15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Interiøralternativer i gangen: 225+ fotodekorasjoner (stein / laminat / fliser / freskomalerier). Hvilken veggfarge er best?

Veggdekorasjon i gangen

Veggdekorasjon i gangen

Veggene på gangen i en leilighet eller et landsted er trimmet med slitesterke materialer som er motstandsdyktige mot hyppig bruk.

Generelle regler for etterbehandling

Gangene i byleiligheter har beskjedne opptak, er ikke utstyrt med vinduer og går inn i en felles korridor. Innredningen av lokalene inkluderer skap eller en sesongbasert kleshenger, speil, kommode eller en hylle for oppbevaring av nøkler. Eierne av romslige leiligheter eller landsted kompletterer innredningen av korridoren med banketter, stoler eller sofaer.

Mulighet for veggdekorasjon i gangen

Mulighet for veggdekorasjon i gangen

Kompleksiteten ved å fullføre lokalene er behovet for å passe objekter møbler i et smalt rom, uten å forstyrre åpning-lukking dører, som åpner ut mot en felles korridor. Før du kjøper materialer, må du velge et fargevalg, tekstur av materialer som kombineres med hverandre.

Fargespekter

Et enkelt alternativ – å fullføre rommet for å matche hele leiligheter, Det anbefales å velge litt lysere nyanser for å visuelt utvide plassen. Nøytrale toner:

 • beige;
 • sand;
 • grå;
 • akvamarin.

Kombiner med en rekke trimstiler og et stort utvalg tilbehør.

Lyse kontrasterende ornamenter, blomster eller etniske motiver i dekorasjon vil passe eiere av romslige leiligheter. Slik tapet foreslå moderat dekorasjon av rommet med speil eller malerier.

Bruk lyse elementer i gangen

Bruk lyse elementer i gangen

Tradisjonelle beige eller kremfarger passer for enhver leilighet. Nyanser gir visuell “varme” til interiøret, jevner ut det lave lysnivået i rommet.

Tradisjonell beige eller kremaktig serie

Tradisjonell beige eller kremaktig serie

Kalde toner kombineres med en overflod av speil, krever installasjon av ekstra lamper, interiøret som helhet ser mer “luftig” ut.

I kalde farger

I kalde farger

Uvanlige etterbehandlingsfarger danner interiøret i eklektiske, høyteknologiske eller loftsstiler. Et lyst rom i røde, oransje, turkise nyanser tiltrekker seg oppmerksomhet, blir aksenten til hele leiligheten.

Uvanlige etterbehandlingsfarger

Uvanlige etterbehandlingsfarger

Fargeskjemaet på tapetet bør kombineres med skyggen på dørbladene, som er plassert i gangen..

 • De fleste dørene er designet “under et tre”, så vegger i brune, beige eller sandfarger vil skape et harmonisk ensemble med lerret.
 • Eierne av gjennomsiktige eller frostede glassdører står fritt til å velge fargeskjemaet.
 • En entré i en leilighet uten installerte dørblader (for eksempel i et studio) må være ferdig i samme nyanse som resten av lokalene.

Valg av tekstur

Glatt tekstur av tapet, plaster, tre, fliser eller maling trekker ikke for mye oppmerksomhet til veggene. Interiørets ekspressivitet er gitt av en lys skygge på veggene, ekstra innredning, stort tilbehør.

Glatt tekstur av tapet, gips, tre

Glatt tekstur av tapet, gips, tre

Den uttalte volumetriske strukturen er typisk for dekorativt gips., trepaneler, gips eller plast. Hun er valgt som aksent, mens resten av finishen skal være diskret..

For eksempel, hvis døråpningene i leiligheten er ferdige i form av runde buer (uten dørblader), vil den uttalte teksturen understreke grensene til rommet.. Eiere av tradisjonelle korridorer med mange dører rådes til å velge en voluminøs tekstur og lyse monokromatiske overflater..

Volumetrisk tekstur kombinert med rolige toner på veggene

Volumetrisk tekstur kombinert med rolige toner på veggene

Tekstur av naturmateriale (eller imitasjon) er egnet for miljøvennlig, skandinavisk eller minimalistisk interiør. Tre-, stein- eller keramiske paneler kombineres med de fleste tilbehør, “passer” inn i stiler av loft, høyteknologisk, Provence, klassisk interiør.

Kombinasjon av materialer

Den generelle dekorasjonsstilen avhenger av området på gangen, nivået på belysningen.

Eierne av standard minikorridorer, der inngangene til alle rommene i leiligheten ligger, dekorerer veggene med en kombinasjon av to materialer. Vanligvis er dette vanlige tapeter og brede sokkler i lyse nyanser, som er i harmoni i farge og størrelse med takfileter..

Kombinasjon av flere materialer

Kombinasjon av flere materialer

Leiligheter med romslige gangen som blir til en korridor kan dekoreres med flere materialer. For eksempel skaper kombinasjonen av trepanel på den nedre halvdelen av veggene og tapet på toppen en retrofølelse. Gangene i landhus for store familier er gjort holdbare kunststein og gips.

Klassisk versjon

Klassisk versjon

Store lyse ganger, haller i det “gamle fondet”, private hus og romslige leiligheter er utstyrt med separate vinduer. Veggene i slike rom er ferdig med flere materialer:

 • kunstmaleri (fresker);
 • støping;
 • miniatyrnisjer med statuer.

Metoder for å kombinere materialer

Veggene er ferdig med slitesterke materialer, den nedre delen er dekorert med brede gulvlister, paneler av kunststein, løvtre. Dette beskytter overflaten mot mekanisk skade..

Den nedre delen kan dekoreres med brede gulvlister

Den nedre delen kan dekoreres med brede gulvlister

Lyse teksturer laget av kunstige eller komposittmaterialer (glassfiber, keramiske fliser, laminat, teksturert gips) skaper aksenter i interiøret. For eksempel er døråpninger, dekorative komposisjoner dekorert med fliser, fresker eller krøllete trepaneler.

Materialer med kontrastfarger eller teksturer skaper et strengt klassisk interiør. For eksempel skaper kombinasjonen av lett strukturert gips med lakkerte mørke valnøttpaneler en vintage stemning..

RådTett, ikke-vevd tapet i kombinasjon med brede gulvlister og fileter er egnet for en beskjeden gang. Lite pryd, lakoniske farger og glans av slike tapeter skaper en “elegant” gang.

Gangvegger setter stilen for rommet

Gangvegger setter stilen for rommet

Dekorasjonen av veggene i gangen skaper stilen i rommet, øker visuelt størrelsen. Etterbehandlingsmaterialer skal matche i farge og tekstur. Overflatene er ferdige:

 • gulvlister;
 • manualer;
 • tapet.

Jeg bruker tre- eller steinelementer som dekorasjon. Eierne av romslige haller med vinduer legger til designet fresker, nisjer, statuer, et tett lag med strukturert gips.

Tradisjonell gangdekorasjon

Valg av materialer for etterbehandling avhenger av interiørets stil, området på gangen, belastningsnivået på rommet og det tilgjengelige budsjettet. Billige designmetoder – maling av vegger, liming av tapeter, mantel med paneler som etterligner naturlige materialer.

Maling av veggene

Et raskt alternativ for veggdekorasjon er å male dem med matt eller blank maling. Avhengig av tetthet og kjemisk sammensetning er det olje, akryl eller vannbasert maling.. For å dekorere gangen, kombiner flere farger og teksturer.

Rask alternativ for vegger - maling

Rask alternativ for vegger – maling

To-nivå kombinasjonen av mørke og lyse farger i samme serie er egnet for dekorering av trange ganger. Lys maling opptar den øvre halvdelen av veggene, visuelt utvider rommet og øker belysningen av rommet. Den mørke skyggen plasseres nærmere nivået kjønn, dette beskytter gangen mot smuss, understreker rommets geometri.

Universelle kombinasjoner:

 • sand og sjokolade;
 • grå og blå;
 • turkis og flaskegrønne nyanser.

Svart -hvitt område krever et høyt lysnivå, derfor finnes det ofte i romslige haller med vinduer.

Universelle kombinasjoner - sand og sjokolade

Universelle kombinasjoner – sand og sjokolade

Kombinasjonen av blanke og matte teksturer ser mindre merkbar ut enn valget av kontrastfarger, derfor er den egnet for miniatyrganger. Overgangen mellom overflater kan være jevn (klassisk to-nivå versjon), geometrisk (blank tekstur “stikker ut” i matt i form av hjørner), har en myk bølget form.

Blank maling brukes til å dekorere døråpninger, mellomrom rundt speil eller lamper. Overgangslinjen er dekorert med:

 • teksturert gips;
 • paljetter;
 • tynne strimler av PVC -film i forskjellige farger.

Vakker dekorasjon med lamper

Vakker dekorasjon med lamper

Plassering av aksenter i et rom er en måte å understreke den strenge geometrien i rommet, for å gi glede til et lakonisk klassisk interiør. En mørk nyanse av maling brukes til å dekorere døråpninger, området nær grunnlistene, i noen tilfeller – takfileter.

Fordeler og ulemper ved å male

Å male veggene i hallen krever ikke store utgifter, etterbehandling utføres på få dager, valget av farger og teksturer er stort. Den største ulempen med maling er kostnaden for å kjøpe spesialutstyr og beskytte møbler mot dråper av komposisjonen.. Billig maling er giftig, det er tilrådelig for leilighetseiere å forlate perioden med renovering.

Velg bare gode malinger

Velg bare gode malinger

Kombinasjonen av flere nyanser og teksturer av maling skaper et originalt interiør, plastmaterialet gir mulighet for jevne overganger og aksenter. Den tradisjonelle gangen design kombinerer en mørk og lys nyanse av maling. Glitter limt til tørking av maling vil bidra til å skape en lys stil..

Veggdekorasjon med tapet

Å bruke tapet i gangen er det billigste og raskeste alternativet for kosmetiske reparasjoner i dette rommet. Valget av tekstur, farge og bredde på en tapetrulle er underlagt reglene.

Bakgrunnsstruktur

Bakgrunn med tekstur

Bakgrunn med tekstur

Ruller med en uttalt tekstur som etterligner tre, murverk, tekstiler eller gips vil passe eiere av en gang med glatte vegger. Slike bakgrunnsbilder er tunge, ser fengende ut, krever ekstra belysning..

På en lappLyse nyanser, liten glans eller blomsterpynt er egnet for interiør i stil med Provence, vintage, høyteknologisk.

Eiere av miniatyrganger med mangel på naturlig lys velger tapeter med en blank reflekterende tekstur som visuelt utvider plassen. Overfloden av “speil” -partikler gir interiøret luftighet, distraherer oppmerksomheten fra møbler og innredning. Slike bakgrunnsbilder er lette, krever ikke veggjustering, faller lett på en grov overflate, kombineres med de fleste stiler.

Disse tapetene passer for store saler.

Disse tapetene er egnet for store haller.

Bakgrunn basert på naturlige materialer:

 • bambus;
 • silke;
 • finér;
 • fløyel;
 • hud

Passer for store haller innredet i samme stil. For eksempel er bambus tapet en lys egenskap av øko-stil; veggdekke med imitert fløyel er vanlig i retrostil..

Bakgrunnsfarger

Vanlig tapet med glitter, små geometriske eller blomstermønstre er egnet for ganger i beskjeden størrelse. Varme sand-, krem-, marine- eller trefarger som matcher de fleste materialer. Kalde nyanser, lyse farger, en overflod av kontraster skaper et “saftig” interiør, som er bedre å supplere med møbler av lyse nyanser.

Veggmalerier, som et høydepunkt i gangen

Veggmalerier, som et høydepunkt i gangen

Bakgrunn eller materialer med et stort mønster vil bli aksent i hallen, krever lyse møbler og en overflod av belysning. For eksempel er tapet med etterligning av gamle utskrifter eller kart kombinert med budsjettmøbler av lyst rått tre..

Det “naturlige” fargespekteret inkluderer gledelige nyanser:

 • grønn;
 • brun;
 • blå;
 • rød;
 • beige farger.

Slik dekorasjon krever flere gulvlamper eller sconces, skaper et interiør i en behersket klassisk eller minimalistisk stil..

Kunstneriske typer tapeter

Blant de uvanlige måtene å dekorere veggene på, skiller fototapeter seg ut, som gjør veggene i gangen til ferdige malerier. Materialet er egnet for eiere av små, godt opplyste korridorer med miniatyrmøbler. Veggmalerier er aksent i hallen, så innredningen er plassert rundt uten å krenke integriteten til bildet.

Kunstneriske synspunkter

Kunstneriske synspunkter

Bakgrunn i 3D-teknikk skaper et tredimensjonalt bilde, som er plassert på en av veggene i rommet i samsvar med reglene:

 • Bildet skal være abstrakt. Blomster, dyr, landskap, geometriske komposisjoner vil ikke overbelaste interiøret, trette øynene til eierne.
 • Fargevalget og tegningens generelle stil bør overlappe med resten av interiøret. For eksempel, hvis hele leiligheten er ferdig med “grove” teksturer i mørke nyanser, vil et lyst industrielt landskap bli sentrum av gangen..
 • Plasser tapetet på en fri vegg, mengden møbler og tilbehør bør holdes på et minimum. Ellers blir hallen overbelastet med detaljer, helhetsinntrykket blir forstyrret..

Lyst, men stilig element

Lyst, men stilig element

Fordeler og ulemper med tapetsering

En enkel måte å oppdatere finishen på er tilgjengelig for ganger i forskjellige størrelser, bakgrunnsbilder har mange teksturer og farger, de er enkle å bytte ut hvis de er skadet. Imidlertid har tapet av høy kvalitet en høy pris, etterbehandlingsprosedyren tar tid og dyktighet, materialet er følsomt for fuktighet..

Begrensning av interiøret

Begrensning av interiøret

Å dekorere gangen med teksturert tapet i nøytrale nyanser er et universelt alternativ for å oppdatere interiøret med en overflod av veggtilbehør. Kunstneriske bakgrunnsbilder skaper et slående design, teksturert materiale er egnet for minimalistiske utførelser. Kombinasjonen av flere farger og teksturer vil visuelt utvide gangen, plassere de nødvendige aksentene.

Panel

Panelene reduserer visuelt ujevnhetene i veggene i gangen, egnet for eiere av leiligheter i det “gamle fondet”, eiere av landsteder med åpne ledninger. Bekledning med paneler krever ikke forberedende arbeid, det utføres raskt, fornyer rommet. Det er flere materialer for veggpaneler.

Plastpaneler

Billig og holdbart materiale for etterbehandling av gangen, som forbedrer lydisolering i rommet, er ikke redd for fuktighet.

Plastpaneler i interiøret

Plastpaneler i interiøret

Den visuelle utformingen av PVC -paneler er mangfoldig: overflaten er dekorert med tegninger, mønstre, en blank eller matt finish brukes. Finish kan etterligne tre, gips, tekstilvegg.

Kombinasjonen av høyglansede paneler i en rik nyanse og et nøytralt malbart tapet skaper en fin, langvarig finish.

Sponplater og MDF -plater

Materialet er egnet for å dekorere en gang i skandinavisk stil, noe som gir en diskret retrosmak. Slike paneler etterligner overflaten av tre, er laget i nøytrale nyanser, kombinert med iøynefallende tilbehør..

Brede paneler med tette ledd

Brede paneler med tette ledd

RådFor eiere av små ganger er det bedre å velge brede paneler med tette ledd som ser ut som et enkelt lerret.

Lett trepanel kan dekke veggene i en gang i landlig stil helt, provence, retro. Utskårne dekorasjoner av naturlig tre vil gi rommet et snev av klassisk antikk..

Det blir interessant for deg:

Velge tapet i gangen og gangen (50+ bilder): Vi lager et interiør hjemme med egne hender

Moderne design av gangen i leiligheten / huset (+200 bilder): de siste nyhetene fra 2017

Elegant entré i huset (180+ bilder): Det mest fasjonable og rimelige interiøret

Moderne designideer for gangen (+200 bilder) – Holder tritt med 2017

Paneler laget av naturlige materialer

Veggbekledning med trepaneler er egnet for eiere av godt opplyste rom med lav luftfuktighet. Materialet krever ikke ekstra innredning, skape et interiør i klassiske eller miljøstiler.

Dekorasjon av korkpanel

Dekorasjon av korkpanel

Korkveggpaneler er populære blant eiere av små gangen. Den uttalte teksturen og materialets forskjellige farger kompletteres med en overflod av speil, lamper, brede gulvlister.

Keramiske paneler (fliser)

Dekorere gangen med keramiske fliser med en matt eller blank overflate vil beskytte rommet mot fuktighet, visuelt justere veggene. Avhengig av farger og størrelser, skaper keramiske veggfliser et klassisk, palassaktig eller minimalistisk interiør..

Den opprinnelige versjonen av flisen

Den opprinnelige versjonen av flisen

Brede kanter, en kombinasjon av flere farger og flisestørrelser danner et lyst interiør. Marokkanske fliser fra små elementer i kontrastfarger dekorerer døråpninger og gulvlister i gangen.

Fordeler og ulemper med panel

Før mantel med paneler trenger du ikke å jevne ut veggene, materialet er rimelig, maskerer kommunikasjon i huset.

Ulempene med en slik finish inkluderer behovet for profesjonell installasjon, en reduksjon i det brukbare området i rommet, kompleksiteten ved å oppdatere finishen i fremtiden..

En rask måte å oppdatere interiøret på

En rask måte å oppdatere interiøret på

Paneler er en rask måte å renovere et gammelt hjem uten en større overhaling. Avhengig av hvilket materiale som er valgt, skaper panelene et stramt eller eklektisk interiør. To-etasjers dekorasjon av gangen med trepaneler og gips etterligner hus i stil med bindingsverkshus.

Kunstneriske etterbehandlingsmetoder

Uavhengig av materialene som er valgt, er fargen på gangen enkel å lage ved hjelp av kunstnerisk maleri, en kombinasjon av flere teksturer eller materialer. Blant de populære løsningene er:

 • etterligning av en murvegg;
 • opprettelse fresker;
 • bruk av teksturert gips;
 • naturstein etterbehandling;
 • laminat;
 • speilpaneler.

Imitert murvegg

Populariteten til loftsstilen fører til fremveksten av forskjellige måter å etterligne en murvegg i gangen. Klassisk murverk er malt i lyse nyanser, noe som skaper et lakonisk interiør.

Imitasjon av en murvegg i en lys tone

Imitasjon av en murvegg i en lys tone

En enkel måte å lage “murverk” på er å kappe veggene med PVC -paneler som etterligner klassisk murstein. Dette alternativet er egnet for eiere av leiligheter i hus med tynne vegger, som ønsker å bli ferdige raskt.

Mer pålitelig murverk etterlignes av strukturert gips belagt med lakk. Installasjon krever overflatebehandling, mens den tåler installasjon av ekstra dekor godt og øker lydisolasjonen i rommet.

For eiere av romslige rom er dekorative teglstein egnet for å legge veggene.. Dette alternativet skaper et autentisk interiør i loftstil, krever store økonomiske investeringer, langsiktig arbeid.

Loftstil

Loftstil

Leiligheter i det “gamle lageret” eller klassiske loft som er omgjort fra industrilokaler trenger ikke ekstra materialer. Det er nok å rengjøre gipslaget, dekke murverket med lakk, installere flere smidde lamper.

Fordeler og ulemper med en “murstein” vegg

En oppdatert, billig og holdbar måte å gi en hall et loft-touch har flere ulemper. Å utføre en etterligning av murstein av høy kvalitet krever spesielle materialer og kunnskap, en slik finish uten overflod av tekstiler ser grov ut, krever regelmessig rengjøring.

En rimelig og holdbar måte å gi hallen et hint touch

En rimelig og holdbar måte å gi hallen et loft -preg

Imitasjon av murverk inntar en sentral posisjon i gangen, det anbefales å ordne det i nøytrale lyse nyanser. Smidde lamper eller treinnredning plassert på veggen vil bidra til å gi gangen hygge.. Du kan etterligne murverk ved hjelp av paneler, dekorativt gips eller tynne teglstein..

Fresko dekorasjon

Kunstnerisk veggmaleri vil passe til fans av palassinteriør, empirestiler, art deco. Visuelt ser en slik finish fengende og uvanlig ut; plantepynt, landskap, mønstre velges for fresker..

Fresko dekorasjon

Fresko dekorasjon

Veggene er malt på et lag med rå gips i forskjellige nyanser. Et universelt alternativ – grå eller hvite vegger med kontrastmønster.

Tekstur av ferdige fresker

 • Det tradisjonelle alternativet er en overflate med en grov relieff; på nærbilde ser bildet litt uklart ut. Dette dekoralternativet krever nøye utjevning av overflaten, moderat bruk av tilbehør..
 • Fresker med etterligning av maleri på stoff ligner eksternt på tett håndlaget damast tapet, portretter og bilder av bygninger ser bra ut på en slik tekstur.
 • En fresko med effekten av sprekker som er typiske for gamle bygninger, gir rommet en vintage smak..

Fordeler og ulemper med fresker

Den originale løsningen gir rommet en vintage stil, kompletterer palassets interiør, krever ikke ekstra innredning. Ulempene med fresker inkluderer deres høye pris, behovet for å forberede veggene, kompleksiteten i å kombinere med andre interiørstiler.

Gir rommet et vintage -utseende

Gir rommet et vintage -utseende

Romslige rom er dekorert med fresker, det anbefales å velge et abstrakt tema:

 • landskap;
 • stilleben;
 • ornamenter.

Denne finishen blir aksent på gangen, den innebærer bruk av nøytrale farger i interiøret. Det er bedre å plassere bildet på en fri vegg for ikke å overbelaste rommet..

Dekorasjon med strukturert gips

Eiere av smale ganger med dårlig belysning bruker teksturert gips med reflekterende partikler. Materialet skaper en mer uttrykksfull tekstur enn vanlig tapet, mens innredningsmulighetene er begrenset av eierens fantasi.

Et enkelt dekorasjonsalternativ er bruk av glitter, granittflis, fargevalg i komposisjonen. De ferdige veggene har en lys nyanse, en uttalt tekstur, overflaten er blank og reflekterer lys.

Dekorasjon med strukturert gips

Dekorasjon med strukturert gips

Formede ruller eller ferdige frimerker skaper et enkelt ornament på hele overflaten av veggene. For å skape et lyst interiør, er tegningen skyggelagt med maling eller glitter. Venetiansk gips etterligner marmorstrukturer i forskjellige nyanser, i kombinasjon med freskomalerier og stukkforming gir et snev av palassets interiør.

Fordeler og ulemper med strukturert gips

Materialet utjevner visuelt overflaten, lar deg simulere forskjellige overflater, lage harmoniske mønstre. Ulempene med gips er:

 • høy pris;
 • eksponering for fuktighet;
 • lange etterbehandlingsarbeider.

Materialet utjevner overflaten visuelt

Materialet utjevner overflaten visuelt

Behandlingen av veggene i gangen med teksturert gips skaper et originalt interiør, som gir rikelig bruk av innredning. I motsetning til tapet trenger ikke mønsteret på gipset å bli sammenføyet, det er mulig å kombinere flere lag med materiale. Uttalt tekstur eller glitter skaper en festlig stemning.

Steindekorasjon

Naturlig eller akryl (kunstig) stein brukes til massiv veggdekorasjon eller aksenter i dekorasjonen av gangen.

Vendt mot gangen med stein skaper et lakonisk interiør i industriell stil. Materialet kompletteres med:

 • massivt tilbehør;
 • en overflod av belysning;
 • store speil.

Steindekorasjon

Steindekorasjon

Steinkanter på døråpninger, hjørner og gulvlister ser mykere ut. Kombinasjonen av teksturert gips med hvit naturstein skaper en landlig stil.

Når du velger en stein for fasade, blir regelen observert: jo mer uttalt lettelsen er, jo mindre er størrelsen på hver plate.

Fordeler og ulemper ved etterbehandling av stein

Vendt mot steinpaneler gir interiøret i gangen monumentalitet, materialet er holdbart, egnet for de fleste dekorasjonsstiler. Ulempene med steinfinish inkluderer den høye prisen, arbeidskraften i arbeidet som er utført og materialets store vekt..

Gir monumentalitet til det indre av gangen

Gir monumentalitet til det indre av gangen

Ved hjelp av steinpaneler settes aksenter i det indre av gangen: de innrammer døråpninger, speilpaneler, gulvlister. Hele kledningen i rommet skaper et monumentalt interiør i industriell eller vintage stil. Individuelle steinelementer passer godt med lyst tilbehør, nøytral gips.

Veggbekledning

Trepaneler er installert på en fri vegg som en aksent i det indre av gangen.. Det anbefales å velge brede brett med en uttalt trekonsistens, resten av veggene er dekorert med gips eller tapet for maling.

Vegglaminat i gangen

Vegglaminat i gangen

Tradisjonell sildebenslaminat utvider rommet visuelt, mens parallelllegging øker takhøyden. Det anbefales å unngå korte smale brett som krever ekstra belysning.

Grov veggoverflate laminat ser mykere ut, gir parkettlakkfinish interiøret et vintage -preg. Glanset overflate reflekterer lyset bedre, ser mer elegant ut.

Fordeler og ulemper med vegglaminat

Den lyse teksturen av naturlig tre skaper et moderne, uvanlig interiør, materialet er miljøvennlig, kombinert med de fleste farger. Installasjon av laminatgulv krever forberedende arbeid, materialet er følsomt for endringer i temperatur og fuktighet, resten av overflaten må være nøytral.

Tekstur av naturlig tre skaper et moderne, uvanlig interiør

Tekstur av naturlig tre skaper et moderne, uvanlig interiør

Smale paneler, foret med blank eller matt laminat, soner korridoren. Naturlige trefarger kombineres med varme farger, tilleggsbelysning og dekorative speil.

Etterbehandling med speilpaneler

Speilvendte overflater utvider gangen visuelt, øker belysningen og gir rommet komfort. Skjøtene mellom panelene er dekorert med en aluminiumsprofil eller fugemasse med glitter.

Smale høye speilpaneler er plassert i midten av gangen, brukt som et dekorativt element, og erstatter det tradisjonelle speilet.

Etterbehandling med speilpaneler

Etterbehandling med speilpaneler

Den frie delen av veggen eller hjørnene i rommet er lagt ut med små speilpaneler som deler gangen i funksjonelle soner. Bekledning av den øvre delen av veggene øker takhøyden betydelig, noe som gir interiøret “luftighet”.

Fans av minimalistisk moderne interiør, høyteknologisk stil bruker rektangulære paneler, elskere av vintage stiler velger ovale former, fordeler speil i hele rommet.

Fordeler og ulemper med speilpaneler

Det iøynefallende uvanlige materialet er enkelt å installere, forstørrer plassen visuelt og kombineres med alle nyanser av dekorasjon. Speilpaneler krever nøye vedlikehold, er utsatt for mekaniske skader og har en høy pris..

Visuelt forstørrer plassen

Forstørrer plassen visuelt

Arrangementet av dekorative speil i interiøret utvider plassen, deler store ganger i funksjonelle soner. Store paneler ser ut som et enkelt lerret, leddene på små elementer er dekorert med dekor.

Utfall

En rekke materialer for veggdekorasjon lar deg dekorere en gang av alle størrelser i en original stil, komplementere interiøret med tilbehør og ordne de nødvendige møblene. Kombinasjonen av farger og teksturer setter aksenter, understreker geometrien i rommet, soner rommet.

Kombinasjonen av slitesterke materialer og kunstneriske overflater skaper et originalt interiør som ikke krever daglig vedlikehold og enkelt kan oppdateres.

Previous Post
Αψίδες γυψοσανίδας μόνοι σας (+210 Φωτογραφίες). Σχεδιασμός εσωτερικών τόξων και καμάρων θυρών
Next Post
Alternativer for etterbehandling av badet med fliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket