Bad i loftstil (+65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bad i loftstil (+65 bilder)

Bad i loftstil (+65 bilder)

Loft er tankene til unge og kreative mennesker. Og dette forklarer mye, fordi han er fri for tradisjonelle fordommer, og begrenser ikke mulighetene for å implementere designideer. Industrirommet er åpent og lett, bokstavelig talt blottet for skillevegger og slår fantasien med paradoksale løsninger og kombinasjoner. Bad er intet unntak!

Funksjoner i loftstil i interiøret

Selve ordet “loft” oversetter som: loft, dueskinn, toppetasje. Det er verdt å merke seg at konseptet på engelsk har lenge vært forankret som en betegnelse på stil i interiøret. Dessuten kan dette også kalles selve boligen, som er formalisert i kanonene for denne trenden, eller faktisk dekket produksjonsbehov..

På 40 -tallet i forrige århundre i New York ble tidligere fabrikkbygninger leid ut for bolig- og kontorlokaler, verksteder. Bohemer var interessert i disse torgene, som ble tiltrukket av de store torgene med stor takhøyde og vinduer. Som et resultat, på 50 -tallet, var slike rom på toppen av sin popularitet, og mange kjente kunstnere begynte å organisere sine utstillinger her. Det var en ekte protest mot det filistinske livet og undertrykkelsen av nye kreative tilnærminger og konsepter. Dermed skyldes loftet sin dannelse i en rekke designstiler resonansen i de aristokratiske kretsene i New York kunstneriske intelligentsia.

I dag fortsetter denne designideen å finne et svar i urbane trender, der det mest kjente elementet i hverdagen kan bli til et kunstobjekt. Industriell design skaper rom for kreativitet, så det er alltid rom for andre stilistiske løsninger i et slikt rom. Det er bohemisk i begynnelsen, så de eldre og ubeskrivelige detaljene kontrasterer vakkert med moderne minimalistiske objekter og kontrastelementer, og skaper dermed en unik sjarm..

Til tross for eklektismen i retningen, har loftet svært karakteristiske trekk:

– Grove overflater. Betong, slurvet gips, murverk, eldre og slurvete deler er integrerte deler som antyder industriell opprinnelse;

– Maksimal plass. Denne trenden forutsetter tilstedeværelse eller skapelse av effekten av høyt tak og fri og åpen planlegging;

– Overflod av lys. Industrirommet er preget av store vinduer som lar rikelig med naturlig lys komme inn. For badet er dette ikke helt relevant, og derfor må belysningen kompenseres for med kunstige kilder og en overflod av lyse farger;

– Bevisst kontrast. Møbler og rørleggerarbeid kan være både akutt moderne og med et snev av antikken, men samtidig er det ønskelig at disse elementene i begge tilfeller var polare i forhold til dekorasjon. Dekorer for eksempel vegger og gulv med vakre materialer av høy kvalitet og nye materialer, og velg møbler og rørleggerarbeid i et litt “loslitt” utseende, eller omvendt. Gi preferanse til nøytrale toner for total balanse.

Loft Bad Design - Funksjoner Loft Bad Design - Funksjoner

Fargeløsninger

Det originale interiøret i loftstil antar rolige, vedvarende toner: nyanser av hvite, brune, grå, metalliske og svarte farger. Askese i denne saken bringer retningen nærmere minimalisme og høyteknologi.

Hvitt bad i loftstil

Det er allment kjent at hvitt visuelt forstørrer grensene for plass. Denne illusjonen er akutt relevant for typiske leiligheter, der utformingen av badet kan bli hardt påvirket av mangel på plass..

En annen fordel med denne serien vil appellere til elskere av minimalistisk design. Nyanser passer uvanlig harmonisk inn i den moderne industrielle konteksten, og gir atmosfæren en følelse av renhet, romslighet og alvorlighetsgrad av former. Lakoniske teknikker vil fremheve enhver overflate på badet ditt.

White Loft Bathroom - Interiørdesign White Loft Bathroom - Interiørdesign

Beige loft bad

Delikat og koselig beige vil fylle rommet med myk sjarm. Det vil hjelpe til med å overvinne negativitet etter en hard dag og løse tretthet i melkete, nøtteaktige, kaffe-, vanilje- eller kremfarger..

Et varmt budskap vil dempe den aggressive påvirkningen av betong og murstein i interiøret. Disse diskret maling vil finne et felles språk med nesten alle fargevalg..

Beige Loft Bad - Interiørdesign Beige Loft Bad - Interiørdesign

Loft-stil terrakotta bad

Paradoksalt nok ser murveggene i denne røde nyansen ekstraordinært koselige ut. Saken er at terrakotta først og fremst er en varm farge, og derfor, sammen med myk belysning, kan den ha en beroligende effekt på en person..

De samme varme tremotivene vil bidra til å utfylle murverket. Og vakker kontrast kan skapes med kule gråtoner, hvite, svarte og metalliske detaljer..

Loft Terracotta bad - Interiørdesign Loft Terracotta bad - Interiørdesign

Grått bad i loftstil

Dette er selve tilfellet når du ikke trenger å bekymre deg for at grå vil gi for mye dysterhet og sløvhet i atmosfæren. Den strenge fargen på betong og stein for dekorasjon, rørleggerarbeid, møbler eller dekorartikler er best egnet her..

Alternativt kan du bruke galvanisert plate til veggen eller installere en vask i stål. Speilgrå vil reflektere lys og visuelt utvide rommet.

Grey Loft Bathroom - Interior Design Grey Loft Bathroom - Interior Design

Brunt bad i loftstil

Ofte presenteres brune toner i loftprosjekter som trematerialer. Både i store mengder og med minimal tilstedeværelse kan slike detaljer fullstendig endre oppfatningen av badet..

Tilstedeværelsen av tre gjør det mulig å desinfisere industrielle omgivelser og legge til behagelige naturlige notater til det. Brunt kan skygges med hvitt i alle sine manifestasjoner, noe som utvilsomt vil bringe malerisk og delikat uttrykksfullhet til interiøret..

Brown Loft Bad - Interiørdesign Brown Loft Bad - Interiørdesign

Baderomsinnredning i loftstil

Ved å reparere vegger, gulv og tak kan du lage et fundament som du vil bygge den påfølgende designkonstruksjonen på. For at dette fundamentet skal bli en pålitelig alliert, bør valg av materialer for dets opprettelse benyttes med all samvittighet..

Gulv

I den klassiske versjonen, når du dekorerer baderomsinteriøret, brukes laminat og gulvbord som gulv. Men siden vi vurderer et rom med betydelig eksponering for fuktighet, er det klokt å se på andre materialer:

– Porselen steintøy er preget av ekstremt lav fuktabsorbering, motstand mot kjemikalier, temperaturfall, samt et sklisikkert belegg;

– Egenskapene til keramiske fliser skiller seg lite fra de av porselenstein. Det er mindre motstandsdyktig mot fuktighet, men blant andre materialer har det en veldig god indikator i denne saken. Det er også et utvalg av antiskli-versjoner. Men samtidig er prisen ganske demokratisk. Uansett hvilken av disse variantene du ikke ville stoppe, foretrekker du grå, svart eller hvit utførelse;

– Et alternativ til fliser kan lages av betong. Ukomplisert byggemateriale kan være poetisk og vakkert, du trenger bare å slå det riktig;

– Marmor er et dyrt, men utrolig effektivt alternativ. Den har også rett til å eksistere i loftprosjektformatet på grunn av fargeskjemaet og det kalde, “rå” bildet..

Loft Bad Design - Gulv Finish Loft Bad Design - Gulv Finish

Vegger

Murverk er visittkortet til retningen. Hvis det ikke er mulig å dekorere veggen med ekte murstein, bruk imitasjon i form av gips eller fliser. Som i tilfellet med gulvet, passer betongversjonen organisk inn i det overordnede designet.

Når du er ferdig, er følgende posisjoner også veldig passende og populære: steingods i porselen, keramiske fliser, steinfliser, mosaikk, sementfliser.

Loft Bad Design - Veggdekorasjoner Loft Bad Design - Veggdekorasjoner Loft Bad Design - Veggdekorasjoner

Tak

For et bad i loftstil er den beste løsningen et hvitt tak, som skaper effekten av et romslig rom. Bevisst ufullstendighet kan gis ved å installere trebjelker. Dette vil skape et hyggelig loftsrom..

Noen tør å dekorere taket med tre. Men ikke haste med å trekke konklusjoner om upraktikken i denne tilnærmingen. I dette tilfellet må trekomponenten faktisk behandles med spesielle impregneringer, som forhindrer ødeleggende effekter av et fuktig miljø..

Loft Bad Design - Takfinish Loft Bad Design - Takfinish

VVS

Baderomsprodukter skal være enkle og konsise. Rektangulære og konsistente former foretrekkes. Passende design i grå, svart versjon.

Samtidig åpner loftet plass for kreativt søk, slik at du kan bruke vasker med en sokkel, i form av et servant, bordplate, overhead, hengende, konsollvarianter laget av elvstein og til og med fra en stor metallsalatskål.

Dusjområdet er organisk i et åpent design, uten brett og gardiner. Monter mikseren på veggen eller taket. Når det gjelder et badekar, vil både en innebygd og en frittstående tank uten ben gjøre. Beholderen kan plasseres på småstein, denne tilnærmingen er ganske original, men ikke alltid mulig i et lite område.

Loftstil bad design - VVS

Baderomsmøbler i loftstil

Alvorlighetsgrad av geometri og klare linjer – disse egenskapene tilsvarer minimalistiske møbler. Hvis du vil legge til elementer av moderne stil, stopp på disse elementene. På den annen side ser eldre, loslitt innredning også utrolig organisk og interessant ut..

Fargepaletten skal være diskret og diskret. Selv om noen detaljer kan avvike noe fra dette konseptet, og skille seg ut med lyse aksenter og til og med utførelse i de mest sofistikerte eller intrikate konfigurasjonene, som refererer til stilens bohemiske opprinnelse.

Loft Style Bad Design - Møbler Loft Style Bad Design - Møbler

Innredning og belysning

Prangende plakater, fotoutstillinger, hengende hyller med dekorative gjenstander pynter veggene perfekt. Moderne abstrakte malerier kan også plasseres her. For farge, legg til dekorative flasker og krukker med en samling spiker, nøtter, knapper, fargede tråder, kork eller bambuspinner på hyllene. Plasser en eller flere monokrome vaser på gulvet, møblene eller hyllene.

De mest kreative vil sette pris på metallplater med bilskilt, veiskilt, metallbøtter som potter for innendørs planter. Forresten, små og store grønne planter, blomster vil legge lyshet til den generelle atmosfæren. De kan plasseres i samme krukker, dekorative glass og bittesmå vaser. Flettet kurver og teksturerte tekstiler som håndklær og myke tepper vil bidra til å gi litt kos og myke opp de industrielle omgivelsene..

For baderomsbelysning i loftstil, velg metallarmaturer i industriell stil som er festet til veggen, eller bare faller ned fra ledningen. Tilpassede smidde vintage belysningsarmaturer vil også komme godt med. For å simulere dagslys, konstruer du en LED -stripestruktur.

Loft Bad Design - Innredning og belysning

Lite bad i loftstil

Små rom er et vanlig problem i leiligheter i det tidligere Sovjetunionen. Det kanskje mest berørte av dette er badet..

Først av alt må du kombinere et bad med toalett, slik at du får ekte ekstra meter. I tillegg må du fullføre i lyse gråtoner, hvite eller beige. Rette møbler og rørleggerarbeid bidrar også til riktig organisering av plassen og belaster visuelt ikke situasjonen. Plasser badekaret nær veggen, og gjør dusjen åpen eller i en nisje.

Lite bad i loftstil - Interiørdesign Lite bad i loftstil - Interiørdesign Lite bad i loftstil - Interiørdesign

Loftstil bad design – foto

Vi håper at artikkelen vår har gitt deg mange ideer for å dekorere et bad i loftstil. I tillegg gjør vi oppmerksom på et fotogalleri som ytterligere vil inspirere til nye kreative prestasjoner.!

Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Interiørdesign i loftstilstil - foto Innredning i loftstil bad - foto Innredning i loftstil bad - foto Innredning i loftstil bad - foto Innredning i loftstil bad - foto

Video: Loftstil bad – interiørideer

Previous Post
Γυάλινη ταπετσαρία στο εσωτερικό του διαμερίσματος
Next Post
Stue i klassisk stil (+68 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector