Kjøkkendesign 6 kvm. (+60 bilde)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign 6 kvm. (+60 bilde)

Kjøkkendesign 6 kvm. (+60 bilde)

Kjøkkenet er en av de vanskeligste typene lokaler når det gjelder å skape et funksjonelt interiør. Spesielt når det gjelder et lite område der det er nødvendig å ha plass til husholdningsartikler, matlagingsområder og spisestue. I dag vil vi fortelle deg hvilke alternativer det er for design av et kjøkkendesign på 6 kvm, som tydelig illustrerer hver løsning.

Stilløsninger

For å skape et helhetlig bilde av rommet må du først bygge videre på stilen. For et kjøkken med et areal på 6 kvm. det er bedre å velge den som visuelt utvider plassen og lar deg praktisk talt plassere all funksjonalitet. Men stiler i dag er et ganske vagt konsept som kan endres avhengig av egenskapene til interiøret. La oss ta en titt på de mest populære alternativene!

Kjøkkendesign 6 kvm. i en moderne stil

Et allsidig valg for alle områder som vil fremheve fordelene med et lite kjøkken. Fokuserer på glatte linjer, estetikk i geometriske former, funksjonalitet og praktisk. Det innebærer bruk av modulmøbler eller transformerende møbler. Hovedkriterier: lakonisme, ingen rot med detaljer.

Kjøkkendesign 6 kvm. i en moderne stil Kjøkkendesign 6 kvm. i en moderne stil

Kjøkkendesign 6 kvm. i klassisk stil

Den klassiske stilen stammer fra de luksuriøse husene til adelsfamilier, hvor rommeligheten i lokalene spilte en sentral rolle. Hvis du følger kanonene i denne retningen, så 6 kvm. det er kanskje ikke nok for kjøkkenet.

Men klassikeren i en moderne tolkning gir flere muligheter for implementering. Ved å passe inn i de innvendige tremøblene med pene utskjæringer, fliser med blomstermønstre, sofistikerte dekorative elementer, mens du balanserer detaljene med en lys palett av farger, kan du skape et virkelig koselig design.

Kjøkkendesign 6 kvm. i klassisk stil

Kjøkkendesign 6 kvm. i provence -stil

Situasjonen er sammenflettet med den forrige stilen. Provence elsker lys, plass og frihet. Det lille kjøkkenet er 6 kvm. eldre beslag, kan en overflod av tekstiler eller mønstre se malplassert ut. Men hvis du balanserer disse elementene og kombinerer dem med en enkelt pastellpalett, kan du få et veldig koselig og rørende interiør. I denne situasjonen, med kompetent design, blir et lite område en fordel..

Kjøkkendesign 6 kvm. i provence -stil Kjøkkendesign 6 kvm. i provence -stil

Kjøkkendesign 6 kvm. i stil med minimalisme

Denne stilen er en livredder for ethvert 6 meter kjøkken. Betydningen ligger i navnet: et minimum av møbler, farger, dekor med maksimal funksjonalitet. Det viktigste er å opprettholde en balanse mellom “lakonisk” og “sterilt” rom. Kontrasterende kombinasjoner vil hjelpe med dette: matt og glans, farger, materialer.

Kjøkkendesign 6 kvm. i stil med minimalisme Kjøkkendesign 6 kvm. i stil med minimalisme

Kjøkkendesign 6 kvm. loft stil

Hvis interiøret i hele leiligheten er designet i loftstil, så er det ikke noe annet alternativ for kjøkkenet – stilens enhet spiller en nøkkelrolle her. Ideell når dette området kombineres med stuen. Hvis ikke, anbefales det å minimere eventuelle skillevegger, kanskje ved å demontere døren eller bytte den ut med en skyvedør.

I selve rommet er det bedre å ikke la seg rive med tradisjonelle murvegger, kombinere dem med hvite. En bardisk som spiseplass og en hylle i stedet for massive skap vil spare plass..

Kjøkkendesign 6 kvm. loft stil Kjøkkendesign 6 kvm. loft stil

Fargepalett for kjøkken 6 kvm.

Er det verdt å nevne hvor viktig fargeskjemaet er i små rom? Ved å velge de riktige nyansene, kan du fullstendig transformere rommet og skape ønsket stemning.

Hvitt kjøkken 6 kvm.

Et tradisjonelt lyst kjøkken, hovedsakelig hvitt med noen få kontrastdetaljer. Et rom med en slik palett ser alltid koselig og rent ut, bare sistnevnte må hele tiden overvåkes. Det anbefales å bruke møbler eller overflater med en interessant tekstur for å diversifisere utseendet.

Hvitt kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign Hvitt kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign

Rødt kjøkken 6 kvm..

Hvis de vanlige fargevalgene virker kjedelige for deg, så hva med det røde kjøkkenet? Dette betyr ikke at hele rommet skal males i en “blodig” farge. For eksempel ser røde kjøkkenmøbler flott ut mot en hvit eller grå bakgrunn, og skaper en moderne og dristig komposisjon..

Denne nyansen fungerer godt med tre, og understreker dens dype tekstur. Ved å foretrekke matte overflater, kan du unngå effekten av å begrense plassen.

Rødt kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign

Beige kjøkken 6 kvm.

Beige kan brukes med andre varme nyanser, noe som gir en lys og sofistikert atmosfære til interiøret. Passer for minimalisme, klassisk, moderne stil, så vel som Provence. Det går bra med lyse tremøbler. Samtidig er kjøkkenets finish 6 kvm. kan være noen få nyanser lysere eller mørkere – dette påvirker ikke romfølelsen i rommet.

Beige kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign Beige kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign

Blå kjøkken 6 kvm.

Blått virker beroligende på mennesker og harmoniserer plass. De lyse fargene kan skape en kul følelse i rommet. På kjøkkenet, hvor noe stadig blir tilberedt og stekt, er dette spesielt sant!

Fungerer best med hvitt. I blått kan du dekorere ikke bare kjøkkenmøbler, men også for eksempel tekstiler – gardiner eller en duk.

Blå kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign

Grønt kjøkken 6 kvm.

Den lyse grønne fargen ser noen ganger påtrengende ut i interiøret, spesielt når det gjelder et lite kjøkken med et areal på 6 kvm. Men ikke olivenskyggen! Denne milde tonen vil skape en harmonisk og frisk atmosfære, spesielt i kombinasjon med treelementer og planter..

Grønt kjøkken 6 kvm. - Interiørdesign

Etterbehandling og materialer til kjøkkenet

På et lite kjøkken kan etterbehandling forvandle plassen ved å visuelt begrense eller utvide rommet. Stilløsningen, så vel som reparasjonsbudsjettet, vil fortelle deg hvilke materialer og farger du skal bruke. Vi vil presentere de mest optimale alternativene som vil passe godt inn i et område på 6 kvm..

Gulv

Gulvet skal tradisjonelt være mørkere enn vegger og tak. Det er bedre å foretrekke et lyst tre laminat – det vil forlenge rommet. Det anbefales å velge en stor og monokromatisk flis, ellers vil den visuelle knusingen av gulvet “spise” dyrebare kvadratmeter.

Kjøkkendesign 6 kvm. - gulv Kjøkkendesign 6 kvm. - gulv

Vegger

Hvis dette er et loft, bør minst en av veggene være av murstein, men det er bedre å balansere det med en hvit, flat overflate. For resten av stilen er malte vegger eller tapeter egnet. Samtidig kan arbeidsområdet dekoreres med mønstrede fliser, noe som gir en vakker aksent.

Veggene på kjøkkenet er 6 kvm. med en firkantet geometri er det bedre å forlate homogent, men med en rektangulær – du kan kombinere flere typer overflater.

Kjøkkendesign 6 kvm. - veggdekorasjon

Tak

For taket på kjøkkenet 6 kvm. Det er svært få alternativer, og det beste er bare ett – en hvit flat overflate. Fargen er flere toner lysere enn veggene. Alle andre beslutninger vil se upassende ut og vil begynne å “legge press” på beboerne.

Kjøkkendesign 6 kvm. - takdekorasjon

Innredning og tekstiler til kjøkkenet 6 kvm.

På kjøkkenet er de viktigste dekorelementene hovedsakelig retter: en sammensetning av vakkert arrangerte kopper, tallerkener, krukker skaper kos og stemning. Dette alternativet er egnet for Provence, loft og muligens klassikere. Men med et minimalistisk eller moderne interiør, må all “skjønnheten” gjemmes i skap – dette er ikke bare praktisk, men også “splitter” visuelt ikke plassen.

Kjøkkentekstiler brukes til mer enn bare skjønnhet. Den inkluderer en duk, alle slags filler, forklær, som vanligvis er markert. I et lyst interiør med denne typen innredning er det viktig å ikke overdrive. Det samme gjelder gardiner: et lett gjennomsiktig gardin vil være nok for enhver stil. Hvorfor skape barrierer for naturlig lys, som allerede er knappe på et lite kjøkken?

Kjøkkendesign 6 kvm. - dekor og tekstiler

Hvordan ordne møbler riktig?

Dette er kanskje det vanskeligste spørsmålet: hvordan ordne hele settet med møbler og husholdningsapparater, som er uunnværlige på kjøkkenet, i et så lite område? Listen over nødvendige ting er virkelig flott: kjøleskap, komfyr, vask, arbeidsflate, lagringsplass, spiseplass. Samtidig må det definitivt være et sted for fri bevegelse, fordi matlaging er en aktiv og mobil prosess..

Den mest praktiske ordningen for husholdningsartikler: et kjøleskap, etter det en vask, et arbeidsområde og bare deretter en komfyr. Dette skyldes konsistensen i matlagingen – ta ut produktet, vask, kutt og kok. Men selv om vi har tenkt gjennom denne kjeden riktig, er det viktig å ta hensyn til plasseringen av ventilasjon, vannforsyning, stikkontakter og så videre..

Det må huskes at spisestuen skal være motsatt arbeidsområdet og være atskilt fra den med ledig plass. Kjøkkenet er 6 kvm. med hvilken som helst layout, må du plassere komposisjonen mot veggene for ikke å ta mye plass.

Kjøkkendesign 6 kvm. - hvordan ordne møbler Kjøkkendesign 6 kvm. - hvordan ordne møbler Kjøkkendesign 6 kvm. - hvordan ordne møbler

Kjøkkendesign 6 kvm. med kjøleskap

Kjøleskapet er det største elementet på kjøkkenet, og det er vanskelig å finne et sted for det i et lite rom. Faktisk er det ikke mange alternativer. I forskjellige typer oppsett vil den ligge ved siden av arbeidsområdet..

Prøv å plassere kjøleskapet slik at det ikke utsettes for sollys. Bedre å sette på siden vinkelrett på vinduet. Det beste stedet er ved siden av døråpningen, bare pass på at det ikke blokkerer banen i det fri.

Kjøkkendesign 6 kvm. med kjøleskap Kjøkkendesign 6 kvm. med kjøleskap

Kjøkkendesign 6 kvm. i Khrusjtsjov

Hvis du bor i Khrusjtsjov, er kjøkkenet 6 kvm. I tillegg vil den ha en ubehagelig layout og lav takhøyde. I dette tilfellet anbefales det å tenke på mer radikale metoder og kombinere kjøkkenområdet med stuen. I det minste – prøv å demontere døren, og la en bred åpning stå.

Hvis tykkelsen på veggene tillater det, er det bedre å plassere de innebygde møblene. Et rundt bord med flere stoler eller mobile møbler er egnet som spisestue for en liten familie..

Kjøkkendesign 6 kvm. i Khrusjtsjov Kjøkkendesign 6 kvm. i Khrusjtsjov

Riktig belysning på kjøkkenet

For rom med et lite område er ensartet belysning på ett plan egnet: det er ikke mye plass, det er lite sannsynlig at det vil være behov for ekstra belysning. Et flernivåsystem vil bare dele rommet og visuelt begrense det. Hvis det fortsatt er lite lys, kan du plassere flere små vegglamper i arbeidsområdet..

Luksuriøse massive lysekroner bør utelukkes helt, selv i et klassisk interiør. I stedet er det en lampe med en minimalistisk nyanse. Det er bra hvis det ligger nærmere taket, og ikke henger over det opplyste området..

Kjøkkendesign 6 kvm. - belysning og belysning

Kjøkkeninnredning 6 kvm. – Foto

Vi håper artikkelen hjalp deg med å forstå de forskjellige designalternativene for et kjøkken på 6 kvm. Vi har utarbeidet et utvalg bilder som definitivt vil inspirere deg til å ta den riktige avgjørelsen. Gledelig visning!

Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto Kjøkkeninnredning 6 kvm. - Foto

Video: Kjøkken 6 kvm. – interiørideer

Previous Post
Κουζίνα ελιάς (75 φωτογραφίες): ιδέες σχεδιασμού
Next Post
Kąpiel beczkowa (80 zdjęć): jak budować własnymi rękami
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector