15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loftstil leilighet design (100+ bilder)

Loftstil leilighet design (100+ bilder)

Luksus, pomp og overflod av innredning i interiøret har blitt erstattet av moderne stiler, som noen ganger bruker uvanlige teknikker og elementer som uttrykksmidler. Det virker som om hva slags komfort vi kan snakke om i et rom som er laget av synlige murvegger, ledninger eller tverrstenger? Men utformingen av en loftstil-leilighet er ikke forgjeves som fortsetter å bli populær, noe som beviser sitt mangfold, så vel som variasjon. Prosjektene vi har valgt er bevis på det!

1. Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet

Denne leiligheten har to etasjer og tre rom. Det er vanskelig å tro at det er beregnet på ungkarslivet til en bankansatt som ønsker å slappe av og føle seg fri etter timer. Det klassiske loftet, født på disse prinsippene, er perfekt for å skape den rette atmosfæren..

Prosjektet, som ligger i boligkomplekset Zapadnoye Kuntsevo, ble utført av designere fra studioet E-l-ement. Arealet på leiligheten er ikke så stort – 84 kvm, men takhøyden, som varierer fra 2,5 til 5 m., Tillot forfatterne å implementere flere interessante løsninger i interiøret.

Som det tilhører et loft – er oppsettet åpent, inkludert en kombinert stue, kjøkken, spisestue. Tilstedeværelsen av høye tak fikk designerne til å lage en andre etasje, noe som bidro til å isolere soveplassen fra resten av områdene uten å miste følelsen av romslighet. En buet tretrapp fører til dette nivået..

Teglstein brukes til dekorasjon, som er balansert av hvite paneler. Interiøret ser ganske koselig ut, hovedsakelig på grunn av overflod av treelementer..

Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto Interiør i en to-etasjers loftstil-leilighet-foto

2. Loft-stil leilighet for et ungt par

Eierne av denne leiligheten visste først at loftsstilen ville være perfekt for deres personlige plass, bare i en spesiell tolkning. Designerne fra JuicyHall -studioet måtte lytte nøye til det unge parets ønsker. Resultatet er et prosjekt med en unik estetikk, som nok en gang beviser viktigheten av fullstendig tillit mellom entreprenøren og kunden..

Moskva -leiligheten har et lite område – 45 kvm, men det viste seg at med riktig tilnærming er dette ganske nok for et komfortabelt liv. Dessuten var det originale oppsettet grunnen til implementeringen av en uvanlig idé – å integrere badet i det åpne rommet i studioet, som er vanlig i interiøret på moderne hoteller..

I utgangspunktet foreslo designerne å fortsette med den klassiske tolkningen av loftet, forlate betongtakene, samt aldring av murverkene på veggene. Men kundene insisterte på en mer dekorativ tilnærming. Som et resultat viste det seg at veggene var hvite, og betong ble brukt til å dekorere taket. Så de små leilighetene var fylt med luft og plass, og fikk et pent utseende.

Boligen ble opprettet i henhold til funksjonsprinsippet og inkluderer følgende soner: et kjøkken, et soverom adskilt fra det med en vegg, en stue, et omkledningsrom, et bad, en entré. Sofaen fungerer som en skillevegg mellom de to områdene.

Under reparasjonen måtte vi løse mindre og noen ganger store problemer. For eksempel, da kjøkkensettet ble hentet inn, viste det seg at på grunn av et tilsyn med verkmannen, passet det rett og slett ikke til størrelsen på rommet. Men designerne var ikke tapte og tilbød å lage mursteinsøyler ved å pålegge dem en I-bjelke. Det ble enda bedre enn planlagt.

Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par - bilde

3. Interiørdesign av en loftstil-leilighet, Moskva

Mange tror at et loft er brutalitet og uforskammethet, men designstudioet Verdiz viste ved hjelp av bare ett prosjekt variasjonene i løsningene mens de viktigste egenskapene beholdes. Interiøret viste seg å være veldig lyst, elegant, til og med edelt, og alt dette er 50 kvm..!

For en rasjonell organisering av et lite rom ble badet redusert, takket være at en stor garderobe med en fantastisk glassmaleri ble plassert i korridoren. Dette er et multifunksjonelt møbel som i tillegg skiller gangen fra stuen..

Leiligheten består av ett rom, som takket være soneringsprinsippet rommer en stue og et soverom. Kjøkkenoppsettet har en litt avrundet geometri. Nesten alle vegger er involvert her, og fungerer som en støtte for kompakte møbler..

Den ikke -påtrengende sammenvevingen av en annen stil – fusjon – bidro til å myke loftet, som var legemliggjort i lyse dekorative elementer som gjenoppliver murens hvithet, samt betongens gråhet. Samtidig var det et sted for kunstgjenstander som formidler følelsen av moderne klassikere..

Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - bilde Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - foto Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - foto Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - foto Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - bilde Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - bilde Interiørdesign av en loftstil -leilighet, Moskva - foto

4. Design av en leilighet i loftstil, Magnitogorsk

Forfatteren av prosjektet, Anton Sukharev, hevder at dette er det sjeldne tilfellet når interiøret gjenspeiler eierens interesser, nedfelt i små detaljer. Selv om designeren måtte jobbe med et beskjedent budsjett, ser resultatet moderne og stilig ut. Det var loftet som bidro til å skape ønsket følelse med begrenset økonomi..

Leiligheten er på 72 kvm. innrammet i henhold til openspace -prinsippet. Inngangspartiet er inngjerdet fra stuen med en trekonstruksjon som fungerer som en romslig lagringsplass. LED -stripene i silikonbokser er innebygd under kryssfinerblokken i taket, hvor alle transformatorene også er skjult. En dekorativ skillevegg deler kjøkken og stue uten å hindre den frie lysstrømmen.

Murverket som ble funnet under renoveringen ble malt hvitt. Det var også mulig å spare penger på varmesystemet, som ikke ble endret, siden det passet perfekt inn i loftets stil. Nesten alle møblene er laget på bestilling, har sin egen historie: et objekt ble skapt “bit for bit”, det andre er lønnsomt å kjøpe på et loppemarked.

Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto Loftstil leilighet design, Magnitogorsk - foto

5. Leilighet i loftstil for et ungt par, Tyumen

Interiøret i denne leiligheten på flere nivåer ble håndtert av designeren Ekaterina Skorokhodova, som klarte å skape et drømmehus for et kreativt par. Stor takhøyde bidro til å legge til 90 kvm. tilleggsareal 14 kvm..

Den eneste hindringen for utførelsen av loftets stil var mangelen på vakre, åpne murstein, men det var mulig å etterligne det ved hjelp av dekorative fliser av høy kvalitet. Andre vegger er malt hvite, mot hvilke malerier og andre dekorative elementer ser bra ut. En lys aksent er et stort indisk panel, hvis nyanser setter fargeskjemaet på rommet.

For å varme opp et så stort område, brukes vanligvis et massivt varmesystem, men designeren valgte kompakte metallkonvektorer, som har blitt en interiørdekorasjon. Men hoved “attraksjonen” i leiligheten anses å være høye vinduer som åpner en vakker utsikt over byen og slipper inn den nødvendige mengden lys..

For å bevare romfølelsen som leilighetene er utstyrt med, ble det besluttet å velge et funksjonelt headset. Så er kjøkkenskap installert i to rader, hvorav den øvre brukes til å lagre ikke-viktige gjenstander..

De skyvbare låvedørene på kjøkkenområdet ser uvanlige ut, som ble brukt i stedet for de vanlige. Et gjesterom med et vaskerom er gjemt bak dem. Generelt ser interiøret luksuriøst og til og med fabelaktig ut, og formidler atmosfæren til gamle slott.

Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde Loftstil leilighet design for et ungt par, Tyumen - bilde

6. Autentisk loft med fransk sjarm

Designeren av denne leiligheten var eieren selv, Gregory Lesterlain, en forretningsmann fra Frankrike som tilbringer mye tid i Russland. Eieren hadde god smak og solid reiseopplevelse, og var i stand til å dekorere interiøret i henhold til hans krav og fylte Sovjetunionens atmosfære med unike gjenstander fra selve Paris.

Oppsettet til den 69 meter store leiligheten ble endret nesten fullstendig og ødela alle mulige vegger. Under renoveringen ble det oppdaget at murverket, som dateres tilbake til begynnelsen av det tjuende århundre, ble bevart i god stand, noe som fikk Gregory til å introdusere elementer på loftet..

Leiligheten har nå et soverom, et separat bad, et omkledningsrom, en åpen stue med et kontor og et kjøkken, som inkluderer en uvanlig bardisk i en nisje. De oppdagede antikke trebjelkene ble ikke kastet, men brukt som dekorasjon i taket.

Resultatet er en stemningsfull leilighet med en historie som eieren har lagret og oppdatert..

Autentisk loft med fransk sjarm - foto Autentisk loft med fransk sjarm - foto Autentisk loft med fransk sjarm - foto Autentisk loft med fransk sjarm - foto Autentisk loft med fransk sjarm - foto Autentisk loft med fransk sjarm - foto Autentisk loft med fransk sjarm - foto

7. Design av en loftstil-leilighet, 225 m2

I dette interiøret klarte designerne fra MKInterio å bevege seg bort fra den vanlige tolkningen av loftet og skape en mild, rolig design, siden det er god plass til å implementere ideer.

Det ble besluttet å forlate enfilade -interiøret: bak gangen er kjøkkenet, hvoretter det er stuen, og så er det private områder med bad. Dette lar deg diversifisere utformingen av leiligheten og legge til nye funksjoner i hvert rom..

Kjøkkenet er dekorert med kryssfiner, som skiller seg ut mot murverket med lyse teksturer og farger. Metallbjelkene ble uendret, med et lydisoleringssystem bygget mellom dem..

Dekorative grønne skodder fremhever de høye vinduene. For å visuelt forstørre soveromsrommet ble det plassert lange speil på en av veggene. Til tross for at paletten i leiligheten er litt dempet, ser interiøret lyst og romslig ut.

Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto Loftstil leilighet design, 225 m2 - foto

8. Treroms loftstil-leilighet

Leiligheten på 1970 -tallet gikk til kunder med alle feilene i oppsettet som var karakteristisk for byggingen av disse årene: et lite kjøkken, et separat bad, en upraktisk korridor. Så designerne fra Odnushechka -byrået måtte løse disse problemene sammen med designet..

En liten gang sto igjen av den store korridoren, og resten av kvadratmeterne “sluttet” til stueplassen. Murverket under gipsen, nødvendig for stilen, viste seg å være uestetisk, så de måtte ty til etterligning ved å bruke leirefliser som dekorasjon. Følelsen av et loft ble forsterket av introduksjonen av teksturerte møbler, for eksempel en slitt skinnsofa, metallhyller og gjenstander laget av gammelt tre. Sofaen og spiseplassene er atskilt med en speilet skillevegg.

Kjøkkenet ble igjen i samme størrelse, ble med i fellesrommet og kompletterte med funksjonelle møbler. Lyse farger ble lagt til barnehagen, og beholdt loftsfunksjonene med et modulært headset og et mørkt tregulv. Hovedsoverommet ble designet på samme måte, og la til en vegg av malte murstein..

Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto Tre -roms leilighetsdesign i loftstil - foto

9. Design av en loftstil-leilighet for en bachelor

Eieren, en middelaldrende mann, ønsket å skape et interiør med en maskulin karakter, men enhver jente kunne klare seg i denne leiligheten. Alt takket være den ikke-trivielle tolkningen av maskulinitet, som designeren Julia Sologubova legemliggjorde gjennom lakoniske former, rasjonell sonering, materialer av høy kvalitet og introduksjon av loftselementer.

For ikke å miste volumet på lokalene ble det brukt lysoverførende strukturer, og glassblokkene nevnt av kunden ble hovedaksenten i interiøret. Siden leiligheten ble unnfanget for en persons liv, er oppsettet her åpent. Det er ingen solide skillevegger mellom soverommet og stua..

Døren til badet er komfortabelt “plassert” mellom modulære lagringsområder, som er forlenget til taket for å spare plass. Ytterligere komfort er skapt av en vegg med rutete tekstiler.

Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto Loftstil leilighet design for en bachelor - foto

10. Interiør i en loftstil-leilighet, USA

La oss dra til USA for inspirasjon, der designstudioet Four Point Design Build har implementert et prosjekt med en lys leilighet i loftstil. Interiøret ser ut som et kunstverk og er fylt med lyse, dype teksturer, kunstneriske malerier og funksjonelle møbler..

I motsetning til andre eksempler er det ingen murverk her. Rikheten i stilvariasjoner kommer til uttrykk i dekorative betongfinisher, som fungerer som et utmerket bakteppe for hvite møbler..

Oppmerksomheten trekkes til det komplette settet på soverommet: en struktur i ett stykke, inkludert en seng, lagring og arbeidsområde. Dette er et prosjekt der hver detalj skaper et unikt stilig utseende.

Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto Interiør i en loftstil -leilighet, USA - foto

Video: Loftstil i interiøret i leiligheten

Previous Post
70+ Ιδέες Σχεδιασμού Λευκού Υπνοδωματίου (Φωτογραφίες)
Next Post
Tørketrommel i tak (55+ bilder)