsvar med vår forståelse av naturlige farger. En ren, rolig kombinasjon av to beroligende toner vil harmonisere atmosfæren i hjemmet ditt. Grønne lamper med enkle hvite og et gullrammet speil ser klassiske ut.

RådFortynn det solide grønne ved å legge til noen andre grønne toner, for eksempel på trekk, puter.

Følger for beige vegger er grønne og gullmotiver.

Følger for beige vegger er grønne og gullmotiver.

Beige i et moderne interiør

En annen grunn til at du har unngått beige så langt er fordi du oppfatter det som et tradisjonelt valg som ikke har noe å gjøre med ideen din om moderne fargekombinasjoner. Men visste du at beige ikke går av moten? Hvis du føler at det er en risiko å velge ham i et moderne hjem, unngår du sannsynligvis en risiko som lønner seg godt..

Klassisk interiør

Klassisk interiør

Beige trenger ikke å være en trygg havn – det kan bli en aksent i et moderne hjem! Det fanger oppmerksomheten på en diskret måte som vil forbløffe seerne i stedet for å distrahere oppmerksomheten unødvendig. Jeg vet ikke om deg, men det virker som om dette er en uvanlig funksjon for en så enkel farge..

Beige vegger

Den største fordelen med å velge en beige til veggene er at den løser hendene dine for å velge hvilken farge du vil ha på møblene dine..

Beige trenger ikke å være en trygg havn - det kan bli et fokuspunkt i et moderne hjem

Beige trenger ikke å være en trygg havn – det kan bli et fokuspunkt i et moderne hjem

Beige er et virkelig nøytralt bakteppe, noe som betyr at det vil matche brune skinnsofaer, røde klubbstoler, gule lamper og lignende møbelløsninger du kan antyde..

Et annet pluss i denne situasjonen er at du ikke trenger mer enn to farger for å få den generelle stemningen, og rommet vil aldri se overfylt og overbelastet ut..

Møbler av hvilken som helst farge er egnet for slike vegger.

Møbler av hvilken som helst farge er egnet for slike vegger.

En tredje farge er også tillatt for kreative sjeler hvis den er begrenset til små aksenter eller kunst. Når du tenker deg om, bør du vurdere en desidert dristig tredje farge for å legge til interesse for rommet (hvis du føler at det ikke er der).

Beige tepper

Et beige teppe i moderne stil er en veldig smart løsning for sommerfriske rom. Det får stedet til å se romslig, luftig ut, men beholder også varmen godt i vintermånedene..

Får rommet til å se mer romslig ut

Får rommet til å se mer romslig ut

Hvis du har problemer med teppet ditt, velger du disse mønstrene, for eksempel beige med lilla eller beige med grønne, blå striper. Shabby Chic -stil ser bra ut som en løsning.

Beige tapet

Krem og beige fargenyanser brukes ofte i interiøret som fargen på veggene. Dette er et veldig flott alternativ til hvitt, fordi beige ikke ser så sterilt, upersonlig ut. I tillegg til veggene ser krem ​​og beige godt ut gardiner, for gulv, seng sengetøy, puter, lampeskjermer og annen innredning. De kan brukes trygt både til stuen og til soverom, for å skape et mykt rom.

Krem og beige fargenyanser brukes ofte i interiøret som fargen på veggene.

Krem og beige fargenyanser brukes ofte i interiøret som fargen på veggene.

Hvite og beige veggkombinasjoner er gode for kunstterapi og lar deg henge det du føler deg inspirert til. For noen mennesker er dette dristige, store lerreter, mens andre finner et enkelt, slående bilde som er tilstrekkelig til å vekke et sted.. Hengende kunst på en nøytral vegg betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å trekke oppmerksomheten til den – den vil allerede være i sentrum.

Den mest nøytrale tapetfargen

Den mest nøytrale tapetfargen

Eklektiske rom

Eklektiske rom med forskjellige farger kan virkelig dra nytte av beige som bakgrunn. Den første grunnen er at den beige fargen er ganske stabil, og den andre er at den er varm (spesielt med den kalde sprø hvite).

Eklektisk design

Eklektisk design

Lagdelt beige

Visste du at varmt elfenben, dolce de leche (kokt kondensert melk), mokka alle er beige nyanser? Dette er ikke fargen du tenkte på i begynnelsen av denne artikkelen – men et hvilket som helst spekter av kremer.

I interiørdesign brukes kremtoner for et drømmende humør. Du kan bruke dette til din fordel for å gjøre rommet mest avslappende.

Kremete toner brukes til et drømmende humør

Kremete toner brukes til et drømmende humør

Fullstendig nøytralitet

En moderne og stilig idé for interiøret vil være bruk av en palett med nøytrale farger, hvorav den ene vil være dominerende..

RådFor eksempel kan du plassere en sølvgrå sofa ved siden av en beige vegg, eller ta med lilla ullputer for å tilføre en varm og dynamisk stemning..

Legg til en svart og hvit aksent for å kontrastere de beige veggene, spesielt hvis møblene er laget av naturlige materialer og stoffene er organiske. Teksturinteresse kan også legges til med glassbord eller marmor benkeplate. Alt går til beige!

En moderne og stilig idé for interiøret vil være bruk av en palett med nøytrale farger.

En moderne og stilig idé for interiøret vil være bruk av en palett med nøytrale farger.

Beige og nøytral organisk

Med en varm beige nyanse kan du velge et annet nøytralt organisk for å gjøre stedet mer elegant og sofistikert..

Jeg vil si varm grå og krem, eller investere i tekstur i stedet. Mørke nyanser er alltid velkomne, ettersom de virkelig kan gi formål til beige vegger.

Med en beige fargetone kan du velge et annet nøytralt organisk

Med en beige fargetone kan du velge et annet nøytralt organisk

Forslag til stue

Stuer skal være mottakelige, varme, så gul-beige vegger og minst ett stort møbel i en varm beige fargetone vil gjøre..

Det neste trinnet er å velge elementer som kan bryte denne monotonen, fargerike bilder eller blått tilbehør vil gjøre.. Det som vil se perfekt ut, er å installere en lysebrun peis eller kjøpe husholdningsapparater i interessante farger..

Stuer skal være mottakelige og varme

Stuer skal være mottakelige og varme

Beige og sprø hvit

Grunnen til at dette designtrikset er så vellykket, er fordi huseiere sjelden tenker på det. Beige og kokende hvitt er en fantastisk kontrast som tilfører livlighet, ro til alle steder der den påføres..

Det er helt opp til deg: dine hvite eller beige vegger kan enten være et monotont hinder eller en målrettet designfunksjon som fungerer som et blikkfang..

Beige og kokende hvitt er en fantastisk kontrast

Beige og kokende hvitt er en fantastisk kontrast

Løp med sand

Kombinasjonen er beroligende, harmonisk, den kan virkelig tjene til å bringe inn litt av kysten. Du kan berike den med dypere toner av brunt, blått, uten å risikere å miste den positive energien som kommer fra kombinasjonen av beige sand. Denne løsningen anbefales spesielt for soverom og bad rom.

Beroligende og harmonisk kombinasjon

Beroligende og harmonisk kombinasjon

Krem og beige

Fargen på kremen har mange nyanser som passer godt til alle brune som kan brukes til møbler, tilbehør. For eksempel vil kombinere krem ​​og beige med lyse mørkebrune toner skape et varmt og hyggelig rom.. Disse fargekombinasjonene er vanligvis valgt for å oppnå et elegant, alltid “friskt” interiørdesign..

Slike toner er forskjellige i letthet.

Slike toner er forskjellige i letthet.

Beige fargenyanser er attraktive for sin letthet, naturlighet, og derfor er de så populære blant folk. Hvis den er fremhevet med en annen fargetone, blir den mer attraktiv, vakker. Kremaktig med beige (som er nært beslektede farger) passer godt til pastellfarger og levende farger. Det eneste unntaket er svart.

RådDet er bedre å bruke mørk brun i stedet for svart fordi det er for hardt for en subtil, myk farge som krem..

Brun og beige

Hun ser attraktiv, rolig og komfortabel ut. Fargekombinasjonen gir uendelige muligheter for interiørdesign i nesten hvilken som helst stil. Brun er naturlig og anses som nøytral med et utvalg av forskjellige nyanser som gir en følelse av indre stabilitet.

Denne fargen ser attraktiv, rolig, komfortabel ut.

Denne fargen ser attraktiv, rolig, komfortabel ut.

Den brune paletten er beroligende, egnet for folk som verdsetter fred og komfort i hjemmet sitt. De viktigste fordelene med den brune og beige fargekombinasjonen i interiøret i stuen – den har et vinn -vinn -resultat.

Selvfølgelig må du være forsiktig så du ikke overdriver det med mørke nyanser, slik at interiøret ikke ser for dystert ut..

Beige og brunt fungerer veldig godt sammen, hvis du vil ha en virkelig stilig stueinnredning, bør du følge de grunnleggende prinsippene – velg mørke nyanser som aksent og bruk lysere nyanser som hovedbakgrunn.. For eksempel gir en skinnsofa, salongbord eller hyllesystem i mørkebrun, kombinert med et mykt teppe, en spesiell karakter til rommet..

Den brune paletten beroliger

Den brune paletten beroliger

I samlingen av stuedesignideer i brunt og beige, vil du se originale fargeaksenter. Her er bare noen av ideene:

 • brun passer perfekt til beige, kombinasjonen ser veldig edel ut, men fargene kan også brukes separat. En mørk vegg i stua ville være passende i romslige, godt opplyste rom, da det visuelt reduserer plassen;

Beige og brunt ser bra ut sammen

Beige og brunt ser bra ut sammen

 • en duett av disse fargene kan enkelt kombineres med forskjellige nyanser av blått, lyseblått, grønt, lilla, hvitt, alle pastellfarger;
 • De mest populære nyanser av brunt, som ser elegant, sofistikert, stilig ut, er kakao, sjokolade, kanel, naturlig tre. Kakao er en sterk farge, perfekt som en aksent. Sjokoladefarger passer godt til beige. Mykheten i kanelbrun gir varme til interiøret, fungerer utmerket med gule eller røde. For et romantisk preg kan kanel kombineres med lyse beige fargetoner. Naturlige tretoner fungerer med gråtoner, greener, andre jordfarger.

Elegant fargekombinasjon

Elegant fargekombinasjon

Kombinasjonen kan brukes til å skape moderne minimalistisk innredning, så vel som klassiske, middelhavsstiler eller rustikke stiler. I de fleste tilfeller er alle møbler i stuer, dekorert i brunt og beige, laget av naturlig tre, da det gir en spesiell adel..

Sofa

De mest spektakulære møblene kommer vanligvis i rike farger som sjokolade eller lyse trefarger. En sofa i denne paletten vil alltid se luksuriøs ut, uavhengig av materialet den er laget av – enten det er skinn eller mykt stoff..

Du kan velge en seksjonell, modulær eller hjørnesofa avhengig av størrelsen på stuen din. Stoler, lenestoler i aksentfarger som grønt, blått eller gult, vil være et gunstig tillegg, vil balansere fargen på sofaen.

Sofaen i denne paletten vil alltid se luksuriøs ut

Sofaen i denne paletten vil alltid se luksuriøs ut

Noen mennesker blir skremt av den brune fargepaletten, ettersom de ikke er helt sikre på hvilken av de mange nyansene som vil passe til deres personlighet som vil se bra ut i stua deres. Du bør imidlertid ikke være redd for å eksperimentere med lysere toner eller sjokoladebrun. Det er mange måter å uttrykke denne paletten på i stua – fra gulv til tilbehør, tekstiler.. Kombinasjonen med beige gir interiøret et rikt, respektabelt utseende, skaper en veldig hyggelig atmosfære.

Du kan velge en seksjonell, modulær eller hjørnesofa

Du kan velge en seksjonell, modulær eller hjørnesofa

Soverom interiør

Når du skal dekorere med en beige palett, må du gjøre litt arbeid for å unngå et kjedelig rom. Tenk på de forskjellige fargetonene du kan bruke. Tenk også på forskjellige teksturer, interessante møbler og aksenter. Å kombinere disse elementene på forskjellige måter vil skape et attraktivt, interessant beige soverom..

Interiørdesign i beige soverom

Interiørdesign i beige soverom

Beige er ganske moderne, men det er også behagelig. Løsningen på et helt beige rom er som et dypt, rensende pust, frisk luft. Det er bra for sjelen, beroliger øyet når du kommer inn i et rom dekorert med en farge. Å bruke forskjellige nyanser er en måte å bruke en farge på, men gir likevel en glans, personlighet. Å bruke forskjellige teksturer for å fremheve et rom er også en måte å skape et attraktivt utseende..

Beige er ganske moderne, men også behagelig farge

Beige er ganske moderne, men også behagelig farge

Vurder å bruke puter i morsomme stoffer, bruk komfortable, myke møbler. Tenk til slutt på aksentmøbler som skal spres rundt i rommet. En bordlampe med karakter, et bord med interessante ben vil gi øyet noe interessant å ta hensyn til.

Rommet skal også gjenspeile eierens personlighet, hans tilbøyeligheter.

RådVær kreativ, legg til elementer som understreker interessene, eierens personlighet, da dette er av største betydning.

Soverommet skal gjenspeile eierens personlighet

Soverommet skal gjenspeile eierens personlighet

Beige og rød

Beige gir et klassisk utseende til rommet, men når det kombineres med rødt, får det en ny lyd. Her er mine assosiasjoner til denne kombinasjonen: bringebærmarengskake med sjokolade.

Bringebærrøde nyanser er saftige, spennende. Alle røde nyanser er imidlertid varme og romantiske. Beige med røde fargevalg kombinerer lyse, dristige nyanser og beroligende, nøytrale toner i vakkert balansert moderne interiør.

Denne kombinasjonen får en ny dimensjon i rommet.

Denne kombinasjonen får en ny dimensjon i rommet.

Lag en varm palett som passer perfekt til røde bringebær:

 • lyse og mørkebrune nyanser;
 • Gyllen farge;
 • myk oransje;
 • rødlige rosa nyanser.

Svart og hvitt, så vel som gråtoner fungerer bra her med alle nyanser. Kule gråtoner og beige kan hjelpe til med å balansere varme røde og rosa..

Kjøkken

Moderne kjøkken

Moderne kjøkken

Først og fremst er fleksibiliteten til beige viktig her: det være seg stil Provence, Moderne eller på annen måte, uansett hvor varme er akseptabel, vil det se bra ut. Denne funksjonen lar deg bruke mange muligheter for fantasi til å finne på noe unikt og nytt. Det er viktig å merke seg at beige er en skitten farge. Flekker, dråper vann, fett vil være synlig på den. Interiøret er imidlertid fortsatt populært.

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Klassisk

En klassisk farge for et klassisk kjøkken: beige gir alt du trenger her – diskréitet, delikatesse, takt. Enkelhet og symmetri er verdsatt her: raffinement vektlegges ikke bare av interessante dekorative elementer, men hovedsakelig av dyre materialer. Den perfekte løsningen – heltre tremøbler med finish og stilige håndtak i gull (eller sølv).

RådHusk at klassikere og plast aldri vil se vakre ut. Den mest akseptable løsningen ville være en fasade av naturlig tre og et interiør av billigere materialer. Dekor i form av utskjæringer eller en liten mengde støping er også tillatt her..

Klassisk farge for klassisk kjøkken

Klassisk farge for klassisk kjøkken

Previous Post
Αψίδες γυψοσανίδας μόνοι σας (+210 Φωτογραφίες). Σχεδιασμός εσωτερικών τόξων και καμάρων θυρών
Next Post
Alternativer for etterbehandling av badet med fliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket