Kjøkken kombinert med en loggia: Ekte måter å bruke plassen på med omhu. Ikke kjedelig interiørdesign (120+ bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkken kombinert med en loggia: Ekte måter å bruke plassen på med omhu. Ikke kjedelig interiørdesign (120+ bilder)

Kjøkken kombinert med en loggia: Ekte måter å bruke plassen på med omhu. Ikke kjedelig interiørdesign (120+ bilder)

Et kjøkken med en loggia finnes i mange moderne hus, og mange eiere er forvirret: hva skal jeg gjøre med det? Stedet ser ut til å være nyttig, men hvordan bruke det slik at det er stilig, komfortabelt og ingen lov brytes? Flere alternativer.

 Innholdet i denne artikkelen:

Uten å kombinere kjøkkenet med loggiaen

Å kombinere et kjøkken med et loggia -område tar tid og penger. Du må få tillatelse til ombygging (og dette er ikke et spørsmål om en dag), glasere og isolere loggiaen, fjerne veggen, utføre kosmetiske reparasjoner.

Ikke alle har nok ressurser til å gjøre dette..

Når du kan hvile og slappe av

Når du kan hvile og slappe av

Derfor er den enkleste måten å bruke en loggia uten å kombinere den med kjøkkenet:

 • Ordne et lagringsområde på den. Hvis kjøkkenet er lite, vil det ikke vende seg bort fra skap og hyller med fat, frokostblandinger, grønnsaker, olje og verktøy. For å laste ut området litt, kan du ta det hele ut til loggiaen. Sett et skap og flere skuffer der, spikerhyller og kroker, heng alt pent. Selvfølgelig, hver gang du trenger noe, må du gå ut, men på den annen side vil det være ledig plass på kjøkkenet som du kan ordne etter din smak.
 • Ordne et rekreasjonsområde på den. I en liten leilighet er det ofte ikke nok plass til å sette en lenestol og en lampe, hvor du kan sitte fredelig med bærbare datamaskiner, lese eller jobbe. Kjøkkenloggien kan brukes til å utstyre et slikt sted. Selvfølgelig må den være isolert og glassert, men for dette trenger du ikke å få tillatelse og ansette byggherrer: selv uten erfaring kan du klare deg selv.

For å bruke kontoret

For å bruke kontoret

Du kan også ta ut et kjøleskap sammen med skapene til loggiaen, men bare hvis det er veldig godt isolert og det ikke er noen sjanse for at det en dag lekker tak.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvilket sted inntar glassene til loggier i utformingen av rommet? Varm, panoramisk, rammeløs design. 145+ (Foto) koselig interiør

Hvis det gjøres delvis

Hvis du har nok tid og energi til å fjerne vinduene og balkongdøren, kan du delvis kombinere kjøkkenet med loggiaen. Et stort pluss – du trenger ikke å få tillatelse, men funksjonaliteten forblir komplett. Videre ser en vakker halvcirkelformet bue enda mer imponerende ut enn fullstendig fravær av en vegg..

Island -bord - den klassiske løsningen

Island -bord – den klassiske løsningen

En spisestue er tradisjonelt plassert i den ledige plassen. Dette er rimelig: det er ikke nødvendig å flytte kommunikasjon, og bordet og stolene på en standard loggia passer perfekt.

Interessant nok kan designet være annerledes:

 • Øybord. En klassisk løsning for enhver stil. Tar mye plass, men ser bra ut, du kan legge en duk på den og sette en lampe.
 • Bardisk. En løsning for de som drømmer om loft, men ikke har nok plass. Den brede vinduskarmen på loggiaen fungerer som et stativ. Mens du spiser, kan du se ned og beundre utsikten hvis den er god..

Vinduskarmen som en bardisk

Vinduskarmen som en bardisk

Et slikt stativ har den eneste ulempen – den er lavere enn den klassiske.. Men det ser ikke verre ut.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

Fullstendig

Det er bare mulig hvis veggen mellom kjøkkenet og loggiaen ikke er bærende, ellers vil det ikke bli innhentet byggetillatelse. Men hvis hun ikke er transportør, vil det bare handle om penger og en vilje til å vente..

Det er viktig å kontrollere den bærende veggen eller ikke

Det er viktig å kontrollere den bærende veggen eller ikke

Og så er det nok å isolere, glasere loggiaen og ødelegge veggen, og deretter utføre kosmetiske reparasjoner. Som et resultat vil kjøkkenet bli flere kvadratmeter større og kan brukes som du vil. Til og med utføre kommunikasjon og lage et arbeidsområde på dem.

Vi utvider kvadratmeter på bekostning av en balkong eller loggia

Vi utvider kvadratmeter på bekostning av en balkong eller loggia

Det er imidlertid mye lettere å begrense deg til spisestuen – og billigere, og det er ikke behov for ytterligere tillatelser..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: 240+ Bilder av innredningsalternativer for balkongen: Vakkert DIY -interiør

Hvordan innrede den resulterende plassen?

For at alle hendelser skal være nyttige, må du ikke bare kunne frigjøre plass, men også dekorere det vakkert. Du må ta vare på møbler, lys, fargekombinasjoner, ekstra tilbehør.

Hvert år blir denne ideen mer og mer populær.

Hvert år blir denne ideen mer og mer populær.

Stiler

For ikke å tenke på alt dette på nytt hver gang, kom folk på stiler – ferdige jukseark som antyder hvilket design som definitivt vil se bra ut..

Ikke rot opp i små kjøkkenområder med unødvendige møbler - bare alt du trenger

Ikke rot opp i små kjøkkenområder med unødvendige møbler – bare alt du trenger

For et kjøkken med delvis festet loggia vil følgende stiler passe:

 • Orientalsk. Et lavt bord, myke puter, en smidd lampe med et intrikat mønster, lyse gardiner, lyse, naturlige farger og blomstermønstre. Obligatorisk – buen skal være gardinert med et lett naturlig stoff med dusker. Helhetsinntrykk – sultanens palass.
 • Eco. Du kan ikke bare gjøre øko, men med en skjevhet i hawaiiske motiver. Ubehandlet trebord, rotting, bambus gardiner, alltid friske blomster. Du kan legge på bordet lampe med et ekte lys, gardin buen med et raslende gardin laget av tre flerfargede perler. På veggen – ukulele.
 • Minimalisme. Det er ingen gardin i buen, bordet er enkelt, ved siden av er det stoler – plast, metall. Ikke annet tilbehør enn en enkel lampe på bordet (geometrisk design kreves). På vinduer hvis du gardiner, deretter rullet, uten mønster.

Ikke spar på belysning

Ikke spar på belysning

Selvfølgelig vil enhver annen stil gjøre – du kan redigere den, eller du kan bruke den som den er. For eksempel japansk – plasser en skyvedør i buen, som bare er stengt av og til.

Lyse gardiner og andre blomstrete tekstilelementer vil bidra til å markere Provence -stilen

Lyse gardiner og andre blomstrete tekstilelementer vil bidra til å markere Provence -stilen

For et kjøkken som er kombinert med en loggia, er andre stiler godt egnet:

 • Provence. Lyse farger, blomstertapet, stoler med smidd rygg og hvit bordduk på bordet. Nødvendigvis blomster i en vase, et par landskap på veggen. Et gardin i kafé-stil på vinduet som bare delvis vil dekke det.
 • Loft. Veggene er av murstein, gulvet er betong, det er alltid en bardisk (den kan brukes til å skille spisestuen fra arbeidsområdet), roterende barnestoler. Metall, lær, plast. Lamper som spotlights, graffiti på veggen.
 • Land. Bordet er solid, laget av tre, stoler også. Nødvendigvis et flettet teppe på gulvet, gardiner på vinduene, generelt mye tekstiler. Rike, naturlige farger.

I henhold til reglene for designkunst bør kjøkkenet og balkongen være dekorert i samme stil.

I henhold til reglene for designkunst bør kjøkkenet og balkongen være innredet i samme stil.

Stil er ikke så mye en guide til handling som et hint. Etter å ha gjennomgått listen, kan du finne ut hva som vil se bra ut på kjøkkenet, hva du liker, og bruke kunnskapen som er oppnådd for å få et vakkert resultat ved å kombinere viktige elementer på egen hånd.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Balkongdekorasjon i Khrusjtsjov: 225+ (Foto) – Ideer for å lage vakre design

Møbler

Riktig valg av møbler er en viktig del av suksessen. Først og fremst er bordet viktig i spisestuen..

Hvis mulig, kjøp et kjøkkensett av naturlig tre

Hvis mulig, kjøp et kjøkkensett av naturlig tre

Dette kan være:

 • Øybord. Sett til side, omgitt av stoler. Du kan dekke den med en duk, sette en lampe under en skygge i midten og få en veldig koselig spisestue i klassisk stil i stedet for den tidligere loggiaen.
 • Bardisk. Den kan festes til veggen i stedet for en vinduskarme, eller den kan skille spisestuen fra arbeidsområdet. Den skal være høy, fremhevet av lamper ovenfra. På bunnen av den er det hyller for oppbevaring av nyttige ting..
 • Sammenleggbart bord. En veldig nyttig ting for begrenset plass, men den passer ikke godt inn i spisestuen på loggiaen – den er for liten, hele familien kan ikke sette seg ned for den. Bare hvis en person bor alene, kan det være en god beslutning.
 • Halvøy. Den klamrer seg til arbeidsområdet, arbeidsdelen er vanligvis høyere enn den de spiser på. Det gir ingen mening å sette det på loggiaen, men hvis det kombineres med kjøkkenet, kan det slå bra ut.

Lite kjøkken kan utvides med balkong

Lite kjøkken kan utvides med balkong

Stoler festet til bordet. De skal ikke bare være komfortable, men også matche stilen hans. For kontorroterende, stang, med en jernbrakett, som det er så hyggelig å sette føttene på. For et sammenleggbart bord – en liten klappstol. For øya – separate stoler, kan du til og med lenestoler.

Kjøkken kombinert med en loggia: Ekte måter å bruke plassen på med omhu. Ikke kjedelig interiørdesign (120+ bilder) Kjøkken kombinert med en loggia: Ekte måter å bruke plassen på med omhu. Ikke kjedelig interiørdesign (120+ bilder) Kjøkken kombinert med en loggia: Ekte måter å bruke plassen på med omhu. Ikke kjedelig interiørdesign (120+ bilder)

Bordet er vanligvis opplyst med en lampe eller lamper ovenfra. De markerer den med en aksent – de legger blomster på den eller dekker den med en duk. Du kan til og med lage et maleri på det, dette vil også være effektivt. Eller kjøp et bord med en vakker glass- eller marmorplate.

Det er aldri mye lys på kjøkkenet

Det er aldri mye lys på kjøkkenet

Stoler er dekket med tekstiler, utstyrt med puter eller valgt med utskårne rygger..

Hele settet bør kombineres ikke bare med hverandre, men også med møblene som står i arbeidsområdet.

Den beste løsningen ville være å få hjelp fra designere.

Den beste løsningen ville være å få hjelp fra designere.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Gardiner på en balkongdør: Moderne vindusdesign

 Belysning

Belysningen bestemmer inntrykket rommet vil etterlate.

Når det gjelder et kjøkken, delvis eller helt kombinert med en loggia, forblir reglene standard. Du må markere:

 • Arbeidsplass. Det er tvingende viktig at lyset faller ovenfra slik at den som lager mat har god oversikt over det han gjør og ikke ved et uhell skjærer seg. Det er ønskelig at det kan deaktiveres etter ønske.
 • Spiseområde. Her gir bakgrunnsbelysning mer vekt enn det virkelig hjelper. Det er vanligvis plassert enten på toppen eller direkte på bordet. Du må se etter hva som vil se bedre ut.
 • Aksenter. Du kan markere hyllen under TV, hvis det er en, et bilde på veggen, et bilde på kjøleskapet og alt annet du vil markere. Det er ingen funksjonell sans i dette, men utseendet på kjøkkenet endres dramatisk etter at slik belysning er slått på..

Svært ofte brukt i innvendig belysning

Svært ofte brukt i innvendig belysning

Det er veldig viktig at armaturene passer til det overordnede konseptet. Så i klassisk engelsk stil vil steder som ser ut som søkelys være upassende. Og på loftet er det pene klassiske lamper under en stoffskjerm.

Armaturer bør også passe inn i den generelle stilen.

Armaturer bør også passe inn i den generelle stilen.

VIDEO: Kule ideer til stilige kjøkken med loggia

Konklusjon

Renoveringsprosessen er en kreativ prosess, du må nærme deg den med inspirasjon og fantasi. Og da blir det hyggelig og gledelig å leve i det som kommer ut av det. Prøv å begynne å leve annerledes i dag med et oppdatert kjøkken med en loggia.

FOTOGALLERI (mer enn 120 bilder)

Previous Post
Κρεβάτι βάσης στο διαμέρισμα: 205+ (Φωτογραφία) Ιδέες και προτάσεις για το εσωτερικό (με συρτάρια, με πτυσσόμενο κρεβάτι, σε κόγχη)
Next Post
Laminat i interiøret på veggen på soverommet, stuen, gangen og balkongen + 100 BILDER. Vi gjør en fasjonabel aksent i interiøret!