Rødt og svart kjøkken: designideer (70 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Rødt og svart kjøkken: designideer (70 bilder)

Rødt og svart kjøkken: designideer (70 bilder)

Et vakkert lyst kjøkken er enhver husmors stolthet. Ofte er dette rommet ikke bare ment for å tilberede et måltid, men også for sammenkomster med venner eller med familie, så den mest avslappende atmosfæren hersker her. Trendene de siste årene har en tendens til originalitet, ekstravaganse av interiørdesign, og dette kan godt skilte med et rødt og svart rom. Harpiksfarge er en utmerket match for skarlagen. En så ambisiøs kombinasjon vil fylle deg med energi for hele dagen og bringe inn et stykke lidenskap etter en deilig middag..

Interiørstiler

Den radikale sammensmeltningen av rød og kull er karakteristisk for utformingen av de mest fasjonable miljøene. På grunnlag av dette kan utformingen av de fleste eksisterende stilretninger bygges, det er bare nødvendig å supplere designet med passende slag.

Rødt og svart kjøkken i stil med minimalisme

Den mest praktiske og funksjonelle retningen. Alt er ekstremt behersket her, det er ingen ubrukelige ting. Blanke møbleroverflater med klare linjer, monokrome benkeplater, mye lys og plass er hovedtrekkene i stilen. Det er preget av kullsorte møbler med små aksenter i rødt..

Du kan avvike fra regelen ved å velge et lilla headset – da blir spisebord og stoler, forkle eller bordplate grå -svart. Tak- og veggpaneler er dekorert i blonde (hvite, melkeaktige) farger.

Rødt og svart minimalistisk kjøkken - Interiørdesign Rødt og svart minimalistisk kjøkken - Interiørdesign

Høyteknologisk rødt og svart kjøkken

Med forbehold om alle reglene i denne retningen, vil den svarte og røde tonen se ganske fordelaktig ut. Funksjonene vil være den blanke finishen på møblene med tilstedeværelse av glass og metalldeler i den, tilstedeværelsen av ultramoderne husholdnings- og belysningsapparater (inkludert skjult belysning), den klare geometrien til kjøkkenmøblene.

Et høyteknologisk sett i harpiks-skarlagen nyanser vil bli godt supplert med en hvit og grå bakgrunn, et metallisk forkle med terrakotta “techno” -mønster. Gulvet kan legges med store mørke fliser eller et “rutebrett” i kombinasjon med hvitt.

Høyteknologisk rødt og svart kjøkken - Interiørdesign Høyteknologisk rødt og svart kjøkken - Interiørdesign

Rødt og svart moderne kjøkken

Her har kjøkkenmøbler i svarte og røde farger en behersket form, uten å vri linjer og kurver. Slike teknikker er bare akseptable for takplanet. Ofte legger designere til lyse grå maling til det generelle spekteret, som kan brukes til å dekorere sideoverflatene, også i dette området kan det være øvre hengende skap, og de nedre – lilla. Det er tillatt å velge et sett med frostet glassinnlegg, med lakkerte overflater – dette vil bidra til å visuelt utvide rommet. Gulvet er lagt med harpiksfargede fliser eller et mørkt tre-utseende laminat.

Rødt og svart art nouveau kjøkken - interiørdesign Rødt og svart art nouveau kjøkken - interiørdesign

Rødt og svart kjøkken i landlig stil

Og i denne koselige forstadsretningen kan det røde og svarte spekteret godt komme overens. Opprettelsen av hovedbakgrunnen ligger i de lyse tonene av beige, grå, oliven. Samtidig ser teksturert gips, tapet med et lite blomstertrykk, gjentatt på gardinene og fasadene på headsettet, bra ut. For gulvet velges et trelignende materiale – keramikk eller laminat.

Grunnmøblene er valgt i crimson nyanser, men det er viktig å velge den mest passende tonen, for eksempel fargen på rød krysantem eller tranebær, siden lyse skarlagensfarger ikke er velkomne her. Glaucous harpiks kan fullføre bildet som individuelle små tillegg.

Rødt og svart landlig kjøkken - interiørdesign Rødt og svart landlig kjøkken - interiørdesign

Rødt og svart kjøkken i stil med japansk minimalisme

Det er en kirsebærfarge i kombinasjon med en dyp grå. Det er viktig å vurdere at den rene hvite fargen blant japanerne regnes som et symbol på sorg, så den brukes praktisk talt ikke. Trenden er preget av de karakteristiske trekk ved minimalisme, når bare funksjonelle gjenstander dominerer, og innredningens rolle spilles av nasjonale attributter, bambuslamper.

Takplaten er laget i melket, kremaktig eller lysegrå, og for gulvet er det bedre å stoppe ved laminat eller korkgulv. Skap er oftest designet etter prinsippet om “mørk bunn og kirsebærmodulert topp”. Glans frarådes og gir plass til matte overflater.

Rødt og svart japansk minimalistisk kjøkken - interiørdesign Rødt og svart japansk minimalistisk kjøkken - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Kjøkkenrommet har et ganske spesifikt mikroklima, så valg av kledning krever en streng tilnærming – de må være motstandsdyktige mot høy luftfuktighet og temperatur, og være enkle å rengjøre. I tillegg spiller estetiske indikatorer en viktig rolle, siden det i tillegg til tilberedning av retter holdes familiemåltider og mottakelser her. Kjøkkenrommet er laget i alo-harpiksfarger og trenger en spesiell tilnærming til valg av bakgrunnsfarger.

Gulv

Gulvet kan dekoreres med laminat, linoleum (inkludert væske), matt porselen steintøy, lakkert kork. Men det er bedre å foretrekke en så spektakulær, fengende måte som flislagt mur. I tillegg til at den har det beste settet med kvaliteter som er egnet for et gitt miljø (slitesterk, lett å rengjøre, ikke sklir), laget i en svart farge, vil det legge til elegant til det generelle bakgrunnsbildet, understreke rikdom av crimson nyanser.

Hvit design bør unngås, ettersom ildstedet får et snev av offisiell dom. Du kan ordne et “varmt gulv” med et internt varmesystem. I romslige rom kombineres materialer ofte, og skiller arbeidsområdet fra rekreasjonsområdet.

Rødt og svart kjøkkendesign - gulvfinish Rødt og svart kjøkkendesign - gulvfinish

Vegger

Å lage hovedbakgrunnen er ikke en lett oppgave. Facing kan være vannbasert maling, tapet, keramikk (den svarte versjonen av “murverk” ser imponerende ut), dekorativt gips eller stein. Mulig innsetting av 3D og fototapet.

Det er bedre å foretrekke teksturerte former, tapeter med pregede ornamenter for å myke atmosfærens alvorlighetsgrad. Velg lysere halvtoner med krem, grå, melkeaktig farge. I visse områder kan du arrangere aksentoverflater som vil markere dem, for eksempel lime inn over veggen på spisebordet med monokromatisk perle tapet med et rødt eller svart lite mønster.

Rødt og svart kjøkkendesign - Veggdekorasjoner

Tak

Takoverflaten i lyse krem-, perle- og melketoner er ideell her. Det er ganske mange etterbehandlingsmetoder – fra hvitvasking og maling til konstruksjon av hengende strukturer med strekkfilm. Ofte kappes toppen med to-nivå gipsplater, sonering av store mellomrom. I dette tilfellet kan overflaten over kokeplassen etterlates lys, og lilla innsatser av blanke strekkduker vil fremheve spisestuen eller hvilestedet. Harpiksfarge brukes sjelden, men i store studioleiligheter kan denne fargen også finne sted.

Rødt og svart kjøkkendesign - takfinish Rødt og svart kjøkkendesign - takfinish

Møbler til kjøkken

Når du velger elementene i miljøet, må du være ekstremt forsiktig for ikke å skape en undertrykkende aggressiv atmosfære. Det er bedre å dvele ved en løsning der bunnen blir mørkere og toppen lysere. Likevel bør hovedvekten være på den røde paletten, som vil bli vellykket supplert med mørke elementer. Hvis størrelsen på rommet er liten, kan du bare lage en iøynefallende aksent, for eksempel installere et bringebær-svart hengende skap, og legge til resten av det lyse området med lyse nyanser av et forkle, benkeplater og andre møbler.

De får ofte et elegant sett med en harpiksbunn og en skarlagens topp. Den kan lages helt i nattfarge – da vil lett veggdekorasjon, frostet glassinnlegg på dører, skinnende fasader, moderne strenge beslag laget i samme stil bidra til å dempe atmosfæren.

Hodesettet bør kombineres med andre møbler og utgjøre en enkelt sammensetning. En utmerket løsning ville være et svart spisebord med røde stoler (eller omvendt), gjennomsiktige overflater, en svart og skarlagen bardisk, en arbeidsøy.

Rødt og svart kjøkken design - møbler Rødt og svart kjøkkendesign - Møbler

Innredning og belysning

Originaliteten til den ekstravagante paletten gjør det nødvendig å utstyre rommet med belysning av høy kvalitet. Det er nødvendig å ta hensyn til at en slik kombinasjon er karakteristisk for moderne stilløsninger, derfor må belysningsenheter være passende – i henhold til den siste tekniske fremgangen. Spotlights og retningslamper dominerer her, du kan plassere en lysekrone som vil se bra ut over spisestuen. Et interessant alternativ er et sett med sconces og krystalllysekroner, der refleksjonene til anhengene fyller rommet med et mystisk lysspill. Anhenglamper brukes også, som ser bra ut over bardisken, og fremhever området.

Siden selve det røde og svarte designet er ganske rikt, bør du ikke plassere mange dekorative elementer. Tegninger på fasader, veggklokker, moderne husholdningsapparater og et tak i taket vil perfekt klare denne rollen. Veggene kan suppleres med et par abstrakte malerier hvis rommet er romslig, men det er ikke plass til romantiske detaljer (buketter, duker).

Rødt og svart kjøkkendesign - dekor og belysning Rødt og svart kjøkkendesign - dekor og belysning

Lite rødt og svart kjøkken: interiørdesign

Ved å reparere et lite kjøkkenrom der godbiter blir tilberedt, må du begynne med å spørre om det er mulig å kombinere det med en stue eller en korridor for å få ytterligere kvadratmeter. Hvis dette er ekskludert, velger vi de mest kompakte og romslige møblene, som også rommer de nødvendige husholdningsapparater. I de fleste tilfeller vinner kantet design.

Det er ikke verdt å mørke et lite mellomrom, så finishen blir helst lysere. I det varme granatspekteret kan du lage en av veggene. Gråsorte gulvfliser eller laminatgulv vil perfekt kontrastere med det crimson-settet, samtidig som det skaper en flyt fra den mørke bunnen til den letteste taket.

Du må også ta vare på belysning av høy kvalitet – spotlights kan installeres for kokesonen, og hengende lys eller en lysekrone over bordet.

Lite rødt og svart kjøkken - interiørdesign Lite rødt og svart kjøkken - interiørdesign Lite rødt og svart kjøkken - interiørdesign

Kjøkken i rødt og svart – foto

Vårt utvalg av fotografier vil hjelpe deg med å lage ditt eget lyse uttrykksfulle røde og svarte kjøkken. Det er mange designalternativer for stilen og størrelsen på rommet. Du kan finne ut hvor harmonisk fargene på dekorasjon og møbler kan kombineres, hvordan du velger riktig sett og designer moderne belysning. Gledelig visning!

Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto Rødt og svart kjøkken - Interiørdesignfoto

Video: Røde og svarte kjøkken i interiøret

Previous Post
Εξοχικό στυλ στο εσωτερικό (80 φωτογραφίες)
Next Post
Kjøkkendesign 6 kvm. (+60 bilde)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector