Bad i skandinavisk stil (+60 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bad i skandinavisk stil (+60 bilder)

Bad i skandinavisk stil (+60 bilder)

I moderne hjem har badet lenge sluttet å spille en praktisk rolle. Den er designet på nivå med stuen og soverommet, og prøver å bevare den stilistiske enheten i rommet. Du kan gå til side funksjonalitet eller ofre den, med fokus på innredningen. Baderomsdesign i skandinavisk stil vil være den “gylne middelvei” som forener disse to interiørkomponentene.

Stilfunksjoner

Vakre og funksjonelle ting skal være tilgjengelige for middelklassen, og boliger bør ha en vennlig og behagelig atmosfære. På slike prinsipper ble den skandinaviske stilen født i Nord -Europa for et halvt århundre siden, for å spre seg til resten av kontinentet i vår tid. Du trenger ikke å være en rasjonell svensk for å sette pris på dem..

Det er vanskelig å trekke klare grenser mellom stiler, når selv historiske trender transformeres under presset fra behovene i den moderne verden. Scandinavian har sitt eget visuelle image, som er i skjæringspunktet mellom minimalisme og nordisk land. Det skaper en følelse av renslighet, åpenhet, komfort i interiøret og består av følgende elementer:

1. Lys og plass. Det harde nordlige klimaet gleder seg sjelden med solen, så det lyse interiøret kompenserer for denne ulempen..

2. Monokrom. Det skal være behagelig hjemme – dette betyr tilsynelatende fravær av stress. Fargeskjemaet med nøytrale nyanser, karakteristisk for retningen, tvinger ikke til noe, legger ikke press på beboerne, men gir en følelse av frihet.

3. Funksjonalitet. Møbler har praktisk, indre innhold og er rettet mot å gjøre livet mer praktisk.

4. Minimalisme. Plassen skal være helhetlig og ikke fragmentert av mange objekter. Skjønnhet kommer fra flytende linjer, geometriske former, teksturer, fargekombinasjoner. Lyse aksenter understreker bare den generelle sammensetningen.

5. Naturlighet. I de nordiske landene, hvor industrialiseringen kom litt sent, har håndverkstradisjoner slått rot dypere. Dette er en av grunnene til populariteten til naturlige råvarer som grunnlag for møbler eller dekorasjon. Den andre ligger naturligvis i deres naturlige skjønnhet og livlige energi, takket være det treet har en ledende posisjon i interiøret..

På badet er det vanskeligere å følge designkanoner, siden spesifikke forhold og et relativt lite område dikterer sine egne regler. Men den skandinaviske stilen vil passe perfekt til rommet, og bringe nordisk friskhet sammen med hjemmekomfort..

Innredning i bad i skandinavisk stil - funksjoner

Skandinaviske baderomsfarger

Et bad av hvilken som helst størrelse vil se romslig ut hvis du velger en lakonisk palett med nyanser. Tilstedeværelsen av vinduer og naturlig lys vil bare forsterke effekten, og kunstig belysning vil gi et moderne utseende..

hvit farge

Frostig friskhet og snødekte avstander – en usynlig ledsager av interiøret, inspirert av det skandinaviske landskapet. Hvitt kan fungere som et fargesenter eller en kobling mellom andre nyanser. Det brukes til vegg- og takdekorasjon så ofte at det har blitt en uskreven regel. Du kan diversifisere et slikt belegg etter tekstur av materialet, samt en kombinasjon med andre kledningsmuligheter..

I et bad i skandinavisk stil økes konsentrasjonen av hvitt med rørleggerarmaturer. Renhetsfølelsen som denne fargen skaper, stemmer helt overens med formålet med rommet..

Skandinavisk stil Baderomsdesign - Hvit Skandinavisk stil Baderomsdesign - Hvit

Lyse aksenter

Ikke tro at den skandinaviske stilen er ensformig. Monokromet kan fortynnes med rike, men ikke “prangende” nyanser som er nedfelt i små detaljer. Gitt den dominerende posisjonen til den universelle hvite, vil det ikke være vanskelig å lage en harmonisk kombinasjon her..

Kule eller lyse nyanser av blått, grønt, sjeldnere oransje og gult er perfekt for et slikt interiør. Den svarte fargen, som er karakteristisk for den finske variasjonen av stilen, vil hjelpe til med å skape grensene for rommet..

For implementering av lyse aksenter brukes dekor eller tekstiler hovedsakelig. Gulvbelegg, som i alle rom skal være flere nyanser mørkere enn veggbelegg, kan også bli sentrum for kontrasterende kombinasjoner..

Skandinavisk baderomsdesign - Lyse aksenter Skandinavisk baderomsdesign - Lyse aksenter

Naturlige nyanser

I skandinavisk stil skyldes naturlige vekter tilstedeværelsen av naturlige materialer. Dette er en annen grunn til den komfortable atmosfæren i slike interiører: jo nærmere de er naturen, jo friere føler beboerne..

Lys eller mørkt tre er tilstede i form av møbelfylling, og stein brukes til dekorasjon. Slike detaljer “livner” opp badet og bryter stereotypen av “steriliteten” i designet.

Skandinavisk baderomsdesign - naturlige toner Skandinavisk baderomsdesign - naturlige toner

Etterbehandlinger og materialer

Badekaroverflater kommer ofte i kontakt med vann og utsettes også for høye temperaturer. I denne forbindelse velges etterbehandlingsmaterialer med tanke på deres egenskaper og bare etter – visuelle kvaliteter..

Gulv

Det er bedre å ikke eksperimentere her, velge keramiske fliser. Den presenteres i et bredt spekter av farger, mønstre, teksturer, har styrke og holdbarhet.

Du kan velge solide farger for å lage en mer streng design, eller velge et produkt med geometriske mønstre. Retningen innebærer bruk av etniske nordiske motiver, hvis stilisering ser bra ut på gulvet.

Skandinavisk stil Baderomsdesign - Gulvfinish Skandinavisk stil Baderomsdesign - Gulvfinish

Vegger

Flisen brukes også til veggbekledning, og lar deg noen ganger erstatte naturstein med en imitasjon av høy kvalitet. Varianter av en sekskantet form som ligner en honningkake er veldig populære..

På de romslige badene kan fliser kombineres med andre materialer. Dekk for eksempel veggene med gips eller trepanel i et område med mindre fuktighet. Mosaikk brukes ofte til en innebygd dusjkabinett..

Etterbehandling av hvite murstein vil være et interessant alternativ til fliser. Du trenger bare å bekymre deg for å påføre et fuktresistent belegg på forhånd..

Skandinavisk stil Baderomsdesign - Veggdekorasjoner Skandinavisk stil Baderomsdesign - Veggdekorasjoner

Tak

Fra taket på et bad i skandinavisk stil er det ikke mye som kreves – det skal være flatt og lyst. Hvis den opprinnelige overflaten ikke har merkbare feil, kan du klare deg med vanlig kitt og hvit maling og velge fuktresistente alternativer.

I et rom med høye vegger ser strekklofter på ett nivå ut av PVC-film perfekt. Denne designen forringes ikke av fuktighet, og er også veldig holdbar. Den er egnet for montering av innfelte lys. Den største ulempen er et tynt lerret som kan bli skadet av hull i gjenstander.

Skandinavisk stil Baderomsdesign - Takfinish Skandinavisk stil Baderomsdesign - Takfinish

Baderomsmøbler

Møbler i skandinavisk stil skal være så funksjonelle, enkle og kompakte som mulig, og oppsettet bør anta tilstedeværelse av romslige bevegelsesområder.

Et baderomsmøbelsett kan bare inneholde de viktigste elementene, som noen ganger er begrenset av lagringsplass. Disse inkluderer veggmonterte eller gulvstående skap som passer under vasken. Innebygde konstruksjoner er ikke uvanlige. Hengekroker og stiger anbefales for badekåper og håndklær.

Store bad kan ha en liten sittegruppe med stoler eller benker. Denne løsningen vil skape en behagelig, avslappende atmosfære i interiøret..

Møbeldesignet er minimalistisk, symmetrisk og geometrisk korrekt. Hvis rommet er ferdig med en matt overflate, kan treobjekter lakkeres for kontrast, og omvendt..

Skandinavisk stil Baderomsdesign - Møbler Skandinavisk stil Baderomsdesign - Møbler

VVS

Når du kjøper sanitærutstyr i bad i skandinavisk stil, kommer hovedspørsmålet: badekar eller dusjkabinett? Svaret avhenger av eiernes behov og størrelsen på området. Hvis plassen tillater det, kan du plassere begge elementene. Men i tilfelle begrensede kvadratmeter – vil rasjonelle innbyggere i Nord -Europa foretrekke å ta en dusj, siden det av hygieniske årsaker er bedre å vaske under rennende vann.

Uansett hvilket alternativ du velger, må VVS -utformingen stemme overens med stilen. Et badekar i akryl kan være med en trekantet eller avrundet bolle, selv om standard rektangulære modeller heller ikke mister sin relevans. Innebygde dusjkabinetter ser mest organiske ut enn frittstående moderne design.

Hengende vasker, toalettskåler, bidéer brukes til å spare plass og skape effekten av vektløshet i rommet. VVS -inventar er vanligvis laget av metall som smelter sømløst inn i den naturlige atmosfæren på badet.

Skandinavisk baderomsdesign - VVS Skandinavisk baderomsdesign - VVS

Innredning og belysning

Minimalismen i den skandinaviske stilen betyr ikke fullstendig fravær av dekorative elementer. De skiller seg bare mindre ut og kombinerer ofte en praktisk funksjon..

Tekstiler vil bidra til å diversifisere det nordiske badet: håndklær med initialer og tepper med geometriske mønstre. Selv morgenkåper på skjermen skal passe inn i designet..

I følge reglene er speil med en utskåret ramme ikke tillatt, men for dekorasjon er det verdt å eksperimentere med formen: rund, trekantet, diamantformet.

Det spesielle med et bad i skandinavisk stil er at selv vaskekurven kan være sentrum for oppmerksomheten. Flett, tekstilbeholdere eller sett for sortering av klær etter farge ser bra ut – i rasjonalismens ånd.

Ingenting utfyller den naturlige atmosfæren som potteplanter. De kan plasseres på gulvet og andre horisontale overflater.

For å belyse hvert område av rommet jevnt, er det nødvendig å tenke over et belysningssystem på flere nivåer. Den inkluderer en sentral del (lamper innebygd i taket, sconces) og en lokal del (belysning over speilet, i dusjen).

Skandinavisk baderomsdesign - Innredning og belysning Skandinavisk baderomsdesign - Innredning og belysning Skandinavisk baderomsdesign - Innredning og belysning

Skandinavisk stil med lite bad

Skandinavisk stil er fokusert på menneskers behov, noe som gjør den egnet til å dekorere mellomrom i alle størrelser og oppsett.

Den karakteristiske hvite fargen utvider interiøret visuelt. Kompakte møbler tar ikke mye plass. Lakoniske former deler ikke designet, så vel som dekorative elementer..

Å nekte et bad til fordel for en dusj vil være en praktisk løsning for en liten størrelse. I stedet for skap med fasader er det åpne hyller. Store speil og glans gir visuelt volum til rommet.

Interiørdesign i lite skandinavisk stil Interiørdesign i lite skandinavisk stil Interiørdesign i lite skandinavisk stil

Skandinavisk baderomsdesign – foto

Enkel kontemplasjon av nordisk interiør, for ikke å snakke om å bo i dem, gir ro og harmoni. Vi har utarbeidet et utvalg av flotte bad i skandinavisk stil, og vi håper de vil inspirere deg til å ta den riktige avgjørelsen. Gledelig visning!

Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto Innredning i bad i skandinavisk stil - foto

Video: Bad i skandinavisk stil – Interiørideer

Previous Post
Γυάλινη ταπετσαρία στο εσωτερικό του διαμερίσματος
Next Post
Stue i klassisk stil (+68 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector