Σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας (80+ φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας (80+ φωτογραφίες)

Σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας (80+ φωτογραφίες)

Ενώ στο παρελθόν η κουζίνα θεωρούνταν μόνο ως χώρος για μαγείρεμα και φαγητό, σήμερα η αισθητική του σχεδιασμού παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο με τη λειτουργικότητα του δωματίου. Ο εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας είναι ιδανικός για όσους εκτιμούν την κομψή υπερβολή, τον ζεστό μινιμαλισμό και τη γυαλιστερή λάμψη των επιφανειών..

Χαρακτηριστικά στυλ

Αυτός ο σχεδιασμός ονομάζεται συχνά η τέλεια ενσάρκωση της υψηλής τεχνολογίας, η οποία είναι απολύτως ασυμβίβαστη με τις ηχώ του παρελθόντος. Το στυλ υψηλής τεχνολογίας είναι μια μοντέρνα στάση σε όλες τις λεπτομέρειες, από υλικά φινιρίσματος έως καινοτομίες σε οικιακές συσκευές. Θα εξετάσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά με τα οποία μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε την επιλεγμένη κατεύθυνση στυλ:

1. Παλέτα χρωμάτων. Σπάνια περιλαμβάνει ποικίλες αποχρώσεις. Κυριαρχεί το μαύρο, το λευκό, το ασημί, το γκρι και ο καφές. Συμπληρώνουν πολύ αρμονικά την υπερβολική ατμόσφαιρα..

2. Γυαλιστερό φινίρισμα. Αυτή είναι μια άλλη προϋπόθεση για έναν επιτυχημένο σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας. Οι λαμπερές επιφάνειες όχι μόνο φαίνονται υπέροχες στο γενικό φόντο, αλλά και επεκτείνουν οπτικά το χώρο.

3. Σύγχρονες οικιακές συσκευές. Η καλύτερη επιλογή είναι να εγκατασταθεί σε έπιπλα. Αυτό θα εξοικονομήσει επιπλέον χώρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη μινιμαλιστική hi-tech..

4. Πολυλειτουργικότητα φωτισμού. Μικρές λωρίδες LED και μεγάλοι λαμπτήρες δαπέδου είναι ευπρόσδεκτοι, οι οποίοι εναλλάξ θα είναι υπεύθυνοι για επιπλέον φως σε μεμονωμένες γωνίες του δωματίου..

5. Χωρίς πλεόνασμα αξεσουάρ. Λαμπτήρες ασυνήθιστων σχημάτων και έξυπνης τεχνολογίας μπορούν να λειτουργήσουν ως κομψή διακόσμηση..

6. Έπιπλα. Η εμφάνισή του μπορεί να είναι τυπικά κλασική ή μπορεί να διαφέρει σε εξαιρετικές μορφές. Το κύριο πράγμα είναι να τηρείτε την αυστηρότητα στη διάταξη..

7. Λακωνικά υφάσματα. Αυτά μπορεί να είναι ρολά, οριζόντιες περσίδες, μαξιλάρια καναπέδων με αφηρημένα σχέδια, απλά χαλιά..

8. Θήκη με ξύλινα μπλοκ. Αυτό το κέφι υψηλής τεχνολογίας προτιμάται από ειδικούς σχεδιασμού από όλο τον κόσμο..

9. Η παρουσία μετρητή ράβδων. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τον χωρισμό μιας κουζίνας σε δύο ξεχωριστές ζώνες..

Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Χαρακτηριστικά Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Χαρακτηριστικά

Χρωματικές λύσεις

Ο σχεδιασμός υψηλής τεχνολογίας έχει ένα είδος γυαλάδας που δημιουργείται με τη βοήθεια γυαλιστερών επιφανειών, έπιπλα από χρώμιο, καθώς και τη χρήση γυαλιού και πέτρας στη διακόσμηση. Μπορεί να φανεί πραγματικά εκπληκτικό μόνο στο σωστό φόντο. Είναι η παλέτα χρωμάτων που μπορεί να τοποθετήσει σωστά τονισμούς..

Λευκή κουζίνα υψηλής τεχνολογίας

Μια παραδοσιακή συντηρητική επιλογή που μετατρέπει την κουζίνα σε έργο τέχνης. Το πρακτικό λευκό χρώμα είναι σε θέση να αναδείξει εύκολα λαμπερές προσόψεις, ενδιαφέρουσα διακόσμηση, γεωμετρικά σχέδια στις κουρτίνες. Αυτό είναι το τέλειο σκηνικό για κουζίνα υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, είναι σχετικό όχι μόνο στο μονότονο λευκό του χιονιού, αλλά και στον αρμονικό συνδυασμό με ξύλινα έπιπλα, μαύρα και καφέ ένθετα χρωμίου, καθώς και υφάσματα σε πιο φωτεινές αποχρώσεις..

Λευκή κουζίνα υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερική διακόσμηση Λευκή κουζίνα υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερική διακόσμηση

Γκρι κουζίνα υψηλής τεχνολογίας

Ο σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας σε αυτό το χρώμα μπορεί να ονομαστεί εκλεπτυσμένος και συγκρατημένος. Το γκρι είναι σε αρμονία με το ασπρόμαυρο. Μια σκιά γραφίτη είναι κατάλληλη τόσο για διακόσμηση όσο και για έπιπλα. Σε συνδυασμό με τον πολυλειτουργικό φωτισμό, κάθε λεπτομέρεια της τεχνολογίας, της διακόσμησης και των υφασμάτων μπορεί να λάμψει με έναν νέο τρόπο σε γκρι φόντο. Η θέα θα είναι λαμπρή τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά..

Γκρι κουζίνα υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερική διακόσμηση Γκρι κουζίνα υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερική διακόσμηση

Υψηλής τεχνολογίας καφέ κουζίνα

Η απόχρωση του καφέ αραιώνει τέλεια την αυστηρότητα του σχεδιασμού. Αυτό είναι εύκολο να γίνει με ενδιαφέροντες συνδυασμούς χρωμάτων (καφέ και λευκό, καφέ και κίτρινο, καφέ και μπεζ), καθώς και με συνδυασμό τελειωμάτων (απομίμηση ξύλου, μετάλλου, πέτρας ή γυαλιού). Μια καφέ υψηλής τεχνολογίας κουζίνα δεν θα είναι λιγότερο συντηρητική από άλλα χρώματα, αλλά πιο άνετη.

Υψηλής τεχνολογίας καφέ κουζίνα - Εσωτερική διακόσμηση Υψηλής τεχνολογίας καφέ κουζίνα - Εσωτερική διακόσμηση

Ασημένια κουζίνα υψηλής τεχνολογίας

Μια ευγενής ασημένια λάμψη θα διακοσμήσει υπέροχα μια κουζίνα με τεντωμένη ματ οροφή και πέτρινη επένδυση. Αυτή η επιλογή σχεδιασμού υψηλής τεχνολογίας θα γίνει το αποκορύφωμα ολόκληρου του σπιτιού. Οι ιδανικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν συνδυασμό με λευκό, μαύρο και μπεζ.

Ασημένια κουζίνα υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερική διακόσμηση Ασημένια κουζίνα υψηλής τεχνολογίας - Εσωτερική διακόσμηση

Μπεζ κουζίνα υψηλής τεχνολογίας

Η ίδια η σκιά ονομάζεται συχνά βασική σκιά, επειδή γίνεται ένα όμορφο φόντο για πιο φωτεινά αντίστοιχα. Στην περίπτωση της υψηλής τεχνολογίας, το μπεζ μπορεί να είναι αρκετά αυτάρκης. Η παλέτα του κυμαίνεται από μαλακό ροδάκινο και κρέμα έως κρύο παγωμένο μπεζ. Μια καλή λύση για μικρές κουζίνες που θα ήθελαν να επεκταθούν ελαφρώς οπτικά. Επιπλέον, ένας τέτοιος παστέλ τόνος φαίνεται όμορφος με δερμάτινα και ξύλινα έπιπλα ταπετσαρίας, τα οποία καλωσορίζει η υψηλής τεχνολογίας..

Υψηλής τεχνολογίας μπεζ κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση Υψηλής τεχνολογίας μπεζ κουζίνα - εσωτερική διακόσμηση

Φινίρισμα και υλικά

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι κανένας εσωτερικός σχεδιασμός δεν θα φαίνεται τέλειος χωρίς σωστά τελειωμένα τελειώματα, τα οποία αντιστοιχούν αποκλειστικά στα χαρακτηριστικά του επιθυμητού στυλ..

Οροφή

Η πιο συχνή και αποδεδειγμένη επιλογή οροφής υψηλής τεχνολογίας είναι ένα ματ ύφασμα PVC. Εξωτερικά, είναι δύσκολο να το διαχωρίσετε από ένα απλό ασβέστη, αλλά η ομαλότητα της υφής και της ποιότητας είναι πολύ υψηλότερη. Μια άλλη καλή επιλογή θα ήταν μια τεντωμένη γυαλιστερή επιφάνεια. Ένα τέτοιο ταβάνι φαίνεται ιδιαίτερα κομψό με πέτρινα ή γυάλινα ένθετα, τραπέζια από χρώμιο και φώτα LED..

Ένα πιο περίπλοκο, αλλά όχι λιγότερο αισθητικό φινίρισμα θα είναι ένα ταβάνι δύο ή τριών επιπέδων, το οποίο μπορεί να γίνει ένα οργανικό στοιχείο μιας υψηλής τεχνολογίας κουζίνας που χωρίζει σε έναν χώρο εργασίας και ένα μέρος για φαγητό.

Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Διακόσμηση οροφής Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Διακόσμηση οροφής

Τείχη

Μία από τις καλύτερες λύσεις για την επιλογή διακόσμησης τοίχων υψηλής τεχνολογίας ονομάζεται απλός πίνακας σε ουδέτερη παστέλ απόχρωση. Οι βαμμένοι τοίχοι δεν απαιτούν μεγάλη συντήρηση και χρησιμεύουν ως φόντο για το επιλεγμένο στυλ. Μια πιο πρωτότυπη επιλογή μπορεί να ονομαστεί μη υφασμένη ταπετσαρία με ανάγλυφη επιφάνεια ή απομίμηση φυσικών υλικών. Οι γνώστες της πρωτοτυπίας μπορούν να προσθέσουν γεύση στην κουζίνα τους. Μπορεί να λειανθεί με ξύλινα πάνελ ή επένδυση από πέτρα.

Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Διακόσμηση τοίχων Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Διακόσμηση τοίχων

Πάτωμα

Για να συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες για τη διακόσμηση μιας κουζίνας σε λύση υψηλής τεχνολογίας, πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτούς τους τύπους δαπέδων: σκυρόδεμα, τεχνητή (ή φυσική) γκρι πέτρα, κεραμικά πλακίδια, σανίδες παρκέ ή πορσελάνινα είδη. Το κύριο πράγμα είναι να θυμάστε ότι ο σχεδιασμός υψηλής τεχνολογίας δεν του αρέσουν οι έντονες μεταβάσεις και οι αντιθέσεις, επομένως είναι σημαντικό να παρατηρήσετε την αρμονία του καλύμματος τοίχου και δαπέδου. Αυτό σίγουρα θα οδηγήσει στην επιτυχία..

Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Τελειώματα δαπέδου Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Τελειώματα δαπέδου

Έπιπλα για κουζίνα

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες για τη δημιουργία μιας ζεστής κουζίνας σε σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας είναι η αυστηρή διάταξη και η απουσία πολύ ογκωδών στοιχείων. Τα έπιπλα πρέπει να είναι μοντέρνα, λειτουργικά, ίσως ακόμη και ασυνήθιστα σχήματα, αλλά χωρίς αισθητικές και λογικές υπερβολές. Τα ντουλάπια μπορούν να είναι επίπεδα, με γυαλιστερά ή επιχρωμιωμένα μέτωπα, τα εξαρτήματα πρέπει να αποτελούνται από μια λεία επιφάνεια. Το τραπέζι μπορεί να είναι από διακοσμητικό γυαλί και οι καρέκλες από μέταλλο.

Είναι επίσης δυνατό να συνδυάσετε στυλ υψηλής τεχνολογίας με οικολογικό σχεδιασμό, όπου αξίζει να προσθέσετε ενσωματωμένα ξύλινα έπιπλα χωρίς απότομες στροφές σε ανάγλυφες επιφάνειες και απαλό φως. Κάθε μία από αυτές τις δύο επιλογές θα φαίνεται αρκετά αρμονική, κομψή και λογική..

Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Έπιπλα Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Έπιπλα Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Έπιπλα

Φωτισμός

Η υψηλής τεχνολογίας είναι εγγενές απαλό, ίσως και ελαφρώς υποτονικό φως. Η σωστή λύση θα ήταν να επιλέξετε πολυλειτουργικό φωτισμό για διαφορετικούς χώρους. Φωτεινότεροι προβολείς (λωρίδα LED) μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στα ντουλάπια, οι πιο ζεστοί μπορούν να διακοσμήσουν την τραπεζαρία όπου θα γίνουν οικογενειακά δείπνα. Η κύρια πηγή φωτός μπορεί να είναι ένας μικρός συμμετρικός πολυέλαιος και οι λαμπτήρες δαπέδου μπορεί να είναι μια πρόσθετη διακόσμηση της κουζίνας. Η διάχυση φωτός θα αναδείξει όμορφα τα χρώματα και τα έπιπλα της κουζίνας.

Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Φωτισμός Υψηλής τεχνολογίας σχεδιασμός κουζίνας - Φωτισμός

Σχέδιο κουζίνας υψηλής τεχνολογίας – φωτογραφία

Η συλλογή από κουζίνες υψηλής τεχνολογίας που επιλέξαμε θα μεταφέρει όλη την ατμόσφαιρα αριστοκρατίας, άνεσης και κομψότητας που φέρνει αυτός ο ασυνήθιστος μοντέρνος σχεδιασμός. Καλή προβολή!

Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία Εσωτερικός σχεδιασμός κουζίνας υψηλής τεχνολογίας - φωτογραφία

Βίντεο: Κουζίνα υψηλής τεχνολογίας – Ιδέες για το εσωτερικό

Previous Post
Design av en ettrumslägenhet (105 bilder)
Next Post
Skap under vasken på badet (80 bilder)
Adblock
detector