Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. (70 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. (70 φωτογραφίες)

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. (70 φωτογραφίες)

Σωστός σχεδιασμός υπνοδωματίου 9 τ.μ. θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό ακόμη και σε μια τόσο μικρή περιοχή. Το κύριο πράγμα που απαιτείται είναι ένα κρεβάτι, μια ντουλάπα και κομοδίνα ή τα ανάλογα τους, δηλαδή τα πιο λειτουργικά έπιπλα. Τα υπόλοιπα μπορούν να απορριφθούν με ασφάλεια. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο έτσι ώστε να είναι άνετο, όμορφο, άνετο και ταυτόχρονα να μπορείτε να τοποθετήσετε όλα όσα χρειάζεστε για τη ζωή σε αυτό..

Επιλογή εσωτερικού στυλ

Στο σχεδιασμό, η τάση χρήσης στοιχείων διαφορετικών στυλ σε ένα εσωτερικό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό μείγμα από τις αγαπημένες σας τεχνικές. Το κύριο πράγμα είναι ότι συνδυάζονται μεταξύ τους. Χάρη σε αυτό, θα λάβετε το μοναδικό, μοναδικό σας σχέδιο..

Εδώ θα περιγράψουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή στυλ που είναι κατάλληλα για ένα μικρό υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. Απλώς πρέπει να αποφασίσετε ποια από αυτές θέλετε να εφαρμόσετε στο σπίτι σας. Απλά λάβετε υπόψη ότι ανεξάρτητα από το στυλ που θα επιλέξετε, επιλέξτε έπιπλα χωρίς περιττές λεπτομέρειες..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Το μοντέρνο στυλ αφορά υλικά υψηλής ποιότητας, απλότητα και άνεση επίπλων, καθώς και την αρχική του μορφή. Ζωγραφιές ή φωτογραφίες χρησιμοποιούνται συχνά ως διακόσμηση. Το στυλ pop art είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Για να παίξετε το δωμάτιο, επιλέξτε ένα ασυνήθιστο κεφαλάρι για το κρεβάτι σας ή επιλέξτε εικόνες που αντικατοπτρίζουν τα γούστα σας.

Το κύριο πλεονέκτημα του μοντέρνου στυλ είναι ότι είναι εύκολο να το τροποποιήσετε. Προσθέστε φωτεινά μαξιλάρια σε ένα ουδέτερο δωμάτιο, αλλάξτε το κλινοσκεπάσματα, μερικές άλλες λεπτομέρειες και θα φανεί εντελώς νέο..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε μοντέρνο στιλ

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Αυτό το στυλ, όπως υποδηλώνει το όνομα, υποδηλώνει ένα ελάχιστο έπιπλα και διακόσμηση. Κάθε στοιχείο πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία, διαφορετικά δεν χρειάζεται απλά σε εσωτερικούς χώρους. Όλες οι μορφές είναι αυστηρές και λακωνικές, τα προϊόντα είναι απλά και συγκρατημένα. Μια πιο άνετη ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί με τη χρήση υφασμάτων: χαλιά, μαξιλάρια και τα παρόμοια. Αλλά η ποσότητα πρέπει να είναι μέτρια. Συχνά χρησιμοποιούνται κουρτίνες ή περσίδες αντί για κουρτίνες..

Ο σχεδιασμός του υπνοδωματίου είναι 9 τ.μ. τις περισσότερες φορές επιλέγουν απλούς τοίχους σε συνδυασμό με μικρές φωτεινές κηλίδες στο εσωτερικό. Επίσης δημοφιλές είναι το παιχνίδι των αντιθέσεων, όπως το ασπρόμαυρο..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. στο ύφος του μινιμαλισμού

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε κλασικό στιλ

Το κλασικό στυλ επιδιώκει να δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα μέσα από έναν απαλό και αρμονικό συνδυασμό όλων των επίπλων στο υπνοδωμάτιο. Τα έπιπλα επιλέγονται συχνά σε ανοιχτό ή καφέ χρώματα. Για διακόσμηση, χρησιμοποιείται ένα ουδέτερο χρώμα – όχι λευκό, αλλά όχι πολύ κορεσμένο. Επίσης, οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με διακοσμητικούς πλίνθους, γυψομάρμαρο.

Στα κλασικά, χρησιμοποιούνται πάντα τα καλύτερα υλικά. Τα έπιπλα είναι συνήθως ξύλινα. Τα υφάσματα επιλέγονται από τυπικά υφάσματα για κλασικά – ζακάρ, μπουκάλι, βελούδινα. Κομψοί πολυέλαιοι και φωτιστικά κομοδίνου, πίνακες στους τοίχους και καθρέφτες σε όμορφα πλαίσια φαίνονται καλά ως διακόσμηση..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε κλασικό στιλ Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε κλασικό στιλ

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε οικολογικό στιλ

Το οικολογικό στιλ συνεπάγεται τη χρήση φυσικών υλικών στο εσωτερικό. Αυτό ισχύει για διακόσμηση, έπιπλα, υφάσματα και διακόσμηση. Για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλο και πέτρα στη διακόσμηση τοίχων ή δαπέδων, να επιλέξετε έπιπλα με διατηρημένη υφή, να προτιμήσετε τα φυσικά υφάσματα.

Για παράδειγμα, μια πρωτότυπη λύση για ένα υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. θα υπάρχει κεφαλάρι από ξύλο ή μπαμπού. Θα γίνει αμέσως το κεντρικό στοιχείο του δωματίου και θα δημιουργήσει την απαραίτητη διάθεση για το δωμάτιο..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε οικολογικό στιλ

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε σκανδιναβικό στιλ

Ένα υπνοδωμάτιο σκανδιναβικού στιλ είναι μια από τις πιο βέλτιστες λύσεις για τη διαρρύθμιση ενός δωματίου 9 μέτρων. Όλα τα έπιπλα είναι συνήθως πολύ λειτουργικά. Το στυλ δεν επιβάλλει άκαμπτα πλαίσια, επομένως, τόσο το κρεβάτι όσο και ο περιβάλλον χώρος μπορούν να διακοσμηθούν με μια ποικιλία αντικειμένων. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα σεντόνι ή μπορείτε να πάρετε ένα ξύλινο κουτί ή σκαμπό για τον ίδιο σκοπό..

Το φινίρισμα είναι συνήθως ελαφρύ. Επίσης, σε αυτό το στυλ, χρησιμοποιείται συχνά μια συνδυασμένη έκδοση: ένας τοίχος καλύπτεται με έγχρωμη ταπετσαρία και οι υπόλοιποι είναι μονόχρωμοι. Για επικόλληση, επιλέξτε έναν τοίχο με παράθυρο ή αυτόν στον οποίο στηρίζεται το κεφάλι του κρεβατιού.

Σε μεγάλες ποσότητες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πουφ, μαξιλάρια, κουβέρτες. Εν ολίγοις, κάθε ύφασμα που κάνει το δωμάτιο πιο ζεστό και πιο άνετο.

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε σκανδιναβικό στιλ Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε σκανδιναβικό στιλ

Παλέτα χρωμάτων για υπνοδωμάτιο 9 τ. Μ.

Ο συνδυασμός χρωμάτων στο μικρό υπνοδωμάτιο είναι 9 τ.μ. παίζει έναν από τους κύριους ρόλους. Φροντίστε να λάβετε υπόψη ποια πλευρά βλέπουν τα παράθυρα του δωματίου. Αν κοιτάζουν νότια, κολλήστε σε ουδέτερες λευκές ή ψυχρές αποχρώσεις (μπλε, ανοιχτό πράσινο). Εάν στα βόρεια, τότε οι ζεστές αποχρώσεις και τα παστέλ χρώματα ταιριάζουν καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε όχι περισσότερα από 2 κύρια χρώματα στο σχέδιο..

Λευκή κρεβατοκάμαρα 9 τ.μ..

Το λευκό είναι το καλύτερο χρώμα για τη διακόσμηση ενός μικρού υπνοδωματίου, καθώς διευρύνει τέλεια το χώρο. Το πρόσθετο πλεονέκτημά του είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε έπιπλα σε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει..

Σε μερικούς αρέσουν τα σχεδόν λευκά δωμάτια. Κάποιος αραιώνει τη λευκότητα με αποχρώσεις ξύλου και κάνει το δωμάτιο πιο ζεστό. Και κάποιος προτιμά να προσθέσει φωτεινά χρώματα και να δημιουργήσει μια πραγματική καλοκαιρινή διάθεση σε αυτό..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Ασπρο χρώμα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Ασπρο χρώμα

Υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. σε σκούρα χρώματα

Οι σκοτεινοί τοίχοι δεν διευρύνουν το χώρο, αλλά έχουν ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα – κρύβουν τις γωνίες του δωματίου, κάνοντάς σας να μην αισθάνεστε πλέον τα όριά του. Βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο δωματίου που ηρεμεί και χαλαρώνει όχι χειρότερα από τις συνηθισμένες παστέλ αποχρώσεις..

Για σχεδιασμό κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. καφέ, μπλε και σκούρο γκρι αποχρώσεις λειτουργούν καλά. Χρησιμοποιήστε ανοιχτόχρωμα κλινοσκεπάσματα και διακόσμηση για να εξισορροπήσετε τον κορεσμό..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε σκούρα χρώματα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε σκούρα χρώματα

Υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. σε χρώματα σε αντίθεση

Δημιουργήστε τοίχους με αντίθεση στο υπνοδωμάτιό σας! Αυτή η τεχνική φαίνεται κομψή και βοηθά στην οπτική αλλαγή του χώρου. Για παράδειγμα, το βάψιμο του μακρινού τοίχου σε σκούρο χρώμα θα ήταν μια εξαιρετική λύση για επιμήκη δωμάτια. Χάρη σε αυτό, σε γενικό ουδέτερο υπόβαθρο, θα φαίνεται πιο κοντά.

Μπορείτε επίσης να επιτύχετε ένα ενδιαφέρον εφέ με ταπετσαρία φωτογραφιών. Θα γίνουν το κέντρο αντίθεσης του υπνοδωματίου 9 μέτρων και θα του φτιάξουν την κατάλληλη διάθεση. Εάν επιλέξετε μια εικόνα μιας πόλης, φύσης ή οποιασδήποτε άλλης που έχει προοπτική στο βάθος, αυτό θα διαγράψει οπτικά τα όρια του δωματίου προς αυτήν την κατεύθυνση..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε χρώματα σε αντίθεση Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε χρώματα σε αντίθεση

Γκρι υπνοδωμάτιο 9 τ.μ..

Το ουδέτερο γκρι είναι ιδανικό για υπνοδωμάτιο 9 τ.μ., καθώς είναι πολύ ήρεμος και ευγενής τόνος. Στο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μία από τις αποχρώσεις του, είτε να παίξετε με τη διαφορά κορεσμού, είτε να χρησιμοποιήσετε άλλες τεχνικές..

Συχνά το γκρι σχέδιο αραιώνεται με κίτρινα ή τιρκουάζ χρώματα που είναι δημοφιλή σήμερα. Συνήθως, μαξιλάρια, πίνακες ζωγραφικής και άλλα στοιχεία γίνονται φωτεινά, τα οποία, αν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν εύκολα να αλλάξουν για άλλους, σε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - γκρι χρώμα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - γκρι χρώμα

Υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. σε παστέλ χρώματα

Τα παστέλ χρώματα είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο χρωμάτων για την εσωτερική διακόσμηση ενός υπνοδωματίου 9 τ.μ. Αυτές οι αποχρώσεις είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυαστούν μεταξύ τους από τις φωτεινές και κορεσμένες. Επιπλέον, είναι πραγματικά καλοί στο να χαλαρώνουν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα μέρος διακοπών. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό του κλασικού στυλ..

Τα παστέλ χρώματα μπορεί να είναι ζεστά και κρύα. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη εάν επιλέξετε το χρώμα της διακόσμησης ανάλογα με το αν τα παράθυρα βλέπουν νότια ή βόρεια..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. σε παστέλ χρώματα

Διακόσμηση υπνοδωματίου 9 μέτρων

Πάτωμα

Ανάλογα με το στυλ, είναι προτιμότερο να επιλέξετε laminate, παρκέ ή ξύλινη σανίδα. Το κάλυμμα μπορεί να τοποθετηθεί διαγώνια για να επεκτείνει το χώρο. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα σημαντική σε επιμήκη δωμάτια. Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι το πάτωμα πρέπει να είναι αρκετές αποχρώσεις πιο σκούρο από την οροφή, διαφορετικά το δωμάτιο γίνεται σαν ένα κλειστό κουτί.

Το δάπεδο από φελλό μπορεί να επιλεγεί ως εναλλακτική λύση. Η δημοτικότητα αυτού του υλικού οφείλεται στην τάση χρήσης φυσικών υλικών στο σπίτι. Λόγω της δομής του, ο φελλός ανακουφίζει από το κουρασμένο πόδι, δεν αφήνει το κρύο να περάσει και από μόνο του είναι αρκετά ζεστό στην αφή. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι η ηχομόνωση. Αν κάποιος περπατήσει στο δωμάτιο, δεν θα ακούσετε τίποτα και θα συνεχίσετε να κοιμάστε ήσυχοι. Με άλλα λόγια, είναι το τέλειο υλικό δαπέδου που πραγματικά σας βοηθά να χαλαρώσετε..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - φινίρισμα δαπέδου

Τείχη

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος διακόσμησης τοίχων σε ένα υπνοδωμάτιο είναι 9 τ.μ. Ζωγραφίζει. Τις περισσότερες φορές είναι διακοσμημένες στο ίδιο σχέδιο χρωμάτων και η οροφή καλύπτεται με λευκό χρώμα. Συμβαίνει επίσης ότι οι τοίχοι με την οροφή είναι βαμμένοι στο ίδιο χρώμα. Χάρη σε αυτήν την τεχνική, τα όρια μεταξύ αυτών των επιφανειών διαγράφονται..

Επίσης σε υπνοδωμάτια 9 μέτρων, συχνά χρησιμοποιείται ταπετσαρία. Για πολλούς, μια τέτοια επιφάνεια φαίνεται ιδιαίτερα άνετη. Εξετάστε το στυλ του δωματίου όταν επιλέγετε ένα μοτίβο! Έτσι, οι γεωμετρικές εκτυπώσεις είναι καλύτερες για μινιμαλιστικά σχέδια και τα λουλούδια είναι καλύτερα για τα κλασικά. Επιπλέον, για ένα μικρό υπνοδωμάτιο, δεν πρέπει να επιλέξετε ένα κάλυμμα με μεγάλο μοτίβο, αφού τρώει αισθητά το χώρο..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - διακόσμηση τοίχων

Οροφή

Η καλύτερη επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο 9 μέτρων είναι μια κλασική λευκή οροφή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε όχι μια χιονόλευκη επίστρωση, για παράδειγμα, ελεφαντόδοντο ή άλλη απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο σχέδιο.

Όσον αφορά τις δομές, σε μικρά δωμάτια σίγουρα δεν αξίζει να χρησιμοποιείτε πολύπλοκες οροφές πολλαπλών επιπέδων – φαίνονται πολύ χαμηλές και βαριές. Η μόνη λύση για την οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή εσοχή είναι να τοποθετήσετε το highlight σε μια θέση. Αυτή η τεχνική, αντίθετα, θα δώσει στο δωμάτιο ελαφρότητα..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - διακόσμηση οροφής

Διακόσμηση και υφάσματα για την κρεβατοκάμαρα 9 τ.μ.

Το υπνοδωμάτιο είναι 9 τ.μ. είναι προτιμότερο να προτιμάτε μόνο τα αντικείμενα που θα έχουν λειτουργικό και διακοσμητικό ρόλο. Αυτό μπορεί να είναι ένα κομψό κλινοσκεπάσμα ή μαξιλάρι για να ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση. Τα πιο μοντέρνα υφάσματα τα τελευταία χρόνια είναι το βελούδο, το βελούδο και το βελούδινο..

Τα υφάσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχείο που καθορίζει την κύρια στιλιστική κατεύθυνση για το δωμάτιο. Μια ενδιαφέρουσα λύση λοιπόν θα ήταν ένα κρεβάτι με ουρανό. Σε ένα υπνοδωμάτιο 9 μέτρων, θα είναι το κύριο στοιχείο διαμόρφωσης στυλ..

Οι κουρτίνες πρέπει να κρεμαστούν μόνο αν υπαγορεύεται από το στυλ. Σε μια άλλη περίπτωση, είναι καλύτερα να τα εγκαταλείψετε ή να τα αντικαταστήσετε με ρολά ή διακριτικές κουρτίνες..

Στο σκανδιναβικό στυλ, τα παράθυρα συχνά μένουν χωρίς διακοσμητικό ύφασμα. Αντ ‘αυτού, είναι διακοσμημένα με όμορφα λουλούδια τοποθετημένα στο περβάζι. Επίσης δημοφιλής είναι η τεχνική όταν ο τοίχος στον οποίο βρίσκεται το παράθυρο είναι διακοσμημένος με ταπετσαρία..

Σε έκταση 9 τ.μ. πίνακες ή φωτογραφίες θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση. Δεν καταλαμβάνουν ελεύθερο χώρο και ταυτόχρονα δημιουργούν την απαραίτητη διάθεση για το δωμάτιο. Εάν θέλετε η εικόνα να γίνει το κέντρο της προσοχής, επιλέξτε μια φωτεινή εικόνα και κρεμάστε την στο κεφαλάρι..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - διακόσμηση και υφάσματα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - διακόσμηση και υφάσματα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - διακόσμηση και υφάσματα

Πώς να τακτοποιήσετε σωστά τα έπιπλα?

Κατά την τακτοποίηση επίπλων στο υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. βασίζεται στην αρχιτεκτονική του δωματίου. Εάν έχει ορθογώνιο σχήμα, τότε είναι επιθυμητό να το φέρετε πιο κοντά σε ένα πιο τετράγωνο. Εκτός από τις οπτικές μεθόδους που συζητήσαμε στο θέμα της διακόσμησης, αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια επίπλων.

Για μια κατάλληλη διάταξη υπνοδωματίου, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε τους χώρους αποθήκευσης. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στις ενσωματωμένες ντουλάπες. Μέσα σε αυτά, μπορείτε να διανείμετε τμήματα για την αποθήκευση ποικίλων πραγμάτων: ρούχα, παπούτσια ή οτιδήποτε άλλο. Όποιο ντουλάπι και αν επιλέξετε τελικά, είναι επιθυμητό να έχει καθρέφτες πόρτες..

Εάν θέλετε να βάλετε έναν ξεχωριστό καθρέφτη σε ένα υπνοδωμάτιο 9 μέτρων, πρέπει να τον τοποθετήσετε σωστά. Η καλύτερη επιλογή είναι να αντανακλά το φως που πέφτει πάνω του. Για παράδειγμα, απέναντι από το παράθυρο. Δεν πρέπει να το κατευθύνετε προς το κρεβάτι, αφού δεν αρέσει σε όλους να βλέπουν συνεχώς την αντανάκλασή τους..

Το κέντρο κάθε υπνοδωματίου είναι το κρεβάτι. Για να αποφύγετε τη συντριβή ενός μικρού δωματίου, αποφύγετε τα μεγάλα έπιπλα. Έτσι, ένα ψηλό κρεβάτι θα φαίνεται άσκοπα ογκώδες και ένα φαρδύ πάνω από 2 μέτρα, θα “φάει” πολύ χώρο.

Συνιστάται να μην μετακινείτε το κρεβάτι στον τοίχο. Είναι καλύτερα να το προσεγγίσετε και από τις δύο πλευρές. Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσετε τα κομοδίνα εκεί, κάντε τα κατά παραγγελία.

Μερικές φορές μπορείτε να τοποθετήσετε το κρεβάτι υπό γωνία. Μια τέτοια λύση θα καταλάβει πολύ χώρο, ειδικά σε ορθογώνια δωμάτια, αλλά το εσωτερικό του υπνοδωματίου θα φαίνεται αρκετά ασυνήθιστο..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - πώς να τακτοποιήσετε τα έπιπλα

Φωτισμός στο υπνοδωμάτιο

Φωτισμός στο υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. πρέπει να είναι μαλακό, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για οποιαδήποτε εργασία. Αυτό το αποτέλεσμα δίνεται από λαμπτήρες με αποχρώσεις ή ειδικούς λαμπτήρες. Σε ένα μικρό δωμάτιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατανομή φωτός τόσο στο σημείο όσο και στο κέντρο. Η ομορφιά του τελευταίου είναι ότι, λόγω του ασυνήθιστου πολυέλαιου, μπορεί επίσης να γίνει μια ενδιαφέρουσα στιλιστική κίνηση..

Δεδομένου ότι υπάρχει λίγος χώρος στο υπνοδωμάτιο και δεν θα ήθελα να καταλάβω τα κομοδίνα ή το πάτωμα με λαμπτήρες, είναι καλύτερα να φτιάξω επιπλέον κρεμαστά φωτιστικά.

Ο φωτισμός σε διαφορετικά επίπεδα θα προσθέσει όγκο στο υπνοδωμάτιο 9 μέτρων. Εάν το σχήμα του δωματίου είναι επιμηκυμένο, τότε οι ακτίνες του φωτός πρέπει να κατευθύνονται στους πιο κοντούς τοίχους. Θα επισημανθούν σε σύγκριση με τις μεγαλύτερες. Σε αυτήν την περίπτωση, τα τελευταία θα φαίνονται μακρύτερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα και το δωμάτιο θα τείνει στο σχήμα ενός τετραγώνου..

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - φωτισμός και φωτισμός Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - φωτισμός και φωτισμός

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. – Φωτογραφία

Ανακαίνιση σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. απαιτεί πραγματικά μια πιο εμπεριστατωμένη προσέγγιση. Ολόκληρο το περιβάλλον πρέπει να σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην καταλαμβάνει περιττό χώρο και να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό. Συγκεντρώσαμε αυτή τη συλλογή φωτογραφιών για εσάς, ώστε να μπορείτε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερες πρωτότυπες τεχνικές και να τις εφαρμόσετε στο σχέδιό σας. Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμη αυτή τη συλλογή.!

Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας 9 τ.μ. - Φωτογραφία

Βίντεο: Υπνοδωμάτιο 9 τ.μ. – Εσωτερική διακόσμηση

Previous Post
Κλασικό μπάνιο: εσωτερική διακόσμηση
Next Post
Hippeastrum (55 fotos): tipos e cuidados