Innvendig dekorativ veggdekorasjon (tapet, fliser, paneler, gips, maling) + 220 BILDER
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innvendig dekorativ veggdekorasjon (tapet, fliser, paneler, gips, maling) + 220 BILDER

Innvendig dekorativ veggdekorasjon

Ønsket om å dekorere hjemmet sitt hjemsøkte selv gamle mennesker. Selv når de bodde i en hule, fant de på å sette tegninger på veggene. Og det er ikke nødvendig å snakke om oss. Heldigvis er det designere, kunstnere, skulptører som vet hvordan de skal gjøre vegger til kunstverk. Alt du trenger å vite er beskrevet mer detaljert senere i artikkelen..

Valgfunksjoner

Fra gamle fresker til moderne veggdekorasjonsteknikker har estetikk endret seg mange ganger..

Vegger som kunstverk

Vegger som kunstverk

Nå er hovedkriteriet skjønnhet og komfort. Imidlertid innebærer enkelheten i formuleringen et veldig omhyggelig arbeid..

Omhyggelig robot når du pynter vegger

Omhyggelig robot når du pynter vegger

Det er mange teknikker og trender innen moderne veggdesign. Skjemaer, arbeid med materiale har blitt mer komplisert, og vi har blitt mer krevende. Hvis vi tidligere, etter å ha startet en renovering, inviterte vi en gips, nå inviterer vi designere og kunstnere. Selv om det er metoder som lar deg gi fantasien frie tøyler. Men først ting først.

Slipp fantasien løs

Slipp fantasien løs

Veggedesign starter med forberedelser. Jeg anbefaler ikke å lagre her, fordi det avhenger av hva du til slutt vil lykkes og hvor lenge det hele vil vare. Det er tre gylne regler for klargjøring av vegger for videre arbeid:

1 Juster. 2 Prime. 3 Kitt.

Juster, kitt, fyll

Juster, kitt, fyll

Hvis du følger dem og overlater arbeidet til mesteren, vil du bli garantert et utmerket resultat..

Bakgrunn – moderne klassikere av sjangeren

Det er hovedtyper av dekorativ veggdekorasjon:

1 Bakgrunn, fototapet. 2 paneler. 3 Keramiske fliser. 4Draping med stoff. 5 Dekorativ gips og maling.

Velg materialet for plassen din

Velg materialet for plassen din

La oss vurdere hvert element i detalj. Veggdekorasjon med tapet. Dette alternativet kan variere fra relativt billig til veldig dyrt. Det er et valg for enhver inntekt.

Dekorer vegger med tapet

Dekorer vegger med tapet

Alt avhenger av kvaliteten på kildematerialet. Bakgrunnsbilder i vanlig papir hører fortiden til. Tykk, vaskbar vinyl, fiberduk med en interessant tekstur eller silketrykk trygt presse dem ut av markedet. Moderne tapeter kjennetegnes ved høy slitestyrke og den bredeste paletten av farger og kunstverk.

Velg kvalitetsråvarer

Velg kvalitetsråvarer

I moderne veggdesign brukes tapet oftest til sonering av rom og for å skape en varm og koselig atmosfære. Zoning justerer rommet, og ved å bruke tapet i forskjellige nyanser kan du velge en sone og “skjule” en annen.

Veggen, fri for møbler, er dekorert med tapet med et lyst trykk, og resten av veggene er laget monokromatisk. Denne limingsmetoden kan brukes i hele rommet eller i en egen del av den..

Sone et rom med tapet

Sone et rom med tapet

Hvis du vil stilisere den “viktigste” veggen – plukk opp et fototapet med et mønster som tilsvarer det generelle interiøret. Produsenter tilbyr mange fototapetdesignalternativer. Hjemme kan du finne deg selv på havbredden, på fjellet eller i Edens hage med eksotiske planter.

Designalternativ for fototapet med dekorelementer All denne skjønnheten skal ikke være alene i interiøret, den skal overlappe med noen dekorelementer eller fargeløsninger med resten av plassen.

Veggpaneler – en stilig løsning

Nylig har paneler blitt veldig populære. Dette skyldes en rekke årsaker:

  • Du trenger ikke å bekymre deg for utjevning av veggene. Paneler gjør overflaten perfekt.
  • Forbedrer varme- og lydisolasjon.
  • Du kan skjule kommunikasjonskabler under dem..
  • Enkel å installere.
  • Holdbar og holdbar.

Slitesterke og slitesterke veggpaneler

Slitesterke og slitesterke veggpaneler

Hvis du liker ideen med paneler i interiøret, kan du stole på et stort utvalg av denne typen overflater. Paneler er laget av plast, gips, naturlig tre. Enda mer teksturerte overflater som de er dekket med. Jeg skal fortelle deg om hovedmodellene.

Et stort utvalg av paneler som en av typer utførelser

Et stort utvalg av paneler som en av typer utførelser

Laminerte paneler – den mest upretensiøse av alle. De er veldig estetiske, overflaten er behandlet på en slik måte at støv rett og slett ikke henger på dem, det er nok å tørke den av med en fuktig klut. Et annet pluss er enkel og rask installasjon. Slike paneler vil tjene deg i veldig lang tid..

Laminerte paneler i det indre av rommet

Laminerte paneler i det indre av rommet

Trefiberplater er dårligere i sine egenskaper enn laminerte, men det er også fordeler. De er rimeligere og har et bredt spekter av teksturerte overflater. De er ferdig med finér, tekstiler, skinn. På grunn av teksturen er de perfekt kombinert med tapet.

Trefiberplater har et stort utvalg av teksturer

Trefiberplater har et stort utvalg av teksturer

Sponplater har et stort format og er ganske tunge. Av denne grunn er de vanskelige å installere. Oftest brukes de når du dekorerer vegger i en gang eller gang..

Stort format for sponplater

Stort format for sponplater

Paneler laget av naturlig tre vil understreke adel og raffinement i interiøret. De er laget av verdifulle treslag og kan dekoreres med forgylling, speilinnlegg eller farget lakk. Passer perfekt inn i et klassisk interiør. Veldig presentabel, men også veldig dyrt.

Det må jeg si alle slags veggpaneler har en ulempe. De tåler ikke fuktighet eller høy luftfuktighet.

Kombinere paneler med andre materialer

Kombinere paneler med andre materialer

Husk å ta denne faktoren i betraktning når du kjøper, ellers vil levetiden til panelene dine bli sterkt redusert..

Keramiske fliser – en blank delikatesse

Det er knapt et etterbehandlingsmateriale som er mer holdbart og slitesterkt enn keramiske fliser. Ideell for å dekorere vegger på bad, toaletter og til og med ganger.

Designere oppdaterer stadig fasjonable design og tilbyr slike mønstre og design på flisene som renoveringen begynte å grense til kunst. Det er ingen moderne interiørstil som ikke kan matches med passende fliser..

Velg en flis som passer til stilen på interiøret i rommet

Velg en flis som passer til stilen på interiøret i rommet

Nylig har decoupage av keramikk eller fliser blitt veldig fasjonabelt. En elegant idé for å dekorere et bad. Decoupage er påføring eller påføring av dekorative elementer laget av stoff, papir, servietter på fliser. Ser stilig ut og lar deg gjøre designet copyright.

Decoupage fliser for plassen din

Decoupage fliser for plassen din

Hvis du vil ha kreativitet, velger du glassfliser. Uvanlig, det passer perfekt inn i det futuristiske baderomsinteriøret. Ved hjelp av en slik flis kan du lage en uvanlig vakker partisjon. Slike fliser er gjennomsiktige, gjennomsiktige, blanke, matte, fargede og med forskjellige teksturer..

Uvanlige glassfliser

Uvanlige glassfliser

Steinfliser er en annen trendy idé. Hun er fantastisk å trimme søyler, skillevegger, kombinere med fliser av en annen tekstur. Vil skape et stilig utseende i en moderne stil. En stor fordel er absolutt miljøvennlighet.

En stor fordel er absolutt miljøvennlighet

En stor fordel er absolutt miljøvennlighet

Vel, til dessert – 3D -fliser. Et mesterverk av flisekunst. Du er garantert et unikt, eksklusivt design. Et lyst bilde på hele veggen vil skape følelsen av at dette ikke er en flis på badet ditt, men badet ditt har flyttet inn i dette bildet..

Et mesterverk av flisekunst

Et mesterverk av flisekunst

Ved å legge flisene kan du modellere rommet: hvis du setter det horisontalt, vil rommet utvide seg, hvis vertikalt vil taket optisk “stige”.

TOPP 5 veggflisetrender i 2019

1 Stort format Fliser i stort format i Coverlam-samlingsserien fra Grespania-fabrikken

Fliser i stort format i Coverlam-samlingsserien fra Grespania-fabrikken

2 Imitert stoff. Fasjonable fliser 2018-2019 kan etterligne stoff

Fasjonable fliser 2018-2019 kan etterligne stoff

33D fliser. 3D fliser

3D fliser

4Sand nyanser. LB Keramikk (Østerrike). Klit samling

LB Keramikk (Østerrike). Klit samling

5 Lapparbeid. LB Keramikk (Østerrike). Samling TRAVERTINO

LB Keramikk (Østerrike). Samling TRAVERTINO

Draperet luksus

Stoffgardiner har vært kjent lenge, men bare palassadelen hadde råd til det. Nå er alt mer demokratisk. Polstring brukes til design av soverom og stuer. Som enhver annen finish har stoffgardiner fordeler og ulemper..

Trekk med stoff i det indre av soverommet

Trekk med stoff i det indre av soverommet

Til de store plussene vil jeg tilskrive miljøvennlighet, enkel installasjon, god støydemping og evnen til å unngå tidkrevende og kostbart arbeid med utjevning av veggene. Hvis fordelene med en slik innredning er entydige, er ulempene et stort spørsmål..

Miljøvennlig og enkel installasjon

Miljøvennlig og enkel installasjon

Stoffet er utvilsomt dyrere enn tapet, men hvis du sammenligner kompleksiteten i installasjonen, tapet tapet. Levetiden til gardinene er mindre enn tapetets, men på grunn av installasjonstriksene (når stoffet kan fjernes, vaskes og henges tilbake), varer det ikke mindre.

Eller, de sier at stoffet tiltrekker seg støv. Men nå er tekstiler for dekorasjon av vegger impregnert med spesielle løsninger som gjør det motstandsdyktig mot støv og smuss..

En grasiøs vri i ett lerret

En grasiøs vri i ett lerret

Hvis du liker gardiner og planlegger å bruke dem i interiøret, velger du de riktige stoffene: jacquard, jute, polyester, viskose. Langvarig og lett å vedlikeholde.

Generelt kan draperiet gjøres selv med egne hender. Hvis du ikke dekorerer hele veggen, er det fullt mulig å lage et vakkert draperet innlegg innrammet av tapet. Det ser luksuriøst ut og gir rommet en varm, koselig atmosfære..

DIY dekor av stoff-draperte elementer

DIY dekor av stoff-draperte elementer

Dekorativt gips – kunst i ditt hjem

Sett fra visuell estetikk er det veldig vanskelig å konkurrere med en slik type veggdekorasjon som dekorativt gips. Nylig har denne typen design vunnet enorm popularitet..

Fancy teksturerte plaster kan brukes til veggdekorasjon i alle lokaler: enten det er et soverom, kjøkken, stue eller gang. De kan få alle fargenyanser og skape en unik design av disse nettstedene..

Veggdekorasjon med dekorativt gips i alle rom

Veggdekorasjon med dekorativt gips i alle rom

For eksempel gips “barkbille”. Lang levetid, kan males om. “Barkbille” har en vakker tekstur, og på grunn av marmorflisene i komposisjonen, skapes et unikt mønster i form av små spor. Denne gipsen er god i alle rom. Videre kan du lage lyse aksenter på den i form av innrammede malerier eller gipspaneler..

Barkbille - en aksent for innredningen av søylene

Barkbille – en aksent for innredningen av søylene

“Venetiansk” gips er en elitetype veggdekorasjon. Etterligner marmor, fyller det rommet med en følelse av luksus og rikdom. Den kan være matt og blank. Glansen er vakker i stua, mens det matte alternativet er mer egnet for soverommet..

Følelser av luksus og rikdom

Følelser av luksus og rikdom

Som andre typer gips, er “venetiansk” kombinert med andre typer veggdekor. Det er bare viktig å opprettholde alt i en stil..

Separat innredning i individuell design

Separat innredning i individuell design

Det er “venetianeren” som ikke kan overlates til andre enn en god mester! Det er dyrt, men berettiget. Overflaten på veggen må være perfekt.

En annen av de mest moderne og avanserte typene dekorativt gips er “grafitt”. Brukes ved dekorering av vegger og peiser. Etterligner murvegger og ligner naturstein. Veldig estetisk og attraktiv for de mest vågale designløsningene.

Estetisk

Estetisk “grafitt” i dekorasjonen av peisen

“Silke” gips er dronningen på soverommet. Skaper en unik atmosfære av mykhet og letthet. Imiterer silkestoff. Ofte brukt av designere for å skape “luftig” plass.

Maling – hele designpaletten

Veggmaling er et stort område for dine kreative ideer. Det moderne markedet tilbyr et stort utvalg av maling og lakk til forskjellige formål. Det er grunnleggende, vannbaserte maling. Dette er den mest budsjettvennlige måten å male vegger på..

Veggmaling gir rom for dine kreative ideer

Veggmaling gir rom for dine kreative ideer

Men hvis du vil ha noe uvanlig, ekstraordinært, anbefaler jeg deg å ta hensyn til teksturerte malinger. Med deres hjelp kan du skape et kreativt interiør i hvilken som helst valgt stil..

Teksturert maling kan etterligne forskjellige naturlige materialer. Kombinerer veldig godt med pussede vegger, og skaper et unikt interiør.

Teksturert maling for å skape kos

Teksturert maling for å skape kos

Jeg presenterer en liten oversikt over noen av artene. Misuri – inneholder akrylharpikser. Den kan være glatt eller preget, som du ønsker. Brukes i nesten alle rom.

Perfekt finish for alle mellomrom

Perfekt finish for alle mellomrom

Marseillevoks – påført med en spesiell voks. En interessant tekstur som etterligner naturstein eller trebark. Finnes både i leiligheten og på en dyr restaurant.

Teksturert maling ser alltid imponerende ut

Teksturert maling ser alltid imponerende ut

Atacama er en akrylbasert maling med tilsetning av kvartssand og metallisk pigment. Takket være denne komposisjonen skaper den en fantastisk fløyelsaktig overflate og reflekterer lys. Kan interessant brukes i romdesign.

Fløyeloverflate takket være maling

Fløyeloverflate takket være maling

Relief – lett å påføre maling. På en flat vegg malt i en grunnfarge påføres en sjablongtegning med en rulle. Mønsteret er av ditt valg. Av alle teksturerte malinger – det billigste, men samtidig et veldig effektivt alternativ..

Enhver tegning som passer til stilen på interiøret ditt

Enhver tegning som passer til stilen på interiøret ditt

Men farge – dette er ikke bare et banalt maleri av vegger, det kan også være en tegning som vil bli et ekte kunstverk hjemme hos deg. Det kan gjøres av en profesjonell artist, eller du kan gjøre det selv..

Litt fantasi og lyst til å gjøre noe i interiøret med egne hender – det er alt du trenger. Og hvordan du gjør det – du kan titte fra profesjonelle. Det er mye nyttig informasjon og videoer om dette emnet på Internett. Vær nysgjerrig, og du kan kanskje klare det like godt..

Ønsket om å gjøre noe i interiøret med egne hender er alt du trenger

Ønsket om å gjøre noe i interiøret med egne hender er alt du trenger

VIDEO: La oss forandre veggene dine uten anerkjennelse

Previous Post
Επιλογές σχεδίασης για δωμάτια στο διαμέρισμα (+150 Φωτογραφία). TOP-12 τάσεις και TOP-4 anti-trend
Next Post
Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector