Bakgrunn til kjøkkenet (80+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bakgrunn til kjøkkenet (80+ bilder)

Bakgrunn til kjøkkenet (80+ bilder)

Ofte, når de starter reparasjoner i en leilighet, er eierne de siste som tenker på hvordan de skal utstyre kjøkkenet, og faktisk er det en av hovedlokalene, som er vanskelig å klare seg uten. Dette krever en spesiell tilnærming, spesielt når det gjelder valg av etterbehandlingsmaterialer. I tillegg til at de må være ganske hardføre, er ikke estetiske egenskaper overflødige. Bakgrunnsbilder er fortsatt på toppen av populariteten, ettersom de har mange designalternativer. La oss se på hvordan du velger tapet til kjøkkenet, hvilke funksjoner du må vurdere for å skape det perfekte, komfortable interiøret.

Typer tapeter til kjøkkenet

Dagens marked gir et stort utvalg av tapeter, men gitt at kjøkkenet er et ganske spesifikt rom, er det veldig viktig å ta hensyn til materialet når du kjøper. Høy luftfuktighet, damp, temperaturendringer, forurensning, ofte vanskelig å fjerne – alle disse forholdene tvinger til å foretrekke fuktighetsbestandig, vaskbar klut.

Hvordan bestemme kvaliteten på tapet ved å merke

Når du kjøper tapet, trenger du ikke bare å lytte til selgerens anbefalinger, men også å nøye studere produsentens markeringer, som er på hver rulle. I tabellen nedenfor kan du se standardbetegnelsene på egenskaper som gjelder for tapet..

Som du kan se, er de delt inn i mange kategorier, hvis valg vil avgjøre både det praktiske, holdbarheten til belegget og kostnaden for lerretet. For eksempel ville enkeltbølge tapet være det mest økonomiske alternativet. Selvfølgelig har de en viss motstand mot våte forhold, men du vil ikke kunne vaske dem ordentlig..

Hver ekstra bølgete linje i merkingen indikerer lerrets større motstand mot våte forhold og evnen til å vaske det uten frykt, og penselen vil fortelle deg at lerretet ikke er redd for mer grov rengjøring. Selvfølgelig vil det mest pålitelige alternativet være tapet med tre bølger og en børste, men de er ganske sjeldne i salg, siden de har en høy kostnad, noe som reduserer etterspørselen betydelig..

Det du trenger å ta hensyn til er lerrets motstand mot skarp belysning, fordi du ikke vil at tapetet skal falme i det andre eller tredje året, etter å ha mistet sin dekorative funksjon helt. I tabellen vår kan du også se hvilke tegn lysfastheten er preget av. Hvis du bestemmer deg for å spare penger og ta det enkleste tapetet i denne forbindelse, trenger du kanskje ikke vaske dem, siden de mister utseendet mye tidligere enn de blir skitne..

Tapettyper for kjøkkenet - Hvordan bestemme kvaliteten på tapetet ved å merke Tapettyper for kjøkkenet - Hvordan bestemme kvaliteten på tapetet ved å merke

Hvilke materialer er de laget av

Det er forskjellige alternativer for vaskbare tapeter, men for det meste er de delt inn i to hovedgrupper – med papirbunn eller fiberduk. Hvis vi snakker om kvalitet, er tapeter på mange måter dårligere og vil ikke vare veldig lenge, men de har en lavere kostnad. Slike lerreter kan limes over spisestuen, der de skal plasseres vekk fra “risikosonen”.

Den ikke-vevde basen sikrer en lang levetid på lerretene. Tapet kan være helt fiberduk eller dekket med et dekorativt vinyllag. Fordelen med slike lerreter er også at de er i stand til å maskere små veggfeil, spesielt hvis det er et tapet laget av skummet vinyl som har et tredimensjonalt utseende. Det er også den såkalte kjøkkenvinylen – lerreter laget for å oppholde seg under akkurat slike ekstreme forhold. De er lette å ta vare på, og tapetet beholder sitt opprinnelige utseende i mange år. De vil heller ha tid til å kjede deg enn å miste sin tidligere skjønnhet..

En annen moderne versjon av tapet for kjøkkenet som fortjener oppmerksomhet er glassfiber, som har en interessant tekstur. De kan vaskes eller males uten frykt..

Den mest uvanlige typen tapet er flytende. Det ville være rimelig å tilskrive dem kategorien kittmateriale, siden de har en lignende påføringsmetode, men siden de kalles tapet, er det verdt å sette inn et ord for dem. Dekorasjon med flytende tapet gir ekstra komfort til rommet, så det er bedre å dekorere dem med et område med et spisebord. Det må huskes at ikke alle flytende tapeter kan vaskes, så vær oppmerksom på merkingen.

For å dekorere en aksentvegg eller et bestemt område av et romslig kjøkken, kan du bruke vaskbart kork tapet, metalliserte lerreter, som, selv om de har en høy pris, ser bare fantastisk ut.

Typer tapeter til kjøkkenet - Hvilke materialer er de laget av? Typer tapeter til kjøkkenet - Hvilke materialer er de laget av? Typer tapeter til kjøkkenet - Hvilke materialer er de laget av?

Hva du trenger å vite når du skal velge tapet med mønster

Et stort utvalg av bakgrunnsbilder lar deg velge både kjøkkenet på monokromatiske lerreter og tegninger. Hvis du foretrekker innstramninger i interiøret, kan du lime over kjøkkenet med glassfiberduker eller fiberduk tapet designet for maling. Den originale strukturerte overflaten vil se vakker ut selv i hvitt, i tillegg kan du alltid endre fargepaletten.

Mange foretrekker tapet med mønstre. Her må du ta i betraktning at tegninger på lerret kan radikalt påvirke oppfatningen av romets geometri. For eksempel vil store elementer på veggen visuelt bringe det nærmere, så dette er ikke det beste alternativet for et lite kjøkken. Små utskrifter ser diskrete ut, skaper en viss dynamikk i atmosfæren, som kan “roes” ved hjelp av monokromatiske gardiner.

Stripet tapet har også sine egne små triks, for eksempel vil en vertikal strip visuelt “heve” taket, og en horisontal stripe vil utvide veggen. For å få rommet til å se større ut, men samtidig forbli proporsjonalt, kan stripet tapet veksles i interiøret.

En spesiell atmosfære skapes i rommet av fotopapir, som vanligvis brukes til å lime over veggen ved spisebordet. Det er viktig å velge riktig tegning slik at den ikke skal være fengende og irriterende under et måltid. Et godt alternativ ville være bilder av saftige frukter, bygater, landskap, blomster. I romslige rom vil 3D -tapet med perspektiv se bra ut, noe som vil skape en følelse av romslighet..

Tapet til kjøkkenet - Det du trenger å vite når du skal velge tapet med mønster Tapet til kjøkkenet - Det du trenger å vite når du skal velge tapet med mønster Tapet til kjøkkenet - Det du trenger å vite når du skal velge tapet med mønster

Bakgrunnsfarge til kjøkkenet

Fargepaletten for ethvert boareal bør velges ut fra personlige overbevisninger – interiøret skal glede eierne, og ikke irritere, bli gjort med streng overholdelse av reglene. Hvis du foretrekker lyse farger, vil dette være et ekstra pluss. Kjøkken i bygårder kan oftest ikke skryte av store dimensjoner, og en lyspalett vil gjøre rommet mer romslig og luftig. Du kan ta utgangspunkt i lyse farger på tapet, for eksempel beige, krem ​​eller lysegrå, og allerede mot en slik bakgrunn, dekorere individuelle områder med lysere eller mønstrede lerret.

Hvitt tapet på kjøkkenet har også en eksistensrett, spesielt når det gjelder minimalistisk eller skandinavisk interiør, men det er bedre å lime dem bort fra området i arbeidstrekanten (vask, komfyr, kjøleskap). Det er ikke nødvendig å bruke rent snøhvit, du kan hente perlemor, lyse sandfarger, tapet med et bleket mønster i forskjellige nyanser.

Mørke farger har også en eksistensrett på et kjøkken, men bare hvis det er utstyrt med et stort område eller har store vinduer mot sør. Dyster tapet på et lite kjøkken vil forverre den allerede trange atmosfæren, men å dekorere en av veggene med slike lerreter vil bidra til dens visuelle avstand, noe som gjør rommet dypere.

Kjøkkenet kan kles i hvilken som helst regnbuefarge. Gule og oransje toner vil gjøre rommet lysere og mer muntert, mens grønne tvert imot vil berolige og ha en positiv effekt på fordøyelsessystemet, noe som gir utmerket appetitt. Rødt tapet påvirker mennesker på forskjellige måter. Dynamikken i dette fargevalget kan styrke en person og irritere en annen. Her bør du se nærmere på nyanser av skarlagen og velge for eksempel kirsebær eller rosa tapet. Det er bra hvis de har mønstre med sammenveving av hvite, beige eller brune toner..

Når du velger tapet til kjøkkenet, ikke glem at for hver stil er det den mest akseptable fargen og mønsteret. Her er noen illustrerende eksempler:

– Den minimalistiske designretningen, som vi nevnte tidligere, er preget av en hvit monokromatisk palett, men alternativer med grått eller beige tapet er ikke utelukket. I slike rom er aksentvegger ofte dekorert for å avlede oppmerksomheten fra ørkenmiljøet. For å gjøre dette kan du inkludere grå design i grafisk lerret eller mørkt beige tapet med geometriske mønstre;

– Provence i interiøret antyder delikate nyanser av villblomster, så det beste alternativet for kjøkkenet ville være kornblomstblått, lysegrønt, rosa eller sandete tapeter, for det meste med små blomstermønstre og ornamenter;

– Loftsstilen, selv om den er ganske særegen, er nå på toppen av sin popularitet. Det beste alternativet for et slikt “industrielt” kjøkken ville være tapet i grå, hvite, brune toner, imitere murverk eller betong;

– Bakgrunnsbilder i retrostil er preget av beige, grønne, brune toner, ofte overlappende med hverandre. Det kan være mange alternativer, og valg av mønstre avhenger av hvilken spesiell epoke du vil gå tilbake til – dette er store blomsterprint, og en behersket stripe og prikker, elsket av mange tidligere husmødre;

– Den klassiske trenden er typisk for store, romslige rom, men et lite kjøkken kan være et reelt eksempel på elegant luksus. Beige, oliven, burgunder lerret med grasiøse mønstre og monogrammer er passende her. Innlegg fra metallisert tapet innrammet av lister vil se bra ut.

Bakgrunnsfarge til kjøkkenet Bakgrunnsfarge til kjøkkenet Bakgrunnsfarge til kjøkkenet

Bakgrunn til kjøkkenet – foto

Vi foreslår å fortsette den videre gjennomgangen på sidene i fotogalleriet. Her har vi prøvd å samle de beste eksemplene på kjøkken tapetdekorasjon. Vi håper de vil hjelpe deg med å gjøre kjøkkenet ditt til det vakreste, mest koselige og originale. Gledelig visning!

Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto Bakgrunn til kjøkkenet - foto

Video: Vakker tapet i det indre av kjøkkenet

Previous Post
70+ ιδέες σχεδιασμού λευκού καθιστικού (φωτογραφία)
Next Post
Gloxinia (80 bilder): typer og omsorg
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector