Kjøkken-spisestue design (95 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken-spisestue design (95 bilder)

Kjøkken-spisestue design (95 bilder)

I dag kan du i større landshus og små koselige leiligheter i økende grad finne et kjøkken-spisestue med åpen planløsning. Et slikt moderne alternativ er en utmerket løsning, ikke bare fra et estetisk, men også fra et funksjonelt synspunkt. Kombinasjonen av spisestue og kjøkken vil definitivt være det riktige valget for å organisere et felles rom..

Funksjoner på kjøkken-spisestuen

En genial tilnærming til åpen planløsning inneholder alltid noen finesser. Mangelen på en skillevegg mellom kjøkken og spisestue gjør plassen mer åpen, noe som kan appellere til utadvendte ekstroverte. De viktigste fordelene med et slikt kjøkken-spisestue er:

1. Visuell åpenhet i rommet, noe som gjør det enda større og mer fritt.

2. Ytterligere kommunikasjon med familie og venner mens du lager mat.

3. Stilig og original type sonering.

4. Besparelser ved kjøp av ekstra spisebord, TV og kjøkkenskap.

5. Mulighet for bruk av funksjonelle elementer som tilleggsinnredning. For eksempel bardisk, bokhylle eller akvarium.

6. Enkelhet og tidsbesparelse ved organisering av ferier og andre arrangementer.

De særegne ulempene med kjøkken-spisestuen inkluderer røyk og lukt som kan påvirke møbeltrekk og tekstilstilstand, teknologiens lyder og manglende evne til å trekke seg tilbake, noe som ikke er særlig egnet for introverte. Men selv disse ulempene, med et sterkt ønske, kan korrigeres med en hette av høy kvalitet, moderne stille teknologi og gjennomtenkt sonering av rekreasjonsområdet.

Design av kjøkken -spisestue - Funksjoner Design av kjøkken -spisestue - Funksjoner Design av kjøkken -spisestue - Funksjoner Design av kjøkken -spisestue - Funksjoner

Alternativer for visuell sonering

Kjøkken-spisestuen er ikke bare et praktisk sted for tilberedning av delikatesser, men også et sted hvor du kan servere dem tradisjonelt og med polsk. God sonering kan visuelt skille kjøkkenkroken fra spisestuen.

Soneinndeling med lys vegg

Dette er en god idé for kreative mennesker som ønsker å få spisestuen til å skille seg ut og gjøre den mer festlig. Det ønskede bildet kan enkelt opprettes ved å bruke kontrasterende bakgrunnsbilder med geometriske mønstre eller etterligning av naturlige materialer (stein, tre, glass). Resten av veggene kan dekoreres i nøytrale nyanser, noe som ytterligere fremhever de lyse aksentene i spisestuen. Ikke glem at veggbekledning må være fuktbestandig..

Kjøkken -spisestue design - Soneinndeling med en lys vegg Kjøkken -spisestue design - Soneinndeling med en lys vegg

Regulering med innredning

Et enkelt og stilig designalternativ for kjøkken-spisestuen, som alltid kan endres ytterligere. Utformingen av spisestuen bør inneholde flere lyskilder (innebygde lamper, LED-strimler), samt være dekorert med fengende malerier, uvanlige planter, dekorative potter, håndlagde suvenirer, lyse tekstiler som kan plassere de nødvendige aksentene mellom kjøkkenet og spisestuen.

Design av kjøkken -spisestue - Soneinndeling med innredning Design av kjøkken -spisestue - Soneinndeling med innredning

Regulering med skjermer og ekstra partisjoner

Dette er en av de mest populære typene for visuell separasjon av to soner i ett rom. Det løser isolasjonsproblemet, og passer også perfekt inn i enhver interiørstil. Skillevegger laget av metall, tre, gips eller glass kan fungere som en spesifikk barriere. Skjermene kan brettes og skyves, stoff eller panel, lyse eller nøytrale. Alt avhenger av eiernes individuelle preferanser og den generelle utformingen av rommet..

Design av kjøkken -spisestue - Soneinndeling med skjermer og ekstra skillevegger Design av kjøkken -spisestue - Soneinndeling med skjermer og ekstra skillevegger

Soneinndeling med et pallplass

En utmerket mulighet til å endre plassens geometri litt, visuelt gjøre takene høyere og “heve” spisestue- eller arbeidsområdet, og dermed skille plassering og design. Dette er den optimale løsningen for et lite kjøkken.

Design av kjøkken -spisestue - sonering med podium Design av kjøkken -spisestue - Soneinndeling med podium Design av kjøkken -spisestue - sonering med podium

Belysning sonering

En ikke-standard løsning som vil bidra til å skape en koselig og jevn overgang fra spisestuen til kjøkkenet. Du kan ordne lyspunkter på forskjellige måter. Kjøkkenet kan utstyres med spotter eller LED -lamper, og avslapningsområdet (spisestue) med en lysekrone eller bordlamper. Da vil belysningen vise seg å være myk, jevn og estetisk tiltalende..

Kjøkken -spisestue design - belysning sonering Kjøkken -spisestue design - belysning sonering Kjøkken -spisestue design - belysning sonering

Soneinndeling av møbler

Den riktige kombinasjonen av møbelplassering kan helt erstatte en ekstra partisjon. Denne typen visuell adskillelse av kjøkken og spisestue kalles en “øy”, hvor brede bokvegger, skap, tosidige TV-hyller, som samtidig oppfyller sin funksjon og organisk skiller to forskjellige soner, blir grunnlaget.

Design av kjøkken -spisestue - sonering av møbler Design av kjøkken -spisestue - sonering av møbler Design av kjøkken -spisestue - sonering av møbler

Farger for kjøkken-spisestue

Det optimalt utvalgte nyanser spiller en vesentlig rolle i den vakre designen på kjøkken-spisestuen, fordi du på denne måten kan understreke det generelle designet, markere stilige elementer, skape en følelse av komfort og hygge.

Hvitt kjøkken-spisestue

Den kremete fargen kan gjøre plassen enda mer åpen og lys, noe som kan være en god løsning for et lite rom. En slik edel nyanse passer perfekt inn i stilen minimalisme, moderne, country og Provence. Det er universelt kombinert med sine brødre og gjør fargerike aksenter enda mer harmoniske. Ideelle kombinasjoner for effektivt å skille kjøkken og spisestue-kaffe-kremaktig, hvit-sitron, blå-hvit og grønn-hvit. Disse variasjonene vil tjene som et flott bakteppe for en åpen plan..

Hvitt kjøkken -spisestue - Interiørdesign Hvitt kjøkken -spisestue - Interiørdesign Hvitt kjøkken -spisestue - Interiørdesign

Sitron kjøkken-spisestue

Gule aksenter kan ikke bare gjøre et kjøkken friskere og rikere, men også visuelt gi klumpete møbler den nødvendige letthet. Sitron mykt hjørne, lysegule gardiner eller møbler i en så rik farge vil alltid fortynne den generelle finishen og kunne dele kjøkkenet og spisestuen harmonisk.

Sitron kjøkken -spisestue - interiørdesign Sitron kjøkken -spisestue - interiørdesign

Grønt kjøkken-spisestue

Oliven notater i kjøkkeninnredning ser fredelig og stilig ut. Grønn farge passer godt til hvit, gul, fersken, grå, blå. Kjøkkenveggen kan være grønn med kurv- eller keramikkhyller, og spiseplassveggen kan være i nøytrale beige toner. Eller vice versa.

Grønt kjøkken -spisestue - interiørdesign Grønt kjøkken -spisestue - interiørdesign

Grått kjøkken-spisestue

Dette er et mer praktisk og konservativt alternativ, men er like populært blant kjøkken med åpen planløsning. Colorists elsker å kombinere grått med hvitt og gult – det fungerer som et utmerket bakteppe for finish, tekstiler og møbler. Det ser også harmonisk ut som grunnlaget for klassisk og moderne interiørdesign, spesielt hvis det fortynnes med varme sandfarger..

Grått kjøkken -spisestue - interiørdesign Grått kjøkken -spisestue - interiørdesign Grått kjøkken -spisestue - interiørdesign

Rødt kjøkken-spisestue

Et saftig jordbærmotiv i kjøkkendesign vil passe ekstravagante mennesker som ikke er redd for lyse aksenter. Kirsebær og lyse crimson farger fremhever den generelle tonen i finishen, og rik granat blir et vakkert bakteppe for en hvit vegg. Hvitt og rødt er en av de mest vellykkede og tidstestede kombinasjonene..

Rødt kjøkken -spisestue - interiørdesign Rødt kjøkken -spisestue - interiørdesign

Interiørstiler

Designet kan utformes strengt i en retning, eller det kan kombinere flere forskjellige alternativer. Denne løsningen er fullt mulig for et kjøkken med åpen planløsning, som vil være den perfekte utførelsen av praktisk og kreativitet..

Kjøkken-spisestue i moderne stil

Valget av forretningsfolk som kjenner verdien av hvert minutt av sin tid. Spesielle egenskaper ved dette designet inkluderer lakonisme, originalitet av materialer og møbler, en harmonisk kombinasjon av nyskapende teknologi og mangeårige tradisjoner. For eksempel kan hyller med antikke suvenirer, malerier fra barokktiden eller et designert sittegruppe bli adskillelsen mellom spisestue og kjøkken..

Kjøkken -spisestue i moderne stil - Interiørdesign Kjøkken -spisestue i moderne stil - Interiørdesign

Klassisk kjøkken-spisestue

Et godt alternativ for kjennere av raffinert glans og dyr eleganse. De viktigste kjennetegnene er den eksakte symmetrien i arrangementet av innredning, utstyr og møbler, naturlige etterbehandlingsmaterialer (minst en vegg kan dekoreres med metall eller tre), keramiske figurer og omfangsrik belysning med innsatser av edle metaller.

Klassisk kjøkken -spisestue - interiørdesign Klassisk kjøkken -spisestue - interiørdesign

Kjøkken-spisestue i Provence-stil

Nøytrale beige møbeltoner, dyrepynt på tekstiler, porselensfat, hyller med friske originale blomster, vektløse gardiner og naturlig innredning. Slik kan du forestille deg den perfekte kjøkken-spisestuen i den delikate Provence-stilen..

Kjøkken -spisestue i Provence -stil - Interiørdesign Kjøkken -spisestue i Provence -stil - Interiørdesign

Landlig kjøkken-spisestue

Et fantastisk valg for folk som verdsetter enkelhet og komfort. Eldre designermøbler, trefinisher, naturlige tekstiler og keramikk – dette er det som kan gi kjøkken -spisestuen rustikk elegant og familiekomfort, som du ønsker å føle etter en hard dag..

Landstil kjøkken -spisestue - interiørdesign Landstil kjøkken -spisestue - interiørdesign

Eklektisk kjøkken-spisestue

Ideell for et åpent rom, hvor det er mulig å dekorere separate områder i rommet i helt forskjellige, men originale stiler, nyanser og arkitektoniske løsninger. En overflod av ekstraordinær innredning, en kombinasjon av forskjellige farger, tekstiler og møbler vil passe perfekt inn i den generelle atmosfæren på kjøkken-spisestuen.

Eklektisk kjøkken -spisestue - Interiørdesign Eklektisk kjøkken -spisestue - Interiørdesign

Kjøkken -spisestue design – foto

Vi har valgt ut en samling fotografier for deg som viser at kjøkkenet med åpen planløsning ikke bare ser originalt og stilig ut, men også veldig koselig og behagelig for eierne og deres gjester.!

Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto Kjøkken -spisestue interiørdesign - foto

Video: Kjøkken -spisestue – layout og interiør

Previous Post
Μπάνιο βαρελιού (80 φωτογραφίες): πώς να χτίσετε με τα χέρια σας
Next Post
Bad i skandinavisk stil (+60 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector