Grønt kjøkken i interiøret - Friskhet og sikkerhet i grønt i dekorasjon (130+ bilder). Hva gir denne naturlige fargen?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Grønt kjøkken i interiøret – Friskhet og sikkerhet i grønt i dekorasjon (130+ bilder). Hva gir denne naturlige fargen?

Grønt kjøkken i interiøret - Friskhet og sikkerhet av grønt i dekorasjon (130+ bilder). Hva gir denne naturlige fargen?

Naturen gir forskjellige nyanser av grønt for komfort og fred. De personifiserer sikkerhet og friskhet, varme med renslighet, hjelper til med å slappe av og distrahere fra problemene rundt. Kan funksjonaliteten og attraktiviteten til et rom avhenge av farge? Finn ut hvordan et grønt kjøkken forandrer livet.

Hjørnekjøkken – funksjonalitet og bekvemmelighet

Denne formen for plassering av arbeidsflaten eller hele kjøkkenenheten bidrar til å organisere et attraktivt rom. Hvorfor er det viktig? Kjøkkenet er det eneste rommet du ikke kan klare deg uten. Du trenger ikke å organisere et eget soverom, planteskole, et kontor eller en vinterhage, men uten kjøkkenblokk er det umulig å lage mat som er nødvendig for livet.

L-formet alternativ

L-formet alternativ

Imidlertid må vi organisere en arbeidsplass uten låsesmed. Du trenger komfortable møbler, moderne dekorasjon for å dekorere hele leiligheten eller huset.

Flere funksjoner i L-formede hodesett:

 • Til hjørnene skap du må installere “Magic Corner”.
 • Bruk utrullingsbokser, kurver.
 • Ikke bruk swing dører i hjørnene slik at de ikke blokkerer hverandre ved åpning.

Komfortable møbler

Komfortable møbler

RådFjern vinduskarmen og installer en arbeider bord nær vindu. Naturfarge jubler, bidrar til å spare energi. Rommet får et eksklusivt utseende.

For å få mest mulig ut av rommet, installer du en blyant i taket i det ene hjørnet nær vinduet. Bestill høyde hyller, for å passe til kjøkkenutstyret. Det blir lettere for deg å få det ut enn fra bord eller hengekasser.

Når du kjøper eller bestiller i henhold til et individuelt prosjekt, er det nødvendig å ta hensyn til rommets størrelse slik at alle tilkoblingene til de innebygde møblene er hermetisk forseglet..

Sørg for å bruke dekorative gulvlister til veggene. De har gummideler, de fester seg godt til veggen, benkeplate og forhindre at vann og rusk kommer inn i møblene.

Naturlig farge løfter stemningen

Naturlig farge løfter stemningen

Avhengig av området, bestemmer de hvor de skal installere de viktigste kjøkkenapparater. Praktisk alternativ: plass i hjørnene fliser – vask – kjøleskap, og mellom dem arbeidsflater. I dette tilfellet går mindre tid tapt på matlaging, oppvask. Kjøleskapet er ikke utsatt for ovnens høye temperaturer, og vann spruter ikke disse apparatene.

Og hva du skal gjøre hvis kjøkkenområdet er miniatyr?

RådInstaller en varmeisolert gipsvegg mellom kjøleskap og ovn, eller kombiner matlaging og vask sammen. Velg i dette tilfellet en vask med oppvaskmaskin: ovnen trenger ikke å tørkes ofte av sprutvann..

Bruk dekorative vegglister

Bruk dekorative vegglister

Fordelen med slike møbler er åpenbar. Det er mulig å organisere en full mini sone til fester, og ikke klem det mellom kjøkkeninngangen og kjøleskapet, slik det ofte er i vanlige leiligheter. For små rom, et interessant alternativ for et spisebord: forniklede ben og en glassplate med en grønnaktig fargetone.

Velg mellom skuffer, hyller, roterende innredning for bord, dører med returmekanisme. Moderne beslag er perfekte i vår dynamiske verden. Sparer tid, øker bekvemmeligheten og funksjonaliteten.

Denne ordningen er akseptabel ikke bare for miniatyr Khrusjtsjov. I hjem og hytter det er også akseptabelt. I dette tilfellet er nyklassisistiske alternativer med forgylte utskårne elementer, beslag, glassbindinger av hyllene akseptable..

Få mest mulig ut av gulvplassen

Få mest mulig ut av gulvplassen

I interiør med fri planlegging skiller øyelementer kjøkkenområdet fra stue. Dette elementet fungerer ikke bare som en kant, de er praktiske for kjøkkenarbeid..

RådSørg for sikkerhet: Sett de hjørnehengende hyllene og bordene halvcirkelformede. Gir en behagelig passasje og myker opp linjene. Rommet blir trygt og mister sin virkelige størrelse, noe som er viktig for små områder.

Kombinasjonen av grønt med ledsagerblomster

Grønt kan neppe kalles statisk. Tenk hvordan nyanser av blader og gress, frukt endres, får dybde eller ømhet.

Grønt kjøkken i interiøret

Grønt kjøkken i interiøret

Slike funksjoner kan brukes i interiørdekorasjon.. Fargen har interessante nyanser, hvorav mange er knyttet til naturlige kolleger:

 • Eksotisk kalk.
 • Mint, gir friskhet.
 • Glansende saftig epleskall.
 • Middelhavet oliven raffinement.
 • Fersk kiwi.
 • Letthet i salaten.
 • Pistasj -eleganse.
 • Mystisk sump.
 • Storslått malakitt.

Farge står for sikkerhet og friskhet

Farge står for sikkerhet og friskhet

Denne variasjonen lar deg velge et eksklusivt design som beroliger, beroliger eller understreker de høye boligkostnadene..

Bruk det grunnleggende prinsippet: møbler er grønne, vegger en ekstra farge og omvendt vegger i en grønn nyanse, møbler i en ekstra farge.

Kombiner grunnfargen med ledsagende nyanser:

 • Lilla (mer eller mindre intens) med kiwi eller lime.
 • Mint med brun: lys, mørk, beige.
 • Rød: lilla, burgunder med dempet grønn.
 • Stort utvalg av rose og gull med pistasj.
 • Flaske med oransje, gul.
 • Ulike nyanser av hvitt med grønne erter.

Fargen har mange nyanser

Fargen har mange nyanser

Psykologisk trekk ved farge: det demper appetitten. På et slikt kjøkken kan du gå ned i vekt uten slanking og hard trening..

Munter stemning i gulgrønn farge

Gul er den lyseste spektralfargen. Ikke rart at han er et symbol på solen. Rommene som vender mot nord, mykes opp av gule og rolige greener. Rommet blir varmere og gir lyse toner. Du vil sole deg i komfortens aura.

I gulgrønne toner

I gulgrønne toner

Det sørvendte kjøkkenet er godt opplyst. Men dette betyr ikke at gult ikke kan brukes i interiøret.. Flaskefargede hodesett med gullbelagte beslag for klassiske, nyklassiske stiler vil dempe solens stråler.

Moderne rytme og designtrender støttes av gult tilbehør, gardiner. Et par dører til hengende hyller, skuffer, lag sitron. Hovedfargen på fasadene er pistasj – eksklusiv og garantert lysstyrke.

Disse naturlige fargene og deres nyanser fungerer godt. Sitron, gull forsterker den toniske effekten av grønt på nervesystemet. Kiwi og eplegrønt – en ny trend for blanke fasader.

Gul er den lyseste spektralfargen

Gul er den lyseste spektralfargen

Blanke glassdører i sitron- og myntefarge er på trend. Vil du diversifisere interiøret. Velg en headsetmodell med et asymmetrisk arrangement av dører i forskjellige farger. Dermed endrer fargeflekkene spredt rundt i rommet proporsjoner og maskerer den lille størrelsen..

Denne typen tilkobling blir et godt alternativ for familier. Hva er å foretrekke for kvinner, kan menn ikke ta.

Varm gul nyanse er god for appetitten og balanserer grønt, noe som demper sult.

RådKjøkkenet i gulgrønn farge gir gjestfrihet. Hvis du vil ha fred og hygge, legg til sitron, gult tilbehør i det grønne interiøret. Kraftig sollys opplyser det grå hverdagen, og grønt gir en følelse av fred.

Slike naturlige farger og nyanser kombineres godt

Slike naturlige farger og nyanser kombineres godt

Påfør et malakitt- eller marmormønster for neoklassiske benkeplater. Ikke bruk dette mønsteret til dører.. Fasader la de vanlige fargene være. For eksempel grågrønne nyanser og gyldne massive håndtak.

En fantastisk fargetandem for omgjengelige blide mennesker. Du vet hvordan du skal nyte livet, noen ganger har følelser råd over fornuften, du har et overskudd av energi og deler det med dine nærmeste. Gå for det, dette er for deg.

Elegant hvitt og grønt interiør

Utformingen av kjøkkenet i hvite og grønne farger vil bidra til å understreke det raffinerte bildet av boliger. Hvit er palettens hovedfarge og tilsvarer de klassiske designtrendene. Det gir en følelse av fred og renslighet.

I hvite og grønne toner

I hvite og grønne toner

På en lappEt interessant alternativ for et lite kjøkken: dørene til skap og bord er i myntefarge, og forkleet og benkeplaten er hvite. Denne teknikken bidrar til å visuelt oppløse plassen. Rommet får volum og blir kvitt den største ulempen: et lite område.

Salatvegger, fliser for forkle med et hvitt trykk overbelaster ikke interiøret. Møbler kan ha olivenfarge eller bakt melk. Alternativ for moderne lakonisk interiør.

Et interessant alternativ for et lite kjøkken

Et interessant alternativ for et lite kjøkken

Dra fordel av designerenes triks og bruk en tilpasset tilkobling:
 • Grå pistasj tak.
 • Keramikk med små klassiske mønstre.
 • Bred tak hvit frise.
 • Hvite vegger med et lakonisk lett pistasjemønster.
 • Bilderamme i pistasj.
 • Hvite møbler med trebeslag og bordplate.

Frisen hever taket visuelt, den svever figurativt over rommet. Pistasjtoner fremhever storheten i den klassiske innredningen.

Denne kombinasjonen gir en følelse av fred og renslighet.

Denne kombinasjonen gir en følelse av fred og renslighet.

En slik forbindelse krever ikke strenge proporsjoner. Hvit farge vil gjøre jobben sin og balansere selv en mettet flaske eller malakitt. For å forhindre at interiøret blir stramt eller kaldt, skriv inn en fragmentarisk blekrosa eller syrin.

RådKjøkkenet ditt ligger på nordsiden, eller leiligheten din ligger i husets nedre etasjer, noe som betyr at det ikke er nok lys. Påfør hvit og grønn dekorasjon. En lys palett vil bli kvitt auraen i et mørkt rom.

Oransje grønt gjør livet lyst

Vil du forandre verden rundt deg? Denne kombinasjonen er uvanlig. De forskjellige fargene i de to fargene i store rom skaper en levende palett. På et begrenset område kombinerer salvie (bord) og oransje (hengende hyller) mykhet og sollys.

I oransje-grønne toner

I oransje-grønne toner

Dekorasjon for ungdom. Garderober med blanke overflater oransje, matte pistasjbord for pop art -stil, kitsch. Gulv nøytral: brun med tretekstur eller abstrakt mønster.

Ikke vær redd for å avvike fra malen. Dekorer kjøkkenet ditt i jordfarger: mandarinemøbler med oliventopp. Installer en uvanlig bardisk: benkeplaten er mandarin, og hyllene eller stativet er oliven. Hjørnekjøkken sofaer med oppbevaringsskuffer med fargerike veggtepper.

I små, velg et flisetrykk slik at det ikke overbelaster interiøret. I store har du råd til en stor, iøynefallende tegning.. En slående detalj: ordne frisen på en ukonvensjonell måte – vertikalt.

Ulike nyanser av to farger i store rom skaper en levende palett

Ulike nyanser av to farger i store rom skaper en levende palett

Lag en deilig oransje-mandarin kos med mynte notater. Vårstemningen vil slå seg ned i rommet. Fargerike motiver fortynner alvorlighetsgraden av interiøret i stuer i stil med minimalisme..

Bakgrunn med en mørk grønn bakgrunn og et grått mønster utfyller den oransje friskheten av tilbehør, nyanser lamper, bilderammer, kjøkkenkrukker. Dekorer gulvene med grå fliser med en oransje frise.

Grønn -svart farge – utsøkt adel

Jeg vil understreke at dette er en kompleks kombinasjon. En subtil blanding av de to fargene er nødvendig for at rommet ikke skal se dystert ut. I svart-et grønt interiør trenger fragmentariske lyse aksenter for å fortynne fargenes rikdom. I denne egenskapen er sølv, gull, bronse beslag, hvit marmor benkeplater

I grønne og svarte farger

I grønne og svarte farger

Det er ønskelig at vinduene vender mot sør eller sørøst og ikke er skyggelagt av store trær. Grønne kjøkkenmøbler, hvite fliser med svart skjøt og svart gulv gir en fantastisk effekt.

Detaljer er av stor betydning: dørhåndtak og annet beslag. Avhengig av valgt stil, velg:

Veibeskrivelse Stiler Maskinvarefunksjoner
moderne hi-tech, japansk forniklet, matt
miljøvennlig tre eller imitasjon
provence, land årgang
klassiker barokk med forgylling
imperium, klassisk komplekse former av metall
arkaisk gammelt metall
Egyptisk glatt, konsist
gresk rund form med tredimensjonalt mønster

Fragmenterte lyse aksenter er nødvendig i et svartgrønt interiør

Fragmenterte lyse aksenter er nødvendig i et svartgrønt interiør

Modeller med forniklede ben svever over gulvet og endrer parametrene til et rom innredet i disse fargene.

Naturlig brun-grønn kombinasjon

Naturen gir mange ideer. Tre av forskjellige nyanser og tekstur, alt fra lysegrønt til mørkt mose brukes til å skape den indre verden av boliger. Et slikt interiør plager ikke, irriterer ikke, forblir i trend lenge. Dekorer med små pyntegjenstander eller fargerike kjøkkenutstyr.

I brungrønne toner

I brungrønne toner

Grunnlaget er lyse beige vegger: tapet uten mønster, maling av veggene. Det beste tillegget er et brunt møbelsett med benkeplate i malakitt og en brun kokeplate. Interiøret kombinerer alvorligheten av veggene og skjønnheten i møbler. Et vinnende alternativ for elskere av det nyklassisistiske designprinsippet.

Lys topp, mørk bunn – klassikerne i sjangeren er fortsatt i trend. Men med små nyanser. For eksempel brune gulv, flaskefargede bord og pistasjhyller. For klassiske rom: malakittgulv, mørkebrune bord med malakittplater og beige skuffer.

Et slikt interiør plager ikke, irriterer ikke, forblir i trend i lang tid

Et slikt interiør plager ikke, irriterer ikke, forblir i trend i lang tid

En hyllest til historien. Kombiner klassiske kanoner og innovative ideer for kjøkkenfylling.

Tilby funksjonalitet:
 • tråd;
 • verdifulle treslag;
 • forgylling;
 • eldre elementer;
 • uttrekkbare mekanismer;

Art Nouveau -stilen gjør det mulig å kombinere forskjellige retninger. Du bør imidlertid bruke den klassiske paletten. Kjøkkenhjørne i tre med grønt trekk, glassdører, antikke beslag gir historisk sjarm.

Interiøret kombinerer alvorlighetsgraden av vegger og møbler

Interiøret kombinerer alvorlighetsgraden av vegger og møbler

Lysebrun er viktig for Provence og Country. Akseptabelt: beige og brune mettede farger, oliven. Det lyse gulvet, vegger, tak og mørke møbler, takbjelker ser bra ut. Det er nok å male dekorasjonssteinen på forkleet på arbeidsveggen med oliven, ordne tremøblene, dekorere rommet med chintz -gardiner og landstilen er klar.

RådSom med svart, er det nødvendig med ryddighet. I store rom kan du kombinere brunt, grønt og beige. I små, foretrekker du lyse nyanser.

Det blir interessant for deg:

Hvor vakkert å henge Tulle på kjøkkenet? Kort eller lang? 145+ bilder av nyheter innen interiørtekstiler

Hvor skal jeg sette kjøleskapet hvis kjøkkenet er lite? Lær å spare plass: 120+ fotolayouter i design

Hvordan sette en liten sofa på kjøkkenet? 200+ (Foto) Koselig kjøkkeninnredning

Kjøkkenoppsett i et privat hus: 175+ bilder av forskjellige stiler, farger og kos

Klassiske notater i grågrønn tone

Klassisk interiør er forbundet med historisk sjarm, et snev av antikken. Innføringen av en grågrønn nyanse i interiøret bidrar til å gi interiøret en hundre år gammel glød..

Dempede, støvete toner er egnet for strenge designtrender: moderne, maskulin, minimalistisk og skapelsen av historiske interiører. I motsetning til sure farger vil den rolige finishen ikke kjede seg.

I en grågrønn tone

I en grågrønn tone

Distriktene: provence, countrymusikk inkluderer gråtoner. Møblene er teksturert. Vegger med små blomstermotiver og blomstermotiver. Unngå gull og lyse gule.

Særpreget tegn på det industrielle loft: vegger med murverk eller ved å bruke tapet som etterligner det. Jeg foreslår en uvanlig teknikk: grå murstein, møbler med grønnaktig polstring og forniklede ben, armlener. Fullfør interiøret med svarte lamper og en matt gulvlampe. Lek med fargenyanser. Legg de grå gulvflisene med en annen nyanse diagonalt, så får rommet nye parametere..

Dempede, støvete toner passer til sterke designretninger

Dempede, støvete toner passer til sterke designretninger

I lakonisk interiør, gi opp tegning og frise. Men disse detaljene er viktige i klassisk design for å skape palassets storhet..

Hvordan gardiner forandrer interiøret?

Grønne gardiner i forskjellige nyanser og teksturer dekorerer kjøkkenet harmonisk. De passer til nesten alle grunnleggende interiørdekorasjoner:

 • beige;
 • brun;
 • blå;
 • svart;
 • hvit;
 • grå.

Grønne gardiner pynter kjøkkenet harmonisk

Grønne gardiner pynter kjøkkenet harmonisk

I hus og hytter med store kjøkken er følgende ganske passende:
 • fløyel;
 • tapet;
 • taft;
 • teksturert klikk.

I standardleiligheter: sengetøy, chintz og imitasjon av disse stoffene. Ikke gå for små mørkere nyanser, selv om det er sørvendt. Rulleskodder beskytter bedre mot sollys.

RådFor nordsiden, velg hovedgardinene – oliven eller mynte og gardiner med et oransje -gult mønster. Rommet vil få varme og kompensere for mangelen på naturlig farge.

Klassisk interiør får en raffinement takket være silkemodeller med teksturerte matte mønstre. Bruk bindere, sølv- eller gullsnorer. I store rom, alternativer med lambrequins.

Passer til nesten alle grunnleggende interiørdekorasjoner

Passer til nesten alle grunnleggende interiørdekorasjoner

Landsstiler, økologiske, Provence, arkaiske suppleres med naturlige gardiner med blomstermønster. Hvis veggene er lyst dekorert, balanserer lin eller vanlig chintz opptøyene av farger. Uansett er tekstiler avgjørende for grønt interiør..

Funksjoner ved bruk av grønt

Kjøkkenet skal være attraktivt, ikke vanskelig å rengjøre. For elskere av å lage gourmetretter trenger du mange lagringssystemer for retter og utstyr.

RådI stedet for et standard hodesett med skrivebord og hengende hyller, bestiller du ett skap fra tak til gulv, med åpne hyller på nivå med skrivebordet, der du kan plassere en valgfri mikrobølgeovn, multikoker, kaffetrakter, brødmaskin eller brødrister.

Kjøkkenet skal være attraktivt, ikke vanskelig å rengjøre

Kjøkkenet skal være attraktivt, ikke vanskelig å rengjøre

Før du velger en dekorasjon, bør du vurdere:
 • Rommet er separat eller kombinert med stuen eller gangen.
 • Romstørrelse.
 • Formen.
 • Takhøyde.

Del de funksjonelle områdene med farger av forskjellig metning. Imidlertid er dekorative elementer og beslag av samme type.. Bruk funksjonell fylling av skap og interiørartikler:

 • Flaskeholdere.
 • Utrullbare hyller og kurver.
 • Brakett med kroker for kjøkkenartikler.
 • Vertikale og horisontale dører med dørlukker.

Del funksjonelle områder med forskjellige farger

Del funksjonelle områder med forskjellige farger

VIDEO: Det beste interiøret i et grønt kjøkken

konklusjoner

Som det viser seg, er grønt fargen for mange tandemer. Og hva det blir, avhenger bare av deg. Vi håper at artikkelen vår hjalp deg med å bestemme ditt fremtidige design..

Previous Post
Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας (έπιπλα, κουρτίνες, φωτισμός, υφάσματα). Οι αποχρώσεις του σωστού σχεδιασμού + 240 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
DIY hjemmeinnredning ideer fra skrapmaterialer. Forfriskende interiøret + 125 BILDER