Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet

Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet

En bardisk, hvis fotodesign vil være hyggelig å sette på Internett, kan opprettes på ethvert kjøkken. Det viktigste er å bestemme hvilken bardisk du vil utfylle interiøret.

Introduksjon

Samtidig kan formålet hennes variere sterkt fra leilighet til leilighet:

 • På en liten kjøkken Bardisken kan utføre rent praktiske funksjoner – bytt ut spisestuen bord og gi en ekstra arbeidsflate hvor du kan kutte, røre, rulle ut deigen.
 • I leiligheten-studioer det kan være en flott separator og separat sone kjøkken fra sonen stue så åpenbart som mulig.
 • I en stor leilighet, hvor det fra tid til annen samles et stort venneselskap – eller en stor familie bor – vil bardisken ikke bare bli et ekstra bord, men en ekte dekorasjon av interiøret, der det er godt for alle å bli sammen, snakke, eventuelt ta en drink.

Perfekt tillegg til interiøret

Perfekt tillegg til interiøret

I enhver leilighet kan det bli en uerstattelig del av designet, fordi bardisken er mye mer original og interessant enn et vanlig bord, som det ikke bare skiller seg fra i form, men også i høyde.

Men for at dette skal skje, må du gjøre en innsats – du må ta hensyn til materialer, spesifikk beliggenhet, tekniske egenskaper, samt designfunksjoner.

Hva er stativene laget av?

Utformingen av en hvilken som helst bardisk teller innebærer tilstedeværelsen av:

 • benkeplater, materialet som bestemmer utseendet, samt ytelsen;
 • baser, hvis materiale påvirker utseendet mindre, men påliteligheten avhenger sterkt.

Vær oppmerksom på materialet på bordplaten

Vær oppmerksom på materialet på bordplaten

Kombinasjonen avhenger av hvordan stativet vil oppføre seg i hverdagen og hvordan det vil se ut.

Naturlige materialer

Materialene som benkeplatene til bardiskene er laget av er vanligvis delt inn i to grupper..

Den første er naturlig

Blant dem tre – det mest klassiske av alle mulige materialer. Da ingen hørte om akryl, herdet glass og sponplater, var tre allerede i full bruk. De nåværende egenskapene skiller seg imidlertid fra de som var i gamle dager – selv på produksjonsstadiet er platene impregnert med spesielle forbindelser som beskytter dem mot fuktighet og biologiske irriterende stoffer.

Tre er det klassiske materialet å velge mellom

Tre er det klassiske materialet å velge mellom

Fordeler:

 • Skjønnheten. Hver bordplate er unik, i en edel varm nyanse. Gir rommet en koselighet, passer godt til klassiske stiler.
 • Pålitelighet. Dyrt tre er behandlet slik at det ikke er redd for noe annet enn brann og noen mekaniske skader. Kan tjene i flere tiår.

Det eneste minuset av treet er at det krever omsorg i det; det kan ikke rengjøres med aggressive midler. I tillegg kan den sette merker på den hvis du kutter mat på den uten et brett..

Kombinerer harmonisk med laminatgulv

Kombinerer harmonisk med laminatgulv

Blant dem – naturlig en stein.

Materialet er dyrt, men ikke uten plusser:

 • Skjønnheten. Akkurat som hver benkeplate i tre er unik, så er hver steinbenk. Åre, en bestemt farge som er innebygd i en bestemt variant – riktig motiv, det vil se nydelig ut.
 • Pålitelighet. Hvis treet må bearbeides slik at det blir stabilt, er ikke steinen redd for noe som helst. Det brenner ikke, råtner ikke, falmer ikke, det kan vaskes med aggressive midler og rengjøres med metall svamper. Temperaturfall vil ikke gjøre noe med ham.

Ulemper med stein – pris og vekt. For å forhindre at basen henges og ikke sprekker under benkeplaten, vil det være nødvendig å utføre beregninger, og slik at ingenting skjer med støtteplaten, må du beregne belastningen på den. I tillegg er steinbenken vanskelig å transportere og bringe inn i leiligheten..

Et alternativ som alle vil like

Et alternativ som alle vil like

Blant dem er også metall.

Det kjennetegnes ved:

 • Skjønnheten. Til hi-tech, for eksempel er den metalliske glansen på benkeplaten rett og slett uerstattelig. I en moderne stil vil det også se bra ut..
 • Pålitelighet. Rustfritt stål kjøpes vanligvis til kjøkkenet – det er ikke følsomt for brann og fuktighet, det kan behandles på noen måte, det er enkelt å rengjøre.

Metall har to ulemper – pris og spesifikt utseende. Interiøret hos ham begynner umiddelbart å virke stramt, litt kaldt. Hvis dette ikke er det inntrykket du ønsker å oppnå, er det bedre å velge andre alternativer..

Benkeplate i metall innvendig på kjøkkenet

Benkeplate i metall innvendig på kjøkkenet

RådKjøp naturmaterialer til stativet ditt, ikke bare hvis budsjettet tillater det, men også hvis det er behov for design og dusj. I andre tilfeller er det rett og slett ikke nødvendig å betale mer – ja, et stativ med en benkeplate i stein vil vare i flere tiår, men trenger du et slikt pålitelighetsnivå når kunststein er billigere og slites bare litt raskere??

Syntetiske materialer til benkeplater

Den andre gruppen er syntetiske materialer

Disse inkluderer:

Sponplater

Et materiale som består av komprimert sagflis med tillegg av spesifikke harpikser som kan avgi røyk, skadelig for mennesker, hvis produsenten ikke var samvittighetsfull. Den slites raskt ut, er skjør – hvis du slår den hardt, vil det være en sprekk, hvis du holder den med en kniv, vil det være et spor. Men billig, ikke redd for temperaturendringer. Imidlertid kan fuktighet forringes. Det anbefales ikke å behandle med aggressiv kjemi.

Praktisk alternativ for plasseringsplanlegging

Praktisk alternativ for plasseringsplanlegging

MDF

Materialet, som er laget av treavfall, blir oppvarmet, malt, blandet med harpikser, presset inn i plater. Resultatet er tykkere og sterkere enn sponplater, men hvis du treffer det, vil det bulke. I dypet av benken kan parasitter starte. Men sjeldnere enn sponplater viser det seg å være av dårlig kvalitet og usunt, pålitelig, kan tjene i flere tiår.

Plast

Rent plast benkeplater kan ikke finnes i hverdagen, de ville være for skjøre, men plast benkeplater står ofte overfor sponplater og MDF. Dette holder dem tørre og får dem til å se mer interessante ut. Plast smelter, hvis du setter varmt på det, kan det bli riper, over tid slites det, det er redd for aggressive kjemikalier. Men det er veldig mangfoldig – alle farger, mønstre. Du kan etterligne et tre eller en stein.

Plast - som et ekstra belegg

Plast – som et ekstra belegg

Akryl

Han er en kunststein. Den er ikke redd for fuktighet, men i motsetning til naturstein kan den bli riper. Endrer seg ikke fra temperaturendringer, falmer ikke, riper kan reduseres ved å polere det skadede området. Men den største fordelen er ikke i dette, men i det faktum at du med sin hjelp kan lage hvilken som helst form – runde bordplater, benkeplater som ser ut som en flekk, benkeplater, hvis overflate bøyer seg fantastisk og danner huler der du kan sette, for for eksempel frukt. En hvilken som helst farge, glatt å ta på – intet annet materiale tilbyr slik fantasifrihet.

Glass - ser vakkert ut og er ikke redd for høye temperaturer

Glass – ser vakkert ut og er ikke redd for høye temperaturer

Glass

Det vakreste materialet som kan være av hvilken som helst farge eller til og med i form av et glassmaleri. Den skiller seg ut i en del skjørhet – mekaniske påvirkninger etterlater flis på den, under drift avgir den lyder (for eksempel våt knirk når den føres over den med en fille), er redd for aggressive kjemikalier og slipende pulver. Det kan skrapes. Men samtidig er den ikke redd for høye temperaturer (du kan fryktløst sette en varm panne på den), høy luftfuktighet, biologiske trusler, skitt. Gir interiøret en fantastisk kul luftighet. Skiller seg ut i en høy pris.

Syntetiske materialer er på ingen måte dårligere enn naturlige materialer (hvis vi ikke snakker om det lavere prissegmentet av sponplater), derfor bør du bare velge i henhold til tekniske egenskaper og estetiske preferanser.

Har en annen form og har en uvanlig innredning

Har en annen form og har en uvanlig innredning

RådHvis du bestemmer deg for å bli på glass, må du huske på at det kan være matt og gjennomsiktig, farget og fargeløst, og det kan også bearbeides med sand, diamant eller males for hånd. Tenk på hvilken som vil se bra ut på kjøkkenet ditt.

Grunnmaterialer

Basen på baren skal være i harmoni med både benkeplaten og resten av kjøkkenet. Du kan lage den fra forskjellige materialer:

 • Sponplate og MDF. De kombineres vanligvis med en bordplate av samme materiale. De er billige, ser bra ut, da de vanligvis er laget av naturlig tre. Den eneste ulempen er at de er skjøre, hvis noen ved et uhell sparker et slikt fundament, vil det forbli en slurvet bulke på den.
 • Gips. Det brukes ofte når en person ønsker å lage et stativ med egne hender. Den er kombinert med hundre benkeplater fra praktisk talt alt, det viktigste er å velge riktig farge og tekstur. Det er en metallramme belagt med gipsplater. Det er heller ikke motstandsdyktig mot mekanisk skade – bulken vil forbli, men det er mange designalternativer.
 • Murstein. Materialet er tungt, krever en viss fingerferdighet i håndtering, passer godt inn i høyteknologi og minimalisme, men svært begrenset i uttrykksfulle midler. Fargen på mursteinen er alltid omtrent den samme, det er rett og slett ikke fornuftig å fullføre den i tillegg – det er lettere å sette sponplater eller gips. Men den er helt ufølsom for skader og kan stå på kjøkkenet i ti år.
 • Tre. Ekte tre brukes bare hvis materialets naturlighet er avgjørende. Når det gjelder eiendommer, skiller den seg lite fra resten, utelukkende i utseende.
 • Metall. En solid metallbase vil være for tung, og derfor brukes metallet vanligvis til å lage et rundt rør som den ene kanten av benkeplaten kan lene seg mot. Brukes i minimalisme og hi-tech, eller der eieren vil at stativet skal se klassisk ut.
 • Skillevegg. I noen leiligheter kollapser skilleveggen mellom stuen og kjøkkenet for å skape et enkeltrom som kan soneres. I dette tilfellet kan benkeplaten plasseres på restene av en slik skillevegg – resultatet vil være veldig pålitelig, det vil mest sannsynlig ikke bli skadet.

Velge et materiale til basen

Velge et materiale til basen

RådHvis du vil lage et stativ med egne hender, velger du gips eller murstein – de er de enkleste å jobbe med, selv en nybegynner som aldri har gjort noe lignende kan håndtere.

Rack typer

Materialet i stativet bestemmer hvor lenge det vil vare og hvordan det vil se ut. Men hvordan det passer inn i designet og hvilke praktiske behov det vil dekke – det avhenger av plasseringen på kjøkkenet..

Ø -bar

Ø -bar

Stasjonær

Stasjonære stativer beveger seg ikke i det hele tatt – de står på stedet der de ble plassert en gang, i flere tiår. De er forskjellige:

 • Øy“. Dette er et stort stativ som skiller seg fra resten. møbler, som et spisebord. Vanligvis brukes “øyer” på store kjøkken, hvor det er mye plass og det er hvor man skal utfolde seg.
 • Halvøy“. Det ligger ikke separat, men er en fortsettelse av resten av kjøkkensettet – en kort tverrstang i bokstaven “g”. Også for store kjøkken, ellers vil selve stativet vise seg å være veldig lite.
 • vegg. En slik benk er plassert mot veggen og er egnet for små leiligheter, siden den tar liten plass – enda mindre enn et vanlig spisebord, på grunn av den lille bredden.
 • Vinduskarm. Faktisk er vinduskarmen i seg selv en ferdig bardisk, det er nok å utvide den litt og sette stoler til den. Passer til et lite kjøkken der det ikke er noe sted å snu i det hele tatt – det vil være en utmerket erstatning for et stort spisebord.
 • I partisjonen. I en leilighet der kjøkkenet og stuen kombineres, ødelegger den innvendige partisjonen, kan du velge den originale versjonen av stativet, og ødelegge ikke partisjonen helt. Deretter kan benkeplaten plasseres direkte på den, og den øvre delen av veggen kan enten rives helt eller forlates slik at stativet viser seg i et slags “vindu”.

Vinduskarme stativ for små kjøkken

Vinduskarme stativ for små kjøkken

Stasjonære stativer er en god løsning, men hvis du liker forandring (eller hvis du har en veldig liten leilighet, hvor hvert mellomrom er viktig), er transformatorstativer mer egnet for deg..

Rack-transformatorer

Blant dem:

 • Folding. De er festet enten til veggen eller til kjøkkenet. I brettet posisjon er de helt usynlige, men om nødvendig er det nok å trekke i hyllen slik at stativet vipper tilbake og du trygt kan bruke det.
 • Uttrekkbar. De er vanligvis bare festet til headsettet. Om nødvendig trekker du i hyllen – og stativet ruller ut slik at du kan bruke det.
 • På hjul. Slike stativer er sjeldne fordi de sjelden trengs. De gir mening bare hvis du trenger ledig plass på kjøkkenet, og du skal skyve stativet mot veggen – eller hvis du vil transportere det fra tid til annen fra kjøkken til rom og tilbake. De er vanligvis laget av metall, lette nok til at selv ikke den sterkeste personen kan rulle.

Vi velger etter kjøkkenets størrelse

Vi velger etter kjøkkenets størrelse

RådHvis du har et mellomstort kjøkken og du ikke vet hvilken benk som vil fungere best for deg, kan du tegne (eller lage i et passende program) det endelige resultatet: hvordan rommet med “øya” vil se ut med en vinduskarme. Synlighet vil hjelpe deg å bestemme.

Siste berøring

På dette tidspunktet kan du allerede grovt tenke deg av hvilke materialer og hvilket design du trenger et stativ. Det gjenstår bare å legge til noen få detaljer i bildet for å gjøre det komplett..

Først må du bestemme størrelsen

Først må du bestemme størrelsen

Dimensjoner

 • Høyde. For en klassisk bardisk er dette en meter og femten centimeter. Denne høyden er perfekt for “øya” og for sonering – den vil kvalitativt skille en sone fra en annen. Men du trenger spesielle barnestoler, og folk med liten vekst kan være ubehagelige. “Halvøyene” er vanligvis lavere fordi de er i samme høyde som resten av headsettet. De trenger ikke spesielle stoler. Andre strukturer kan varieres i høyden i henhold til situasjonen.
 • Bredde. Allerede tretti centimeter – mauvais tonn, siden det ikke vil være noe sted å legge en praktisk tallerken. Den klassiske bredden er seksti, og for et stort romslig kjøkken kan du lage alle åtti for å kunne passe komfortabelt.
 • Lengde. Avhenger av hvor mange mennesker som vil sitte ved skranken. Ideelt sett bør hver av dem ha seksti centimeter ledig plass. Hvis kjøkkenet er lite, bør bare familiemedlemmer tas i betraktning – de som vil spise i disken hver dag. På et stort kjøkken har du råd til luksusen og teller hvor mange mennesker som kan være i et størst mulig selskap. Uansett, i tillegg til plassen til benken på kjøkkenet, bør det være ledige områder du kan gå på.

Ordning for å samle en bardisk

Ordning for å samle en bardisk

RådHvis du nøler med lengden, tegner du konturen til det fremtidige stativet med kritt på kjønn og prøv å lage mat uten å gå inn i det. Basert på resultatene vil det definitivt bli klart for deg hvor praktisk det vil være for deg senere..

Nivå

Stativet kan være:

 • Enkelt nivå. I dette tilfellet er høyden på hele overflaten den samme..
 • Flernivå. Den kan kombinere flere overflater i forskjellige høyder – oftest er det to av dem, den ene fungerer som en bardisk, den andre som et spisebord med normal høyde.

“Halvøyer” viser seg ofte å være på flere nivåer – dette skjer hvis stativet, selv om det er festet til headsettet, er litt høyere enn den totale høyden.

Flernivå på kjøkkenet

Flernivå på kjøkkenet

Skjema

 • Rektangulær. Dette er en slags klassiker som vil passe godt inn i ethvert interiør. Det kan imidlertid virke litt kjedelig, og skarpe hjørner er alltid litt farlige – du kan ved et uhell støte på dem og få et blåmerke.
 • Avrundet. Det kan bare være et ovalt eller rundt stativ hvis det er en “øy”. Men ingen gidder å lage benkeplaten til veggstativet halvcirkelformet, eller i det minste runde av hjørnene. Litt mer original, pluss ingenting å støte på.
 • Opprinnelig. Dette er stativer i form av bølger, i form av en myk overflate som faller ned på gulvet, stativer med fordypninger, stativer med buler som ser ut som blomster, flekker og andre ikke-standardiserte former som du tenker på. De er vanligvis laget av akryl..

Originalt ovalt stativ

Originalt ovalt stativ

Når du velger formen på stativet, må du huske at for at det skal se riktig og passende ut i interiøret, må det passe inn i alt annet. Det vil si, slik at det er andre elementer på kjøkkenet som gjentar det.

Dette kan være:

 • Etterbehandling. Så for eksempel taket med en halvcirkel uthevet lamper. Du kan velge en sirkel på gulvet fliser eller teppe, du kan lage et passende mønster på tapet. Det viktigste er at motivet er det samme..
 • Andre møbler. Først og fremst et kjøkkensett. Hvis den har glatte linjer, kan du gjøre stativet avrundet. Men hvis det hele består av skarpe hjørner, vil de ikke harmonisere.
 • Tekstil. Den enkleste måten er å innlemme ønsket motiv i tekstilene. Gardiner, eventuelt teppe, håndklær, bordduk, hvis tilgjengelig – alle av dem kan påvirke oppfatningen av rommet og formene i det vesentlig.

Ikke glem det generelle interiøret

Ikke glem det generelle interiøret

I tillegg må den generelle stilen tas i betraktning. Glatte linjer passer ikke godt inn i høyteknologisk; du kan ikke sette et stativ med den opprinnelige formen inn i klassikerne.

Farge

 • Naturlig tre. Det spiller ingen rolle om den virkelig er naturlig eller vakkert laget av plast. Det er viktig at det gir kos til interiøret, gir det en varm nyanse. Kombineres med varme farger, flytende mønstre, klassisk stil, stil provence. Det ser unaturlig ut i kalde nyanser.
 • En naturstein. Det spiller ingen rolle om det virkelig er naturlig. Det er viktig at det gir soliditet til interiøret, gjør det noe mer strengt. Den harmonerer med hvilken som helst farge, avhengig av hva slags stein bordplaten er laget av. Det vil ikke se høyteknologisk ut, men egnet for gotisk.
 • Metall. Det er ikke imitert med plast. Forskjellig i alvorlighetsgrad, gir interiøret kulde. Går bra med strenge linjer, med mørke farger.
 • Glass. Det går bra med metall, effekten er omtrent den samme – strenghet, kaldt. Ideell for så vel høyteknologisk som for moderne. Men glassmalerier (spesielt hvis tegningen er blomster) vil se bra ut i øko -stil.
 • Hvit. Det vil passe godt inn i Provence, men det er verdt å sende inn litt feil – og du får en tilknytning til operasjonssalen. Generelt er det veldig avhengig av fargene rundt – det er de som gir den hvite hovedskyggen..
 • Svart. Et utmerket alternativ for gotisk, om enn litt dystert. Kan balanseres med andre farger.

Snøhvit design med blå aksenter

Snøhvit design med blå aksenter

Generelt kan stativet enten være i interiørets farger eller i kontrast til dem..

Samtidig er det fornuftig å lage kontrast bare hvis det ikke lenger er store lyse gjenstander på kjøkkenet, ellers vil det vise seg å være overbelastet.

RådHvis du liker tanken på å få telleren til å kontrastere med alt annet, velg fargen ikke med øyet, men styrt av tabellene som finnes på Internett. Tross alt vil bare en perfekt hit se bra ut. Selv bare feil nyanse vil ødelegge all harmoni.

Kontrast svart benk med stoler

Kontrast svart benk med stoler

Det blir interessant for deg:

Kjøkkendesign med en bardisk (220+ bilder) – Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Valgfritt tilbehør

Når bildet av stativet har tatt form, gjenstår det bare å supplere det med nødvendig tilbehør som vil gjøre det mer praktisk i hverdagen og vakrere..

Det første du tenker på er skinnen, et vertikalt metallrør som sitter i den ene enden av stativet, akkurat som i en ekte bar.. Og allerede er alle typer tilbehør festet til røret:

 • Sirkulær. De har et feste i midten og kan brukes fra hver side. Disse inkluderer nisjer til frukt, hyller med spesielle fordypninger for glass, hyller med spesielle flasker for krydder, bare runde hyller du kan legge alt på.
 • Svingbart. Festingen er i midten, en hylle (oftest universell) eller en henger med kroker som henger fra den går til den ene siden. Du kan henge håndklær, bestikk, sleiv, korketrekker på dem – uansett. For å bruke må du snu.

Det er viktig å ikke overbelaste skinnen

Det er viktig å ikke overbelaste skinnen

Hovedregelen for takskinner er at de ikke skal overbelastes. På et vanlig gjennomsnittskjøkken skal det ikke ha mer enn tre tilbehør, ellers vil det tiltrekke seg for mye oppmerksomhet, og på en dårlig måte..

Det andre er fjæringssystemet. Monteres i taket over disken, akkurat som i en ekte bar.

Den er utstyrt med:

 • Utstyrt med kroker. Du kan henge håndklær, et dørslag, en sleiv og alt annet på krokene – for å få dem trenger en høy person bare å nå ut.
 • Utstyrt med spor. Du kan sette glass eller flasker inn i dem – og det er slett ikke nødvendig å bytte dem ofte, de kan bare være en del av følget.
 • Utstyrt med holder. Du kan kaste noe over det – det samme håndkleet.

Utstyrt med glaskroker

Utstyrt med glaskroker

For det meste er det nødvendig med fjæringssystem for å diversifisere interiøret. Men ingenting vil hindre deg i å gjøre det rent praktisk..

Tredje – hyller. Du kan legge alt på hyllene. De er laget fra innsiden av stativet, hvis det ikke hviler på et metallrør, men på noe mer solid, som en gipsstruktur. Du kan legge alt på dem, du kan ikke se dem utenfra.

Fjerde – utformingen av utsiden av stativet.

Hvis du har en, kan du gjøre den til en dekorasjon ved å bruke:

 • Håndmalt. Du kan invitere en kunstner, du kan lage en tegning selv – det viktigste er at det ser bra ut.
 • Akvarium. Det er dyrt, men veldig effektivt. I tillegg kan levende fisk, som svømmer fredelig under disken, skape et gjennomtenkt humør og forbedre humøret..
 • Mosaikk. Du kan legge ut et vakkert mønster, eller du kan tegne.
 • Glassmaleri. Dette er en vakker teknikk, og det vil se bra ut..

Håndmalt bardisk

Håndmalt bardisk

Faktisk er enhver metode god – du kan legge den ut med fliser, male i en bestemt farge, la den være som den er, sette inn glass …

Og selvfølgelig bør vi ikke glemme belysning. Det er i stand til å sette aksenter og fullstendig transformere kjøkkenet..

Du kan plassere den:

 • En lampe under tak. Dette er en klassiker, men det fører til det faktum at lange skygger oppnås, noe som vil gi liten sjarm til ethvert interiør. I tillegg klarer den ofte ikke å gi tilstrekkelig lysstyrke til å belyse alle hjørner..
 • Flere lamper over disken. Dette er et klassisk triks for interiører der det er en bar – det får det til å skille seg ut, trekker oppmerksomheten til det og belyser samtidig stedet der hovedhendelsene skal foregå på kjøkkenet..
 • Over viktige områder. Over disken, over arbeidsområdet og, hvis det er mer, over dem. Hvis det er et kjøkken sofa, du kan markere det. Slik belysning gir et jevnt diffust lys og lar, om nødvendig, belyse nøyaktig ønsket sted. Tross alt, hvorfor trenger noen et lys gjennom kjøkkenet som for eksempel lager mat??

Klassisk triks for interiør - lamper

Klassisk triks for interiør – lamper

For belysning kan du bruke:

 • Taklampe. Hengende direkte fra taket, i stil er de i harmoni med disken og med resten av interiøret. De kan plasseres i forskjellige høyder – for en modernistisk stil er en interessant løsning ideen om å plassere dem over, den andre under, for å skape asymmetri.
 • Spotbelysning. Små lamper som ser ut som knapper – de kan settes ned i tak og vegger. Lyset fra dem er sterkt, men mykt, de er veldig gode for å justere belysningen på kjøkkenet og markere sonene, siden du kan feste hver av dem til en separat bryter..
 • Få øye på. Representerer flere lamper, festet på en tverrbjelke. Om nødvendig kan de rettes i forskjellige retninger, og fokusere lyset på ett område av kjøkkenet, deretter på et annet. De passer best i høyteknologisk, moderne og minimalisme.

Spotlamper i kjøkken-stuen

Spotlamper i kjøkken-stua

Det er også et eget ord i belysning – LED -stripe.

Den har plusser:

 • Farge. Du kan tilpasse absolutt alle og justere det etter ønske.
 • Motlysets intensitet. Det kan også være absolutt hvem som helst, de fleste har et spesielt bryterhjul, hvor intensiteten justeres intuitivt.
 • Fleksibilitet. Tapen bøyes lett og kan ha hvilken som helst ønsket form.

LED øybelysning

LED øybelysning

Du vil ikke kunne lyse opp hele kjøkkenet med tape, men det er perfekt for å markere aksenter. Den kan strekkes langs bunnkanten av stativet, markere den eller innebygd i basen – enhver idé er god.

Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet

Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet Hvordan utstyre en bardisk på kjøkkenet? 215+ (Foto) Moderne design for et hus eller en leilighet

Riktig stil, riktige farger, et nøye utvalg av tilbehør – og du vil ha en analog av et spisebord på kjøkkenet ditt, som vil være behagelig, vakkert og veldig funksjonelt. Heng et håndkle på skinnen? Legge krydder på hyllene i basen? Lage en LED -stripe under benkeplaten? Hvorfor ikke, for det blir både bra og praktisk.

Previous Post
Εσωτερικό διαμερίσματος σε στιλ σοφίτας: 215+ Σχεδιασμός φωτογραφιών απεριόριστου χώρου για αυτοέκφραση
Next Post
Hvordan henge bilder på veggen på en vakker og original måte (170+ bilder)? Kreative ideer for lyse aksenter