15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Takskinner for kjøkkenet (90 bilder): typer, funksjoner

Takskinner for kjøkkenet (90 bilder): typer, funksjoner

En optimalt organisert kjøkkenplass er nøkkelen til deilig mat tilberedt under hyggelige og komfortable forhold. Mens du lager mat, bør du ikke bli distrahert av å lete etter krydder, skjeer og andre kjøkken trivia. Noen ganger er ikke skuffer eller hengeskap den beste løsningen for oppbevaring av kjøkkenartikler. Takrekkverket er perfekt for å bytte eller supplere dem. Ved å installere det på kjøkkenet, vil du spare energi, mye tid og plass..

Takskinner – hva er det?

Produktet har et uvanlig navn, men essensen er ganske klar og enkel. Et rekkverk er en stang montert på en vegg laget av metall eller annet sterkt materiale; i et kjøkkensett er det oftest laget i form av et rør. Denne skinnen brukes til å henge forskjellige kjøkkenutstyr. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe takskinner, kan du gjøre dette i en hvilken som helst moderne møbelbutikk..

Ved hjelp av taklistene kan du kompakt henge forskjellige dørslag, spader og slever, og med ekstra hengebeslag, til og med lokk for gryter og rivjern. Dette tilbehøret utvider mulighetene til disse stripene. Kjøkkenutstyrsbutikker tilbyr et stort utvalg av forskjellige rekkverksbeholdere som kan passe skjeer og gafler.

Ikke overraskende begynte de første taklistene å dukke opp på kjøkkenene på travle restauranter, ettersom de ikke bare skaper gratis tilgang til kjøkkenutstyr, men også fremskynder det, samtidig som de sparer verdifull plass. Vertinnen ga oppmerksomhet til dem og begynte å bruke dem på kjøkkenet. Av de mange fordelene vil vi trekke frem de viktigste:

– Muligheten til å installere hvor som helst på kjøkkenet ditt, uavhengig av område eller møbler;

– Mye ekstra tilbehør;

– Veldig rimelig pris;

– Praktisk og lett å feste;

– Holdbarhet og motstand mot tunge belastninger;

– Ulike stiler av beslag og holdere for kjøkkenutstyr.

Du kan utvide den funksjonelle plattformen til taklistene med tørketromler, kroker, lokkholdere, håndklær og glass. Som du kan se, vil et slikt sett med utvilsomt nyttig tilbehør gjøre vanlige metalltrinn til en universell plattform for kjøkkenet..

Takskinner til kjøkkenet - Hva er det Takskinner til kjøkkenet - Hva er det Takskinner til kjøkkenet - Hva er det Takskinner til kjøkkenet - Hva er det Takskinner til kjøkkenet - Hva er det Takskinner til kjøkkenet - Hva er det

Typer takskinner til kjøkkenet

For å imøtekomme individuelle kjøkkenkrav, tilbyr produsentene forskjellige takstativkonfigurasjoner..

1. Horisontale takskinner. Den mest populære typen. De er plassert i små seksjoner eller i en solid linje langs hele veggen. Spesielle metallkroker lar deg plassere en rekke kjøkkentilbehør, samt en rekke oppvaskholdere.

2. Vertikale takskinner. I motsetning til den forrige er denne typen takskinner festet til taket og bordplaten eller gulvet. Brukes oftest på bardisker eller veggskjøter. For lagringssystemer er hyller og stativer for kjøkkenutstyr festet på disse vertikale stengene..

3. Hengende skinner. Essensen i dette designet følger av navnet – denne typen takskinner henges opp fra taket ved hjelp av små kabler eller kjeder. Ofte brukt over kjøkkenøyer eller bardisker.

Basert på type rekkverk, bestemmes metoden for festing på kjøkkenet. Dermed innebærer ikke den vertikale utsikten ytterligere festemidler, i motsetning til de suspenderte og horisontale alternativene. For dem brukes holdere som er festet til taket eller veggen med selvskruende skruer..

Kjøkkenskinner - Typer Kjøkkenskinner - Typer Kjøkkenskinner - Typer Kjøkkenskinner - Typer

Materialer

Takskinner er også differensiert basert på materialene som er valgt for produksjon. Produsenter tilbyr opphengssystemer i tre, rustfritt stål, nikkel, messing og aluminium. De fleste er forkrommet. Du kan velge forskjellige alternativer for kjøkkenet ditt, med utgangspunkt i stilen og det generelle designkonseptet..

For å få takstengene til å se harmoniske ut, er de også sprayet i fargen kobber, bronse, gull og andre populære farger. De lar deg ikke bare velge en bar for kjøkkendesignet, men skaper også et ekstra lag med beskyttelse mot korrosjon og fuktighet..

Når det gjelder variasjon av materialer, deres plusser og minuser, bør det bemerkes belastningen de kan tåle. Dette er et veldig viktig aspekt for et kjøkkenoppbevaringssystem. Metall er praktisk og holdbart, men hvis du har valgt et rekkverk av aluminium, ikke overbelast det med tunge retter og gjør det unødvendig avlangt. Det mest praktiske materialet for takskinner anses å være rustfritt stål, siden det er ganske holdbart og ikke ruster..

Takskinner til kjøkken - Materialer Takskinner til kjøkken - Materialer Takskinner til kjøkken - Materialer Takskinner til kjøkken - Materialer

Plassering av takskinner

Når du bestemmer plassering av takskinnene, bør du vurdere kjøkkenets overordnede konfigurasjon. Ofte plasseres horisontale lameller over kjøkkenets arbeidsområde..

Uavhengig av overflaten som plankene er festet på, installer du dem i en høyde på 30 til 50 cm fra bordplaten. Dette er den mest komfortable og praktiske høyden.

Hvis du bestemmer deg for å plassere tverrstangen under det hengende skapet, så gå 5-10 cm tilbake fra bunnen. Dermed vil skapet ikke forstyrre tilgangen til kjøkkenutstyr som er plassert på tverrstangen..

I noen tilfeller kan det være mer logisk å plassere lagringssystemet på sidene av skapet. Rettvinklede buede takskinner er tilgjengelige for kjøkken med hjørnekonfigurasjon.

Hvis kjøkkenet ditt har en øykonfigurasjon, vil den riktige løsningen være å plassere lagringssystemet over øya eller kjøkkenbordet..

Det er bra hvis området i rommet lar deg “leke” med taklistenes plassering og geometri. Ved å plassere dem i forskjellige høyder får du et attraktivt og ikke-trivielt dekorelement. På denne måten kan du også sone lagringsplassen perfekt..

Vi har utarbeidet noen flere tips for de som ønsker å installere bommer:

1. Monter takskinnene på de mest praktiske og tilgjengelige stedene. Så du vil ikke føle deg ubehagelig mens du lager mat, hele prosessen blir mer komfortabel og optimalisert..

2. Basert på det generelle kjøkkenkonseptet, kan du plassere flere små lameller nær arbeidsområdet eller installere en lang struktur med en vinklet bøy.

3. Ikke glem sikkerheten på kjøkkenet. Dette gjelder spesielt for takkonstruksjoner. Fest dem så godt og pålitelig som mulig, slik at du beskytter deg selv mot skader.

4. Grunnregelen for utforming av takskinner: elementene du bruker oftest, bør være nærmere arbeidsområdet, og omvendt. Legg krukker med krydder, grytekluter og fyrstikker eller en tenner ved siden av flisene. Det er hensiktsmessig å plassere et håndkle og en hylle med vaskemidler over vasken. Hvis du bruker husholdningsfilm eller tørkepapir, kjøper du kantete kantholdere til dem, slik at de lett kan rives av..

5. For å unngå at sleiver eller skjeer blir fett, må du ikke henge dem over ovnen..

6. Du kan tilpasse den skrå hyllen som en kjøkkenbokholder. Dette gjør tilberedningsprosessen enda enklere og morsommere..

Sofistikerte og godt utformede takskinner reduserer vertinnenes innsats til et minimum, og hele tilberedningsprosessen blir veldig rask og ekstremt hyggelig..

Kjøkkenskinner - Overnatting Kjøkkenskinner - Overnatting Kjøkkenskinner - Overnatting Kjøkkenskinner - Overnatting

Valg av rekkverk for kjøkkenets stil

Til tross for at taklistene er nyttige, kan de ikke sies å passe til enhver stil. Japansk stil eller minimalisme utelukker unødvendige detaljer, så et slikt lagringssystem vil se ganske upassende ut.

I andre stiler, for eksempel californisk eller italiensk, vil metallstrimler se ganske harmoniske ut, spesielt i kombinasjon med andre karakteristiske dekorasjoner. Rustikke stiler taler også for bruk av skinner for oppbevaring av fat og kjøkkenutstyr. For et tradisjonelt eller retro -utseende, velg planker med en bronse- eller gullfinish..

Høyteknologisk stil kan fortynnes med tynne metallstrimler. Det viktigste er ikke å overbelaste interiøret med en overflod av takskinner..

Et rustikt kjøkken kan dekoreres med treskinner for å holde forskjellige skjeer, grytekluter eller små krydderglass.

Slå på fantasien, studer den valgte kjøkkenstilen, og du kan enkelt slå taklistene.

Valg av rekkverk for kjøkkenets stil Valg av rekkverk for kjøkkenets stil Valg av rekkverk for kjøkkenets stil Valg av rekkverk for kjøkkenets stil

Tilbehør til takskinner

Kroker. Felles deler for opphengssystemer er laget i form av kroker. Veldig praktisk for å plassere spader, saks, krus og slever. Du kan variere hele systemet etter eget skjønn, det er det som gjør det veldig praktisk.

Hyller med mesh. Den brukes både til småting, for eksempel bokser med krydder, vaskemidler, og til store varer – miksere, blendere og kaffekverner. Hvis blomster gir deg glede, kan du plassere dem på lignende hyller..

Innehavere. Flott til visp, spatler eller andre matlagingsverktøy. I kjøkkenmøbelbutikker finner du håndkleholdere, spesielle brødkasser eller knivmagneter. Faktisk kan nesten alle mulige kjøkkenutstyr og tilbehør plasseres på skinnene. Takskinner er en flott måte å dekorere kjøkkenet med vakre og stilige retter, samt andre hyggelige bagateller..

Kjøkkenskinner - tilbehør Kjøkkenskinner - tilbehør Kjøkkenskinner - tilbehør Kjøkkenskinner - tilbehør

Takskinner til kjøkkenet – foto

For å tydelig demonstrere fordelene, skjønnheten og harmonien med takstativsystemer i forskjellige kjøkken, har vi forberedt en fotosamling for deg med mange fantastiske ideer og konfigurasjoner. Finn det perfekte takstativet for kjøkkenet ditt. Gledelig visning!

Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto Takskinner til kjøkkenet - foto

Video: Kitchen Rails – Ideas

Previous Post
Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. (70 φωτογραφίες)
Next Post
Skinali for kjøkkenet (70 bilder): designideer