15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Peis i interiøret (85 bilder): designideer

Peis i interiøret (85 bilder): designideer

Den mest praktiske og uvanlige måten å legge til en særegen vri på utformingen av et rom er å installere en peis i interiøret. En slik luksusartikkel vil utfylle enhver stilretning, samt isolere ikke ett, men flere rom i rommet samtidig. En åpen ild (eller en godt utført etterligning av en flamme) er alltid fascinerende, beroligende og inspirerende. En kveld ved peisen vil gi eierne og gjestene et fantastisk humør selv i det mest skyete og gråværet..

Typer av peiser

Over tid har det blitt dannet en klassifisering som hjelper til med å velge riktig peis på grunn av design, materialer og utseende. Vi tar en titt på noen av de mest populære variantene.

Elektrisk peis

Denne oppvarmingselementet vil være en skikkelig gave fra de som ikke har mulighet til å montere en peisinnsats. Den elektriske modellen simulerer fullstendig den virkelige prøven, skaper effekten av å brenne tre, i tillegg til å gjengi lydene fra knitringen. For installasjon trenger du skjulte ledninger og et sted å skjule det (for dette formålet brukes en sokkel oftest). Det finnes forskjellige typer elektriske peiser: veggmontert, flat, rektangulær, med forskjellig kledning (stein, tre, glass), som vil passe inn i et rom av alle størrelser og design.

Elektrisk peis i interiøret Elektrisk peis i interiøret

Gasspeis

En fullverdig klassisk modell som krever installasjon av en skorstein av høy kvalitet og en spesiell brannkasse. I dag er det typer gasspeiser med manuell eller automatisk drift. Utseendet deres er annerledes: Peisen kan enten være grov og tung, eller til og med miniatyr. Valget bør avhenge av den generelle utformingen av huset eller leiligheten. Denne typen peishyll passer godt til tre- og metallinnredning..

Gasspeis i interiøret Gasspeis i interiøret

Falsk peis

Ikke et dårlig alternativ til andre typer peiser. Et slikt originalt møbel består av gips, som kan vakkert dekoreres med gipslister, fliser eller treelementer. Hvis eieren av huset utelukkende vil bruke det som romdekorasjon, kan store dekorative lys eller små fargede lykter være en etterligning av en åpen ild. Ved ekte oppvarming av rommet, er det verdt å sette en liten elektrisk peis inne i den falske strukturen.

Falsk peis i interiøret Falsk peis i interiøret

Peisovn

Et av de mest uvanlige alternativene som vil appellere til fans av kreativt kaos. Tidligere installerte sommerboere en komfyr i sine hus på landet. Nå kan det sees i det indre av mange hus og leiligheter i stil med loft, land, klassisk. Designet ligner en gammel støpejernsovn, som også må fyres med ved. Utvendig har modellen av denne peisen blitt mer moderne. Det er en metall- og støpejernsversjon, som oftest er dekorert med keramiske kledningselementer..

Peisovn i interiøret Peisovn i interiøret

Biopeis

En skikkelig innovasjon i interiøret. Biopeisen består av miljøvennlige materialer (fra varmeenheten til drivstoff). For å dekorere denne modellen brukes granitt, marmor, keramikk, glass, vedvarende flekker. Et helt trygt alternativ som ikke trenger skorstein og overflod av plass. Harmonisk kombinert med slike stiler: popkunst, moderne, hi-tech, loft.

Biopeis i interiøret Biopeis i interiøret

Riktig belysning av interiøret med peis

Det er veldig viktig å huske at peisen vil se harmonisk ut hvis den blir den viktigste lyskilden i rommet. Dette betyr ikke at rommet skal være helt fritt for andre lyskilder. Det er nødvendig å organisere tilleggsbelysning på en slik måte at bakgrunnsbelysningen er myk, lett dimmet. For lyse lysekroner eller lamper kan påvirke hyggen i rommet negativt. Det ideelle valget er LED-stripe (den kan enkelt bygges inn i taket), gulvlamper med mykt lys, spotgulvlamper-lanterner.

Peis i interiøret - Riktig belysning Peis i interiøret - Riktig belysning Peis i interiøret - Riktig belysning

Interiørstiler

Det er verdt å merke seg at dette dekorelementet kan slå nesten alle stilretninger. En peis vil fylle et konservativt og stramt rom med hjemmekoselig varme, et monokromatisk rom vil bli fortynnet med en lys aksent, et kaotisk rom vil bli til et stilig rom.

Peis i landlig stil

Landdesign er utførelsen av rustikk enkelhet, komfort og hygge. Tremøbler, håndlagde tekstiler, naturlige etterbehandlingsmaterialer, mangel på lyse kontraster. Alt dette skaper et fredelig miljø. Du kan supplere stilen med en sentral peis eller hjørnepeis. En falsk peis (med marmorkledning) eller en tre-sidig gasspeis (laget av naturstein eller sandstein) passer best inn i helhetsbildet. Det første alternativet vil være et utmerket tillegg til det gitte temaet, og det andre vil skape en utmerket utsikt over brannen fra forskjellige sider, og tiltrekke seg ekstra oppmerksomhet fra gjestene.

Peis i landlig stil Peis i landlig stil

Hi-tech peis

I dette tilfellet kan peisen bli en lys aksent som vil fortynne den strenge ekspresjonismen og monotonien i den høyteknologiske stilen. Denne designretningen utelukker en overflod av tilbehør, fengende farger og krever også minimalisme i alt. Derfor ville en biopeis være en flott løsning. Det vil utfylle moderne teknologi og strenge tekstiler. Det er også mulig å installere en elektronisk peis med en front i form av slitesterkt glass.

Hi-tech peis Hi-tech peis

Peis i skandinavisk stil

Nordiske motiver inkluderer rasjonalitet, funksjonalitet og kule nyanser. Til tross for dette er den skandinaviske stilen også preget av en overflod av treverk. De vil se bra ut med runde eller hengslede svart -hvite peiser av elektrisk eller gasskonstruksjon. En dekorert peis kan også være et utmerket element for å sonere et romslig rom i to separate soner. Designet vil bli enda mer originalt.

Peis i skandinavisk stil Peis i skandinavisk stil

Loft stil peis

Industrielt kaos og hjemmekomfort. Slik kan du beskrive loftstilen, som blir mer og mer populær for hver dag. Den ideelle løsningen ville være en fullverdig gasspeis i grov form uten ytterligere kledning. Et enklere og billigere alternativ kan være en falsk peis, dekorativt lagret og dekorert med metalllysestaker..

Loft peis Loft peis

Ekspresjonistisk peis

Denne trenden innen interiørdesign ligner arbeidet til en kunstner. Ekspresjonistiske rom er fylt med varme fargetoner, levende malerier og vekslinger av former og farger. På en så lys bakgrunn vil en flat eller veggmontert elektrisk peis se best ut. Det vil ikke forstyrre den spesielle atmosfæren og vil bli høydepunktet i rommet. Modellen vil være i perfekt harmoni med det myke spredte lyset, som er et av hovedtrekkene i ekspresjonismen..

Ekspresjonistisk peis Ekspresjonistisk peis

Klassisk peis

En så streng og tradisjonell utforming av et rom krever en spesiell tilnærming til innredningsartikler. Det er ikke nødvendig å sette deg et mål om å installere en peis som vil være enda mer luksuriøs enn lysekroner og tilbehør (det er tross alt klassikerne som aksepterer). En elektrisk peisovn vil være nok. Det spesifikke utseendet, den opprinnelige formen og flimringen av flammen kan skape et uforglemmelig inntrykk.

Klassisk peis Klassisk stil peis

Peis i interiøret – foto

Vår samling av bilder av peiser i forskjellige interiører vil formidle atmosfæren av varme, komfort og ro som det skaper i ethvert rom. Gledelig visning!

Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto Peis i interiøret - foto

Previous Post
Ιδέες σχεδιασμού μπάνιου 2 τ.μ. (80 εικόνες)
Next Post
Enkeltseng (70 bilder): typer, hvordan velge