15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Laminat på veggen: foto i interiøret, vakre ideer

Laminat på veggen: foto i interiøret, vakre ideer

Bærekraft og jakten på naturlige motiver er den siste trenden innen interiørdesign. Ingenting er mer assosiert med en frisk skog, en brygge ved kysten, et hus i en landsby, som tre. Derfor fortjener et laminat som etterligner treets naturlige farge spesiell oppmerksomhet. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du harmonisk kan passe dette materialet på veggen inn i det overordnede konseptet for forskjellige rom..

Nøkkelegenskaper

Den uvanlige bruken av gulv i design blir mer og mer populær i dag. En av disse er bruk av laminat til veggbekledning i forskjellige rom. Hele prosedyren krever ganske enkelt forberedende arbeid, og det ferdige resultatet vil glede selv de mest ivrige skeptikerne..

Fordelene med disse panelene kan oppsummeres som følger:

+ Høyere styrke enn MDF og PVC;

+ Tett konstruksjon gir god fuktmotstand;

+ Lett å rengjøre – de fleste rengjøringsprodukter kan brukes;

+ Et bredt spekter av farger og teksturer som vakkert etterligner naturlig tre;

+ Miljøvennlighet.

Men det er også ulemper:

– Høyere kostnader sammenlignet med MDF eller PVC;

– Behovet for en pålitelig montering på grunn av vekten;

– Belegget tåler ikke lang og direkte eksponering for fuktighet, så vel som plutselige temperaturendringer.

For riktig installasjon, forbered basen nøye. Hvis du klarte å oppnå en flat overflate, rengjør den for støv og fortsett til installasjonen. På ujevne fly er festene laget på en spesiell ramme, som vil gjøre det endelige utseendet riktig og glatt.

For at kledningsmaterialet skal være i harmoni med interiøret, må du kombinere det med hovedfinishen. Hvis du bestemmer deg for å lage en kontrastvegg, er det lurt å gjøre resten lys og monokrom. Match en mørk maling med et lyst laminat, opp til hvitt.

For å utvide rommet, kan du sette paneler som er identiske med gulvet. I dette tilfellet bør finishen kombineres med stilen til hele designet. For et landloft er et grovere og mørkere tre egnet. Høyteknologisk kan diversifiseres med laminerte paneler som etterligner stein eller betong. Når du lager et koselig skandinavisk rom, bruk lyse farger på beleggene. Hvis målet er et originalt og uvanlig rom, bør kombinasjoner av forskjellige kontrastfarger brukes. Les mer om funksjonene i utvalget av ekstra fargevalg nedenfor..

Laminat på veggen - Funksjoner

Fargekombinasjoner

Tenk på forhånd om dine fremtidige trinn og paletten i rommet før du begynner å fullføre arbeidet. Nøytrale toner fungerer best med trefinisher. Selv lyse farger kan imidlertid passe organisk inn i et rom med en laminatvegg..

hvit farge

Hvite nyanser kombinert med tre skaper en utmerket duett, som er preget av letthet og luftighet. Dette interiøret ser veldig naturlig og rent ut..

Velg temperaturen på fargekombinasjonene avhengig av dine ønsker. Det kan være et varmt fargevalg – bruk melkefarger sammen med lyst tre. Denne designen vil passe perfekt inn i et skandinavisk rom. Eller gå den andre veien – bevæpne deg med en ugjennomtrengelig snøhvit og et tre med en grå undertone. Hvis du vil dekorere soverommet på denne måten, ikke glem å legge til myke tekstiler, så rommet vil se mer koselig ut..

Hvit - Laminat på veggen Hvit - Laminat på veggen

Grå farge

Paletten med gråtoner vil skape et stilig og rolig interiør. Det er best å bruke flere nyanser samtidig, for eksempel rik grafitt og nøytral, sølv, lys grå.

For dette utseendet, velg et laminat med en varm brun-beige eller dempet lysegrå tekstur. Kombinasjonen kan fortynnes med hvit og beige maling. Hvis du skal forandre soverommet, legg til strikkede, myke tekstiler og koselig innredning – atmosfæren vil være veldig mild og behagelig..

Grå - Laminat på veggen Grå - Laminat på veggen

Grønn farge

Teksturen på treet med grønt er det du trenger for en øko-stil. Velg et laminat med et mønster som er så nært naturlig tre som mulig, dette er den eneste måten å oppnå riktig effekt. La lyset komme inn – heng lysgardiner eller beige rullegardiner på vinduet, og fyll rommet med sjarmen til sjarmerende hvitt.

Når det gjelder innredningen, er alt ekstremt enkelt her. Bilder av dyr på plakater, puter, fotografier, sammen med en stor bukett med ville blomster eller potteplanter vil skape følelsen av at du befinner deg i en trehytte omgitt av en vakker skog eller eng..

Grønn - Laminat på veggen Grønn - Laminat på veggen

Gul

En annen kombinasjon som utstråler varme og naturlighet. Og her kan du gå på to måter – skape en kontrast, for eksempel med et industrielt betongtak eller skape et varmt og naturlig interiør. For det første tilfellet er en sitron nyanse av gul og et laminat med en grå-beige tekstur egnet. For det andre – sennep, honning til aksentvegger og gardiner og tre av sjokoladetoner. Begge alternativene har eksistensrett i moderne stiler..

Gul - Laminat på veggen Gul - Laminat på veggen

rød farge

Ildrødt er ganske aktivt, det tiltrekker seg oppmerksomhet og skaper en aksent. Så velg et omslag med et veldig rolig budskap..

På kjøkkenet kan det være et varmbrunt, naturlig treimitasjonslaminat som ekko bord, stoler og gulv i en lignende nyanse. Legg til litt uformellhet med hengende lyspærer over bordet og en original plakat.

På soverommet skal rødt brukes veldig forsiktig. Ta hvitt som grunnlag, og legg til noen røde detaljer og grå elementer på denne bakgrunnen – laminat, puter.

Rød - Laminat på veggen Rød - Laminat på veggen

Laminatvegg i interiøret – foto

Laminerte veggdekorasjoner er en original og som regel et godt skritt. Slik dekorasjon vil ikke bare forandre ethvert rom, men vil også skille seg ut fra den generelle designen, samt forbli sentrum for oppmerksomheten for innbyggerne i huset og gjestene..

Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet

På grunn av sine kvaliteter er dette materialet perfekt for et så særegent rom som et kjøkken. Den er motstandsdyktig mot varme sprut og vasker godt. Ved å bruke laminatgulv kan du lage en kontrastvegg som vil fremheve, eller bruke den til å dekke forkleet på arbeidsområdet. Det er ønskelig at fargen harmonisk ser ut med fasadene på kjøkkensettet. For å markere spiseområdet er det passende å bruke en finish i fargen på mørkt tre, en slik palett forbedrer utseendet på retter og gjør dem mer appetittvekkende..

Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto Laminat på veggen i det indre av kjøkkenet - foto

Laminat på veggen i det indre av stuen

Alle rom kan transformeres med det lakoniske og rimelige laminatgulvet. Som i alle andre rom kan du lage en aksentvegg eller et lite område med innsatser. Hvis leiligheten har en beskjeden stue, vil paneler av lyse nyanser av tre bidra til å visuelt utvide den..

Hvis plassen tillater deg å gi en fantasi, kan du bruke flere forskjellige typer paneler, både i farge og tekstur. Dette vil gjøre designet mer intrikat og interessant. I utgangspunktet brukes laminatgulv for området med en TV eller hovedsofaen i gangen..

Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto Laminat på veggen i det indre av stuen - foto

Laminat på veggen i det indre av soverommet

Laminat som går jevnt over fra gulv til vegg vil se veldig fordelaktig ut. Du kan velge et dekke som gjentar fargen på gulvet i tone-på-tone, eller stoppe ved en annen nyanse, opp til en farge som står i kontrast med gulvet. Denne løsningen er egnet for store nok mellomrom..

Hvis soverommet ikke tillater bruk av slike designtriks, er det bedre å begrense deg til innlegg på sengens hode, som kan blekes eller dekoreres med farget tilbehør. Slike trinn vil gi soverommet hygge og varme, fordi dette er trekk ved utseendet på et tre..

Velg et laminat som matcher fargen på sengen eller gulvet, dette vil skape et enkelt bilde i interiøret..

Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto Laminat på veggen i det indre av soverommet - foto

Laminat på veggen i det indre av badet

For veggbekledningets holdbarhet er det verdt å bekymre seg for ventilasjon på badet. Til tross for alle fordelene med dette materialet, kan det ikke erstatte flisen helt, siden det er utsatt for deformasjon fra konstant eksponering for fuktighet. Langvarig og direkte inntrengning av vann er uakseptabelt, da det kommer inn i leddene på panelene, og de vil til slutt spre seg.

Laminat er best å angi en eller flere vegger som ikke er i direkte kontakt med badekaret eller dusjen. Alternativt kan du bruke fliser med trelignende mønstre.

Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto Laminat på veggen i det indre av badet - foto

Laminat på veggen i det indre av gangen

For korridoren er det verdt å plukke opp paneler som skiller seg fra gulvfargen. Det er best hvis dette er lyse eller middels toner av tre – dette vil få interiøret til å se varmt og koselig ut. Hvis du vil lage mørke vegger, må du kombinere dem med store speil for ikke å “stjele” dyrebare meter av et allerede smalt mellomrom.

Av de samme grunnene kan du bruke et klebende laminat som festes direkte til betongfoten. En god idé er å panelere en nisje der et lite mykt område, en hylle for sko eller en sykkel vil bli plassert..

Laminat på veggen i det indre av gangen - foto Laminat på veggen i det indre av gangen - foto Laminat på veggen i det indre av gangen - foto Laminat på veggen i det indre av gangen - foto Laminat på veggen i det indre av gangen - foto Laminat på veggen i det indre av gangen - foto

Laminat på veggen i det indre av barnerommet

Takket være utseendet på lyse trelignende paneler, vil du gi eiendelene til unge eiere mer lys og varme..

Panelene vil tjene som sonering av plassen. Du kan fikse dem i krybbeområdet, utpeke et leke- eller arbeidsområde. Siden barn elsker lyse farger, er det passende å dekorere rommet med et laminat med fargede innsatser og utskrifter..

Generelt varierer tekstur og nyanse av materialet for et gitt rom veldig mye, og hvordan det vil se ut, avhenger av det generelle designkonseptet og det valgte fargevalget..

Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto Laminat på veggen i det indre av barnerommet - foto

Video: Hvordan legge laminatgulv på veggen

Previous Post
Σχεδιασμός σαλονιού 17 τ.μ. (+70 φωτογραφία)
Next Post
Hvite dører i interiøret (85+ bilder)