Baderomsdesign med og uten vask: Velge møbler (165+ bilder). Hva skal man foretrekke?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baderomsdesign med og uten vask: Velge møbler (165+ bilder). Hva skal man foretrekke?

Baderomsdesign med og uten vask

I dag, ved hjelp av interiørdesign, kan du gjengi det uvanlige bildet av badet og et bad uten vask er et tydelig eksempel på dette. En slik uvanlig løsning er egnet for et lite badekar og for en stor plass. Men for at interiøret skal se vakkert og moderne ut, er det nødvendig å ta hensyn til alle finesser i design, arrangement av møbler, forholdet mellom farger. Lær mer om alt senere i artikkelen..

Bad – beskrivelse og formål

Tiden har allerede gått da badet fungerte som et rom som kun var beregnet på å ta en dusj. I dag kan dette stedet defineres som et rom for hvile ikke bare kroppen, men også sjelen. Den generelle bakgrunnen og atmosfæren på badet påvirker stemningen. Det er viktig at vi er omgitt av vakre ting, hyggelige farger, som vil hjelpe ikke bare å slappe av, men å lade opp med positivt i lang tid..

Når du utvikler alternativer for å dekorere et baderomsinteriør, er det nødvendig å ta hensyn til alle designretninger.. Ved hjelp av mange moderne detaljer og elementer kan du gjøre et vanlig dusjrom til en moderne, stilig, koselig oase, hvor det vil være hyggelig ikke bare å tilbringe tid, men også å slappe av..

Moderne bad

Moderne bad

Når du planlegger et bad, tas de nødvendige plasseringsfunksjonene i betraktning. Hvis dette leilighet eller hytte, da er det best å plassere den ved siden av soverom. Hvis dette er en stor bygning med flere etasjer, er flere bad mulig dusjkabiner, og hvis plassen tillater det – ett stort bad med alle nødvendige møbler og tilbehør.

Særegenheter

Livets rytme er veldig slitsom, og ønsket om å slappe av etter intens arbeid er veldig viktig. Få fred og privatliv, nyt et varmt bad med aromatiske oljer bare på et moderne bad. Og hele miljøet i dette rommet gir en positiv ladning i lang tid, skaper en positiv holdning for hele dagen..

Badet, både lite og tar stor plass, har visse krav til innredningen. Møblene kan varieres og velges rent individuelt, avhengig av hva du liker best – en klassisk eller en moderne retning, hva slags design du vil se.

Du kan få fred og privatliv på badet

Du kan få fred og privatliv på badet

Oftest på badet kan du observere:

 • kantstein;
 • kommode;
 • hengslet skap;
 • penalhus med speil;
 • en rekke vegg- eller hjørnehyller.

Det moderne baderomsinteriøret kan utstyres med en modul møbler, som vil bli individuelt designet for hvert rom, avhengig av størrelse og design. Og jeg vil si noen få ord om speil. Først av alt øker speil visuelt rommet i rommet..

Hvis badet er lite, vil vi ved å henge et stort speil på veggen visuelt øke størrelsen på rommet..

Nylig har speil som ikke svetter blitt aktuelle. Det er veldig praktisk – du trenger ikke å tørke det etter å ha dusjet.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Baderomsdesign og dekorering med plastpaneler 110+ bilder – En rask og billig måte å dekorere på

Servantskap uten vask

Hva er disse møblene?

Moderne baderomsmøbler har funksjoner – til tross for at den tar liten plass i sin kompakthet, utfører den alle nødvendige funksjoner. En av komponentene i møblene kan kalles en kantstein.

I sin konfigurasjon kan de ha en innebygd servant, eller være uten den, noe som sparer plass, og det er nok plass til å lagre de nødvendige elementene..

Et baderomsskap trenger ikke å holde en vask

Et baderomsskap trenger ikke å holde en vask

RådNår plassen til badet er romslig nok, vil det være mer rasjonelt og effektivt å velge modeller av sokkler uten vasker..

På møbelmarkedet kan produsenter tilby hvilken som helst modell.

Sokkler kan være:

 • vanlig klassiker;
 • kantete;
 • suspendert.

Skapet uten vask er preget av utmerket bevegelighet i bevegelse, på grunn av strukturen har det mye plass inne, og benkeplate kan brukes både som stativ for gjenstander og til oppbevaring av ting. I et stort utvalg piedestaler kan du finne en modell som passer til stilen og utformingen av rommet, eller du kan lage den gjør det selv.

Først av alt må du velge det mest praktiske stedet hvor kantstenen skal ligge og ta de nødvendige målingene.

RådHvis du bestemmer deg for at den skal henges, er bærende vegger egnet for dette. De er sterke nok og tåler møbelens vekt, noe som ikke kan sies om skillevegger laget av gips.

Kantstein må ha en viss interiørstil

Kantstein må ha en viss interiørstil

Utstyr

Hvis det er skuffer eller åpningsdører i skapet, trenger du mer plass for slike modeller, dørene skal åpne så mye som mulig i riktig retning. Hvis plassen på badet er begrenset, kan du stoppe ved et skap med hyller, og erstatte dørene som kan åpnes med skyvedører..

RådSkapet på badet bør ha en viss stil på interiøret i hele rommet, passe i farge og form, så det er verdt å ta hensyn til den generelle fargebakgrunnen og andre egenskaper på selve badet.

Tilbehøret krever litt oppmerksomhet – tonet plast er billigere og ser anstendig ut, men etter en stund kan malingen tørke av, og produktet vil se slurvet ut mot den generelle bakgrunnen til alle møblene. Derfor anbefaler eksperter å være spesielt oppmerksom på beslag når du kjøper eller lager en kantstein.. Kromdeler vil se spektakulære ut, tjene lenge og vil ikke miste glansen over tid.

Materiale

Modellene av sokkler er veldig forskjellige og designet for enhver inntekt.

Den mest primitive er en vanlig rektangulær eske med vanlige hyller og åpningsdører, hvor du kan plassere det mest nødvendige.

Det er mer avanserte alternativer – med flere rom og skuffer har noen modeller en innebygd vaskekurv.

Som et tillegg kan modellene være:

 • bakgrunnsbelysning;
 • speil;
 • bein på hjul.

Klassisk stil

Klassisk stil

Disse skapene er hovedsakelig laget av vanlige materialer – sponplater og MDF, som er vanntett, og dekket med en spesiell film på toppen. Slike møbler har et originalt utseende, er preget av praktisk og er rimelige..

MDF -belegg brukes til fremstilling av fasadesaker, inne i det laminerte sponplatebelegget kan observeres. Ulike farger og teksturer er mulig takket være PVC -filmen. Du kan lage et skap under et tre, under et metall, eller det vil ha samme farge, eller ha et bilde.

Et billig produksjonsalternativ er produkter laget av plast.

De er lette, tar ikke mye plass, er ikke redd for fuktighet i det hele tatt, og vil derfor se harmoniske ut i nærheten av badet eller dusjkabinettet. Selv i det mest sofistikerte interiøret kan du kjøpe et billig nattbord i plast som vil se harmonisk og spektakulært ut på badet..

Laget av naturlig tre, uten beslag

Laget av naturlig tre, uten beslag

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Lite bad kombinert med toalett (50+ bilder): 12 teknikker for unik romkorreksjon

Sokkler kan også være laget av naturlig tre, men på grunn av kostnaden brukes de bare til luksushodesett. Treverket er behandlet med spesielle midler som beskytter produktet mot fuktighet, og med riktig pleie og riktig bruk kan skapet tjene lenge.

Mange vurderer produkter som er kombinert. Det kan være en slik kantstein – en kropp av tre, en bordplate av stein, dører av plexiglass. Ulike krom materialer brukes til dekorasjon, som kombineres avhengig av design.

Hva er piedestalene?

Etter type og struktur kan kantsteinene deles inn i visse typer med karakteristiske parametere:

 • gulvstående er den vanligste typen. Dette er en modulær type møbler som enkelt kan settes på det valgte stedet, og like gjerne flyttes om nødvendig. De er på ben, på hjul eller rett og slett på gulv;
 • hengende – et mer kompakt alternativ, de ser mye stilige ut, men har en liten kapasitet. Det er nødvendig å feste dem bare med braketter på bærende vegger, gipsplateskillevegger støtter kanskje ikke vekten;

Kompakt versjon for å spare plass

Kompakt versjon for å spare plass

 • hjørne – med dette alternativet er sokklene plassert nederst på gulvet, eller kan henges opp i hjørnet. I dette tilfellet kan du fylle et tomt hjørne i rommet..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Fasjonabelt baderomsdesign uten toalett (+100 bilder) – Skjønnhet kombinert med komfort

Opprinnelig løsning – servant uten kranhull

En slik vask kan skryte av moderne designer sanitærutstyr, noe som vil gjøre badet originalt og unikt. Den sofistikerte og luksuriøse designen pryder ethvert bad, enten det er en klassisk interiørdesign eller en moderne trend. Mange liker ikke servantkraner, de ser frekke ut og medfører ulemper under rengjøring..

Blanderen kan installeres utenfor vasken – den kan være i veggen eller i gulvet..

Denne endringen kan gi inntrykk av en vannstrøm som bokstavelig talt dukker opp i vasken fra veggen eller taket.. Denne variasjonen krever en spesiell design og en spesifikk tilnærming til interiøret..

Denne vasken gjør badet originalt og unikt.

Denne vasken gjør badet originalt og unikt.

Et av de viktigste og nødvendige elementene i det indre av badet er vasken. Nylig, med en moderne tilnærming til baderomsdesign, tilbyr de oftere og oftere en modifisert utsikt over vasken – uten hull for mikseren. Det tilhører designtypen VVS, som samtidig inneholder det dekorative utseendet og oppfyller formålet..

Den opprinnelige formen på vasken

Ved første øyekast er en baderomsvask uten kranhull ganske enkel, av den vanligste formen. Imidlertid er dette ikke tilfellet, tvert imot, det er en ganske kompleks enhet.. Noen prøver har ingen hull i det hele tatt, selv vannavløpet er ikke synlig.

Rektangulær modell - stilig og original

Rektangulær modell – stilig og original

På noen modeller er det en side som dekker leddet mellom vasken og benkeplaten. Noen ganger er servanten festet under benkeplaten, som lukker alle leddene..

Men det mest originale og hygienisk korrekte alternativet er glassvasken i ett stykke..

I dette alternativet er det ingen sømmer hvor smuss vil samle seg, noe som vil ødelegge utseendet og ikke oppfylle hygienestandarder. Og en stor vask forhindrer at sprut sprer seg gjennom rommet..

Hvor er mikseren plassert?

I moderne baderomsdesign er det foretrukket supernova -modeller av vasker uten kranhull. For disse strukturene brukes en mikser med en langstrakt tut, som er innebygd i veggen, inn i benkeplaten, i gulvet..

Hele mekanismen for veggmonterte kraner er i veggen, der den er helt usynlig. Bare ventilen er synlig for å slå på vannet og røret som vannet vil strømme gjennom. Når mikseren er installert på benkeplaten i skapet, er hovedbetingelsen at mikserutløpet i høyden samsvarer med selve vasken.. I dyre modeller er det nesten ikke hull; om nødvendig installeres det direkte på gulvet nær vasken.

Hele mekanismen for veggmonterte kraner er i veggen

Hele mekanismen for veggmonterte kraner er i veggen

Slike vasker ble umiddelbart utgitt av europeiske produsenter av sanitærutstyr. Over tid har våre designere jobbet tett med europeiske eksperter, noe som gjør at vi kan produsere mer avanserte modeller av vasker..

Overløpssystem

For at vannet fra vasken ikke skal strømme ut under drift, har spesialister og designere utviklet visse løsninger som vil bidra til å unngå problemer.. I dag er det kjent flere ideer om et system som er ansvarlige for å sikre at det ikke overløper vann:

 • I den første versjonen, når vannet i vasken når en viss overflatehøyde, åpnes sluket automatisk og forhindrer at vannet renner over..
 • I det andre tilfellet vil en vannlås komme til unnsetning, som er bygget inne, der er den allerede koblet til avløpsrøret. Når dreneringshullet er lukket, stiger vannet under trykk til nivået av vannlåsen i servanten.
 • Når det kommer opp til et bestemt punkt på overflaten, vil det flyte over den innebygde skilleveggen og dermed havne i kloakken. I denne versjonen er servanten utstyrt med en spesiell dreneringsventil – ikke låsbar. Denne ventilen ved et bestemt vannstand utløses automatisk, overløp vil ikke skje.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Små baderomsfliser (150+ designbilder): Den optimale kombinasjonen av stil og innredning

Fordeler og ulemper

En slik original og effektiv ved første øyekast, en vask uten kranhull, som alle andre rørleggerarbeider eller møbler, har både fordeler og ulemper..

Fordelen med dette designet er at det ikke kan helles vann under mikseren.

Fordelen med dette designet er at det ikke kan helles vann under mikseren.

Ulempen med slike design er en viss ulempe ved installasjon.. For å legge de nødvendige materialene, rørene, er det nødvendig å hamre veggene på badet, derfor er det nødvendig først, selv før reparasjonen starter, å avgjøre om en slik vask er nødvendig på badet eller ikke.

Men fordelen er at under drift kan det ikke helles vann under mikseren, og pakningen vil derfor ikke forringes, slites ut. Disse vasker samler ikke skitt som vanlige servanter. Takket være denne uvanlige designen vil badet se stilig og sofistikert ut. For at vasken skal tjene lenge, bør den bare merkes, en spesialist bør engasjere seg i installasjonen.

Kommode på badet uten vask

Tidligere var kommoder gjenstand for sovesett, de ble brukt til å lagre sengetøy og sengetøy. Et typisk bad var utstyrt med vanlige møbler med inventar, ingen hadde hørt om kommoder. For tiden har designere, når de forbereder et badinteriørprosjekt, foreslått en kommode som et eget element. Det ser bra ut med andre møbler, har blitt uerstattelig i bruk, alle nødvendige ting er lagret i det.

Ser bra ut med andre møbler

Ser bra ut med andre møbler

Som andre møbler er kommoder:

 • plast;
 • tre;
 • kombinert fra forskjellige materialer.

Og et moderne bad kan nå ikke engang forestilles uten et slikt objekt. som kommode er det nødvendig og nyttig som:

 • dusjkabinett;
 • nattbord;
 • speil.

Hva kan være laget av?

Kommoden på badet, som andre elementer, kan være laget av en rekke materialer:

 • plast;
 • tre;
 • MDF og sponplater.

Slike materialer har blitt brukt i lang tid, produksjonsteknologien blir forbedret hvert år. Men, som andre materialer, har de forskjellige anmeldelser, egenskaper – hvem reagerer positivt, anbefaler, som finner negative sider.

Materiale

en

MDF

Møbler laget av finspredt fraksjon er holdbare, grunnlaget for dette materialet er en blanding av flis og forbedrede polymerer. Men en slik blanding tåler ikke fuktighet godt, for å gi styrke dekker eksperter overflaten med spesiell maling eller holder seg til beskyttende filmer med en dekorativ effekt. For fremstilling av kommoder er MDF -plater et godt alternativ, de er rasjonelle i bruk, de kuttes enkelt, dette gjør det mulig å gi produktet den nødvendige formen, ønsket ujevnhet, konfigurasjon. Kommoden kan være laget av forskjellige materialer

Kommoden kan være laget av forskjellige materialer

2

Sponplater

Sponplatemøbler er derimot svært følsomme for fuktighet. Produksjonen er basert på større chips. På grunn av at råvaren absorberer fuktighet veldig, prøver de å dekke det så mye som mulig med et spesielt vannavvisende belegg. Slikt materiale brukes til å lage kommoder, men dessverre, etter en kort periode, føles fuktighet ut.

De delene av kommoden som blir våte, hovedsakelig bena på kommoden, kan myke, de pressede sponene vil smuldre i kantene, og som et resultat råtner materialet. Produkter laget av slikt materiale er rimelige, dette er sannsynligvis det eneste pluss med slikt materiale..

3

Plast

Men plastmøbler er ikke redd for fuktighet i det hele tatt. Slike kommoder kan plasseres i ethvert hjørne av badet uten å tenke på at bena på kommoden vil bli skadet. Men som alle andre materialer har plast betydelige ulemper. Produkter laget av det er skjøre, delikate. Du kan ikke legge tunge ting på dem eller sette store gjenstander, over tid kan de sprekke, selv om du lener albuene med kraft på en slik kommode, tåler den kanskje ikke. Plastmøbler er ikke redd for fuktighet i det hele tatt

Plastmøbler er ikke redd for fuktighet i det hele tatt

Det kan være designproblemer her. I utgangspunktet har de en monokromatisk farge, for å gi en spesiell lys farge, limes de over med en spesiell film, eller det påføres maling. Under påvirkning av konstant fuktighet kan malingsfilmen forverres over tid..

RådEHvis du velger mellom en kommode av plast og MDF, er det bedre å betale litt ekstra, en kommode laget av fint spredt brøk vil tjene deg lenge.

4

Tre

Møbler laget av tre – det dyreste alternativet, overgår plast-, spon- og MDF -møbler. Treet besitter denne egenskapen takket være en spesiell impregnering, som gjør produktene holdbare og ikke redde for fuktighet. En kommode av naturlig tre er ikke helsefarlig, det er ikke en kjemisk plast. Innredning kan oppnås ved å belegge produktet på forskjellige måter – fra lakk til polymermaling eller film. En slik kommode vil virkelig skille seg ut fra resten av møblene, og om nødvendig og den valgte teksturen vil være i harmoni med andre stillinger.. Naturlig tre

Naturlig tre

Etter å ha vurdert fordelene og ulempene med alle materialer som er egnet for å lage en kommode på badet, kan vi trekke en konklusjon. Et av de beste materialene er tre, men hvis prisen virker høy, kan du vurdere MDF, som er godt egnet for å lage disse møblene..

Varianter av kommoder

Basert på designet er det i utgangspunktet to typer kommoder for bruk på badet – rett og kantet. Kler av ethvert design på badet ser vakkert og stilig ut, alt avhenger av plasseringen, med hvilke andre møbler de vil være i harmoni. Før du bestiller en kommode, må du ta en beslutning – hvor det vil se best ut – nær en vegg eller i et hjørne:

Rett kommode – dette er en vanlig kommode, lik den på soverommet. Det er vanligvis plassert langs veggen og harmonerer godt på badet. Høyden, bredden og lengden på produktet kan være veldig forskjellig, avhengig av størrelsen på selve badet, kundens ønsker. Over tid blir alle disse modellene forbedret, produsentene tilbyr nye konfigurasjonsalternativer, noe som sparer plass og øker mulighetene for mer lagring i kommoden..

Ser ut som en kommode på soverommet

Ser ut som en kommode på soverommet

Hjørne kommode – en mer moderne versjon av kommoden. På grunn av sin originale design, kan den lett passe inn i ethvert hjørne av badet, samtidig som den tar minst mulig plass. Dette er veldig praktisk hvis plassen i nærheten av veggen er opptatt av andre møbler, og hjørnene står tomme. Slike kommoder kan være både plast og tre..

Designfunksjoner i kommoder

I dag ligner kommodene som brukes på badet ikke i det hele tatt møblene som var før – store, klumpete og uhåndterlige. Nå er dette originale modeller, helt forskjellige design og prosjekter, laget individuelt, for hver kunde, av forskjellige materialer.

Moderne versjon

Moderne versjon

Hovedtrekk ved kommoden er at de i utgangspunktet har flere store skuffer der du kan lagre de mest nødvendige tingene på badet – fra kapper til håndklær. Små skuffer brukes hovedsakelig til oppbevaring av småting..

Alternativt kan du plassere her:

 • geler og pulver til vask;
 • personlige hygieneartikler;
 • tannkrem; barberingsprodukter.

Det nødvendige tilbehøret kan også plasseres på overflaten. Noen modeller har innebygd vask i stedet for benkeplate.

Jeg vil også si om den originale versjonen av kommoden, som nylig har vært veldig etterspurt. Dette toalettbordet. Over på bordplaten kan det være et speil, som gjør det mulig å bruke det som sminkebord. Og perfeksjonens høyde i design av kommoder kan kalles produkter som kombinerer speil og vasker samtidig..

En klassiker som aldri går av moten

En klassiker som aldri går av moten

Med denne designen er ikke badet rotete, det er ikke mange hengsler på veggene, alt du trenger for badeprosedyrer er på ett sted. Men slike multifunksjonelle kommoder bør være laget av materialer som er sterkere enn plast, siden de har en viss vekt..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Alternativer for etterbehandling av baderomsfliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket

Hvordan velge riktig kommode?

Når du kjøper en kommode til badet, vet hva du vil ha, hvilket design, hvilket materiale det skal være laget av, må du følge tipsene som hjelper deg med å gjøre det riktige valget og nyte kjøpet:

 • kvalitet er en av hovedparametrene. Det er viktig å sjekke styrken til selve materialet, for å sikre at alt fungerer feilfritt – dørene åpnes helt, skuffene glir ut til enden. Produktet må være fritt for riper og flis, maling er påført helt og jevnt, og alle festemidler er på plass og fungerer. Ikke glem at kommoder av plast er mindre holdbare enn andre;
 • dimensjoner er også en viktig faktor. Før du kjøper en kommode, må du vite nøyaktig hvor kommoden vil stå, om det er nok plass til den. Hvis badet er lite, eller omvendt har et stort område, ville den beste løsningen være å bestille møbler individuelt;

Velg riktig størrelse og riktig stil

Velg riktig størrelse og riktig stil

 • beslag og deres kvalitet er en av hovedindikatorene for kvalitetsmøbler. God innredning er ikke billig, og et billig alternativ vil ikke bli satt på dyre møbler av høy kvalitet. Alle håndtak, lukkere, ben, låser må være av god kvalitet;
 • utførelsesstil – kommoden skal være i harmoni med alle andre møbler. Hvis du bestemmer deg for å bestille et tilleggsprodukt, når alle møblene allerede er på plass, bør du ta ansvar for valget, ellers trekker en kommode som er helt uegnet i farge, størrelse, struktur på resten av møblene oppmerksomhet til seg selv.

I dag er møbelindustrien på et høyt nivå, møbler er laget for kjøpere av alle inntektsnivåer.. Selv den mest lunefulle og kresne kunden vil finne en kommode som de liker. Det kan være billig eller dyrt, laget av tre eller plast, solid eller farget. Disse spørsmålene avgjøres av kjøperen selv, som kjøper kommoden..

Baderomsmøbler uten vask

Mer nylig var badet et veldig vanlig rom, hvor bare de mest nødvendige tingene:

 • hyller;
 • speil;
 • skap.

I dag er mangfoldet av baderomsmøbler så stort at alle designløsninger og fantasier kan realiseres..

En rekke baderomsmøbler

I dag er badet ikke bare ment for å ta en daglig dusj, men også et sted hvor du kan slappe helt av, få avslapning. Alt nødvendig bad og kosmetisk tilbehør for enkelhets skyld bør være plassert på praktiske steder og skjult for nysgjerrige øyne. Dette vil hjelpe en rekke møbelsett, som kan kjøpes fra en hvilken som helst produsent, eller gjøres på bestilling i henhold til individuelle prosjekter..

Badet kan være et ekte kunstverk

Badet kan være et ekte kunstverk

Disse headsettet består vanligvis av hovedkomponentene:

 • Veggskap, kan åpnes eller lukkes.
 • Standard skap eller innebygd under vasken.
 • Gulvskap, det er blyanthus og halvkasser.
 • Ulike speil, inkludert fuktbestandig.
 • Diverse tilleggsutstyr – vaskekurver, hygienesett, håndklestativ oppvarmet.

Bruk forskjellige dekorelementer

Bruk forskjellige dekorelementer

I utgangspunktet er alle baderomsmøbler laget av praktiske rimelige materialer – sponplater eller MDF eller tre. Hovedkriteriet for valg av materiale er fuktmotstand.. MDF og sponplater er spesielt belagt med en selvklebende film, lakk eller emalje.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Stretktak på badet (125+ bilder fordeler og ulemper) Den beste løsningen eller en hyllest til mote?

Praktiske råd

For å velge spektakulære og stilige baderomsmøbler som vil vare lenge og fortsatt vil være av samme høye kvalitet, må du følge en rekke praktiske tips.

Tips

 • Dimensjonene på møblene skal være passende for parametrene i rommet. Hvis rommet er lite og møblene er store, vil det være veldig lite plass og det vil være visse ulemper.
 • Det er nødvendig å velge møbler som vil passe godt til dekorasjonen.
 • Når du velger møbler, må du huske om hovedparametrene – fuktmotstand. Derfor vil et nattbord for et soverom ikke passe på badet..
 • Mange foretrekker hjørne- og anhengsmodeller, de tar liten plass, er kompakte, stilige og moderne. Men dette valget kan bare være individuelt.

Et herlig alternativ for badet

Et herlig alternativ for badet

Møblene på badet må være vakre, høy kvalitet og funksjonelle samtidig. Det vil skape kos og komfort, understreke den individuelle utformingen av rommet. Derfor, når du velger møbler, bør du ta hensyn til alle finesser for å oppnå utmerket kvalitet og vakkert utseende..

VIDEO: Vasker som vil forandre interiøret ditt

konklusjoner

Ved å endre flere interiørelementer kan du radikalt endre hele badets design. Hvorvidt man skal bruke en vask eller ikke, er et personlig valg. Det viktigste er at du føler deg veldig komfortabel.

Previous Post
Καναπές -κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα για καθημερινή χρήση (+180 Φωτογραφία). ΤΟΠ-3 τύποι συστημάτων
Next Post
Design av et lite bad kombinert med toalett. TOP-12 teknikker for unik romkorreksjon + 50 BILDER