Speil på kjøkkenet - Øker plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Speil på kjøkkenet – Øker plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Speil på kjøkkenet

Speil på kjøkkenet

Speil til kjøkkenet – en nyttig og nødvendig ting, men ikke alltid. Hovedformålet med speiloverflaten er å utvide rommet visuelt, for å gjøre det lyst og i det minste litt romslig. På kjøkkenet, som allerede er stort, trengs det bare som en aksent, og så hvis designeren har et ønske om å bruke det. Hvilket materiale er bedre å velge mellom? Hva er det mest passende stedet? Alt er nærmere beskrevet i artikkelen..

Hva skal være et speil?

Speil er veldig forskjellige, og det avhenger av størrelse, materiale og utseende, hvor de vil se best ut og hvilken stil de vil passe best inn i..

Sørg for å velge speil for den valgte stilen.

Sørg for å velge speil for den valgte stilen.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Badespeil med belysning (200+ bilder): Praktisk og originalitet av ideen. Velge ekstra tilbehør (stikkontakt / klokke / oppvarming)

Størrelsen

Med størrelsen er alt enkelt – jo mindre kjøkkenet er, desto større er speilet. På et lite torg i Khrusjtsjov vil en ekte speilvegg se bra ut, og på det store kjøkkenet i et landsted vil et lite bordspeil være nok. Det er:

 • Veggspeil. En speilvegg er en vakker aksent, men ikke alle er komfortable med å se refleksjonens bevegelse hele tiden. I tillegg blir det dyrt. Stor, fullt reflekterende personen, men smal. Det ser vakkert ut, refleksjoner er ikke så synlige, pluss at det er billigere. Minus – det er ikke klart hvordan du plasserer det slik at det er passende.
 • Halv menneskelig høyde og mindre. Små, passer ofte sammen for å dekke en bakside eller plass over en komfyr. Refleksjoner er ikke alltid synlige, men det er fortsatt mer lys enn uten et speil..
 • Veldig liten. De kan fungere som en aksent – for eksempel vil et speil plassert på en hylle tiltrekke seg oppmerksomhet, og et speilinnsats ved siden av lampen vil understreke originaliteten og multiplisere lyset.

Hvis spisestuen din er veldig liten, legg et speil på veggen og legg bordet ved siden av

Hvis spisestuen din er veldig liten, legg et speil på veggen og legg bordet ved siden av

Størrelsen bør velges i henhold til dine behov og midler.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Toalettbord med speil og belysning: 140+ (Foto) Alternativer for soverommet ditt

Materiale

En speiloverflate kan fås på forskjellige måter.. Er brukt:

 • Glass. Glassspeil er tradisjonelle, men dyre og tunge. De er også skjøre av enkelt glass, derfor anbefales det vanligvis å kjøpe herdet eller triplex.
 • Plastisk film. Hvis den limes nøye, gir den en helt pålitelig effekt. Det viktigste er å glatte ut alle rynker og bobler. Følsom for aggressive kjemikalier, den serverer mye mindre enn glass, men den er billigere og går ikke i stykker.
 • Akryl. Slank utskifting av plastglass. Du trenger ikke å lime hvor som helst, du kan sette eller henge. Akryl er lett, går ikke i stykker, er billig, men over tid har vi egenskapen til å bli grumsete og redde for mekanisk skade – det vil sprekke fra slag.

Den speilvendte overflaten kan slås på forskjellige måter

Den speilvendte overflaten kan slås på forskjellige måter

RådDet er bedre å henge en akrylerstatning på veggen slik at den ikke krasjer og skader noen når den faller. Det er bedre å lage en speilvegg av plastfilm – det er enkelt å bytte ut og det er billigere. Men selvfølgelig bestemmer alle selv.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design bak glasset – Små og store speil i interiøret i leiligheten (290+ bilder)

Etterbehandling

Ulike ferdige speil ser annerledes ut og forskjellige notater gir interiøret.

Speilfinishen kan også være annerledes.

Speilfinishen kan også være annerledes.

 • Farget glass. Den kan være av hvilken som helst farge, avhengig av hvilken den har et annet inntrykk. Så i speil med varme nyanser ser hele verden koselig og snill ut. Men i kalde nyanser, tvert imot, strenge. I dette tilfellet er det bedre å ikke henge stort farget glass på kjøkkenet. Bedre – en liten flis i forskjellige farger. Det ser uvanlig, originalt ut, pluss at innbyggerne i leiligheten ikke trenger å se på sine egne refleksjoner av en uvanlig farge.
 • Frostet glass uten mønster. Det frostede speilet ser litt uvanlig ut: det ser ut til å være dekket av små fordypninger, og derfor er det umulig å se refleksjonen. Det ser interessant ut, men igjen er det bedre å ikke henge stort glass med en slik finish – det er blottet for fordelene med et vanlig speil. Det er bedre å bruke fliser, vekslende reflekterende og matte elementer i mønsteret.

Interessant bruk av speilflater på skap

Interessant bruk av speilflater på skap

 • Mønstret frostet glass. Det ser mer interessant ut enn uten et bilde. Også resultatet av sandblåsing og tegningen kan være absolutt hvilken som helst. Blomster og mønstre er spesielt populære, men du kan velge fugler, eller et menneskelig ansikt, eller noe enda mer uvanlig. Slikt glass kan brukes i stedet for et bilde, men det mangler også fordelene med et vanlig speil..
 • Eldret glass. Noen steder er det svertet, noen steder kjedelig, noen steder selv med sprekker. Passer perfekt til vintage og lignende stiler, der eldre ting spiller rollen som tilbehør. Men i moderne og vanlige klassiske stiler vil det ikke slå rot og se fremmed ut.
 • Fasettert glass. Den skiller seg fra resten ved at den har en tekstur. Det kan være et enkelt geometrisk mønster (romber er spesielt vanlige), det kan være komplekst. Disse speilene ser flotte ut i klassiske stiler. Ofte kan de gjøres på bestilling, i henhold til klientens skisse.
 • Speilet flis. Små speil ble slått sammen i et mønster. Effekten ligner litt på den avfasede glasseffekten, men annerledes. Matt eller fargede elementer kan inkluderes i flisemønsteret.

Speil -sol - vakkert og rolig

Speil -sol – vakkert og rolig

Et ekstra trinn i designet – bakgrunnsbelysning. Det får speilet til å skille seg enda mer ut fra det omkringliggende interiøret. Det kan være nedadgående flekker, det kan være små LED-lamper, eller det kan være en LED-stripe i hvilken som helst farge. Det er fint å se seg i et slikt speil.

RådNår du velger design, bør du ikke være for ivrig og kombinere for mange elementer. Et speil overbelastet med detaljer ser mer deprimerende ut enn vakkert.

Ikke kombiner mange detaljer og ikke overbelast interiøret

Ikke kombiner mange detaljer og ikke overbelast interiøret

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan velge et speil i gangen? 235+ (Foto) Designideer for dekorasjon (garderobe, toalettbord, kantstein)

Hvor du skal plassere på kjøkkenet?

Selv på det minste kjøkkenet er det minst et par steder for et speil..

Over komfyren

Et speil som henger over komfyren er ikke veldig egnet for å utvide og forstørre plassen, men det gir en utmerket aksent som understreker komfyren og hetten. Hvis de er vakre, moderne og virkelig verdt å se, er dette et bra sted.

Over komfyren er ikke det beste alternativet å bruke.

Over komfyren er ikke det beste alternativet å bruke.

Imidlertid, før du henger glass her, er det verdt å vurdere at det uunngåelig blir skittent og må vaskes ofte fra sprut av kjøttkraft, fett, juice og dampspor..

Akrylspeil henges ikke her eller plastfolie festes – de er for følsomme for høye temperaturer.

Tenk nøye over øyeblikket med speildesign

Tenk nøye over øyeblikket med speildesign

 Speilforkle

Å dekorere et kjøkkenforkle med speil betyr å fokusere på kjøkkenet. Hvis det er vakkert, moderne, stilig, er det en god idé..

Et speilforkle vil hovedsakelig lide av fett og skitt

Et speilforkle vil hovedsakelig lide av fett og skitt

Men minuset er det samme som med komfyren: sprut av fett, juice, matbiter vil falle på speilene. En gang i uken må alt dette vaskes av med aggressiv kjemi.. Derfor er det ikke festet verken akryl eller plastfilm her – de vil raskt bli ubrukelige av slike forhold.

 Over hyllen

Hvis interiøret inneholder åpent hyller under fat, finesser eller verktøy, kan speil henges over dem – eller til og med hyllene i seg selv kan speiles.

Dette vil gi interiøret luftighet og letthet, hyllene i det vil begynne å ligne små nisjer.. Det er imidlertid viktig at konstruksjonene er laget av akryl, for hvis glasshyllen faller, kan den skade noen. I tillegg er ekte glass glatt. Objekter kan falle fra den.

Det er aldri for mange speil selv her

Det er aldri for mange speil selv her

Det er lettere å velge en plast som det ikke er slike problemer med.

 Over vasken

Speilet over vasken er ikke bare en dekorasjon, men også en mulighet til å rydde opp hvis badekaret er opptatt. Du må imidlertid henge den forsiktig: ikke for lavt slik at sprut ikke faller på den, ikke for høyt, slik at alle familiemedlemmer enkelt kan nå den..

Det viktigste er å plassere den i en høyde som er tilgjengelig for alle familiemedlemmer.

Det viktigste er å plassere den i en høyde som er tilgjengelig for alle familiemedlemmer.

Det skal være bredt rundt bredden på skallet, ikke være for lite i seg selv.

Du må vaske den hver uke, fordi det uunngåelig kommer vann på den. Derfor er det bedre å velge glass – akryl og plastfilm blir grumsete av vann.

 I headsettet

Det er mange steder i kjøkkenenheten hvor små speil kan plasseres. Over hyller i skap, lag speildører, lag små speilinnlegg.

Det er mange steder på kjøkkenet hvor du kan montere et speil på en original måte.

Det er mange steder på kjøkkenet hvor du kan montere et speil på en original måte.

 • Det er fornuftig å sette inn speil over hyllene bare hvis skapene i headsettet er åpne og alle kan se inn. Ellers vil skjønnheten i en slik avgjørelse rett og slett gå tapt..
 • Speilede dører må være laget av akryl, ellers blir de for tunge og for ustabile for mekanisk skade.
 • Små speilinnsatser er en god idé. De kan være laget av ekte glass, de kan være farget eller matt, de kan ha hvilken som helst, mest intrikat, form. Visuelt vil de ikke utvide noe, men de vil tiltrekke seg oppmerksomhet og se vakre ut..

Gjør iøynefallende finish, og innredningen din glitrer med nye farger

Gjør iøynefallende finish, og innredningen din glitrer med nye farger

Ofte er speil inkludert i headsettet umiddelbart. Men noen ganger er det lettere å sette dem inn selv enn å kjøpe nye møbler..

 På veggen

På veggen åpner speilet seg best: reflekterer lys, forstørrer kjøkkenet, ser vakkert ut.

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet) Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet) Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Her kan det være absolutt hva som helst. Små og avrundede, store og firkantede, speilfliser, med matte eller fargede innsatser, med eller uten belysning.

Valget er begrenset utelukkende av designerens fantasi.

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

RådFunksjonelle speil er best plassert i menneskelig høyde. Men utelukkende dekorative kan plasseres i hvilken som helst høyde..

Speilet er kanskje ikke en gang – det kan være en hel speilvegg.

Et speilpanel på hele veggen vil se nydelig ut

Et speilpanel på hele veggen vil se nydelig ut

Speilmosaikk

Malerier, vaser og fotorammer dekorert med speilstykker ser interessante ut.

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Tak med speil

Ved hjelp av et speilet tak kan du tilføre et snev av raffinement og eksotisme til et kjedelig interiør.

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Over bordet

Spisestuen kan også dekoreres med speil..

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

Speil på kjøkkenet - Øk plassen. Hvor å plassere? Hvordan velge? Hvordan registrere meg? Vi velger de beste alternativene (på veggen, over hyllen, over bordet, på forkleet)

VIDEO: De beste alternativene for å plassere et speil på kjøkkenet

Konklusjon

Det viktigste er å velge et speil som passer til et bestemt kjøkken og smaken til en bestemt familie. For å gjøre dette kan du ikke bare tenke, men også tegne skisser, og til og med bruke en datamaskin, og prøve på hvilket alternativ som vil være ideelt..

Previous Post
Σχεδιασμός κρεβατοκάμαρας (έπιπλα, κουρτίνες, φωτισμός, υφάσματα). Οι αποχρώσεις του σωστού σχεδιασμού + 240 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Next Post
DIY hjemmeinnredning ideer fra skrapmaterialer. Forfriskende interiøret + 125 BILDER