Hus i chaletstil (80 bilder): prosjekter og ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hus i chaletstil (80 bilder): prosjekter og ideer

Hus i chaletstil (80 bilder): prosjekter og ideer

Den nåværende trenden i byggingen av private landsteder er fremveksten av mange prosjekter i hytte-stil som perfekt gjenspeiler identiteten til de sveitsiske landsbyene i fjellene. Ganske massiv og pålitelig, de er i stand til å motstå forskjellige naturkatastrofer, og for en person som er lei av hverdagens bekymringer, blir de det beste tilfluktsstedet for avslapning i et koselig, varmt miljø. Hva er moderne husdesign i chalet-stil? Vi vil snakke om dette i en videre artikkel..

Funksjoner i hus i chalet-stil

Hus i hytte-stil, eller, som de også kalles, sveitsiske hus, har sine egne særpreg, takket være at de kontrasterer skarpt med andre bygninger. Dette skyldes opprinnelsen til stilen i de fjerne alpinfjellene med sitt harde klima, der det ble nødvendig å bygge pålitelige, varme boliger som kunne beskytte mot sterk vind og snøfall. Derav trekk ved arkitekturen til bygninger, nemlig:

– Store gavltak, som stikker betydelig utover husets vegger – de er ansvarlige for funksjonen til beskyttelse mot snødrev;

– Den nedre delen av bygningen er nødvendigvis utført med stein, og den øvre delen med tre. Denne separasjonen av strukturen gjør den varmere, mer pålitelig og holdbar;

– Tilstedeværelsen av et loft med balkong, som ligger under pålitelig beskyttelse av taket;

– Store vinduer med flott utsikt over landskapet rundt.

I dagens design av hus kan man finne betydelige forskjeller fra stilkravene, for eksempel konstruksjonen av den nedre delen av murstein eller betong, og den øvre delen ved hjelp av rammeteknologi fra profilert tømmer, som erstatter gavltak med flate. Til tross for dette er hus i chalet-stil alltid gjenkjennelige og unike vakre. De viktigste fordelene inkluderer bygningens holdbarhet. Steinbunnen holder treplaten pålitelig mot fuktighet, det samme gjør det flate store taket. Huset i chalet-stil er laget av naturlige materialer og er preget av høye miljøkvaliteter.

Chalet Style Homes - Funksjoner Chalet Style Homes - Funksjoner

Moderne husprosjekter i chaletstil

Selskaper som driver med bygging av hytter i hytte-stil tilbyr mange standardprosjekter for bygging av komfortable bygninger, hvorfra du kan velge den som passer best til kravene til en bestemt familie. Et forprosjekt kan utarbeides individuelt, noe som gir mange flere fordeler – du kan ta hensyn til terrenget og bygge for eksempel et vakkert hus på en fjellside, eller fylle bygningen med flere funksjonelle rom. Hvis du bestemmer deg for å begynne å utvikle på egen hånd, anbefaler vi deg å ta hensyn til følgende vellykkede eksempler på prosjekter.

Enetasjes hus med loft og kjeller

Prosjektet med et enetasjes hus i chaletstil med loftskjeller er en drøm som går i oppfyllelse for et komfortabelt, koselig og funksjonelt hjem med minimale byggekostnader. I slike bygninger er alt gjennomtenkt til minste detalj: i første etasje er det fellesarealer: en stue, et bad, et kjøkkenområde, en spisestue med utgang til terrassen. Loftsetasjen inneholder flere soverom og et ekstra bad.

Hver eier utstyrer kjelleren etter eget skjønn – den kan utstyres som et avslapningsrom med badstue, vinkjeller eller vaskerom – valget avhenger av familiens behov i en bestemt setting. Dermed blir en bygning som opptar et lite område av tomten til et fullverdig stilig hjem for hele familien..

Moderne husdesign i chaletstil - Ett etasjes hus med loft og kjeller Moderne husdesign i chaletstil - Ett etasjes hus med loft og kjeller Moderne husdesign i chaletstil - Ett etasjes hus med loft og kjeller Moderne husdesign i chaletstil - Ett etasjes hus med loft og kjeller Moderne husdesign i chaletstil - Ett etasjes hus med loft og kjeller

Hus i hytte stil med garasje

Bor i et landsted, kan en person praktisk talt ikke klare seg uten bil. En personlig bil løser mange problemer, slik at du raskt og komfortabelt kan komme deg på jobb, ta med barna til skolen eller handle. Garasjeutstyr på husets territorium har store fordeler i forhold til individuelle garasjebygninger, boder eller åpen parkering – dette er økonomien i lokalområdet, enkel bevegelse, samt fravær av behovet for å investere ekstra midler i ekstra byggematerialer, dekorasjon, kommunikasjonssystemer.

Garasjen kan oppta et rom i husets første etasje eller være plassert i den nedre kjelleren. I det første tilfellet vil det være nødvendig å bygge en korridor mellom bilrommet og stuer for å unngå unødvendig støy og ubehagelig lukt. I det andre alternativet, når huset ligger på kjellerenivåens territorium, er det nødvendig å observere riktig nedstigning og sørge for et dreneringssystem for regnvann. Dette alternativet lar deg ordne en garasje for flere biler samtidig uten å “stjele” boligarealet til huset..

Moderne husdesign i chaletstil - Hus i chaletstil med garasje Moderne husdesign i chaletstil - Hus i chaletstil med garasje Moderne husdesign i chaletstil - Hus i chaletstil med garasje

Badstue

Fordelene med en badstue har allerede blitt bevist av forskere mange ganger. Et besøk i dampbadet øker ikke bare immuniteten og forbedrer kroppens tilstand som helhet, men gir også mye glede og effektivt lindrer tretthetsfølelsen. Bygging av badstuer i forstadsområder har blitt ganske populært den siste tiden, og beliggenheten under samme tak som huset gir ytterligere fordeler, som koker ned til økonomi og bekvemmelighet..

Damprommet kan plasseres i kjelleren eller første etasje i bygningen, samt festes til en av veggene. Fordelene med slike prosjekter er at det ikke er behov for å bygge et ekstra fundament eller kommunikasjon for badstuen. Vannforsyning, varme og kloakkutstyr er kombinert i ett system med huset. Kledning og varmeisolasjon fullføres også samtidig med byggingen av et boligbygg, noe som sparer kostnader betydelig.

I tillegg har det allerede blitt utstyrt et bad i bygningen, så det er ikke nødvendig å utstyre det spesielt for en badstue. Hvis damprommet er bygget som en utstående del av huset (en forlengelse), blir det ofte supplert med en terrasse med basseng – om sommeren vil en slik løsning gi uvurderlig komfort.

Moderne husprosjekter i chaletstil - hytte med badstue Moderne husprosjekter i chaletstil - hytte med badstue Moderne husprosjekter i chaletstil - hytte med badstue Moderne husprosjekter i chaletstil - hytte med badstue

Hytte med stor veranda

Verandaen er et utmerket sted hvor du kan tilbringe fritiden med familien eller et vennlig selskap. I motsetning til vinterkveldene, når komforten i en stue med peis er å foretrekke, vil varme dager forene seg med naturen. Prosjekter av hus i stil med en hytte med veranda er ganske populære og innebærer bygging av både åpne (beskyttet av utstående takbuer) og lukkede områder. Sistnevnte er ofte utstyrt med et varmesystem, utstyrer ekstra boareal med polstrede møbler her..

På verandaen kan du organisere et sommerkjøkken, som vil bidra til å unngå overflødig røyk, damp og luktinntrengning i stua. En familie med barn kan utstyre en liten lekeplass her, som vil være en god hjelp på regnfulle dager. Å dekorere et hus med en veranda i chalet-stil laget av tre og stein vil gjøre selv det mest beskjedne prosjektet til en stilig luksusbygning.

Moderne husdesign i chaletstil - Hytte med stor veranda Moderne husdesign i chaletstil - Hytte med stor veranda Moderne husdesign i chaletstil - Hytte med stor veranda

Hus i hytte-stil i en skråning

Byggingen av hus på skrå tomter gjør det mulig å bygge komfortable uvanlige boliger med en praktisk utforming. Dette er alltid unike prosjekter, siden forskjellige terrengfunksjoner tvinger til nye beslutninger. Selvfølgelig vil slik konstruksjon koste litt mer enn en konvensjonell bygning på et flatt område, men du kan spare penger på å kjøpe tomter, noe som vil koste mye mindre. Siden hyttehusene, som vi allerede har sagt, kommer fra Alpene, blir beliggenheten i bakken helt naturlig, og de massive steinstøttene som støtter strukturen, ideelt understreker stilen..

Moderne husdesign i chaletstil - Hus i chaletstil i en skråning Moderne husdesign i chaletstil - Hus i chaletstil i en skråning Moderne husdesign i chaletstil - Hus i chaletstil i en skråning

Interiørdesign ideer i chaletstil

Det første som fanger øyet når du kommer inn i huset er det utrolig koselige og samtidig luksuriøse miljøet. Interiøret er dekorert i naturlige nyanser, som smelter sammen med naturen rundt, og stein og tre brukes som etterbehandling.

Stuen ligner en jakthytte – her kan du se store naturlige pelsverk spre seg over gulvoverflaten og polstrede møbler, trofeer på veggene. Selve rommet er stort, høyt tak, panoramavinduer. Massive takbjelker og søyler er et obligatorisk trekk ved stilen. Det sentrale elementet er en peis, hvor det er et sittegruppe med polstrede møbler..

For å bevare den spesielle gamle ånden i hjemmet, er alle moderne husholdningsapparater vanligvis gjemt bak møbler eller treveggpaneler. Møbler i chaletstil er et møbelsett i rått, massivt tre, antikt eller halvantikt.

For soverom velger de også senger av massivt tre, nattbord og lenestoler i en enkel klassisk form. Tepper, naturlige skinn-sengetepper vil se bra ut her, noe som gir hvilerommet en spesiell varme fra ildstedet.

Chalet Style Homes - Chalet Style Interior Design Ideas Chalet Style Homes - Chalet Style Interior Design Ideas Chalet Style Homes - Chalet Style Interior Design Ideas

Hus i chaletstil – bilder og prosjekter

I det videre galleriet kan du se flere bilder av usedvanlig vakre hytter i chaletstil. Hver av dem har selvfølgelig sine egne egenskaper som kan tas i betraktning når du utvikler ditt eget prosjekt. Gledelig visning!

Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter Hus i chaletstil - bilder og prosjekter

Previous Post
Λαμπτήρες για φυτά (70 φωτογραφίες): τύποι, πώς να επιλέξετε
Next Post
Tøy i taket (70 bilder)
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector