Hvordan et teppe av garn vil se ut i interiøret ditt: Vi vever med egne hender. (85+ bilder). Kule designideer (rund, rektangulær, pom-pom)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan et teppe av garn vil se ut i interiøret ditt: Vi vever med egne hender. (85+ bilder). Kule designideer (rund, rektangulær, pom-pom)

Hvordan et garnetteppe vil se ut i interiøret ditt

Ingenting hjelper til med å skape kos som et teppe. Tidligere var de veldig populære. Bestemødrene lagde sine egne tepper av garn og brukte dem til forskjellige formål. De kunne ha dekket sengen, benker, krakker, lenestoler og sofaer, de ble lagt på gulvet. Slike ting er fortsatt verdsatt. Det er mange alternativer for å lage et teppe, alt avhenger av det valgte opplegget og materialet. Finn ut hva som er alternativene for modeller, hvilken form er bedre å velge. Og også hvordan du nøyaktig plasserer denne eller den typen tepper i interiøret ytterligere i artikkelen mer detaljert.

Innholdet i denne artikkelen:

Produktfunksjoner

Basert på hvor produktet vil ligge, vil funksjonen og følgelig utseendet (materiale, farge, form og strikketeknikk) avhenge. De fleste garnetepper er heklet, men noen ganger kan strikkepinner brukes..

En økonomisk, men veldig vakker måte å oppdatere interiøret på

En økonomisk, men veldig vakker måte å oppdatere interiøret på

Når du strikker et teppe, blir det tatt hensyn til særegenhetene i interiøret. Produktet vil være en lys aksent som harmonisk skal passe inn i rommets generelle stil..

Det blir interessant for deg: ANMELDELSE: Vakre tepper på gulvet: 230+ bilder av motedesign i et moderne interiør

Typer av garntepper

Valget av former og typer tepper er stort, dette lar deg hente et produkt i alle deler av huset. Needlewomen bruker en rekke materialer og dyr ull, og til og med plastposer i forskjellige farger.

Et slikt teppe vil være en lys aksent i ethvert interiør.

Et slikt teppe vil være en lys aksent i ethvert interiør.

Fordelen med ullprodukter er deres hygroskopisitet, varme og mykhet.. Brukt ull av sauer, geiter, kameler. Tepper laget av slikt garn vil koste mer og vil miste utseendet ved hyppige vasker..

Garnet kan kombineres, av syntetiske fibre og ull i sammensetningen. Et slikt produkt tåler vanlig vask, de er holdbare. Strikkede garnettepper er lette og delikate. De kan plasseres hvor som helst i huset, unntatt baderom.

For varme føtter i barnehagen

For varme føtter i barnehagen

Tepper er også laget av båndgarn.. For å gjøre dette, bruk bånd fra gamle strikkevarer, som er sydd sammen eller bundet sammen. Det er også et spesielt båndgarn, som er tykkere enn vanlig.

Det er jutetepper, de har god holdbarhet. Men deres enorme ulempe er at når den er våt, øker vekten med 4 ganger, og det er nødvendig å tørke den bare i horisontal stilling, og ofte snu den.

Å tørke jutetepper er ikke veldig praktisk

Å tørke jutetepper er ikke veldig praktisk

Det er tepper laget av polyestersnor. De er ideelle for glatte gulv som fliser. I tillegg er de ikke redde for fuktighet..

Hvis det likevel er et stort ønske om å sette teppet på badet, så er det holdbare produkter laget av plastposer. De kuttes også i små bånd og bindes eller limes sammen med et strykejern..

Stue Polyester Cord Produkt

Stue Polyester Cord Produkt

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Puslespillmatter for barn – Mykt gulv: utvikler seg med komfort (145+ bilder)

Skjema

Tepper er solide og koblet fra separate motiver. Et lerret i ett stykke er lettere å lage, men et produkt laget av motiver vil se mye mer spektakulært ut. Kantene på teppene er ferdig med kantkant.

Håndlaget strikket garn

Håndlaget strikket garn

Tepper kan lykkes med å passe inn i interiøret, takket være forskjellige former. Skjemaene er som følger:

  • rektangulær;
  • torget;
  • oval;
  • rund;
  • asymmetrisk;
  • krøllete (i form av en stjerne, blomst, snøfnugg, dyr, etc.).

Velg formen for den generelle stilen på interiøret

Velg formen for den generelle stilen på interiøret

RådFor å gi varme på gulvet, velg tette produkter og mer åpent arbeid for skjønnhet.

Slik at firkanttepper ikke virker for enkle, blir de laget ved å koble flere firkanter i forskjellige farger sammen..

Ovale garnettepper fungerer godt for mer langstrakte rom. De kan plasseres i stuen i rekreasjonsområdet. Små tepper i form av en oval eller halvsirkel kan plasseres i nærheten lenestoler, mellomrom dører eller på trapp til andre etasje, hvis tilgjengelig.

Oval alternativ for langstrakte rom

Oval alternativ for langstrakte rom

Pom-pom tepper

Garn er også nødvendig for å lage et pom-pom-teppe. Ull fungerer best. Små pomponger er laget av den, som er koblet på et tett tett ved siden av hverandre.

Pom-pom tepper er gode fordi de kan ha forskjellige størrelser, former og farger.

Pom-pom tepper er gode fordi de kan ha forskjellige størrelser, former og farger.

Produktet kan plasseres i alle rom bortsett fra badet. Et stort teppe kan settes i barnehagen, med lyse farger for å lage det. Til barnerom det er bedre å lage pom-poms av middels størrelse slik at de fungerer som et mykt sengetøy for babyer, fordi de ofte leker på kjønn. Og så vil foreldre ikke bekymre seg for at barnet blir forkjølet. Du kan også gjøre teppet høyt, for dette må du kombinere flere rader med myke baller med hverandre..

I stuen eller soverommet er det bedre å velge nyanser som vil bli kombinert med andre interiørdetaljer. Selv små tepper vil se bra ut både på gangen og på soverommet..

Myke pom-poms for et lyst interiør

Myke pom-poms for et lyst interiør

Bruk av strikket garn

Garn er et allsidig materiale for kreativitet. Strikket garn vil strekke seg godt under strikking, men samtidig beholder det perfekt formen på det ferdige produktet. Det blekner ikke, er moderat i pris. Kreasjon med slikt garn vil se rikt ut..

Båndgarnprodukter blir ikke flate, i motsetning til konvensjonelle garn. Det vil se omfangsrikt, luftig og til og med fantastisk ut..

Strikket garn strekker seg godt

Strikket garn strekker seg godt

Produktet vil være holdbart, fargen forblir den samme og vil ikke falme, den vil tjene til eierne blir lei av den.

Setevalg

Produktet kan plasseres i alle rom og deler av en leilighet eller et hus. For eksempel:

  • Barnerom. Fungerer i form av dyr, tegneseriefigurer eller lyse modeller fra individuelle motiver. Du kan legge et stort teppe eller flere mellomstepper for hvert område i rommet (nær sengen, skrivebordet, i lekeområdet). Barn kan leke på gulvet mens de sitter, slik at det ikke er kaldt, du kan velge et teppe med pom-poms. Den er tett, myk, beholder varmen godt.

Teppe i barnehagen for lekeområdet

Teppe i barnehagen for lekeområdet

  • Gang. Produktene må kjøpes holdbare, fra tykt syntetisk, kombinert garn, polyestersnor eller plastposer. Produkter laget av andre materialer vil være kortvarige gangen.
  • Baderom og toalett. Produkter skal ha de samme kvalitetene som på gangen. Det er bare nødvendig å ta hensyn til det faktum at det vil være høy luftfuktighet i rommet, og materialet må være motstandsdyktig mot det. I tillegg skal den ikke gli.
  • Soverom og stue. Store åpent garnetepper vil bli hoveddekorasjonen i rommet. Produktene kan legges på linoleum, parkett, laminat Til og med fliser. De kan plasseres i midten av rommet eller nærmere sofaen, sengen.

I stua vil slike produkter være hoveddekorasjonen.

I stua vil slike produkter være hoveddekorasjonen.

Bruk av produktet i interiøret

Attraksjonen til garnprodukter ligger i deres skjønnhet og særegenhet. De fleste produktene er håndlaget, som kan legges til ethvert interiør.

Ser passende ut hvor som helst

Ser passende ut hvor som helst

Shabby chic

Produktene vil passe godt inn i et rom med stil shabby chic. Det er en kombinasjon av romantikk og eleganse. Det strikkede produktet vil bidra til å skape komfort. Det er nødvendig å velge en ikke lys, rolig farge, muligens med et lite mønster, blomsterpynt. Bruk beige, hvit, lyseblå. Vanligvis brukes disse fargene sjelden når man strikker tepper, men for shabby chic er dette et godt alternativ..

Åpent strikking vil passe godt. Den kan ha én nyanse, og det er bedre om en strikker med et teppe, et trekk til puter, møbler, servietterbord. Teppet kan være med mønstre eller vev.

Roligere farger brukes oftest for denne stilen.

Roligere farger brukes oftest for denne stilen.

Moderne stil

Mange moderne strikkede tepper er i nøytrale farger. For eksempel grå, mørk grå, krem. Men basert på trender kan strikk være levende.

På et mørkt gulv vil et rektangulært kremteppe vevd av ull se bra ut. Det vil passe godt sammen med andre elementer av samme nyanse i rommet..

Rektangulært grått teppe kan plasseres i et minimalistisk interiør. Et stort sjokoladefarget teppe vil visuelt legge til plass og vekke interessen for gjestene.

Det er bedre å skygge lyse gulv med mørke garnetepper

Det er bedre å skygge lyse gulv med mørke garnetepper

Hvis det er dyr i huset, kan et lite teppe tildeles kjæledyret. Som soveplass.

Klassisk

For et stort rom i klassisk stil er ovale eller runde produkter egnet.. Hvis rommet er lite, velg en rektangulær form..

Hvis de er enkle i en liten stue tapet, så kan du visuelt utvide rommet ved hjelp av slikt arbeid. Et produkt med smale striper av mørk farge er valgt.

For en klassisk stil fungerer ovale tepper godt.

For en klassisk stil fungerer ovale tepper godt.

Garnet i stua skal ikke stå i kontrast til gulvets skygge. Et produkt er valgt for å matche gulvet eller en lignende nyanse. Hvis veggene i rommet er dekorert i lyse farger, velges garnet i kalde nyanser.. Hvis veggene tvert imot er i mørke farger, er det bedre å velge et produkt i brunt med et ornament eller beige.

Et godt designtrekk ville være å bruke strikk i samme stil som teppet. Det kan være forskjellige småting, kurver, servietter., gardiner, duker, puffer.

Du kan lage leker eller pynteputer for å matche stilen på teppet.

Du kan lage leker eller pynteputer for å matche stilen på teppet.

Dette elementet vil bidra til å myke opp de rette linjene på møbler og vegger. Ved å velge riktig tekstur kan du kjenne mykheten og varmen i garnet.

VIDEO: Interiørløsninger ved bruk av garnetepper

konklusjoner

Nylig har garntepper blitt brukt ikke bare til gulvisolering, men også til dekorasjon i huset. Du kan enten kjøpe dem i en butikk eller strikke dem selv. Produktene er veldig forskjellige, fra garn, til stil og farge. Tepper kommer i forskjellige former og størrelser, alt avhenger av ønsker og formål.

Previous Post
Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας: 215+ Σχεδιασμός φωτογραφιών απεριόριστου χώρου για αυτοέκφραση
Next Post
Hvordan henge bilder på veggen på en vakker og original måte (170+ bilder)? Kreative ideer for lyse aksenter