Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkendesign i landlig stil – Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Kjøkkendesign i landlig stil

Landstil er preget av bruk av naturlige materialer, tilstedeværelsen av nasjonale, naturlige elementer, lappetepper, dvs. alt som kan formidle en rustikk smak. Landstil er en forenklet, koseligere versjon av den klassiske stilen..

Det er i dette rommet familien tilbringer mesteparten av tiden. Her er et måltid, diskusjon av viktige spørsmål over en kopp te. Hva kan vi si om vertinnen, som bruker flere timer hver dag på å lage mat og rengjøre. Interiøret skal være varmt, komfortabelt og komplett. Det skal ikke være noen undertrykkende følelse, atmosfæren skal være hyggelig og positiv..

Hvite gardiner i det indre av kjøkkenet

Hvite gardiner i det indre av kjøkkenet

Utvilsomt er en viktig del av stilen på kjøkkenet gardiner. De angir lysretningen, nyanser, skjuler ujevnhetene i veggene og skjuler det som skjer inne for nysgjerrige øyne. Samtidig skal gardinene være lette og bare understreke komforten i hjemmet, og ikke trekke all oppmerksomhet til seg selv..

Det du må ta hensyn til?

Gardinene på kjøkkenet skal være forskjellige fra de i stue. Dette skyldes det faktum at matlaging foregår på kjøkkenet, det vil si steking, brenning og frigjøring av etsende aromaer.

Hvis vindu plassert ved siden av ovnen, kan du ikke bruke gjennomsiktige flagrende gardiner. Brannfarlig stoff kan forårsake brann.

Angi lysretningen, nyanser, skjul ujevnhetene i veggene

Angi lysretningen, nyanser, skjul ujevnhetene i veggene

Gardiner med justerbar lengde vil gjøre. Under matlaging kan de heves, og under måltider kan de senkes..

Hvis vinduet er ved siden av ovnen, kan det ikke være snakk om gjennomsiktige og flagrende gardiner, det er bedre å begrense deg til korte chintz -gardiner.

Hvilket materiale er bedre å velge gardiner fra?

Stoffet må være egnet for formålet. For eksempel, hvis lys stadig faller inn i vinduet, som forstyrrer, er det bedre å henge slike gardiner slik at de ikke slipper solstrålene gjennom.. Stoffet vil være tungt og tett. Men samtidig vil det ta opp plass, som ikke er egnet for et kjøkken med liten plass..

RådMen hvis du trenger å visuelt forstørre kjøkkenet, er det bedre å velge et stoff med en varm nyanse, lys og løs. Med dem trenger du ikke tenke på hvor lenge og vanskelig det er å vaske gardiner fra fettete flekker og støv..

Ta opp stoffet

Ta opp stoffet

Gardinfarge

 • Fargen på stoffet bestemmer hva atmosfæren i rommet vil være, hvordan spisestuen vil se ut.
 • Lyse farger. Passer for rom hvor tapet er ikke iøynefallende. På denne måten gir gardinene litt farge. Det er bedre å ta en tekstur med ett gjentatt mønster eller små folder. Imidlertid vil lyse gardiner se latterlige ut hvis lite lys kommer inn i rommet..
 • Pastellfarger vil skape letthet. En tekstur med flere frimerker samtidig er mest egnet for slike gardiner. Geometriske mønstre vil se elegante ut.
 • Mørke farger kan brukes i unntakstilfeller. Dette kan for eksempel være gardiner med militært tema.

Hva atmosfæren i rommet vil være avhenger av fargen på stoffet.

Hva atmosfæren i rommet vil være avhenger av fargen på stoffet.

Kjøkkentekstiler

Kjøkkenet for hver vertinne er et personlig sted. Tross alt er det ved spisebordet at alle familiemedlemmer samles til frokost, lunsj og middag. Alt skal være perfekt her – fra kjøkkenutstyr til tekstiler. Små ting som servietter, håndklær, grytekluter, duker skaper kos på kjøkkenet.

Hva er tekstiler? Typer tekstiler som kreves for spisestuen er vist nedenfor.

Tekstiler – produkter fra stoff, fra myke og fleksible fibre.

Kjøkkenet for hver vertinne er et personlig sted

Kjøkkenet for hver vertinne er et personlig sted

Hva er tekstil? Vanligvis dette:

 • duker;
 • forkler;
 • håndklær;
 • grytekluter;
 • servietter;
 • gardiner;
 • gardiner.

Tekstilene må matche stilen med det overordnede designet. Ikke glem den praktiske siden av saken, styrken og kvaliteten på tekstiler. Kjøkkentekstiler er laget av en rekke materialer. Det er tre hovedtyper materialer:

Naturlig materiale. Det inkluderer lin, bomull, ull og bambusfibre. Produkter laget av disse materialene er behagelige å ta på og vasker godt, men de rynker mye..

Tekstiler skal matche kjøkkenets overordnede design

Tekstiler skal matche kjøkkenets overordnede design

Syntetisk materiale. Tekstiler er ikke ofte laget av syntetisk materiale. Det er ikke for dyrt og holdbart.

Blandet materiale oppnådd ved å kombinere naturlige og syntetiske materialer.

Valg av tekstiler

Så hva slags tekstiler du skal velge?

Grytekluter

Nødvendig for å fjerne bakeplaten fra ovnen og for å bære varme retter. Vanligvis velges grytelapper i henhold til kriterier som: form (rektangulær, firkantet, rund, votter), størrelse. Grepet skal dekke hele armen.

Håndklær

De er nødvendige for å tørke hendene, tørke opp servise og bestikk. Det bør være flere håndklær, og de skal være av forskjellige størrelser. Wafer -produkter absorberer fuktighet bedre og tørker raskere. Du kan ta produkter fra bambus og bomullsmaterialer.

Country stil

Country stil

Forklær

Brukes for å beskytte klær mot forurensning når du tilbereder mat. Et forkle kan være en stilig veggdekorasjon. Bomullsforkleier vil vare lenger enn andre, ettersom de ikke mister kvalitetene etter vask. Fargen og mønsteret på produktet er det personlige valget av hver person.. Kvinner er mer sannsynlig å velge en sundress -modell, menn – strenge modeller, der det ikke er noe overflødig, barn – lyse modeller.

Det viktigste for et godt forkle er tilstedeværelsen av lommer der det er praktisk å beholde nødvendig tilbehør..

Duker

Å dekorere bord, det er også alternativer. Duken vil beskytte overflaten på spisebordet og forskjønne det. Bordet er helt dekket med en duk, og kantene skal henge ned minst tretti centimeter.

Kompetent valg av tekstiler

Kompetent valg av tekstiler

Runner (dukløper) – en nyhet innen kjøkkentekstiler.

En løper er en smal rektangel duk som går langs eller over bordet og diagonalt. Du kan legge den som en uavhengig del av interiøret, eller du kan legge den på toppen av hovedduken.

RådServietter bør tilpasses fargen på duken, så vil duket se harmonisk og effektivt ut.

Servietter bør tilpasses fargen på duken

Servietter bør tilpasses fargen på duken

Bestikkdeksler. Uten dem er det ikke estetisk hyggelig å servere bordet. Oftest ligner de en konvolutt med rom for en kniv, gaffel og skje, men det er andre alternativer..

Gardiner og gardiner brukes til å dekorere vinduer. Vanligvis kjøpes gardiner fra gjennomsiktige materialer, og gardiner er fra vanlige. Kombinasjonen av tekstiler fra forskjellige materialer i et enkelt fargevalg har blitt mote..

Lite kjøkken

Det er vanskelig å ordne kjøkkenmøbler på en liten plass. Funksjonalitet er en prioritet, men skjønnheten i headsettet kan ikke diskonteres. Kapasiteten til hver modul, bekvemmeligheten av plasseringen av alle skap, påliteligheten til beslag og fasader – alt dette tas i betraktning når du velger møbler.

Lite kokeplass

Lite kokeplass

Funksjoner ved bestilling av kjøkkenmøbler i et rom på 6 kvm

Det kan være vanskelig å finne møbler inn i et lite rom, spesielt hvis det er en gassvannsbereder, boks eller andre ikke-standardiserte deler. Det er nødvendig å gjøre for å bestille.

RådTa deg tid til å legge inn en bestilling. Diskuter alle detaljer, materialer, fylling av hver skuff, håndtak, fargekombinasjon. Vær oppmerksom på stilen, arrangementet av husholdningsapparater.

Det er nødvendig å klargjøre hvordan boksen eller kronen vil påvirke utseendet, hvor rørene vil bli skjult, hvordan leddene eller kantene vil bli behandlet benkeplater. Hvilken høyde skal den bruke basen som kjøkkenet skal installeres på. Hvis du ikke skal legge ut et kjøkkenforkle fliser, så det som er planlagt for å lukke mellomrommet mellom benkeplaten og hengslet garderober.

Deretter kan du spørre om kostnaden for hver vare og prøve å redusere kostnadene ved kjøpet ved å endre fyll, materiale eller størrelse. Vanligvis kan produsenten alltid gjøre kjøkkenet 25 prosent billigere ved å fjerne dyre elementer..

Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Møbler stil

Den klassiske stilen i interiøret i et lite rom vil se for pompøst ut, noe som vil påvirke helhetsinntrykket. Søyler, pilaster, gesimser vil presse og overheng. Elskere av klassikere har det bedre å holde stilen provence, eller land. Bruken av gesimser, vitriner, rammefasader bringer denne typen design nær den klassiske stilen.

Minimalisme eller høyteknologisk vil se ubehagelig og upersonlig ut i et lite kjøkken. Den mest akseptable stilen vurderes moderne.

Behersket stil på rommet

Behersket stil på rommet

Tekniske finesser

Avstand mellom kjøleskap og en gassovn eller koketopp på minst 150 mm. Avstanden mellom gassutstyret og kjøkkenskapet er minst 150 mm. Gir åpen tilgang til gassmålere og ventiler.

Hjørneskap 900×900, mindre lønnsomt enn rette 900×600 mm. Den tar 30 cm mer plass som ikke brukes til det tiltenkte formålet. Den har 3 ledd med en standard benkeplate i nærheten av vasken, eller to ledd med en benkeplate med stor dybde, og dette øker materialkostnaden med 2-3 ganger. Mens det i et rett bord er 1 ledd, som er mer pålitelig for bruk ved siden av en vask.

Modernitet og stil

Modernitet og stil

 • Med et direkte arrangement er det ikke plass i det hele tatt til å arbeide soner.
 • Vi må flytte kjøleskapet fra kjøkkenet til korridoren eller et rom.
 • Hjørneplassering gir mer plass og muligheter for forskjellige møbler. Kjøkkenet kan være rett eller vinklet. Det avhenger også av antall husholdningsapparater som må plasseres der..
 • En komfyr, stekeovn, kjøleskap, vaskemaskin, med en dyktig tilnærming, vil finne sin plass selv i et lite kjøkken. Det blir til og med plass til en liten spisestue..
 • Se nøye på bildet av rommet for tilberedning og mottak av mat, sørg for at møblene passer deg. Velg farge og materiale.
 • Velg tilbehør og nødvendige mekanismer. Hver detalj teller i et lite kjøkken.

Hjørneplassering gir mer plass og fleksibilitet

Hjørneplassering gir mer plass og fleksibilitet

Landlig design

Kjøkkenet er der ilden brenner. Det er til henne at hver husmor legger stor vekt på. I dag anbefaler designere mange ideer for å holde ilden i denne ilden. Det er flere designtriks du kan bruke..

RådHvis kjøkkenet er lite, er det bedre å bruke innebygde hvitevarer. Tilstedeværelsen av strenge geometriske konturer og linjer i interiøret er karakteristisk for opprettelsen av en moderne stil..

Stort kjøkken med spisebord

Stort kjøkken med spisebord

Designmetoder

Skjul beslag, “gjenoppliv” interiøret med treinnsatser og levende planter, bruk krom- og glasselementer i dekorasjonen. Det er nødvendig å vurdere i detalj hvordan møblene vil være plassertb. Det bør gis tilstrekkelig arbeidsplass.

Designmetoder:

 • L-formet arrangement;
 • U-formet arrangement;
 • beliggenhet på øya;
 • halvøyeplassering;
 • parallelt arrangement.

Det er nødvendig å tenke detaljert om hvordan møblene vil ligge

Det er nødvendig å tenke detaljert om hvordan møblene vil bli plassert

Bruk av systemer for effektiv lagring av mat er relevant.

Disse systemene lar deg veldig enkelt organisere plassen, mens alle de nødvendige småtingene vil være i nærheten. Når du velger etterbehandlingsmaterialer for et kjøkkensett, betyr “pris”. På grunn av de konstante effektene av fuktighet og temperatur mister budsjettmøbler raskt presentasjonen, og erstatningen krever ytterligere økonomiske investeringer.

For å skille spisestuen fra arbeidsflatene, anbefaler designere å bruke førsteklasses sonering..

Dyre tremøbler

Dyre tremøbler

Funksjoner ved plassering av møbler

På et lite kjøkken er det foretrukket et L-formet oppsett, og for oppbevaring av forskjellige småting (krydder, forskjellige beholdere) kan du bruke hengslede vertikale hyller på veggen eller et rekkverk med kroker på forkleet.

I et lite område kan til og med en vinduskarme gjøres til en del av et kjøkkensett. Det kan være en forlengelse av bordet, eller et tillegg til arbeidsflaten. Belysning og dekor vil skape aksenter i spisestuen.

RådEn interessant løsning når du skal dekorere en spisestue, vil være å bruke fototapet eller mosaikk, dette vil bidra til å skape ekstra kos.

På et lite kjøkken er det foretrukket et L-formet oppsett.

På et lite kjøkken er det foretrukket et L-formet oppsett.

For å skille spisestuen fra arbeidsflatene, anbefaler designere å bruke førsteklasses sonering. Den består i å bruke materialer for etterbehandling av tak og vegger som kontrasterer i farge og tekstur..

Kjøkkenet skal tilsvare den indre verden, smaken til eieren. Når du definerer en stil for dekorasjon, finn ut hva som vil appellere til deg..

 • Klassisk stil er stil for alltid. Et karakteristisk trekk ved denne trenden er bruk av tre i mørke farger eller materialer forkledd som det. Denne stilen er verdt å ta hensyn til hvis kjøkkenet er stort.
 • Landstil er preget av bruk av naturlige materialer, tilstedeværelsen av nasjonale, naturlige elementer, lappetepper, dvs. alt som kan formidle en rustikk smak. Denne designretningen er en enklere og mer komfortabel versjon av klassikerne..
 • Moderne (moderne stil) er egnet for et lite kjøkken. For å øke plassen kan du bruke dominansen av hvite nyanser og belysning. Antar den mest nyttige bruken av hvert element og overvekt av geometriske linjer.
 • Høyteknologisk stil – forutsetter vekt i interiøret på metall, glass, kromelementer, tilstedeværelsen av den nyeste teknologien. Bruken av to hovedfarger er karakteristisk: den dominerende lyse og nøytrale. Praktikken til headsettet bør uttrykkes ved tilstedeværelsen av enkle, ukompliserte linjer..

Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Bakgrunn

Hvordan dekorere veggene på kjøkkenet? Fliser, glass, maling? Eller tapet? Det utallige antallet typer og farger gir en mulighet, selv for de mest kresne, til å finne noe som passer i tapetverdenen..

Fordeler

Tapet gir liv til interiøret. Det er nok å velge farge og form, med tanke på utformingen av kjøkkenutstyret og arten av hele interiøret. Avhengig av mønsteret kan de visuelt forstørre eller redusere rommet..

Med deres hjelp kan du isolere interiøret, gjøre det mer behagelig. Korrekt limt vil de glatte ut uregelmessigheter og sprekker på veggen. Noen arter kan males i den valgte fargen, og etterlater bare strukturen. Bakgrunn er perfekt for å fullføre hele veggen, dens fragmenter, buer og til og med tak.

Tapet gir liv til interiøret

Tapet gir liv til interiøret

Et klokt valg

Farge, struktur, mønster – dette er hovedelementene som påvirker valget av et bestemt tapet. Når du bestemmer deg for å kjøpe, er det imidlertid nødvendig å ta hensyn til detaljene i lokalene, i dette tilfellet kjøkkenet. Her er fuktigheten høyere enn i andre rom, veggene kan sprayes, forurenset med fett. Derfor må tapetet, som ingen andre, være veldig holdbart, motstandsdyktig mot smuss, lett å rengjøre..

Valget avhenger også av stedet du vil lime inn tapetet på. De vil tjene på forskjellige måter, for eksempel på en vegg bak et bord eller på en arbeidsflate over en benkeplate og komfyr..

Bare velg riktig farge og form

Bare velg riktig farge og form

Materielle saker

Det er veldig viktig hvilket materiale tapetet er laget av. Så for eksempel vil to typer tapeter være de beste for kjøkkenet: vinyl og glassfiber. Det nederste laget av vinyl tapet er laget av papir, og det øverste laget, avhengig av type tapet, er laget av glatt eller skummet vinyl. Begge disse materialene tåler kontakt med vannbrønn, disse tapetene er for eksempel egnet på en valgt del av veggen.

Du bør imidlertid ikke lime vinyltapeter i umiddelbar nærhet av varmeplaten, da de ikke tåler varmekontakt godt. Glassfiber tapet har ikke dette problemet. De er ikke bare motstandsdyktige mot vann og fuktighet, men også brann og høye temperaturer. I tillegg kan de males og vaskes hvis de er skitne..

Det er veldig viktig hvilket materiale som er laget

Det er veldig viktig hvilket materiale som er laget

Glassalternativ

Hvis du for eksempel likte vakre bakgrunnsbilder som ikke passer, ikke fortviler, kan de fortsatt limes og beskyttes på ekstreme steder. Det er for eksempel en god idé å dekke tapetet over benkeplaten med klart glass, som vil beskytte den vakre designen mot skadelige faktorer som vann, fett eller varme.. I tillegg krever rengjøring av en slik vegg ikke mye innsats, smuss kan enkelt fjernes med en vanlig vindusrens..

For å unngå forvirring foran en butikkhylle med ruller, må du kjenne de viktigste egenskapene til materialer.

Velg et materiale som er enkelt å rengjøre

Velg et materiale som er enkelt å rengjøre

Papir

Papirbakgrunnsbilder er laget av ett eller flere lag med papir. Tynne og lett skitne, så det er vanskelig å holde dem rene. I tillegg er de ikke motstandsdyktige mot fuktighet, selv om du på markedet finner papirpapir belagt med lakk eller plast, som kan vaskes med vann.. En ekstra fordel med tapet er at det kan farges – det er en rask måte å endre interiøret på..

Ikke-vevd

De er laget av flere lag cellulosebasert fiberduk. Takket være dette er de enkle å bruke, selv en amatør kan takle limingen. Ikke-vevet tapet kan være glatt eller strukturert, og i likhet med papir kan det males..

Akryl tapet

Det er en papirbunn dekket med skummet akryl. De, som papirer, er ikke motstandsdyktige mot fuktighet, de kan ikke vaskes, siden de lett blir skadet..

I hvitt og grønt

I hvitt og grønt

På markedet finner du tekstiltapeter som er laget av stoff med et bunnlag av papir. Av åpenbare årsaker er de vanskelige å holde rene, og sannsynligvis ikke anbefalt for kjøkkenet, til tross for deres fantastiske skjønnhet..

Ikke-vevde veggbelegg er laget av ekstrudert, sammensatt fiberduk. De tåler godt å male. Fordelene med ikke-vevd tapet er miljøvennlighet og holdbarhet. Når du limer vegger, er det lurt å bruke lim til tunge tapeter. Vanlig lim skal påføres basen, slik at kuttet blir tørt for bedre å feste mønsteret..

Vinyl-fiberduk tapet er ikke alltid egnet, siden de bare har en papirbunn, men du må se på innsatsen festet til rullen, som inneholder informasjon om det er akseptabelt for kjøkkenet. Vinyl tapet har en fordel i forhold til fiberduk. Kluter finnes både med strukturell tekstur og uten preging eller varmstempling. Denne typen tapeter er dyrere enn ikke-vevd tapet.

Bakgrunn med kjøkkenartikler

Bakgrunn med kjøkkenartikler

Det blir interessant for deg:

Kjøkken med karakter: interiørdesign i skandinavisk stil (190+ bilder)

TOPP-15 Mest spektakulære stiler av moderne kjøkkendesign (210+ bilder)

Design av vakre kjøkken i Provence -stil: 240+ bilder av moderne dekorasjoner (vegger, tak, gardiner)

Vaskbart tapet

Hva vil skje med vanlig tapet hvis fett eller varmt vann spruter på det? Ikke noe bra. Dessuten er kjøkkenet alltid fuktig og veggene utsettes for damp hver dag. Den beste løsningen vil være vaskbart tapet, som ikke er redd for fuktighet, fett eller høy romtemperatur..

Kravene til tapet til kjøkkenet er helt andre enn til tapet til stuen eller soverom. Derfor er mønsteret og fargen ikke like viktig som kvaliteten på materialet, dets egenskaper og evnen til å tåle daglig aggressiv påvirkning..

Den beste løsningen for ethvert kjøkken ville være vaskbart tapet.

Den beste løsningen for ethvert kjøkken ville være vaskbart tapet.

Av sorten for veggbelegg er de mest passende materialene for å oppfylle kravene:

 • Tapet i fiberduk.
 • Vinyl-fiberduk.
 • Glassfiber.
 • Strukturelt papir.

Det gir ingen mening å foretrekke et belegg laget av andre materialer hvis hovedprioriteten ved valg av tapet er den praktiske siden og holdbarheten..

For eksempel vil et klassisk papirbelegg ikke tåle våtrengjøring og vil bli ubrukelig mye tidligere enn fiberduk. Ved høy luftfuktighet blekner den og absorberer lukt. Papirbakgrunner kan angripes av sopp.

Murvegg

Murvegg

Glassfiber

Glassfiber fordeler på mange måter takket være det impregnerte glassstoffet og underlaget. De er utstyrt med utmerkede kvaliteter og utmerkede parametere..

Glassfiber er mye brukt, ikke bare i boliglokaler, men også i medisinske institusjoner, restauranter, kontorer. Materialet er miljøvennlig, vanntett, motstandsdyktig mot kjemikalier. I tillegg er den så holdbar og sterk at den til og med brukes i flykonstruksjon – hovedsakelig på grunn av brannsikkerhet og ikke avgir skadelige stoffer når den utsettes for brann. Blant ulempene er:

 • Høy pris i forhold til andre typer tapeter.
 • Sofistikert bruksteknologi på vegger ved hjelp av spesiallim.
 • Behovet for å bruke personlig verneutstyr når det påføres vegger.

Glassfiber - utstyrt med utmerkede kvaliteter og utmerkede parametere

Glassfiber –

utstyrt med utmerkede kvaliteter og utmerkede parametere

Strukturelle tapeter er dårlig egnet, men muligheten til å male dem, kombinert med den mest attraktive prisen, lar dem konkurrere med analoger av andre typer. Den største ulempen anses å være brannfare og skjørhet, noe som ikke minst hindrer dem i å være salgsleder..

Møbler

Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i leiligheten, fordi det er her hele familien vanligvis samles. Det er lagt stor vekt på utsiden. De fleste eiere streber etter å gjøre det mer behagelig..

Når du jobber med interiørdesign, er det første du må tenke på, møbler. Dette er et sentralt punkt i arrangementet av lokalene.. Det er møblene som lar deg optimalisere plassen – eller tvert imot etterlater absolutt ingen ledig plass..

Minimalistisk stil

Minimalistisk stil

Når du skal reparere eller omorganisere, er det vanligvis spesielt lang tid å velge nye kjøkkenmøbler. Faktisk er det ikke vanskelig å velge riktig alternativ – bare følg noen regler.

RådTenk på plass først. Hvilken størrelse er kjøkkenet ditt, hva prøver du å oppnå? Avhengig av dette må du velge et kjøkkensett.

Folk kjøper ofte hjørne og inline. Begge alternativene er veldig praktiske.

Hjørnekjøkken og innebygde hodesett

Corner er først og fremst maksimal plassbesparelse. Kjøkkenhjørnet vil passe godt selv i et lite rom.

Provence -stil

Provence -stil

De har dusinvis av varianter i et stort utvalg av farger og stiler. Når det gjelder det innebygde kjøkkenet, er plassbesparelsen åpenbar, men den største fordelen er funksjonalitet..

RådHvis du bestiller et innebygd headset, vil hver centimeter utføre en nyttig funksjon. Oppstillingen her er like bred, du vil definitivt kunne finne noe som passer.

Ikke glem komforten. Du trenger et bord og flere stoler – avhengig av hvor mye ledig plass det er på kjøkkenet.

Kommoder

En komfortabel romslig kommode vil ikke være overflødig, hvor du alltid kan plassere alt som ikke passer i headsetets nattbord. Når det gjelder kommoder, er det mange modeller som skiller seg fra hverandre i form, størrelse, farge, antall skuffer. Hvis det ikke er et passende alternativ, kan du alltid gjøre det på bestilling..

Å ordne et kjøkken er en seriøs virksomhet som krever lang tid og litt innsats, men resultatet vil ikke vente..

Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder) Kjøkkendesign i landlig stil - Moderne ånd i et moderne interiør (225+ bilder)

Previous Post
Σχεδιασμός κουζίνας 8-12 τ.μ. σε διαμέρισμα με μπαλκόνι. TOP 5 Συμβουλές για συνδυασμό χώρου + 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
Takdesign på kjøkkenet (strekk, plast, gipsplater). Hvilken er bedre å gjøre + 180 BILDER