15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Seng med mykt hodegjerde (60+ bilder)

Seng med mykt hodegjerde (60+ bilder)

En seng med hodegjerde er anerkjent som den mest komfortable modellen, som ikke bare er i stand til å transformere interiøret betydelig, men også gi eierne ekstra komfort. Myke rygg er utstyrt med flere fordeler – de er mye mer behagelige å ta på, har flere designtolkninger. I denne artikkelen vil vi se på forskjellige alternativer for senger med et mykt hodegjerde, og også finne ut hvordan du gjør det riktige valget..

Nøkkelegenskaper

Den myke hodegavlen har flere funksjoner samtidig. Først og fremst gir det ekstra komfort, fordi det er en slags kantstein som forhindrer at putene glir til gulvet. Dette er et godt funn for de som liker å slappe av med hendene bak hodet – kontakt med det behagelige stoffet på hodegjerden er mye hyggeligere enn med en kald, hard vegg. Overdelen vil være en utmerket støtte, slik at du komfortabelt kan lene deg på albuen mens du ser på favorittfilmen din eller spiser frokost på sengen. Den største fordelen ligger selvfølgelig i dekorative funksjoner – et mykt hodegjerde kan betydelig forandre interiøret i et soverom, derfor foretrekker luksuselskere å installere slike design. Den moderne produsenten produserer de mest luksuriøse sengene med hodegjerder, komplementert med elfenben eller forgylte dekorasjoner..

Sengegavlen er laget av samme materiale som selve sengen – det kan være tre, sponplater, MDF eller en metallkonstruksjon. Noen ganger er paneler laget av plast av høy kvalitet. Designet spiller en viktig rolle her. Fyllstoffet er materialer som polyuretanskum eller skumgummi. Møbelstoff (velour, fløyel, bomull og noen ganger silke), naturlig eller kunstskinn brukes som møbeltrekk. Fasaden kan være vattert eller glatt, ha dekorative ornamenter som skaper et ekstra mønster.

Seng med mykt hodegjerde - Hovedtrekk Seng med mykt hodegjerde - Hovedtrekk

Sengetyper med mykt hodegjerde

Det er et stort utvalg av myke hode senger som selges i dag, samt sengegavler som selges separat. Det er to hovedklassifiseringer som deler hodegjerder i forskjellige typer:

Avhengig av festemetoden. Sengegavlen kan være en integrert del av sengen, eller den kan eksistere som et eget tillegg til møblene. Følgelig er det stasjonære, festede og hengslede strukturer. De første er en integrert del av sengen – de kan ikke fjernes, ellers blir integriteten til den vanlige rammen krenket, men det er fullt mulig å endre møbeltrekk. Vedleggene er originale skjermer. Hengslet kan festes både til selve sengen og til veggen som den grenser til. Disse sengegavlene er vanligvis laget på bestilling..

Avhengig av designfunksjonene. I tillegg til de enkleste sengegavlene, kan design utstyres med tilleggsfunksjoner som gir et behagelig miljø for hvile. For eksempel en seng med et mykt hodegjerde utstyrt med belysning. Denne modellen er praktisk for de som liker å lese før sengetid eller bla i favorittmagasinet. Tilstedeværelsen av en lampe innebygd i hodegjerden eliminerer behovet for å installere en gulvlampe eller lampe, og lyset som faller i riktig retning gir ekstra bekvemmelighet.

En annen flott modell er de justerbare ryggstøttene. Designet lar deg enkelt endre posisjonen til hodegjerden, avhengig av situasjonen. Sengegavler med hyller og nisjer for lagring av forskjellige nødvendige dimser er også av interesse..

Seng med polstret sengegavl - Typer Seng med polstret sengegavl - Typer

Sengemodeller

I motsetning til tidligere tider tar moderne senger de mest uvanlige former. Vurder noen modeller som ikke bare kan gi kos til soveromsinnredningen, men også en andel av originalitet og bekvemmelighet..

Rund seng med mykt hodegjerde

En av trendene de siste årene som fortjener spesiell oppmerksomhet er den runde sengen. Et soverom med et slikt møbel vil alltid se stilig og moderne ut. Sengen kjennetegnes ved høy komfort, og det myke hodegjerde, som er en integrert del av møblene, gir maksimal komfort og bekvemmelighet. Ofte er et kantet nattbord installert bak ryggen, som lar deg rasjonelt plassere den runde kroppen i rommet.

Rund seng med mykt hodegjerde Rund seng med mykt hodegjerde

Flytende seng med mykt hodegjerde

Den virkelige kunnskapen når det gjelder innredning av et soverom er en seng som ser ut til å flyte i luften. Denne effekten oppnås ved hjelp av spesielle enheter som sikrer pålitelig festing av strukturen til veggen. Veggduker brukes oftest som et mykt hodegjerde for en flytende seng..

Flytende seng med mykt hodegjerde Flytende seng med mykt hodegjerde

Konvertibel seng med mykt hodegjerde

Konvertible møbler er et praktisk alternativ for små mellomrom. En slik seng, ved hjelp av enkle manipulasjoner, kan lett bli til en garderobe som smelter sammen med et vanlig headset. Dette er et godt alternativ for små leiligheter, der stue og soverom er representert med ett rom. Myke hodegjerder er plassert inne i en nisje, oftest i form av puter.

Konvertibel seng med mykt hodegjerde Konvertibel seng med mykt hodegjerde

Litt om stiler

I dag har det blitt fasjonabelt å dekorere rom i henhold til stil. Når du velger et mykt hodegjerde for sengen på soverommet, må du velge et alternativ som vil være i harmoni med miljøet.

For klassisk interiør fylt med raffinement og rik innredning, kan du velge avrundede former. Samtidig er møbeltrekk laget av dyre materialer – naturskinn eller velour av høy kvalitet i lyse nyanser. Denne designen vil passe perfekt til resten av møblene i naturlig tre..

I rustikke stiler, for eksempel country, Provence, er tilstedeværelsen av dempede kjedelige mønstre, grasiøse planteutskrifter passende. Det er bra hvis den myke ryggen har en treramme.

En slik spesiell trend som shabby chic foretrekker å ha restaurerte antikviteter i designet. Et hodegjerde av hvitt skinn innrammet av tre med utskårne elementer vil se bra ut her..

Det moderne interiøret på soverommet (hi-tech, moderne) vil bli supplert med et lavt hodegjerde med skinndekorasjon. Store, romslige lagerstørrelser er velkomne her, og materialene skal være stilige og moderne. I denne retningen er alle manifestasjoner av teknisk fremgang passende, så en seng med et hodegjerde som kan endre posisjon eller utstyrt med belysning vil være akkurat slik.

Den skandinaviske stilen i det indre av soverommet er preget av funksjonalitet og praktisk – møblene har lakoniske former og en naturlig fargepalett. Et mykt hodegjerde her kan hengsles eller festes, fusjonere med finishen på hvitgrå vegger eller kontrastere dem sterkt.

Polstret seng - Stiler Polstret seng - Stiler Polstret seng - Stiler

Hvordan velge en seng

Før du kjøper en seng med et hodegjerde eller et eget hodegjerde, er det viktig å ta hensyn til grunnlaget – rammen, som faktisk sikrer strukturen styrke og stabilitet. Et skjelett av metall kan betraktes som det mest pålitelige, men det har stor vekt, og dette kan skape problemer når det installeres på en vegg. Tre er anerkjent som det mest komfortable materialet, ettersom det beholder varmen perfekt, men samtidig vil ikke et hodegjerde laget på grunnlag være billig. Når du velger mellom materialer som sponplater og MDF, er det andre alternativet ofte å foretrekke, siden det regnes som mer miljøvennlig og ikke inneholder skadelige harpikser..

Baksiden kan ha en rekke former – firkantet, rektangulært, halvsirkulært, og i designutviklingen er det helt bisarre modeller. Valget av konfigurasjon avhenger av eiernes personlige preferanser og soverommets generelle stil..

Trekket skal også matche stilen. Når du kjøper et modellbehandlet stoff, kan du samtidig bestille avtagbare deksler som beskytter ryggen mot skitt og slitasje. I tillegg til å kjøpe forskjellige farger, kan du endre det kjedelige miljøet fra tid til annen og introdusere nye farger i interiøret. Hvis dette alternativet ikke passer deg, kan du bestille et hodegjerde med skinntrekk eller laget av skinn – slike materialer er ganske praktiske og enkle å rengjøre..

Seng med mykt hodegjerde - Hvordan velge Seng med mykt hodegjerde - Hvordan velge

Senger med mykt hodegjerde – foto

For et mer detaljert bekjentskap med hva slags senger det er med myke hodegjerder, foreslår vi at du besøker vårt fotogalleri. Her kan du finne flere alternativer for ulike modeller og deres design for stilfunksjonene i interiøret. Gledelig visning!

Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto Senger med mykt hodegjerde - foto

Previous Post
Σχεδιασμός μικρού διαμερίσματος (90 φωτογραφίες)
Next Post
Loftstil leilighet design (100+ bilder)