Κρεβάτι βάσης στο εσωτερικό: 80 ιδέες φωτογραφιών
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Κρεβάτι βάσης στο εσωτερικό: 80 ιδέες φωτογραφιών

Κρεβάτι βάσης στο εσωτερικό: 80 ιδέες φωτογραφιών

Η οργάνωση ενός χώρου ύπνου είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στην οργάνωση ενός χώρου διαβίωσης, καθώς μια άνετη ξεκούραση γίνεται εγγύηση εξαιρετικής διάθεσης και μεγάλης ευεξίας για ολόκληρη την επόμενη μέρα. Η σύγχρονη αγορά είναι γεμάτη με πολλά μοντέλα άνετων κρεβατιών, αλλά όχι όλα μπορούν να καυχηθούν για τα υψηλά αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά τους. Η ηγετική θέση εδώ καταλαμβάνεται από ένα κρεβάτι βάσης, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε να σχεδιάσετε αρμόδια την ατμόσφαιρα ενός μικρού δωματίου ή να δημιουργήσετε μια εντελώς ασυνήθιστη εικόνα σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο. Επιπλέον, μπορεί να συμπληρωθεί με μια σειρά πρόσθετων λειτουργιών που το καθιστούν αναντικατάστατο έπιπλο. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με τις καλύτερες ιδέες για τη διευθέτηση ενός κρεβατιού βάθρου, καθώς και να επισκεφθείτε τη συλλογή φωτογραφιών, όπου παρουσιάζονται μια ποικιλία μοντέλων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κατά τη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου των δωματίων, είναι απαραίτητο να φροντίσετε τόσο την αισθητική γοητεία του σπιτιού όσο και την ευκολία και τη λειτουργικότητά του. Στα δωμάτια των υπνοδωματίων, των σαλονιών και των παιδικών δωματίων, καθώς και στα διαμερίσματα στούντιο, η εγκατάσταση ενός κρεβατιού βάθρου έχει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία συνίστανται στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

– Ένα κρεβάτι με βάση βάθρου μπορεί να γίνει ευρύχωρος χώρος αποθήκευσης ρούχων, λινών και άλλων ειδών οικιακής χρήσης, εξαλείφοντας την ανάγκη αγοράς επιπλέον επίπλων. Αυτό το ζήτημα είναι αρκετά σχετικό με μικρά διαμερίσματα, όπου υπάρχει αγώνας για κάθε επιπλέον τετραγωνικό μέτρο χρήσιμης περιοχής.

– Με τη βοήθεια ενός κρεβατιού βάθρου, μπορείτε να ζωντανεύσετε αποτελεσματικά τον χώρο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για διαμερίσματα στούντιο. Το δωμάτιο, χωρισμένο γεωγραφικά από ένα κρεβάτι σε μαργαρίτα, θα διατηρήσει μια αίσθηση ευρυχωρίας, καθώς δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον χωρίσματα εδώ.

– Η πολυλειτουργικότητα των βάθρων και η δυνατότητα οργάνωσης κινητών κρεβατιών σε αυτά σας επιτρέπουν να έχετε επιπλέον χώρο. Ο χώρος του βάθρου κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παιδική χαρά για παιδικά παιχνίδια, συναντήσεις καλεσμένων, δημιουργικές δραστηριότητες κ.λπ.

– Η αισθητική γοητεία είναι ένας σημαντικός παράγοντας που παίζει έναν από τους κύριους ρόλους στο σχεδιασμό των σημερινών εσωτερικών χώρων. Ο ίδιος ο σχεδιασμός φαίνεται αρκετά ελκυστικός και πρωτότυπος. Μπορεί να συμπληρωθεί με ενσωματωμένο φωτισμό ή ένα κομψό θόλο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης..

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η κατασκευή ενός βάθρου πλαισίου με ένα κρεβάτι με τα χέρια σας επιτρέπει να το γεμίσετε με όλα τα απαραίτητα λειτουργικά στοιχεία, μειώνοντας παράλληλα τα χρήματα για την αγορά ντουλαπιών, βάθρων και άλλων επίπλων. Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, εδώ μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη στασιμότητα της δομής, η οποία δεν θα καταστήσει δυνατή την εύκολη μετακίνησή της εάν είναι απαραίτητο. Όπως δείχνει η πρακτική, είναι δύσκολο να χειριστείς το σχεδιασμό του βάθρου για ηλικιωμένους και άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, ιδίως, να καθίσουν στο βάθρο και να σηκωθούν από αυτό. Επίσης, πριν από την αγορά, αξίζει να λάβετε υπόψη το ύψος της οροφής και την περιοχή του δωματίου, έτσι ώστε το κρεβάτι να μην καταλαμβάνει όλο τον ελεύθερο χώρο..

Κρεβάτι βάσης στο εσωτερικό - Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Κρεβάτι βάσης στο εσωτερικό - Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τύποι κρεβατιών

Σήμερα, οι σχεδιαστές επινοούν πολλά νέα μοντέλα κρεβατιών που είναι ικανά να εκτελούν διάφορες λειτουργίες στο εσωτερικό. Από την άποψη των λειτουργικών αξεσουάρ, ολόκληρη η γκάμα μπορεί να χωριστεί υπό όρους σε τρεις τύπους:

1. Εκτέλεση τεχνικών λειτουργιών – κρεβάτια με βάση, που βοηθούν στην απόκρυψη ανεπιθύμητων επικοινωνιών ή ελαττωμάτων δωματίου, ενδέχεται να έχουν επιπλέον συστήματα αποθήκευσης στο σχεδιασμό.

2. Διακοσμητικά – μπορούν να γίνουν μια πραγματική εσωτερική διακόσμηση, το στοιχείο προφοράς του, να συμμετάσχουν στη διαίρεση του χώρου σε ζώνες και στην προσαρμογή του.

3. Συνδυασμένος – συνδυάστε τα χαρακτηριστικά των δύο προηγούμενων τύπων, συχνά με ένα ευρύχωρο σύστημα αποθήκευσης, επιπλέον φωτισμό, μηχανισμούς εξαγωγής.

Κάθε ένα από τα είδη έχει πολλές ερμηνείες, τις οποίες θα εξετάσουμε λεπτομερώς παρακάτω. Έχουν ατομικά χαρακτηριστικά σχεδιασμού που σας επιτρέπουν να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή για μια συγκεκριμένη οικογένεια..

Κρεβάτι σε μονολιθικό βάθρο

Σε αυτήν την έκδοση, το βάθρο του κρεβατιού σχηματίζεται με τη μορφή μιας μονοκόμματης δομής. Η εγκατάσταση τέτοιων βάθρων παίζει, ως επί το πλείστον, μια διακοσμητική λειτουργία – μονολιθικά κρεβάτια βάθρου εγκαταστάθηκαν σε μεγαλοπρεπή κάστρα και χρησίμευσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της υψηλής τους αντοχής. Στα σύγχρονα διαμερίσματα, μια τέτοια εγκατάσταση έχει ένα μειονέκτημα, το οποίο είναι το μεγάλο βάρος της, επειδή το σκυρόδεμα χρησιμοποιείται κατά την εγκατάσταση, επομένως οι κατασκευές είναι κατάλληλες για ιδιωτικές κατοικίες.

Τύποι κρεβατιών - Κρεβάτι σε μονολιθικό βάθρο Τύποι κρεβατιών βάθρων - Κρεβάτι σε μονολιθικό βάθρο

Παραδοσιακό κρεβάτι σε πλαίσιο

Η πιο απλοποιημένη επιλογή για την οργάνωση κρεβατιού βάθρου, όταν το κρεβάτι βρίσκεται σε πλαίσιο. Ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώνει τις λειτουργίες διακόσμησης του εσωτερικού, ισοπεδώνοντας την ασυμμετρία του χώρου. Δεν υπάρχουν πρόσθετα συστήματα αποθήκευσης εδώ, επομένως τέτοια μοντέλα έχουν χαμηλότερο κόστος, αλλά, παρ ‘όλα αυτά, δεν φαίνονται λιγότερο εντυπωσιακά. Μπορούν να συμπληρωθούν με κεφαλάρια και ράφια στο κρεβάτι.

Τύποι κρεβατιών - Παραδοσιακό κρεβάτι με πλαίσιο Τύποι κρεβατιού κρεβατιού - Παραδοσιακό κρεβάτι με πλαίσιο

Πολυλειτουργικό κρεβάτι βάσης

Η κατασκευή ενός κρεβατιού σε μια εξέδρα πλαισίου παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για την οργάνωση ενός ευρύχωρου συστήματος αποθήκευσης. Κατά κανόνα, τέτοια σχέδια περιλαμβάνουν μάλλον ευρύχωρα συρτάρια, κόγχες και ράφια, ο όγκος των οποίων καθιστά δυνατή την άρνηση αγοράς ενός επιπλέον ντουλαπιού..

Μια καλή τεχνική σχεδίασης είναι να καλύπτετε τους χώρους αποθήκευσης, όταν δεν μπορούν να εντοπιστούν αμέσως και το δωμάτιο γεμίζει με ελεύθερο χώρο και αέρα. Συχνά, τα βάθρα είναι εξοπλισμένα όχι μόνο με χαμηλότερα συρτάρια, αλλά και με πλευρικά συστήματα, που σας επιτρέπουν να τοποθετείτε ρούχα, λινά και άλλα απαραίτητα πράγματα: βιβλία, εξοπλισμό κ.λπ. Στο εσωτερικό του βάθρου, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα καμαρίνι ή ένα χρηματοκιβώτιο, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση μέσω μιας καταπακτής δίπλα στο κρεβάτι, το οποίο θα είναι δύσκολο να βρεθεί. Τα κρεβάτια σε ένα βάθρο πλαισίου γίνονται, κατά κανόνα, κατά παραγγελία, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις επιθυμίες των ιδιοκτητών για την εσωτερική πλήρωση.

Τύποι κρεβατιού κρεβατιού - Πολυλειτουργικό κρεβάτι βάσης Τύποι κρεβατιού κρεβατιού - Πολυλειτουργικό κρεβάτι βάσης

Τραβήξτε κρεβάτι-βάθρο

Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να ονομαστεί ο πιο λειτουργικός και κατάλληλος για μικρούς χώρους. Η ουσία είναι ότι η κουκέτα “κρύβεται” στα σπλάχνα του βάθρου και τραβιέται έξω, εάν είναι απαραίτητο, με τη βοήθεια κυλίνδρων. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή, η οποία αξίζει να δοθεί προσοχή σε μεγάλες οικογένειες ή σε εκείνους που ζουν σε στενές συνθήκες διαβίωσης. Το ανασυρόμενο σύστημα κρεβατιών σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σχεδόν πλήρως τον χώρο του βάθρου για τους απαραίτητους σκοπούς – μπορείτε να τοποθετήσετε έναν χώρο παιχνιδιού, χώρο εργασίας σε αυτόν ή να εγκαταστήσετε έναν μαλακό καναπέ, μετατρέποντας την περιοχή σε σαλόνι.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι αυτή η ιδέα της “απόκρυψης” ενός επιπλέον κρεβατιού προέρχεται από τον Μεσαίωνα, όταν κάτω από τα κρεβάτια των εκπροσώπων των πλούσιων ευγενών υπήρχαν επιπλέον χώροι ύπνου για βοηθούς που διανυκτέρευαν μαζί τους. Φυσικά, τα προηγούμενα σχέδια δεν διέφεραν σε υψηλούς δείκτες κινητικότητας και αισθητικής, σε αντίθεση με τα σημερινά, αλλά η έννοια της οργάνωσής τους αντικατοπτρίστηκε στα σύγχρονα κρεβάτια βάθρου..

Τύποι κρεβατιών κρεβατιού - Αριθμός πτυσσόμενου κρεβατιού Τύποι κρεβατιών κρεβατιού - Αριθμός πτυσσόμενου κρεβατιού

Κινητό κρεβάτι στην εξέδρα

Σε αυτή την περίπτωση, το βάθρο και το κρεβάτι είναι ξεχωριστά στοιχεία του κρεβατιού. Στο έδαφος του μεγάλου σκαλοπατιού το βράδυ, τοποθετείται ένα λεπτό στρώμα με κλινοσκεπάσματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, όλα αυτά μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν στο πεζοδρόμιο και το ίδιο το βάθρο χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς..

Τύποι κρεβατιού κρεβατιού - Κινητό κρεβάτι βάσης Τύποι κρεβατιού κρεβατιού - Κινητό κρεβάτι βάσης

Βάση μπαλκονιού

Είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε έναν άνετο χώρο ύπνου στο έδαφος ενός μπαλκονιού ή χαγιάτι, εάν φροντίσετε πρώτα για πρόσθετη μόνωση. Για το μπαλκόνι, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε τριπλά παράθυρα με διπλά τζάμια, καθώς και να μονώσετε τους τοίχους και το δάπεδο (μερικές φορές πραγματοποιείται σύστημα θέρμανσης εδώ). Δεν είναι δύσκολο να συναρμολογήσετε μια εξέδρα μπαλκονιού μόνοι σας, έχοντας κάνει προκαταρκτικές ακριβείς μετρήσεις. Το πλαίσιο διαμορφώνεται από μεταλλικές γωνίες, σανίδα επίπλων και κόντρα πλακέ. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε ένα επιπλέον κάλυμμα για να έχετε πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο του βάθρου. Ένα μαλακό στρώμα τοποθετείται στην κορυφή της δομής. Ένα τέτοιο βάθρο θα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για μια καλή ξεκούραση..

Τύποι κρεβατιών κρεβατιού - μπαλκόνι εξέδρα Τύποι κρεβατιών κρεβατιού - μπαλκόνι εξέδρα

Στρογγυλό κρεβάτι βάθρου

Τα μοντέρνα στρογγυλά σχέδια του βάθρου φαίνονται αρκετά εντυπωσιακά. Σε αυτή την περίπτωση, το κρεβάτι μπορεί να είναι ορθογώνιο ή να έχει στρογγυλεμένο σχήμα. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα κρεβάτια εγκαθίστανται σε ευρύχωρα δωμάτια ή υπνοδωμάτια με μη τυπική διάταξη. Το κρεβάτι γίνεται ένα είδος κέντρου γύρω από το οποίο σχηματίζεται η περαιτέρω κατάσταση. Αυτό το έπιπλο είναι τόσο ασυνήθιστο που σίγουρα θα επικεντρωθεί στον εαυτό του..

Το κρεβάτι είναι εγκατεστημένο είτε στο κέντρο του δωματίου, είτε πιο κοντά στο κέντρο του μακρύτερου από τους τοίχους. Σε μακρόστενα υπνοδωμάτια, αυτή η επιλογή φαίνεται ασύμφορη, καθώς ένα στρογγυλό κρεβάτι θα χρησιμεύσει ως διαμέρισμα. Η λύση μπορεί να είναι η αγορά ενός στρογγυλού βάθρου με ένα επιπλέον κεφαλάρι, το οποίο σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το κρεβάτι σε μια γωνία, κατά μήκος ενός τοίχου ή σε μια θέση..

Τύποι κρεβατιού κρεβατιού - στρογγυλό κρεβάτι βάσης

Κρεβάτι βάσης με ενσωματωμένο φωτισμό

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη λύση είναι η οργάνωση ενός κρεβατιού με φωτισμό, η οποία θα δώσει στην ατμόσφαιρα ένα ορισμένο μυστήριο και πρωτοτυπία, δημιουργώντας την επίδραση ενός κρεβατιού που “αιωρείται” στο χώρο. Για να φτιάξετε τον οπίσθιο φωτισμό, χρησιμοποιούνται προβολείς ή λωρίδα LED. Εκτός από το γεγονός ότι ένα τέτοιο κρεβάτι βάσης φαίνεται αρκετά όμορφο το βράδυ, επιπλέον φως χρησιμεύει επίσης για ασφάλεια, φωτίζοντας τις άκρες των σκαλοπατιών. Εάν υπάρχει ένα σύστημα αποθήκευσης στην εξέδρα, με επιπλέον φωτισμό δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε το απαραίτητο πράγμα το βράδυ, χωρίς να ενεργοποιήσετε τον κύριο φωτισμό.

Τύποι κρεβατιών κρεβατιού - Κρεβάτι βάσης με ενσωματωμένο φωτισμό Τύποι κρεβατιών κρεβατιού - Κρεβάτι βάσης με ενσωματωμένο φωτισμό

Σχεδιασμός κρεβατιού κρεβατιού

Εκτός από την επιλογή του βαθμού λειτουργικότητας και της αισθητικής αντίληψης του κρεβατιού του βάθρου, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στο στυλ του εσωτερικού. Για παράδειγμα, σε κλασικό στιλ, το κρεβάτι μπορεί και πρέπει να έχει μια αρκετά πλούσια εμφάνιση, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια πολυτελούς ταπετσαρίας πλαισίου και κεφαλαριού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κλασικά σχέδια χρησιμεύουν ως εσωτερική διακόσμηση, οπότε τα συστήματα αποθήκευσης, εάν υπάρχουν, καλύπτονται.

Τα κρεβάτια σε στιλ σοφίτας φαίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, τα βάθρα των οποίων είναι κατασκευασμένα από τραχύ, ανεπεξέργαστο ξύλο. Το χρώμα του ξύλου μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά πρέπει να είναι φυσικό. Δεδομένου ότι τα έπιπλα αντίκες εκτιμώνται ιδιαίτερα προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να έχουν στοιχεία γήρανσης, απολεπιστικού χρώματος. Για να εξασφαλίσετε μια άνετη διαμονή σε ένα ξύλινο βάθρο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα άνετο μοντέρνο στρώμα.

Στις ανατολικές κατευθύνσεις, για παράδειγμα, σε ιαπωνικό στιλ, προτιμώνται χαμηλά κρεβάτια βάθρου με κινητή διάταξη κρεβατιού. Χρησιμοποιεί εθνικά στρώματα τατάμι, με άνετα μαξιλάρια. Τα έπιπλα δεν πρέπει να είναι ακριβά, αλλά χαρακτηρίζονται από αυστηρότητα και απλότητα με την απουσία διακοσμητικών στοιχείων.

Ένα κρεβάτι βάσης υψηλής τεχνολογίας μπορεί να έχει τα πιο τολμηρά και απροσδόκητα σχήματα. Αυτή η τεχνολογική κατεύθυνση λαμβάνει γεωμετρικές αυστηρές ή εξορθολογισμένες μορφές σε συνδυασμό με μη τυποποιημένο σχεδιασμό..

Σχεδιασμός κρεβατιού κρεβατιού Σχεδιασμός κρεβατιού κρεβατιού Σχεδιασμός κρεβατιού κρεβατιού Σχεδιασμός κρεβατιού κρεβατιού

Κρεβάτι εξέδρα – φωτογραφία

Πολλές επιλογές για μοντέρνα κρεβάτια βάθρου παρουσιάζονται στη συλλογή φωτογραφιών μας, όπου μπορείτε προσωπικά να δείτε την ευκολία ενός συγκεκριμένου μοντέλου για να κάνετε τη σωστή επιλογή κρεβατιού για το δωμάτιό σας στο μέλλον. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στη δυνατότητα σωστής διάταξης επίπλων στο εσωτερικό, στην ικανότητά του να χωρίζει το έδαφος σε ζώνες και επίσης να γίνεται μια εξαιρετική διακόσμηση. Καλή προβολή!

Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι βάσης - φωτογραφία Κρεβάτι εξέδρα - φωτογραφία

Previous Post
רדיאטורים לחימום דו -מתכתי (50 תמונות)
Next Post
Bakgrunn til barnerommet (70 bilder)