Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye)

Kjøkken

På kjøkkenet tilbringer hele familien mye tid. Derfor vil hver husmor utstyre henne vakkert og komfortabelt. Moderne kjøkkenhjørner vil hjelpe til med dette. Finn ut hvilke alternativer som er mer pålitelige og komfortable. Hvordan kan du dekorere et hjørne slik at det blir høydepunktet på kjøkkenet ditt? Vårt fotogalleri og anbefalinger for valg vil hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen.

Lite kjøkkenhjørne

Standardalternativer for sett “bord + 4 stoler” har lenge mistet sin relevans. Hjørnet rommer ikke bare flere mennesker. Det sparer plass betydelig. I tillegg, i tillegg til bord og sofaer i forskjellige former inkluderer stoler eller krakker som er nødvendige for husholdningen.

Slike alternativer sparer betydelig plass.

Slike alternativer sparer betydelig plass.

I mange leiligheter er kjøkkenet et lite rom. Derfor står eierne ofte overfor problemet med å velge et headset. Det antas at hjørnet er et ganske omfangsrikt element. møbler. Faktisk er det mange kompakte og mobile design som passer selv i et minikjøkken..

Vi velger stilige og vakre møbler

Vi velger stilige og vakre møbler

Det er flere triks for å spare plass:
 • Sofaer det er bedre å velge uten armlener.
 • Du kan bruke den L-formede sofaen, det er flere typer dem: høyre, venstre og mobilversjon, som lar deg plassere den andre delen av sofaen på siden der det er praktisk.
 • For et ikke-standardoppsett er det bedre å bestille skreddersydde møbler. Det er tilpasset dimensjonene på kjøkkenet og ledig plass som det nye møbelet bør oppta..
 • Du kan vurdere en modell med puter ryggstoler og seter med borrelås. Denne designen utvider mulighetene for modifikasjoner sterkt og er ganske praktisk for husmødre, siden vask og rengjøring er lettere..

Hvis planen er ikke-standard, er det bedre å bestille møbler i henhold til individuelle mål.

Hvis planen er ikke-standard, er det bedre å bestille møbler i henhold til individuelle mål.

Et av de uvanlige alternativene for å arrangere et sted for spisestue er å feste hengslede seter til veggen..
 • Små modeller har ikke plass til mange mennesker, men hvis du legger til små krakker som lett kan gjemmes under bordet som unødvendige, vil kompaktiteten ikke skade rommeligheten. Krakkene selv kan ha interne nisjer for lagring av ting..
 • Det er bedre å velge et bord med mulighet for transformasjon. Små spisesteder foreslår en liten bord. Den har plass til 2-3 personer. Om nødvendig kan bordplaten imidlertid dreies 90 grader og dobles..

Kjøkkenhjørne i tre

Kjøkkenhjørne i tre

Et slikt design må tenkes ut på overhalingsstadiet. Bare en forsterket vegg kan bære en slik belastning. Ingen gipsvegg er konstruert for så store belastninger..

Ved å bruke noen tips kan du forbedre interiøret og ta vare på familiens komfort..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Ideer for kjøkkendesign i et privat hus: 130+ bilder og layoutalternativer

Sofa

De mest populære er myke hjørner..

Den myke versjonen er alltid praktisk og behagelig

Den myke versjonen er alltid praktisk og behagelig

Det er flere typer slike møbler for kjøkkenet:
 • Klassisk. Den består av to sofaer. Kan være med armlener, oppbevaringsboks, åpne hyller eller veggmontert.
 • Sleeper modeller. De er bredere og sterkere. Slike prøver vil være uunnværlige for store familier, der det noen ganger blir nødvendig å organisere en ekstra seng. Grunnlaget for en slik sofa må være metall. Hvis du ignorerer dette rådet, blir leiligheten en detalj mindre innvendig..
 • Halvsirkelformet sofa, brukes ofte i studioleiligheter for å skille spisestuen fra stuen.
 • Jeg synes den modulære sofaen er unik.. Det er et sett med seksjoner som du kan lage mange varianter av sitteposisjoner avhengig av behovene på et eller annet tidspunkt..

Sofaen skal være behagelig under måltidet.

Sofaen skal være behagelig under måltidet.

Uansett form på setene, må du ta hensyn til møbeltrekkene når du kjøper.

Kjøkken hjørne polstring

Siden kjøkkenet er et sted med økt risiko for flekker, bør valget av møbeltrekk behandles så nøye som mulig. Det er best å velge materialer som er enkle å rengjøre.. Optimal er:

 • mikrofiber;
 • flokk (det er bedre å velge det for de som har kjæledyr, siden det ikke er for utsatt for mekanisk deformasjon);
 • jacquard;
 • chenille;
 • velour;
 • øko-skinn.

Stoffet skal være enkelt å vaske

Stoffet skal være enkelt å vaske

Øko-skinn er ikke egnet for de som har dyr. Imidlertid er slikt materiale praktisk å rengjøre: det er lett å rengjøre og er egnet for vask. Jacquard mister raskt utseendet ved å tørke, men utad ganske attraktiv.

Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye) Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye) Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye)

Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye)

Hvis det er et problem med skitt, kan du velge alternativet med utskiftbare deksler.

Selv allergikere bør ikke være redd for syntetiske stoffer. Etter spesiell behandling og testing for innholdet av giftige og brennbare stoffer, blir slike materialer allergivenlige..

Øko-skinn er også populært, men få er valgt.

Øko-skinn er også populært, men få er valgt.

For de som foretrekker klassiske alternativer, anbefaler jeg å kjøpe en skinnmodell.

Følgende kan brukes som fyllstoff i produksjonen av myke sofaer:
 • skumgummi – den klassiske versjonen. Imidlertid beholder den ikke formen godt og regnes som et materiale som mister sin relevans. Hvis skumgummi likevel velges, er det bedre å velge et latexlignende utseende;
 • polyuretanskum – et mer moderne fyllstoff. Den beholder sin form og kjennetegnes av høy grad av styrke, slitestyrke, miljøvennlighet.

Slike møbler vil fullføre alle tildelte oppgaver.

Slike møbler vil fullføre alle tildelte oppgaver.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

Laget av tre

For de som elsker naturlige materialer i interiøret, anbefaler jeg å kjøpe ikke bare et sett, men også et kjøkkenhjørne laget av tre. Tremodeller sammenligner seg positivt med andre typer. Deres viktigste fordeler:

 • miljøvennlighet (slikt materiale har en gunstig effekt på helsen til beboerne);
 • allergivennlig (tre, i motsetning til mange andre materialer, forårsaker ikke allergi);
 • forskjellige former og størrelser;
 • bredt spekter av nyanser (på grunn av dette kan du velge riktig nyanse for kjøkkensettet).

Trehjørne er miljøvennlig og holdbart

Trehjørne er miljøvennlig og holdbart

Hodesett av tre brukes vanligvis til å lage et interiør i klassisk stil, så vel som på loft, landlig stil. Hjørnet kan være i form av benker og et trebord, eller være grunnlaget for mykt setetrekk.. Siden tre er en grobunn for kutting, lager mange håndverkere unike møbler som legemliggjør fantasiflyten..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et lite kjøkken i Khrusjtsjov: 190 + Bilder av virkelige og praktiske oppsett

Med køye

Jeg anser modeller med en køye for å være et interessant nok alternativ for et sted å bo. Dette er sofaer som foldes ut og blir til et behagelig sted å sove og slappe av..

I hjørner med en køye er det viktigste transformasjonsmekanismen. Det påvirker brukervennligheten til møbler..

Sovemulighet

Sovemulighet

To hovedmekanismer:
 • rull ut;
 • “Delfin”.

Utrullingsversjonen er et system for å forlenge den ene delen av sofaen (setet), i stedet for hvor ryggen hviler. Det er nok å trekke i en spesiell sløyfe slik at den brettede sofaen blir til en flat soveplass. Dessuten er modeller med en slik mekanisme ganske kompakte og tar ikke plass i rommet..

Mer fordelaktig i sammenligning med en musling

Mer fordelaktig i sammenligning med en musling

Dolphin består av et dobbeltsete der delene er plassert under hverandre. Et slikt system gjelder faktisk også for uttakbare. Bare den øvre delen av setet forlenges først, deretter den nedre. Som et resultat av transformasjonen, blir strukturen til en lang rett bukkeseng.

Begge er egnet for daglig bruk.. Imidlertid er det forskjellige nyanser: rammen til en slik sofa må være så sterk som mulig for å tåle vekten til en person. Derfor er basen for solsengen laget av pålitelig metall..

Du kan sette sofaen på kjøkkenet separat

Du kan sette sofaen på kjøkkenet separat

Noen få ord om bord

Settet inneholder nesten alltid et sentralt element – et bord. Det finnes flere standardmodeller:

 • glidende;
 • bretting;
 • hel.

Formen på bordet kan være:

 • torget;
 • rund;
 • rektangulær;
 • oval.

Vi velger bordet etter smak, og slik at det passer inn i det valgte interiøret

Vi velger bordet etter smak, og slik at det passer inn i det valgte interiøret

På et lite kjøkken er det bedre å installere et bord med avrundede kanter, dette vil spare deg for skader ved et uhell, slik at du kan legge mer bestikk på det. Bordet er vanligvis laget i samme stil som basen på sofaer eller benker..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign: 130+ bilder – nye varer fra 2017 for enhver smak

Møbler dekorasjon

Ikke glem estetikk. Det er noen triks du kan bruke for å gjøre ferien din kreativ:

 • Lys puter. De vil ikke bare være en lys aksent, men også gjøre din tidsfordriv behagelig. De kan ligne leker i form. Hvis det er barn i familien, vil de sette pris på det.
 • Et annet dekoralternativ kan være en kombinasjon av tekstiler i interiøret. Farger er ikke det eneste som kan skape en interessant komposisjon. Fancy effekter kan oppnås ved å kombinere forskjellige teksturer.
 • En plante på hyllene er et flott dekoralternativ. Dette kan være krøllete arter som fritt kan passe på ryggen, eller små potter med lyse blomstrende planter..

Vi pynter med lyse puter

Vi pynter med lyse puter

Litt bruk av din egen fantasi – og kjøkkenhjørnet blir unikt.

Tilleggsfunksjoner

Det er også viktig å vurdere flere alternativer for møbelsett.. Det vanligste tilbehøret er:

 • sammenleggbar sofa mekanisme. Det gjør setet til et ekstra soveplass;
 • tilstedeværelse av nisjer under setet, der det er praktisk å lagre sjelden brukte kjøkkenutstyr eller andre husholdningsartikler;
 • hyller installert på sideveggene eller på baksiden. Du kan plassere figurer, blomster eller vaffelhåndklær på dem;
 • bar, koblet til hjørnet. Det er praktisk å plassere alkoholholdige drikker og glass på den, som om nødvendig lett kan fås.

Veldig behagelig, plassbesparende hjørne

Veldig behagelig, plassbesparende hjørne

Ved å få mest mulig ut av tilleggsfunksjonene til møblene, vil enhver vertinne kunne forbedre kjøkkenets utseende og plassere mange hvitevarer.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkeninteriør kombinert med stue (180 + bilder): Design triks og plasseringshemmeligheter

Valg anbefalinger

Når du velger en kjøkkenkrok, må du være oppmerksom på flere viktige faktorer:

 • Trekket skal være fritt for bretter. En ujevn overflate indikerer dårlig polstring.
 • I armlenene skal fyllstoffet være homogent, ikke hengende.
 • Kantene på møbelstoffet skal ikke være synlige noen steder.
 • Det bør heller ikke være noen hull som ikke er gitt av designet..
 • Det bør være små hull på toppen av ryggen, nødvendig for å forhindre at møbeltrekk rives når du sitter på sofaen..
 • Kjøkken er tilgjengelig i et bredt spekter av farger. Derfor, for en harmonisk setting, er det viktig å velge møbler etter stil og farge..

Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye) Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye) Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye)

Kjøkkenhjørne: 140+ bilder av koselige kjøkkenideer (liten, hjørne, med køye)

VIDEO: Velge kjøkkenhjørner

konklusjoner

Kjøkkenhjørnet er en flott mulighet til å løse problemet med et spisested ved å utstyre et komfortabelt sted å slappe av i et lite område. Det viktigste er at det harmonisk kobles til det generelle interiøret og ikke opptar ledig plass..

FOTOGALLERI (mer enn 140 bilder)

Previous Post
Κρεβάτι βάσης στο διαμέρισμα: 205+ (Φωτογραφία) Ιδέες και προτάσεις για το εσωτερικό (με συρτάρια, με πτυσσόμενο κρεβάτι, σε κόγχη)
Next Post
Laminat i interiøret på veggen på soverommet, stuen, gangen og balkongen + 100 BILDER. Vi gjør en fasjonabel aksent i interiøret!