Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Design av bord til kjøkkenet – 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Design av kjøkkenbord

Hvordan velge et bord på kjøkkenet? Har du lurt på dette spørsmålet? Ved bordet er vi vant til å ta mat og bare ha en solid samtale – dette er et flott sted for familiefester. Av denne grunn er det viktig å gjøre det riktige og, viktigst, objektive valget..

Funksjoner i tabeller

Kjøkken møbler forskjellig i forskjellige parametere. I dag skal vi vurdere tabellenes særpreg og finne ut hva du bør være oppmerksom på når du velger.

Glass

Glassmøbler ser elegante og nydelige ut. Det vil se bra ut på din kjøkken. Til tross for glasskonstruksjonen er det veldig pålitelig, siden glasset har et økt styrkenivå og beskyttelse mot mekanisk skade. Som et resultat blir glassoverflaten motstandsdyktig mot riper, ekstreme temperaturer og andre negative faktorer..

Glassmøbler ser slanke og nydelige ut

Glassmøbler ser slanke og nydelige ut

Det krever ikke noe spesielt vedlikehold, og glassoverflaten kan enkelt rengjøres for synlig smuss.

Et slikt kjøkkentilbehør kan ha tre-, plast- eller metallben som ser bra ut i kombinasjon med glass. En slik overflate understreker gunstig kjøkkenets spesielle stil..

Glasset i seg selv kan også være:

 • matt;
 • gjennomsiktig;
 • farget.

En slik overflate understreker gunstig kjøkkenets spesielle stil.

En slik overflate understreker gunstig kjøkkenets spesielle stil.

Et originalt ornament eller fotoutskrift kan påføres glassoverflaten. Mange designere understreker at plast- eller kromstoler er flotte for glassoverflater.. Denne kombinasjonen vil passe perfekt inn i stilen. minimalisme, loft eller høyteknologisk.

RådOverflaten skal være laget av herdet glass med høy styrke. Slikt glass knuses ikke i fragmenter ved alvorlig mekanisk skade..

Du må også ta hensyn til det faktum at gjennomsiktig glass ikke visuelt tar mye plass. Mange eiere av små leiligheter foretrekker å bruke disse møblene..

Overflaten må være laget av herdet glass med høy styrke

Overflaten må være laget av herdet glass med høy styrke

Servering

Det blir fulgt av prosessen med å ta mat, feiringen av feiringen. Det skal være virkelig behagelig, praktisk..

Du må velge en farge på forhånd. For å gjøre dette må du ta hensyn til skyggen tapet eller fargen på headsettet. Det vil heller ikke være overflødig å ta hensyn til kvaliteten på møblene, fordi du vil at de skal vare så lenge som mulig.. Et moderne bord bør ha følgende kvaliteter:

Lunsjalternativ Lunsjalternativ

Lunsjalternativ

 • Fuktmotstand. På grunn av den økte fuktmotstanden vil møblene vare veldig lenge. Fuktbestandig benkeplater veldig lett å rengjøre for smuss. Vanligvis brukes en fuktig svamp og såpevann til dette..
 • Miljøvennlighet. Denne betingelsen må være oppfylt. Kjøkkenutstyr laget av råvarer av lav kvalitet blir uegnet for videre bruk.
 • Pålitelighet. En veldig viktig parameter som ikke bør overses. Hvis bordplaten er sterk, vil det være veldig vanskelig å skade den..

Det er benkeplater i akryl, metall og plast, men trebord er populære. For det første er tre et miljøvennlig materiale. For det andre ser treet rikt ut. For det tredje kan tremøbelmodeller for eksempel velges for en annen stil, land, klassikere, aristokrati, moderne, høyteknologisk.

Skal være veldig behagelig, praktisk

Skal være veldig behagelig, praktisk

Men det er en liten ulempe – møbler i naturlig tre er overpriset..

Noen fans av klassikerne er imidlertid ikke redd for denne omstendigheten. Et bedre alternativ er sponplateløsninger. I slike modeller er det bare bena i massivt tre, og selve bordplaten er laget av treplater.

For at sponplatens overflate skal vare så lenge som mulig, må den beskyttes mot overflødig fuktighet. Ellers kan delaminering eller hevelse av treplaten forekomme..

Men i denne saken kan du jukse og kjøpe møbler laget av trebrett, som er dekket med et vannavvisende lag. Så du vil drepe to fugler i en smekk – penger og få et kvalitetsprodukt. Slike benkeplater er absolutt ikke redd for fuktighet og har et vakkert utseende..

Bord med stoler

Ethvert bord suppleres med stoler, nesten alle vet om dette. Stoler bør være:

 • pålitelig;
 • bærekraftig;
 • praktisk.

Ethvert bord suppleres med stoler

Ethvert bord suppleres med stoler

Hvis du vil kjøpe høyteknologiske møbler, bør krom- eller glasselementer være tilstede i designet. Hvis du er glad i klassisk stil, anbefaler vi deg å kjøpe møbler av massivt tre..

Akryl- eller plaststoler er ideelle for et moderne kjøkken. Som regel har slike modeller en original form og fremhever spisestuen sone. En slik ikke-standard løsning vil sikkert tiltrekke seg oppmerksomheten til dine gjester..

Å kjøpe stoler kan være litt kreativt. For eksempel er det slett ikke nødvendig å observere en ensartet fargebakgrunn. Du kan hente svarte stoler for hvit bord eller eksperimentere med andre fargevariasjoner. Setet til stolene kan være laget av hardt, halvstivt eller mykt materiale.

For en stor familie

For en stor familie

Du kan også kjøpe en egen bordplate, og allerede bestille stoler til den. Kombinerte løsninger ser alltid unike og uvanlige ut.

RådNår du velger stoler med polstrede seter, må du ta hensyn til kvaliteten på materialet som brukes. For eksempel kan skinn av lav kvalitet sprekke over tid..

Rund

Som regel ser runde benkeplater spesielt imponerende ut midt på kjøkkenet. Ikke rart at kong Arthurs riddere satt rundt et gigantisk rundt bord. Enig, den avrundede formen på bordplaten får folk til å kommunisere og fremkaller hyggelige følelser. Slike møbler utvider visuelt plassen og skaper ikke inntrykk av massivitet.. På grunn av at bordplaten ikke har skarpe hjørner, vil den ikke skape ulemper i et begrenset rom.

Rund modell

Rund modell

Runde møbler er det beste valget hvis:

 • Familien er liten. De avrundede bordene er designet for maksimalt 6 personer, selv om du velger en stor benkeplate. Hvis du vil ha mer enn seks personer, kan komforten i dette tilfellet være vanskelig. For en familie med ett eller to barn er dette kjøkkenutstyret ideelt..
 • Lite rom. For små kjøkken er runde benkeplater med en diameter på opptil 1,5 m perfekt. På grunn av at benkeplaten ikke har noen skarpe hjørner, er det lettere for de som sitter ved bordet å bli klemt. Det er også veldig enkelt å holde en uformell samtale bak ham, siden bordplatens avrundede form bidrar til dette..
 • Hvis du har små barn. For å unngå mulig skade, velg møbler uten skarpe kanter. Det er veldig vanskelig å holde styr på de små fidgets som kjører. Skarpe hjørner er en alvorlig fare for barn. Selvfølgelig vil du si at du kan slå en rund bordplate smertefullt, men et slikt slag vil være mye tryggere og mindre smertefullt enn å slå bakhodet mot en spiss vinkel.
 • Formen på selve rommet. For eksempel, hvis bordet er planlagt plassert på midtgangen eller i karnappvinduet, er det bedre å velge en rund bordplate. Dermed blir det mye lettere for gjestene å vasse dypere..
 • Hvis du allerede har en viss form for stoler. Som regel er matchende stoler, også på en støtte, ideelle for runde bord på ett ben. Ofte kan slike modeller roteres 360 grader, noe som er veldig praktisk.

Den avrundede formen på bordplaten oppfordrer folk til å kommunisere

Den avrundede formen på bordplaten oppfordrer folk til å kommunisere

Glidende

De mest kompakte er glidemodeller. Når de er brettet, tar de svært liten plass, og når de er brettet ut, kan hele familien spise bak dem. Når de er brettet, har møblene en ganske beskjeden størrelse..

Har du hørt om runde glidende bordplater? Hvis du begynner å rotere den med klokken, dobles diameteren. Rotasjon i motsatt retning reduserer derfor diameteren. Veldig praktisk og praktisk, finner du ikke?

De såkalte bokbordene er også veldig populære. Om nødvendig kan den ene kanten brettes eller brettes ut for å ta imot et stort antall gjester.

Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Hovedformålet med skyvedører er å spare kjøkkenplass. Når du velger, er det imidlertid verdt å vurdere hvordan det vil se ut på kjøkkenet når det er brettet. For eksempel bør et bord like komplimentere kjøkkenets interiør, både brettet og utbrettet. I det første tilfellet fungerer det som et enkelt nattbord, og i det andre tilfellet er det et fullverdig kjøkkenbord..

Som regel kreves det ikke mye innsats for å brette seg ut eller omvendt for å brette sammenleggbare kjøkkenmøbler, denne prosedyren tar lite tid..

Vinduskarmen bord

Interiørdesignere anbefaler å velge plassen foran vinduet.. En vinduskarme på bordplaten er et utmerket alternativ når hver ledige meter ledig plass er gull verdt.

En vinduskarmen bordplate er et utmerket alternativ

En vinduskarmen bordplate er et utmerket alternativ

Benkeplaten i vinduskarmen er veldig populær på grunn av det faktum at det er enkelt å lage den selv fra de tilgjengelige midlene, gitt stilen på rommets dekorasjon. Etter eget skjønn kan du lage forskjellige interessante alternativer der vinduskarmen på bordplaten kan være stasjonær eller brette.

Det enkleste alternativet er å plassere benkeplaten langs hele vinduskarmen. Mange eiere av små leiligheter gjør nettopp det. Resultatet er et ekstra arbeidsområde og et spisested..

Dessuten kan vinduskarmen på bordet være av store størrelser og gli jevnt inn i bardisken. Dette er en flott designløsning for moderne kjøkken. Slike U-formede møbler kan dele rommet i flere soner..

Sparer plass på kjøkkenet

Sparer plass på kjøkkenet

RådDet er best å bruke massivt tre, laminerte sponplater eller granittplater som valgt benkeplate. I dette tilfellet vil bordplaten i vinduskarmen vare veldig lenge..

Bordtransformator

Som regel tar det et minimum av innsats for å brette eller brette ut disse møblene. Etter enkle manipulasjoner viser et rektangulært bord seg å være firkantet, og fra et rundt – et ovalt bord. Ekte magi eller ingeniørgeni! Et slikt oppkjøp er egnet for små lokaler..

Noen transformerende bordplater sørger også for uttrekkbare stoler. Men det er verdt å merke seg at modellene har betydelige ulemper når det gjelder brukervennlighet.. Det er ikke alltid praktisk å sitte på uttrekkbare stoler, og over tid løsner de.

Et slikt oppkjøp er egnet for små lokaler.

Et slikt oppkjøp er egnet for små lokaler.

Før du kjøper slike møbler, bør du kontrollere at de fungerer som de skal. Møblene skal også være veldig enkle å bryte opp og passe sammen.. Stoler kan kjøpes separat for slike møbler, som kan justeres om nødvendig..

Kjøkkenhjørne med stoler

Hva forbinder vi kjøkkenkroken med? Det er riktig, med komfort. Slik sofa, vil sikkert glede dine venner og familie. Dette er et flott sted for hjemmelaget te, sosialt samvær eller enkel avslapning.. Bruken av denne typen møbler har betydelige fordeler:

Komfort ved bordet

Komfort ved bordet

 • Evnen til å plassere et stort antall mennesker ved bordet. Hvis vi tar i betraktning at noen av gjestene vil sitte på et mykt hjørne, og den andre på stoler, så øker antallet ledige seter. I tillegg er det mye lettere å få plass i kjøkkenhjørnet enn for eksempel på de samme stolene. I overfylt, men ikke sint.
 • En sjarmerende atmosfære av varme, mykhet, komfort. Når du er på kjøkkenet, hvor det er et mykt hjørne, innser du ufrivillig at dette ikke bare er et sted hvor maten tilberedes, men også hvor hyggelige teselskap arrangeres.
 • Sofaen er et utmerket sted å slappe av og se på fjernsyn. En slik løsning er relevant for leiligheter med ett rom, når familiemedlemmer er uenige om hvordan de skal se et bestemt TV -program..
 • Sofaer har ekstra rom og nattbord der du kan oppbevare retter.
 • Tekstilhjørner kan ha forskjellige farger og nyanser. Selve møbeltrekk kan for øvrig endres over tid hvis det mister utseendet, blir skittent eller blir ubrukelig..
 • Hjørnet kan tjene som sofa. La oss si at gjester uventet kommer til deg, og soverommene er begrensede. Bruk hjørnet som soveplass.

Flott sted å være hjemme

Flott sted å være hjemme

RådVil du kjøpe et kvalitetshjørne? I dette tilfellet anbefaler vi å velge modeller laget av ekte skinn. Ekte skinn vil ikke sprekke over tid, og det er veldig lett å ta vare på det.

Arbeidsbord på kjøkkenet

For at vertinnen skal lette tilberedningsprosessen, bør hun ha et komfortabelt bord til disposisjon. I denne saken spilles hovedrollen på benkeplaten, fordi den viktigste tilberedningsprosessen faktisk finner sted på den..

Alternativ for interiøret

Alternativ for interiøret

Mange forstår oppriktig ikke at takket være en behagelig arbeidsflate kan du fremskynde og forenkle tilberedningsprosessen. Hva er fordelene med en benkeplate? Først må bordplaten være solid.. På en slik overflate vil ikke riper og spor av skarpe kniver forbli..

For det andre bør det være hyller og skuffer i bordet. Det er utrolig praktisk, fordi vertinnen vil ha tilgang til retter tilgjengelig..

Hvilke andre egenskaper bør arbeidsflaten ha:

 • være spenstig;
 • råvarene som bordplaten er laget av, må være motstandsdyktige mot høye temperaturer og mekaniske skader;
 • overflaten på benken skal lett rengjøres for synlig smuss;
 • det bør ikke være noen tilbakeslag og hull på overflaten, der det som regel samler seg smuss og vann;
 • møbler skal ikke bare være pålitelige, men også vakre.

Overflaten på benkeplaten skal være lett å rengjøre

Overflaten på benkeplaten skal være lett å rengjøre

Benkeplater kan ikke bare variere i konfigurasjon og tilgjengelige egenskaper, men også i beliggenhet. Som regel er de plassert i midten av headsettet. Det kan være et vanlig skap med to dører og ekstra skuffer for oppbevaring av fat..

Også for kjøkkenstudioer brukes ofte arbeidsflater på hjul, som kan flyttes avhengig av behovene til vertinnen..

Det er veldig populært å plassere slike møbler i midten av rommet. I dette tilfellet er arbeidsområdet atskilt fra kjøkkenenheten..

RådMarmorbelegget ser spesielt lønnsomt og rikt ut. Dette materialet har utmerkede egenskaper. Benkeplater i stål ser også flotte ut, som er nesten umulig å klø med en kniv mens du lager mat..

Marmorbelegget ser rikt ut

Marmorbelegget ser rikt ut

Ståbord

Bardisk er oftest installert på kjøkken-studioer. Stativet kan være en fortsettelse av arbeidsområdet, eller det kan dele rommet i rommet.

Tilsvarende stoler er tilpasset stativet, oftest med et langt ben, som er utstyrt med en svingbar mekanisme. Denne duetten ser bare flott ut..

Utvilsomt, bar stativer er en ganske uvanlig løsning. Men la oss se på hvilke andre fordeler disse møblene har. For eksempel å spare plass, atmosfæren til en koselig bar rett på kjøkkenet, hvor det vil være hyggelig å tilbringe tid med venner.

Bardisk er oftest installert i studiokjøkken

Bardisk er oftest installert i studiokjøkken

Vanlige spisebord er eksklusivt designet for å spise. Bardiskene har praktiske tilleggsrom for oppbevaring av fat. Dette er utrolig praktisk, fordi ethvert kjøkken er fullt av kjøkkenutstyr som må lagres et sted. Om ønskelig kan også store husholdningsapparater bygges inn i stativet, for eksempel en kaffemaskin eller en elektrisk ovn. Et slikt designgrep vil understreke rommets originalitet..

Bardisken er først og fremst kompakte og praktiske møbler. Alle rom med disse møblene vil se spesielle ut. Hvis du er en fan av den klassiske stilen, er det lite sannsynlig at denne løsningen passer deg..

Bardisker er en ganske uvanlig løsning.

Bardisker er en ganske uvanlig løsning.

Men det er ikke alt, mange vil være interessert i å lære om typer møbler:

enHovedbardisk

I dette tilfellet er bardisken sentrum av rommet. Et slikt prosjekt er egnet for romslige rom..

Disse stativene kan variere i form:

 • L-formet;
 • U-formet;
 • Halvsirkelformet.

Som regel er dette en egen del av headsettet, laget i en bestemt stil, noe som skaper effekten av generell integritet.

2Rack bygget inn i møbler

I dette tilfellet er stativet en fortsettelse av benkeplaten. Det er mange varianter av plassering: som en del av et arbeidsområde, en “øy” eller til og med en forlengelse av en vinduskarme.

Et slikt prosjekt er egnet for romslige rom.

Et slikt prosjekt er egnet for romslige rom.

Det siste alternativet er egnet for små kjøkken..

3Rack-partisjon

Slike møbler brukes oftest til ombygde leiligheter. I dette tilfellet skiller bardisken de to oppholdsområdene. Benken er en videreføring av veggen, og er plassert parallelt med kjøkkenenheten.

Installasjon av en bardisk vil også være et alternativ, når du kombinerer kjøkken og loggia.

En unik designløsning du garantert vil glede deg over.

RådFør du begynner å kombinere loggia og kjøkken, må du se på prosjektet til leiligheten din og angi de bærende veggene.

Det er mange varianter av plassering

Det er mange varianter av plassering

2DIY kjøkkenbord

Det blir interessant for deg:

Diy frokostbord i sengen: Praktiske komfortmodeller

Bord i loftstil (115+ bilder): Hvilken type design er bedre? (skriving / magasin / bar / spisestue / transformator)

Hvordan velge et skrivebord med skuffer og en hylle: (190+ bilder) Organiserer praktisk talt plassen

Du kan gjøre det på flere måter:

 • Å bestille.
 • Gjør det selv.

Hvis du valgte det første alternativet, bør du først tegne imaginære møbler på et stykke papir og angi de eksakte dimensjonene.

Men du kan lage det selv til kjøkkenet. Ved første øyekast kan dette virke som et ganske komplisert foretak, men det er det ikke.. Først må du forberede følgende materialer og verktøy:

 • treplater, minst 3 cm tykke;
 • bolter;
 • dekkende lakk;
 • fly, baufil;
 • slipemaskin og fresemaskin;
 • elektrisk drill, skrutrekker;
 • lakkbørste.

Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Alternativer laget av tre ser bra ut. Det beste alternativet er å bruke en matrise. Slike møbler ser like fordelaktige ut på kjøkkenet og i stua..

Hvis du har litt erfaring fra snekkerfaget, kan du også lage en treplate med stålelementer i den overordnede strukturen. Denne typen møbler er populær. Kombinasjonen av tre og metall ser uvanlig ut og på samme tid fascinerende. Det vil ikke utfylle, men dekorere kjøkkenet ditt.

RådFør du starter arbeidet, er det nødvendig å måle alt nøye og utføre ytterligere beregninger. Du må også følge de etablerte sikkerhetsreglene..

I beige toner

I beige toner

Dekor på bordet

Mange er vant til å lage en unik dekor på et festlig bord for å få det til å se i tråd med innredningen. Innredningen kan imidlertid ikke bare være festlig, men også daglig.. Det skal bemerkes at å dekorere et spisebord er en ekte kunst. Takket være dette kan du skape en unik koselig atmosfære på kjøkkenet..

Du trenger faktisk ikke være designer for å dekorere møbler på en spesiell måte. Det spiller ingen rolle hvor bordet er, det må dekoreres med en sentral komposisjon.

Oftest plasseres innredningen i midten av bordplaten, akkurat ved skjæringspunktet mellom aksene, og allerede rundt den sentrale dekorasjonen plasseres bestikket ved servering. I tilfelle når bordet skyves mot veggen, og ikke i midten av rommet, kan innredningen bevege seg fra midten..

Blomsterdekorasjon

Blomsterdekorasjon

Selvfølgelig er det vanligste dekoralternativet en vase med kunstige eller naturlige blomster. Utvilsomt ser dette smykket flott ut. Blomster gir spisestuen eleganse og lysstyrke. De gir også et snev av naturlig skjønnhet til det generelle interiøret..

Valget av fartøyet som blomstene skal stå i er også av stor betydning..

En universell løsning ville være å velge en gjennomsiktig vase som vil se passende ut mot enhver bakgrunn og i kombinasjon med servise. Du kan også velge en vase som matcher fargen på kjøkkenutstyret, eller omvendt, vil kontrastere den..

RådDessverre er det ikke alltid mulig å dekorere bordet med friske blomster. Vel, kvister av gran eller selje er ideelle for disse formålene..

Dekorasjon med dekorative redskaper

Dekorasjon med dekorative redskaper

Innredningen av bordet med blomster er imidlertid en ganske banal beslutning, for absolutt alle gjør dette, uansett hvilken feiring du kommer til. I denne forbindelse oppstår spørsmålet, hvilke alternativer for møblerinnredning som fortsatt eksisterer?

Vel, la oss se på dem:

enKurv, vase eller fat med frisk frukt

Denne løsningen ser ikke mindre elegant ut enn alternativet med blomster. Frukt får spisestuen til å føles koselig og appetittvekkende. Videre kan du velge frukt etter farge som passer til det generelle interiøret. For eksempel, hvis rommet er dominert av oransje nyanser, kan du dekorere spisestuen med appelsiner..

I stedet for frukt kan du også bruke grønnsaker, dette gjelder spesielt i høstsesongen..

I hvitt

I hvitt

2Lys

Stearinlys ser spesielt fordelaktig ut i stilige lysestaker. Men du kan også bruke tykke lys til dekorasjon uten lysestaker.. Lys gi spisestuen et romantisk preg, og se bare koselig og nydelig ut på det daglige spisebordet.

Forresten, det er slett ikke nødvendig å tenne et lys, det ser i seg selv elegant og vakkert ut..

3Tom vase

Det er slett ikke nødvendig å sette blomster eller plante kvister i en vase. Den originale vasen i seg selv gir sin egen unike smak til omgivelsene, som utfyller spisestuen. Det er best å velge en vase som passer til kjøkkenmøblene. Men etter eget skjønn kan du eksperimentere med fargepaletten.

.

Hi-tech stil

Hi-tech stil

4Gjennomsiktig beholder med en slags fylling

Hovedfordelen med denne løsningen er at fargen på dekorasjonen er lett å endre..

Alt som kreves for dette er å endre innholdet. Flerfargede godterier, tørkede egg, perler, gummier, farget vann, blomsterblad, kaffebønner og så videre kan fungere som fyllstoff for gjennomsiktige beholdere. Generelt, vis fantasien din, kanskje du kan komme med en mer original og kreativ dekorasjon i denne forbindelse..

femKanne med glass eller karaffel

Denne innredningen er klassisk, den vil spesielt positivt understreke den rustikke eller glassmaleriet..

6Keramisk kaffekanne eller tekanne

Nesten alle liker kaffe og te. Varme og avslappende assosiasjoner oppstår med disse drinkene. En kaffekanne eller tekanne på bordet fremkaller varme følelser, hygge og komfort. Selv om du legger en kaffekaffe på bordet, vil sistnevnte umiddelbart endres..

Treelementer gjør rommet mer koselig

Treelementer gjør rommet mer koselig

7Duftende bakverk

Tenk deg at du har ristede paier eller boller på bordet i en vakker kurv, nøye dekket med et papirhåndkle. Et slikt opptog vil ikke forlate likegyldige nesten hvem som helst, og kjøkkenet vil ligne en koselig landsbyhytte, der forskjellige delikatesser tilberedes. Du kan også kjøpe de såkalte “falske” bakevarer.

åtteBordduk

Du kan gjøre det så enkelt som mulig ved å dekke kjøkkenbenken med en vakker duk. Du kan kjøpe en ferdig duk i nærmeste butikk, eller brodere den selv, noe som gjør den unik og unik. Forresten, hvis du har problemer med brodering, kan du bestille en duk fra en profesjonell syerske..

Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

Design av bord til kjøkkenet - 165+ (Foto) Alternativer for ditt valg

I lys av det ovennevnte er saken liten – for å bestemme hvilken bordmodell som er riktig for deg..

Previous Post
Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας (έπιπλα, κουρτίνες, φωτισμός, υφάσματα). Οι αποχρώσεις του σωστού σχεδιασμού + 240 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
DIY hjemmeinnredning ideer fra skrapmaterialer. Forfriskende interiøret + 125 BILDER