Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Husdesign med loft (170+ bilder) – Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Loftsdesign

Overfloden av takbjelker, fasede hvelv og vinduer fra gulv til tak gir visuell plass til loftsrommene. Loftsrom i små hus på landet brukes som ekstra lagringsplass: omkledningsrom, boder, lokaler for sesongbasert sportsutstyr.

Loftstil stil

Utformingen av loftsrommet avhenger av eierenes smak, det totale arealet og materialene. hjemme, tilgjengelig budsjett.

Installasjon av vaskemaskiner, tørketromler, massive dampgeneratorer på loftet sparer plass i første etasje, lar deg velge mer massivt og funksjonelt utstyr.

Eierne av romslige hus arrangerer et bibliotek på loftet, barnerom, biljardrom, andre stuer. Slike lokaler kombineres med den “andre lys” arkitektoniske løsningen, som forener fellesrom i flere etasjer til et enkelt rom..

Utformingen av loftsrommet avhenger av eierenes smak.

Utformingen av loftsrommet avhenger av eierenes smak.

Utformingen av loftet legger vekt på bygningens strukturelle elementer:

 • bjelker;
 • vindusåpninger;
 • plater.

For eksempel kombinasjonen trapp, bjelker og parkettgulv av mørkt tre med klassisk kalk og nøytral tapet skaper et “luftig” interiør i stiler land, loft, provence. Lyse stiler av art deco, indisk, retro foreslår veggdekorasjon i kontrastfarger. Samtidig maskeres eller dekoreres overlappene i et nøytralt fargevalg..

Loftsdekorasjon ute

Etterbehandlingen av siste etasje i et landsted består av takets materiale og form, skorsteinens plassering, tilstedeværelsen av en franskmann balkong eller romslig terrasser, etterbehandling av vindusåpninger. Tradisjonelt for russiske arkitektoniske løsninger kompletterer loftet stilen til hele strukturen, materialene er valgt “for å matche” resten av finishen.

Takbjelker brukes ofte i dette rommet

Takbjelker brukes ofte i dette rommet

 • Tak. Etterbehandling med metallfliser, myk skifer eller takpapp skaper utseendet til bygningen i klassiker stil, kombinert med naturlig eller kunstig kledning stein, front paneler. Konstruktivistiske og minimalistiske huseiere foretrekker flat tak, dekket med metallfliser.
 • Skorsteinen fullfører bildet av huset, slik at eiere kan installere et arbeider peis eller en ovn for matlaging. Vanligvis er rørene maskert bak en av takskråningene, eierne av hus i stilen hytte plasser den i midten av taket.
 • Vindusåpninger. Vinduens form og størrelse avhenger av klimasonen, arkitektonisk utforming og loftsfunksjoner. For eksempel er små loftsrom utstyrt med runde “dormers”. Eiere av romslige bad og barnerom på loftet foretrekker høye rektangulære eller venetianske vinduer. Hvis loftet brukes til rekreasjon og fellestid for eierne og gjestene i huset, brukes panoramavinduer..
 • Balkonger og terrasser. Vinduer i små herregårder som ligger ovenfor garasjer og husholdningsblokker, de er dekorert med rister, en liten hylle lar deg designe en “fransk balkong” for planter i potter og paller. De romslige loftene er utstyrt med terrasser, balkonger og innglassede balkonger.

Multifunksjonelle lokaler

Multifunksjonelle lokaler

Innvendig: øvre halvdel av rommet

Plasseringen av loftsrommet avhenger av bygningens utforming, dens funksjoner og det totale arealet. For eksempel er loftet på siden lagret over stuer, kjøkken og kjeler. Et slikt loft antar små vinduer, fullverdige døråpninger, isolerte vegger.. Interiørstilen består av designet:

Nydelig barnerom

Nydelig barnerom

Vindusåpninger. De fleste loft er dekorert med kvist – skrå åpninger i høyden på veggen, som er jevnt pusset, supplert med romersk gardiner. Gaveltak utelukker installasjon av gardinstenger og gardiner, så vinduet fungerer som hovedkilden til lys. Asymmetriske tak med høye skråninger gjør at vinduer kan installeres uten at de skråner. I dette tilfellet er installasjon av gesimser, gardiner, dekorasjon av karnappvinduer med vinduer tillatt..

Takdekorasjon. Avhengig av bygningsmaterialer kan takbjelker være tre, betong, metall. Estetiske elementer laget av naturlig tre danner aksent i interiøret, slike gulv er malt med flekker og lakker i kontrasterende nyanser, resten av interiøret er dannet rundt dem. Eierne av hus som er bygget av betong og brannblokker, ved hjelp av monolitisk teknologi, antar maskering av gulvelementer.

Klassisk loft – et rom under et gaveltak med dekorative trebjelker, vindusåpninger er forbundet med taket og ferdig med tekstur gips. Skyggen og stilen på loftet er dekorert rundt disse elementene..

Lyst og koselig soverom

Lyst og koselig soverom

Innvendig: nedre halvdel

Veggene og gulvet på loftet er ferdig avhengig av belysningsnivået i rommet, den valgte interiørstilen og metoden for å fullføre vindusåpningene. For eksempel er avrundede venetianske vinduer i brede trerammer kombinert med lyst gips, parkett og laminat mørkere farger.

Veggdekorasjon. Loftsrom har et høyt nivå av naturlig belysning, så teksturerte bakgrunnsbilder i kontrastfarger, MDF og trepaneler brukes til å dekorere veggene. Damask tapet, fresker, imitert murverk, gipslister og utskårne treelementer er egnet for å dekorere et romslig rom. Glatt pussede vegger skaper et minimalistisk interiør for vaskerier, bad, pantryer, Prøverom.

Etterbehandling av gulv. Det er mulig å øke lydisoleringen og isolere rommet ved hjelp av naturlige materialer: parkett, laminat, konstruert brett. En slik finish i lyse nyanser utvider rommet visuelt. Bruken av korkgulv, linoleum, keramiske fliser øker beleggets styrke, brukes til vaskerom.

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Landhus i flere etasjer bygget med “andre lys” -teknologi med kombinasjonen av flere rom til ett rom krever en enkelt dekorasjonsstil for alle rom. For eksempel en kjøkken-stue i skandinavisk stil, som ligger i første etasje og loft, dekorert med vanlig tapet “malerbar” og lys parkett. Møblene og funksjonaliteten på loftet avhenger av antall etasjer og det totale arealet på loftsrommet.

En-etasjers hus med loft

Eierne av små forstadsboliger streber etter å funksjonelt bruke alle lokalene, slik at de utstyrer loftet for lagring, overnatting av gjester, ordner ekstra bad. Interiøret i slike loft er lakonisk, vegger og gulv er designet for intensiv bruk.. Loftsrommet kan for eksempel brukes til hjemmetøy, kreativt verksted, lagring av matvarer. I dette tilfellet er gulvene dekket med linoleum eller fliser, og veggene er belagt med paneler..

For små forstadsboliger

For små forstadsboliger

Loftsrommet kan brukes hele året, men man må passe på å installere et varmeanlegg. Eiere av forstadsboliger i tøffe klimasoner foretrekker å la gulvet stå uoppvarmet.

Eiere av beskjedne boliger bruker loft til sesongopphold, og det er ikke installert varmeanlegg. Påfør frostbestandige etterbehandlingsmaterialer (fliser, paneler, gips).

Servicelokaler

Vaskerier, røykhus, pantry, snekkerverksteder på loftet kjennetegnes av små vinduer, en overflod av innebygde skap og oppbevaringsbord. Dekorasjonen av et slikt rom innebærer installasjon av ekstra stikkontakter, arrangement av en liten arbeidsplass.

Loftsrommet kan brukes hele året

Loftsrommet kan brukes hele året

Utformingen av møbler for vaskerom er oftest innebygd, skap og hyller brukes i takhøyden, kurver og beholdere med verktøy plasseres i åpne områder. Slike loft er laget i et eget ved døren, inngangen er maskert bak en trapp.

Omkledningsrom og lagringsplass for sesongartikler

Miniatyrlofter og rom med små takskråninger brukes til å lage innebygde lagringssystemer for klær, sportsutstyr og juletrepynt. Dekorasjonen av lokalene innebærer installasjon av LED lamper, modulære skuffer og transformerende hyller.

Loftet garderober er plassert i midten av andre etasje, noen ganger utstyrer eierne en barnehage eller soverom for gjester. Interiøret i et slikt rom er gjort nøytralt, bekvemmeligheten av å finne de riktige tingene, kompakthet og holdbarhet er viktig..

Moderne stil

Moderne stil

Modulære lagringssystemer med skuffer og uttrekkbare hyller er plassert på begge sider av inngangen. Den sentrale veggen er opptatt av et stort speil installert på forsiden av den innebygde garderoben. Denne løsningen er egnet for store familier som permanent bor på et landsted i flere generasjoner..

Bad eller badstue

Isolerte hus for permanent opphold har romslige bad, badstuer, vannmassasjeanlegg. Rommet i toppetasjen er egnet for et gjestebad, og skaper et lite avslapningsområde.

Rommet er ferdig med keramikk fliser, fuktresistente paneler eller tre behandlet med giftfrie lakker. Vinduer med doble vinduer, gesimser og blendingsgardiner laget av materialer med beskyttelse mot direkte sollys er installert på vinduene.

Passer til gjestebad

Passer til gjestebad

Gulvene er ferdig med konstruerte planker, laminat eller linoleum, motstandsdyktige mot ekstreme temperaturer. Hvis loftet blir gitt til en badstue, kan gulvbelegget være laget av ildfaste murstein, keramiske fliser, epoxy linoleum.

Valget av interiørdesignstil avhenger av de valgte materialene. For eksempel har mykt tre (bjørk, or) en honningfarge, og i tillegg til blomsterpynt skaper det et interiør i retro -Provence -stiler. Lettere materialer og tett tre (eik, lønn, akasie) skaper et rom i engelsk stil, punktlyskilder bør installeres.

Dette badet vil appellere til alle

Dette badet vil appellere til alle

Gjest eller soverom

Ved å plassere et område for daglig avslapning på loftet kan du spare plass i første etasje. Denne løsningen brukes av eierne av miniatyrhus med kombinert kjøkken-stue:

Soveplass. Sengen er tradisjonelt plassert overfor vinduet, i midten av rommet. Hver av innbyggerne skal være komfortable med å komme til stedet. Nattbord eller kommoder er plassert på begge sider, nattbordslamper er festet over hodegjerden.

Oppbevaringsplass. Høye tak på loftene lar deg bygge i garderober, installere skinner for oppbevaring av klær, ordne kommoder langs veggene.

Tilbehør. Det anbefales å bruke innredningen på soverommet sparsomt og jevnt. For eksempel malerier og gardiner i lyse farger, vil flere figurer utfylle rommets stil uten å overbelaste den.

Kan brukes til bibliotek

Kan brukes til bibliotek

Interiøret er innredet i lyse farger, de prøver å gjøre belysningen punktaktig, dele den inn i soner. For eksempel lar flere nattlys, LED -lamper og gulvlamper deg tilpasse belysningsnivået til sesongen, dagen og smakene til eierne..

Barnerom

Barnehagen på loftet krever installasjon av et varmesystem. Velg store vinduer for bedre belysning av rommet. Interiørstilen for barn er valgt i lyse farger, materialer brukes naturlig, motstandsdyktig mot smuss. For eksempel er veggdekorasjon med gips gips praktisk for vanlige reparasjoner, allergivennlige for babyer. Innredningen av rommet består av et arbeidsområde, et sittegruppe og lagringsområder..

Krever installasjon av et varmesystem

Krever installasjon av et varmesystem

 • Arbeidssone. Avhengig av babyens alder, kan plassen være begrenset av en lekegrind eller skriving bord med en datamaskin. Det anbefales å plassere dette området ved siden av vinduet, lyset skal falle fra venstre side. Hvis et skolebarn bor i barnehagen, er det tilrådelig å installere et modulært transformasjonsbord som vil tilpasse seg barnets raske vekst.
 • Et sted å hvile. Avhengig av størrelsen på loftet, kan køya være en folding sofa, stol eller full seng. Størrelsene er valgt for vekst slik at babyen føler seg komfortabel i rommet når han vokser opp. Slike møbler er plassert overfor inngangen til rommet, ekstra belysning er installert rundt.
 • Oppbevaringsplass. Overfloden av innebygde garderober, hyller og kurver vil venne barnet til ryddig oppbevaring av ting, frigjøre plass til hvile, spill og mottak av gjester. Modulære systemer installert i rommet tillater kompakt plassering av leker, klær, bøker og utstyr til en småbarn som vokser.

Interiørstil for barn er valgt i lyse farger.

Interiørstil for barn er valgt i lyse farger.

Eiere av bygninger i flere etasjer kan ordne flere rom på loftsrommet:

 • bibliotek;
 • biljardrom;
 • kabinett.

Hus i flere etasjer med loft

Oppsettet av slike hus er mindre kompakt, de er beregnet på boligen til flere generasjoner av en familie, hyppig mottak av gjester, plasseringen av flere funksjonelle rom. Loftet i et slikt hus brukes som flere fullverdige rom..

Det særegne ved loftet interiøret er en overflod av naturlig lys, som tillater bruk av mørke møbler, veggdekorasjon med naturlige trepaneler, en overflod av metalltilbehør.

Interiøret er ferdig i kontrasterende stiler av Art Deco, klassisk fransk, engelsk, kolonial. Hvis takskråningene danner høye tak, ser Empire -stilen, palassinteriøret, eklektismen passende ut. Reglene for arrangering av møbler og belysning avhenger av formålet med rommet..

Det særegne ved interiøret er en overflod av naturlig lys

Det særegne ved interiøret er en overflod av naturlig lys

Stue (den eneste i huset eller den andre)

Første etasje i forstadsbygninger er tradisjonelt okkupert av vaskerom og en kjøkken-stue, designet for å ta imot gjester. Andre etasje består av flere soverom og bad, så loftet brukes som et ekstra rom for familiemedlemmer for å slappe av..

Eierne av fleretasjes hus med en kompakt planløsning lager et hvilerom eller en stue i hele bredden på loftet. Dette sparer plass i første etasje, lokalene er isolert fra felles bruksområder.. Det indre av rommet er bygget rundt de viktigste møblene..

Toalett

Toalett

 • Steder for hvile. Det anbefales å plassere sofaer, lenestoler, sofaer og puffer i midten av stua, rundt for å installere flere belysningsartikler (gulvlamper, lysekroner, sconce). Trekket i lyst kunstig eller naturlig skinn vil forlenge levetiden på møblene og kan kombineres med de fleste stiler. Valget av lyse kontrastfarger krever veggdekorasjon i et lyst, monokromatisk område..
 • Oppbevaringsplass. Bord og kommoder i stuen ligger ved siden av sofaene, slik at gjestene kan bruke dem komfortabelt. Skjenker, skap og vitriner er installert langs veggene for å visuelt utvide plassen.
 • Dekor. Avhengig av interiørets stil, kan midten av stuen på loftet være en original lysekrone, en peis (eksisterende eller installasjon), et salongbord, bardisk.

Nisjen er ideell for å lese en interessant bok.

Nisjen er ideell for å lese en interessant bok.

Beboere i forstadsbygninger i tre og fire etasjer arrangerer ofte flere smale rom på loftet.

Det blir interessant for deg:

Vakkert enetasjes hus med loft (100+ fotoprosjekter). Hvorfor er det stilig og billig på samme tid??

Vakre enetasjes husdesign med terrasse (175+ bilder). Funksjoner for plassering på nettstedet

Hus i to etasjer med garasje – Funksjoner i oppsettet (180+ bilder)

Biljardrom

En salong med et massivt bord dekket med grønn klut, egnet for et landsted i klassiske, engelske eller retrostiler. Slike loft er ferdig med eikepaneler, vinduene er dekorert med blendingsgardiner, belysningen er begrenset til små lamper med stoffskygger. Den øvre delen av veggene og taket suppleres med teksturert gips, stukk, tapet laget av tette naturlige eller kunstige stoffer.

 • Størrelsen på et biljardbord bestemmes av rommets område, oftest er møbelet plassert i midten, og resten av sonene er langs veggene. En lysekrone er installert over bordet.
 • Rekreasjonsområdet i biljardrommet inkluderer en rekke lenestoler, bord, noen ganger er rommet dekorert med peis eller bardisk. Polstrede møbler er plassert ved siden av vinduene, i hjørnene av rommet.
 • Regulering av biljardrom utføres ved hjelp av skjermer, bokhyller, lamper på lange kleshengere, plassering av møbler i grupper. For eksempel er flere sofaer plassert rundt et salongbord..

Størrelsen på biljardbordet bestemmes av rommet

Størrelsen på biljardbordet bestemmes av rommet

Møbler er valgt fra naturlig tre, tilbehør – fra varmt metall (bronse, messing). Den tradisjonelle ideen om et biljardrom er et rom i engelsk stil, supplert med massiv innredning, teksturerte materialer og naturlig tre. Et vanlig alternativ er å kombinere et biljardrom med et videospillrom, mens et stort fjernsyn.

Bibliotek

Et mer allsidig alternativ for et rekreasjonsrom kombinert med opplæring er et bibliotek på loftet. Høye hvelvede tak og skrånende vinduer gir mulighet for et tradisjonelt, dystert rom med hyller fra gulv til tak. En mer moderne versjon av det skandinaviske biblioteket inkluderer hvit stukkatur, lyse tremøbler, tekstiler i kontrastfarger.

For bokelskere

For bokelskere

 • Bokhyller. Det anbefales å plassere det sentrale elementet i biblioteket langs veggene, bredden på hyllene skal tillate to volumer på rad. Den glassede versjonen gjør rengjøringen enklere og ser mer respektabel ut. Senteret i rommet er egnet for montering av lave bord og nattbord der blader og aviser er plassert.
 • Sted å lese. Et skrivebord og en lesestol er plassert overfor vinduet; i store hus er flere slike soner installert. Det anbefales å bruke lette modulære strukturer som enkelt kan flyttes gjennom rommet..
 • Hvilesone. Ledig plass på biblioteket brukes til å installere polstrede møbler, gulvlamper, voluminøse lysekroner og lamper. Massive vaser, figurer, lysestaker, innendørs fontener ser passende ut i rom dekorert i retro, Empire, amerikanske klassikere.

Moderne versjon av biblioteket

Moderne versjon av biblioteket

Huseiere utstyrer et bibliotek for de profesjonelle behovene til et av familiemedlemmene, gjør det om til et kontor eller en felles stue.

Kabinett

En arbeidsplass på territoriet til et landsted er nødvendig med en gratis plan, fjernarbeid, uregelmessig regime. Plasseringen av kontoret på loftet lar deg trekke deg tilbake, jobbe i naturlig lys det meste av dagen og komfortabelt lagre massivt utstyr i nærheten av arbeidsplassen. Innredningen av lokalene er basert på de grunnleggende prinsippene:

enPraktisk. Valget av møbler, utstyr, mengden belysning gjenspeiler særegenhetene til eierens arbeid. For eksempel trenger arkitekter og syersker massive bord med romslige benkeplater for å plassere tegninger, stoffer, materialer. Graverer jobber med rikelig lokal belysning. Arbeidsplass på territoriet til et landsted

Arbeidsplass på territoriet til et landsted

2Mobilitet. Elementer på kontoret skal være enkle å flytte. For eksempel gjør bord på hjul, lette hyller, sammenleggbare kommoder og skap med uttrekkbare kurver det enkelt å lagre utstyr og materialer. 3Nøytralitet. Møblene på kontoret bør ikke distrahere fra arbeidsoppgavene, derfor anbefales det å bruke moderat lys innredning, kontrasterende bakgrunnsbilder og mørke farger. Det er bedre å velge materialet av gardiner lys, fritt overføre lys..

De tilbringer mesteparten av dagen på kontoret, så møblene skal være komfortable for langvarig bruk, etterbehandlingsmaterialer bør velges naturlig som ikke avgir giftige stoffer.

Treningsstudio

Miniatyrlofter med få vinduer er egnet for å lage en idrettshall. Interiøret avhenger av klassenes fokus:

Passer for å bygge en idrettshall

Passer for å bygge en idrettshall

 • Styrketreningsrom. Et slikt rom er utstyrt med et ekstra ventilasjonssystem, lys belysning er installert, veggene er dekorert med plakater, ferdig med teksturert tapet, supplert med TV -er og et stereoanlegg..
 • Avslapningsområde. Det anbefales å bruke grønne, blå nyanser i interiøret, fokus på naturlige farger og naturlige materialer. En hall for yoga, pilates eller meditasjon suppleres av store vinduer, gardiner i nøytrale nyanser.
 • Cardiozone. Interiøret i slike loft har et sittegruppe, noen ganger er et kjøleskap for is og frisk frukt installert. Trening på kardiovaskulært utstyr er lang, du trenger et komfortabelt miljø.

Treningsstudioet på loftet innebærer lagring av utstyr, klasser på forskjellige tider av døgnet. Det er nødvendig å gi en behagelig temperatur, det anbefales å gi rommet klimakontroll og ekstra lydisolering.

Interiøret avhenger av klassens fokus

Interiøret avhenger av klassens fokus

Fordeler med loftsrom

De fleste eiere av bygninger i flere etasjer og enetasjes bygninger med loft har en tendens til å bruke lokalene som et fullverdig rom. Det indre av loftsrommet avhenger av interiøret i hele huset.. Oftest er dekorasjonen utført i nøytrale farger, med naturlige materialer:

 • Sparer plass i første etasje. Uavhengig av formålet, ligger rommet under taket i et privat område av huset, har et relativt stort opptak og lar deg plassere sesongartikler og utstyre gjester. Områder i første etasje frigjøres for rekreasjonsområder, ekstra soverom, installasjon av mer massive og komfortable møbler. For eksempel frigjør plass i første etasje for en garasje ved å flytte lagringsområdet til loftet..
 • Isolering av rommet. Avhengig av det valgte oppsettet, kan inngangen til loftet være plassert upåfallende, uten å tiltrekke seg oppmerksomheten til gjestene. Hvis loftsrommet brukes som en studie, lar plasseringen deg fokusere på arbeidsoppgaver. Noen ganger er loftet utstyrt med en egen inngang via en utvendig trapp, noe som skaper et helt eget område i felleshuset.

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

 • Mye naturlig lys. Store vinduer, plassert i en vinkel mot resten av veggene, gjør det mulig å klare seg uten ekstra lamper og lysekroner, og å dekorere interiøret i mørke nyanser. For eksempel er biljardrom og biblioteker på loftet dekorert med mørke paneler av naturlig tre, noe som gir dem en rik farge..

Til tross for en rekke fordeler, er loftet ikke egnet for alle landsteder, det krever ekstra kostnader.

Feil

Eierne av sesonghus og innbyggerne i romslige bygninger bruker ikke lokalene regelmessig under taket, noen foretrekker å gjøre dem til et uoppvarmet bod.

 • Relativt høye oppvarmingskostnader. Avhengig av husets materialer, loftsarealet og klimasonen kan kostnadene ved oppvarming være svært betydelige. For eksempel trenger et rom med panoramavinduer i det sentrale Russland ekstra varmeovner. Hvis loftet brukes som soverom eller barnerom, vil kostnadene være faste..
 • Behovet for å installere og montere skreddersydde møbler. De fleste boliger er designet med en bratt takhelling, så skap og hyller har uvanlige konfigurasjoner. Levering og installasjon av møbler i toppetasjen krever ekstra kostnader, det er bedre å velge prefabrikkerte møbler.

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

Husdesign med loft (170+ bilder) - Alternativer for etterbehandling av interiøret i rommet

 • Kostnaden for å installere varmebestandige og miljøvennlige etterbehandlingsmaterialer. Taket på huset opplever vanlige temperatursvingninger, så loftsfinishen må være helt miljøvennlig. Naturmaterialer er relativt dyre og krever nøye valg og omsorg.

Det indre av loftet avhenger av formålet med rommet, oftest brukes lett gips, fargeløs beis for trebjelker. Hvis huset er bygget av blokker, er takskråningene maskert med tre- og gipsplater. Overfloden av naturlig lys tillater bruk av mørke nyanser, massiv innredning og et minimum av ekstra belysning.

Previous Post
Καναπές -κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα για καθημερινή χρήση (+180 Φωτογραφία). ΤΟΠ-3 τύποι συστημάτων
Next Post
Design av et lite bad kombinert med toalett. TOP-12 teknikker for unik romkorreksjon + 50 BILDER