Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)

Dørdekorasjoner til alle anledninger

Det er ikke vanskelig for en kreativ person å dekorere interiøret i huset med egne hender. Siden et hus begynner med en dør, er det fra utseendet det første inntrykket av hjemmet dannes. Dekorasjoner er magiske, tematiske, forkledde, festlige. Det er ingen grense for fantasi her, og jeg skal fortelle deg hvordan du gjør døren elegant, vakker og tiltrekker strøm av positiv energi inn i huset. Hvordan dekorere og dekorere slik at alle misunner deg? Om alt nærmere i detalj.

Innholdet i denne artikkelen:

Hvordan dekorere en dør med egne hender?

Av forskjellige årsaker er det et ønske om å dekorere uavhengig av hverandre Dør. Det hender at dørbladet er utslitt, det har dukket opp sprekker på det, som må maskeres. Og noen ganger vil du bare endre interiøret, samtidig som det gjør det unikt og uforlignelig.

Vi gjør interiøret vårt unikt

Vi gjør interiøret vårt unikt

Dørdekorasjon er best for å skape uvanlig kontrast.. Det er mange måter å gjøre dette på som du ikke engang visste om:

 • væske tapet – forskjellige i original dekor, gjør det mulig å bruke uvanlige mønstre, men tolererer ikke høy luftfuktighet;
 • vaske tapet – du kan gjøre lerretet enkelt eller, ved å velge fargene, lage en abstraksjon, en blomstereng, hvilket som helst annet panorama du liker;
 • tapet – de skaper et realistisk bilde, men det er viktig å velge dem i henhold til størrelsen på lerretet, for ikke å krenke mønsterets integritet;
 • glassmaleri – glassmalerier skaper uvanlig vakker gjenskinn rundt rommet, sett det inn i stedet for vanlig glass;
 • decoupage – kutte ut tegninger av forskjellige former, stikke dem i en bestemt rekkefølge og fikse dem med lakk;
 • dekorasjonsbeslag – fra nagler, knapper, perler og andre små gjenstander limer de inn et mønster i henhold til fantasien;
 • speiloverflate – i stedet for glass settes to speilflater inn i den indre delen av åpningen, limt sammen med en ikke-reflekterende side;
 • tøyet – veldig vakker dekorasjon, som bare krever stoff og lim som ikke etterlater spor;
 • lær – ytterdører er trukket med lær, inne i rommet dekorerer de lerretet med naturskinn, hvis dette kombineres med den generelle stilen på interiøret;
 • klistremerker -du kan kjøpe ferdige klistremerker fra en polymerfilm, eller du kan klippe ut figurer fra en selvklebende film og lage en komposisjon selv.

Dekorasjoner for enhver smak

Dekorasjoner for enhver smak

Uansett hvilken dekorasjon du velger, må den være passende og passe til designens generelle retning.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvor interessant, stilig og original å dekorere et rom for nyttår 2019 med egne hender (230 + bilder): Utrolig vakre interiør ting i hvert hjem

Hvordan dekorere?

I europeiske land har det lenge vært en skikk å dekorere en døråpning, men i vårt land er denne trenden bare under utvikling. Hvis du dekorerer inngangslerret på en original måte, blir det minneverdig og gir godt humør til alle som ser det..

Mosaikk på døren - vakker og uvanlig

Mosaikk på døren – vakker og uvanlig

Spesielt interessant er dekorasjoner med temakomposisjoner som tilsvarer høytiden. Det er bedre å gjøre slike dekorer flyttbare, ettersom de skaper en festlig atmosfære i en viss periode..

Det kan bli:

 • buketter;
 • fe lys;
 • lykter;
 • Ballonger.

Temadekorasjoner for ferien

Temadekorasjoner for ferien

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Håndverk fra grankegler (stort, malt) for nyttår (175+ bilder) Vakre leker til ferien!

Høst vårdekorasjon

Høstkranser til dekorasjon er vevd av falne blader, vekslende med asters, periwinkle og rognegrener. En lys flerfarget komposisjon med et lyspunkt vil skille seg ut i inngangspartiet.

Sammensetning av høstløv

Sammensetning av høstløv

Utførelsen av våren – kranser av friskt grønt og friske blomster. Basen for ringen er laget ved å bøye unge kvister eller vinranker. Unge delikate blomster og lyst gress er festet på den..

Det sesongmessige temaet kan også fremheves med kunstige blomster; for slike komposisjoner velges en farge bakgrunn som tilsvarer sesongen.

En sesongdekorasjon vil være uvanlig når den kombineres med belysning. En diodekrans er egnet for dette, men du må ta vare på brannsikkerheten.

DIY sesongdekorasjoner

DIY sesongdekorasjoner

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: DIY -håndverk for nyttår 2019 (120+ bilder) – Overrask dine nærmeste med vår fantasi (+ anmeldelser)

Nyttårstema

På kvelden for denne ferien forventer alle minst et lite, men et mirakel. Nyttårsdagene er fylt med mystikk og fabelaktighet, og hvis du skaper en passende atmosfære i hjemmet ditt, så vil feststemningen vare lenge.

Selvfølgelig må du begynne med å dekorere inngangspartiet.. Det er ingen grense for fantasien din, jeg tilbyr flere alternativer, og du kan legge til fargerike elementer i innredningen eller lage din egen eksklusive komposisjon.

Det er ingen grense for fantasien din

Det er ingen grense for fantasien din

Grangrener

Det er lett å bygge en krans av kvistene, dekorere den med ekte eller dekorative kjegler, og knytte den med et rødt bånd. Du kan henge en krans eller knytte flere, og bygge den nødvendige formen for sammensetningen.

Grangrener forbundet i form av et juletre, et hus eller en frodig busk ser festlig ut.

Lyse klokker, gylne baller er festet på grenene, sammenflettet med en slange. Gransammensetningen vil se original ut hvis du henger friske epler og mandariner på den.

Det viktigste er ikke å overdrive det med den valgte innredningen.

Det viktigste er ikke å overdrive det med den valgte innredningen.

Hvis du ikke vil bygge en festlig komposisjon, kan du bare fikse den fluffete grankanten med tape og henge en sløyfe på toppen. Slik dekorasjon vil også gi en festlig stemning..

Dørkarmen vil se ut som inngangen til en eventyrhule hvis den er dekorert med grangrener i hele lengden..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkle og voluminøse DIY snøflak av papir: 75+ bilder med trinnvise instruksjoner. Vi pynter huset for ferien (+ Anmeldelser)

Laget av papp

En form er kuttet ut av tykt papir eller papp, det kan være et lys, et tre, bokstaver, en bjørn eller en stjerne. Du kan kutte alt du vil.

Kartong er et tett materiale, men bør ikke overbelastes

Kartong er et tett materiale, men bør ikke overbelastes

Snittformen er pakket inn i skinnende folie, smurt med lim og drysset med flerfargede perler, knust juletreet leketøy, glitter.

I en annen versjon er formen malt, i henhold til temaet limes ytterligere dekor – sløyfer, gavelys eller andre små gjenstander.

Klipp ut øynene, munnen og nesen fra papir, lag et morsomt ansikt. Hvis du er glad i origami, kan du dekorere dem med denne stilen..

Ekstra papiralternativer

Ekstra papiralternativer

Nylig møtte jeg en interessant papirdekorasjon i form av en snømann. Han hadde på seg en rød hette, han smilte, så leken ut med svarte øyne, og det mest interessante var at han hadde en lang oransje nese som ikke var flat, men stakk fremover.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan lage vakre ballonger for nyttår 2019 med egne hender? Interessant og omfangsrikt håndverk (115+ bilder). 9 trinnvise masterklasser

Av materie

Denne designen krever et solid fundament. De lager det selv av wire eller kjøper det ferdig. Et lyst stoff eller et skjerf er viklet med en turné rundt formen, endene er pent festet eller knyttet til en vakker knute. Kompletter dekorasjonen med perler, snøfnugg eller dryss med kunstgress.

Fra tyll får du et morsomt ansikt til en snømann. For å gjøre dette, gir de den en ballform, krøller og fester den med ledning, setter en gulrot inn i midten, syer øyeknappene og fikser en hatt som er kuttet ut av papir.

Fra stoff med sommerfugler - ikke mindre spektakulær

Fra stoff med sommerfugler – ikke mindre spektakulær

RådEn sløyfe bundet av burlap, som mange bånd sammenflettet med en slange er bundet til, ser elegant ut.

Fotoramme

I midten av rammen settes det inn et godt nytt år, et ønske til gjestene eller et brev til julenissen. Buer laget av festlige bånd, snøfnugg festes med tape på rammen, en haug med julekuler henges på en vakker flette.

Fra grankegler

Ekte eller lekekegler festes på en solid ramme av hvilken som helst form med en tynn tråd. For kontrast, fortynn komposisjonen med små, lyse juletrekuler. En krans av kjegler kan være en uavhengig dekorasjon, eller som et tillegg til andre komposisjoner..

Enkelt, men smakfullt

Enkelt, men smakfullt

Fra juletrepynt

En haug med skinnende gull- eller sølv juletrekuler i kombinasjon med et regn av folie av samme farge ser rik ut. Baller velges i forskjellige størrelser, en haug begynner å danne seg fra store baller, og fester gradvis mindre baller.

Julepynt kan matches med farge

Julepynt kan matches med farge

Gjengen kan gjøres bred eller langstrakt..

Lag en sildebensbunn av wire og fest flerfargede julekuler på den. Du får et veldig elegant og lyst juletre..

Tømt for klær

En barnesko festet på døren, en vott og en morsom lue ser uvanlig og morsom ut. Bandasjer festet med en brosje brukes til å lage formen til en sol eller en blomst. Slike egenskaper vil alltid gi et smil..

Votter og en rekke babyprodukter kan brukes

Votter og en rekke babyprodukter kan brukes

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan dekorere et hus for det nye 2019 vakkert med egne hender (186+ bilder): Et eventyr rundt oss

Dekorasjoner med sommerfugler

Det er umulig å se bort fra de utrolig flotte smykkene. For å lage sommerfugler tilberedes sjablonger i forskjellige størrelser.. Sommerfuglvinger er kuttet av fibrøst papir som beveger seg fra det minste vindpusten. Dekorasjonen ser ut som en flokk med sommerfugler som prøver å fly i forskjellige retninger.. De er laget av:

 • svart;
 • farget;
 • gjennomsiktig.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Nyttår 2019 Vindusdekorasjon: 170+ fotoideer å bruke

Dekorskranser

En vakker krans på døren vil skape en følelse av feiring.

Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)

Det viktigste er å lage en sterk ramme med den nødvendige formen, og du kan lage en krans av alle materialer:

 • Juletregrener – knytte grangrener i form av en frodig krans med flerfargede bånd, slipsbånd med buer;
 • godteri – velg godteri med lyse godteriinnpakninger, bind dem sammen med tråder og vev en krans;
 • tau – veve to sirkler fra et tau, koble dem i form av en snømann, dekorere med rød klut og perler;
 • fra juletrepynt – veve en sterk kransbase fra bøyende grener, fikse flerfarget juletrepynt på den;
 • fra ledninger og plater – tegneseriekrans, en gave til programmereren.
 • fra papir – kutt ut kransbunnen fra papp, dekor den med små leker, perler, skjell og andre gjenstander.

Du kan dekorere med hva som helst, selv ved hjelp av slike hus

Du kan dekorere med hva som helst, selv ved hjelp av slike hus

I spesialbutikker selges kurvbaser for en krans, innredningen festes på den etter ønske og fantasi.

Kombiner gjerne forskjellige former og materialer

Kombiner gjerne forskjellige former og materialer

Det er ikke alltid mulig å få en ferdig form for en krans, men du skal ikke bekymre deg, du kan lage den selv av skrapmaterialer, for dette er den egnet:

 • wire – vind tråden flere ganger i form av en sirkel, fest endene godt;
 • broderibøyler;
 • avispapir – vri sterke bunter med avis, bind dem med tråd eller wire;
 • tørkepapir rulles på samme måte som avis.

Litt frukt og et satengbånd - resultatet vil overraske deg

Litt frukt og et satengbånd – resultatet vil overraske deg

Basen kan til og med være laget av toalettpapirruller, binde dem sammen og gi formen til en sirkel.

RådKransen trenger ikke å være rund, formen på terningen, ovalen og romben ser også original ut.

Familieferier

Et godt innredet rom gir høytid til ferien, jubler, men hver familiefeiring har sine egne dekorattributter som symboliserer en spesiell dag:

 • fødselen av et barn – blå smykker er valgt for en gutt, rosa for en jente; ballonger, brystvorter, leker, sløyfer, plakater med ønsker og andre søte ting henger på åpningen;
 • bursdag – interiørgangene er dekorert med kranser, ballonger, serpentin, så lenge det ikke forstyrrer bevegelsen av gjester;
 • kvinneferie 8. mars – en festlig stemning vil bli skapt av en original sammensetning av naturlige eller kunstige blomster og fargerike ballonger plassert rett på døren;
 • Valentinsdag er den mest delikate ferien for alle forelskede par, selvfølgelig bør smykker være i form av hjerter, engler, amoriner og andre kjærlighetssymboler.

Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser) Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser) Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)

Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser) Kule DIY -ideer: Dørdekorasjoner for alle anledninger (80 + bilder). Sesongmessige og tematiske design (+ anmeldelser)

konklusjoner

Det er ingen grense for fantasi i dørdekorasjon. Hvis du legger til en tematisk egenskap til en vanlig krans, kan den bli patriotisk, lyrisk eller magisk..

Det viktigste er at smykkene skal være positive, og det ville være hyggelig og interessant å se på det. Familiens velvære og glede vil alltid herske bak en slik dør..

VIDEO: Lag en vakker krans med egne hender

Previous Post
Κρεβάτι βάσης στο διαμέρισμα: 205+ (Φωτογραφία) Ιδέες και προτάσεις για το εσωτερικό (με συρτάρια, με πτυσσόμενο κρεβάτι, σε κόγχη)
Next Post
Laminat i interiøret på veggen på soverommet, stuen, gangen og balkongen + 100 BILDER. Vi gjør en fasjonabel aksent i interiøret!