Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Retro stil i interiøret (130+ bilder) – Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Retro stil i interiøret

Enten du vil være astalgisk eller seriøst interessert i retro -temaet – finn ut om denne sprudlende epoken, som formet interiøret for livsstilen. La oss lage et retrointeriør i henhold til alle reglene, til tross for at stilen er ganske kompleks og flerlags..

Innholdet i denne artikkelen:

Hva er retrostil?

Jeg vet ikke om deg, men når jeg nevner retro -stilen, husker jeg umiddelbart filmene fra Kusturica, med disse skinnende jakkene, perleforhengene og en gal livsstil som nådde det latterlige. Retro stil i interiørdesign er lysstyrke, munter stemning og originalitet. De mest bemerkelsesverdige designideene til midten av XX-tallet gjenspeiles nøyaktig i interiøret dekorert i retrostil..

I mange bransjer, inkludert musikk, mote og design, brukes ordet “retro” for å beskrive etterligning av gamle trender og stiler. I interiørverdenen refererer “retro” vanligvis til møbler som er typiske for tiårene mellom 1950- og 1980 -årene..

Deler av den kan være vintage og opprinnelig utgitt i løpet av denne epoken, eller ganske enkelt hente inspirasjon fra formene og fargene som preget datidens stil.. Det ultimate kjennetegnet på retro er en eklektisk blanding av gammelt og nytt: designklassikere veksler med nye stykker kombinert for å skape et sammenhengende, sammenhengende utseende.

Retro er lysstyrke, munter stemning og originalitet

Retro er lysstyrke, munter stemning og originalitet

I dagens designstandarder er “retro” en stil som trygt kombinerer et autentisk utseende med det beste av moderne teknologi, samtidig som den er verdig nostalgi..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Enkel og allsidig landstil i interiøret i et landsted. 200+ bilder av designens naturlighet og enkelhet

Historien om fremveksten av retrostil

Retrostil har blitt utbredt i Tyskland, England, Nord -Amerika siden 1950. Men konseptet har vært ganske populært i mange år.. I dag er det også populært og blir reimagined av mange designere.. Brukte denne stilen som inspirasjon, spesielt selskaper som Walter Knoll, Rolf Benz.

Imidlertid er det vanskelig å avgjøre hvor grensene mellom Vintage, Mid-Century Modern og Retro ekko. Alle tre stilene er helt forskjellige i metodene, men de har en ting til felles: kjærlighet til fortidens designideer.. Å påstå at designet ditt er “retro” vil være for vagt, men det fungerer ved å kombinere et hvilket som helst antall passende designstiler..

Utbredt i Tyskland, England, Nord -Amerika siden 1950

Utbredt i Tyskland, England, Nord -Amerika siden 1950

Typiske trekk ved retrostilen i interiøret i leiligheter og andre lokaler:
 • Orientering til motetrender på 50-70-tallet på XX-tallet.
 • Bruk av syntetiske materialer (plast, syntetiske stoffer, PVC, etc.).
 • Lyse farger.
 • Vintage dekorative elementer (dekorative vinylplater, gammeldags tekstiler, lamper, vaser fra forrige århundre);
 • Møbler uvanlig form;
 • Trenden mot stilisering, abstrakte former.

Retro stil i interiørdesign er fancy former, kombinasjoner av farger, teksturer. Det bestemmes av lysstyrke, originalitet: plastfigurer med vinylplater, malerier med fotografier av byer, lavalamper med sofa -lepper, en kombinasjon av glass, plast, metall med syntetikk (hovedsakelig kunstskinn, fløyel), brodert med perler gardiner og asymmetrisk design.

Fancy former, fargekombinasjoner, teksturer

Fancy former, fargekombinasjoner, teksturer

Særpreg

Retro er stilen på de morsomme 50-, lyse 60- og 70 -tallet. Det er en blanding av hipster mote med sine vakre klær og sjarm, fargerike hippiekjoler med blomstertema og regnbue trykk, med et lyst eksplosivt diskotek med sure farger og “forskjellige former”.

Retro stil i interiøret innebærer vektlegging av fortiden, omtale av tradisjoner, motetrender fra forrige århundre: blomstergrafikk, krom chevron, syntetiske tepper, skinnende lakk, filmplakater med helter fra disse årene, originale møbler, avvisning av alt kjedelig og dagligdags.

50 -tallet introduserte kromhåndtak på skap, bord og stolben. Stoler trukket i skinnende kunstlær, fargekombinasjoner:

Stil - fokus på fortiden

Stil – fokus på fortiden

På 60 -tallet var hippiebevegelsen (blomster, symboler på fred, regnbue) relevant. Litt mer beherskete farger og geometriske mønstre (sammen med blomstermotiver) var på topp den gangen..

70 -tallet – diskoens epoke: de gamle nyanser ble utvidet til gull, blått, lyst-grønn. Glitter, lysstyrke, moro – slik kan du beskrive stemningen i den perioden. De store var på moten sofaer, barstoler, skap, skjenker, magasin bord, ottomaner.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Minimalistisk stil i interiøret (185+ bilder) – Romkunst. Vi blir kvitt tranghet og begrensninger

Der retrostil passer?

Denne stilen er populær i storbyer, den er mye brukt til dekorasjon leiligheter, kafeer, hoteller, kinoer. Restaurantinteriør i retrostil eller kaféinteriør innebærer lysstyrke, originale funksjoner, stilige barkrakker, bord, glatt skinnende overflate på skap, bardisker.

Denne stilen er populær i storbyer.

Denne stilen er populær i storbyer.

Interiøret i en leilighet i retrostil er komfort, prangende sjarm og munter stemning. Uvanlig formede møbler, perleperler, gammeldags figurer, plakater med fortidens helter, lyse farger – alt dette skaper en spesiell stemning av retrostil: lyst og varmt.

Moderne interiørdesign i denne stilen sees av designere som følger:
 • Rike farger, dristige fargekombinasjoner.
 • Dyktig kombinasjon av materialer (PVC, syntetikk, plast) skaper en atmosfære av letthet og moro.
 • Uttrykte individualiteten til interiøret fra bruk av uvanlige møbler og innredning.

Rike farger, dristige fargekombinasjoner

Rike farger, dristige fargekombinasjoner

Fet, uventet design: flerfarget lysekroner, fargerik gardiner, lyse møbler, overraskende praktisk blanding av blanke lakkoverflater og lærpolstring. En rekke farger, tilpassede bilder i retrostil.

Interiørstil: Oversikt og eksempler

Retrostil skaper en spesiell stemning: uhemmet, munter, lys, unik. Det er en minneverdig elegant, gledelig atmosfære, en uvanlig kombinasjon av antikviteter og menneskeskapte materialer..

De vanligste utskriftene:
 • blomst tema;
 • “Orientalsk agurk”;
 • geometri;
 • abstraksjon;

Faktiske nyanser:

 • lysegrønn;
 • rosa;
 • Hvit;
 • Rød;
 • svart;
 • gul;
 • gull;
 • turkis;
 • Oransje;
 • mørk-blå.

Mer beherskete farger – oliven, krem, sennep.

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Tilbehør:
 • vintage speilrammer;
 • bordsett;
 • krystallvaser, karaffer;
 • tallerkener;
 • tegninger eller fotografier i trerammer;
 • bilmodeller som var populære i disse årene;
 • plastfigurer.

For belysning som brukes:

 • gulvlamper;
 • lysekroner med ledning;
 • lamper med lampeskjermer;
 • kantet.

Retro stil er populær på grunn av den livlige stemningen som gjennomsyrer hvert interiør i denne stilen.. Avvisningen av standardløsninger og kjedelige designalternativer gjør denne stilen populær blant de som verdsetter individualitet, lysstyrke, dynamikk.. Det er også et valg for de som er unge i sinnet, de som søker å skape en elegant atmosfære med elementer av moderne trender – hjemme eller på arbeidsplassen..

Stilen er populær på grunn av sin lyse stemning

Stilen er populær på grunn av sin lyse stemning

Retro -stil i interiøret – en lys appell, et faktisk friskt og originalt blikk på kjente ting.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Interiør i loftsstil Loftinteriør i loftstil: 215+ Design bilder av ubegrenset plass for selvuttrykk

Retro møbler funksjoner

Retro -møbelstilen har sin opprinnelse i den tradisjonelle Bauhaus -stilen. Det oppstod behovet for komfortable, men rimelige møbler av høy kvalitet..

Med den nye freseteknikken på 60- og 70 -tallet dukket møbler med perforerte hull eller til og med hull opp som et dekorativt designelement på metallfasader. Mer og mer ble stolen redusert til sin umiddelbare funksjon. Ryggen ble kortere – i de fleste tilfeller oversteg de ikke skuldrelengden. De polstrede armlenene er fjernet, slik at møbler med filigranbein, til tross for det komfortable møbelet, har et veldig lett helhetlig utseende..

Lyse, oppkvikkende toner

Lyse, oppkvikkende toner

De viktigste egenskapene til møbler

Retromøbler fra 50- og 70 -tallet var opprinnelig i form av relativt klare, enkle design fra et grunnleggende fundament. Avhengig av møbelet, enten ble det laget med nye beleggingsmetoder (for eksempel med langsgående eller tverrgående sømmer på baksiden), eller så ble materialene blandet slik at skapet kunne inneholde metallben med en treramme, ofte med skuffer eller fronter i forskjellige farger.

Materialblanding fokuserte også på salongbord og nattbord – en massiv tre- eller metallstruktur med en gullmetallramme belagt med en tung marmorplate – blandingen av materialer var en trendsetter innen retro møbeldesign.

Garderobene var dempet, for eksempel skitten gul, sjøgrønn, beige, brun, men også en dempet oransje dukket opp på 50- og 60 -tallet. Populære tresorter var rødfargede nyanser som kirsebær, valnøtt, eik, bøk.

Alternativ for kjøkkenet

Alternativ for kjøkkenet

etasjer hadde en klar geometrisk struktur. Det svart -hvite rutemønsteret var trenden, og linoleum ble brukt som en ny ukomplisert finish i mange nyanser og mønstre. Bakgrunnen var ganske lavmælt på femtitallet. Ofte var dette tunge stoffbelegg med små blomstermønstre, noen ganger med en subtil silkeglans. Typisk på 50 -tallet var også broket, nesten enkelt tapet, samt møbler i dempede farger..

Nytt var også metallhåndtak (sfæriske, kubiske, koniske) i kontrastfarger for resten (ofte gull messing med svart). De tilsvarte hovedsakelig høyere møbelben laget av tre eller en kombinasjon av tremetall.

Dekor ideer

Retro interiør kan integreres som individuelle stykker eller som en komplett retro makeover for et bestemt rom, for eksempel stue eller kjøkken. Du kan bestemme deg for å redesigne hele Hus, for å gjenspeile nostalgi i denne perioden – alt avhenger av graden av engasjementet ditt.

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Det er ikke for de svake i hjertet eller for folk som foretrekker en mer diskret, klassisk innredning. Et rent retro -utseende vil se ut som om du ikke har oppdatert innredningen din på flere tiår. Ekte vintage -dekorasjoner er etterspurt, så hvis du har flere lampeskjermer i kjelleren eller loftet, er det på tide å rydde opp og integrere dem i det nye prosjektet..

Dekorer ide etter periode

Ikke alle retro -design er skapt like, hver periode har en annen holdning. Lær å skille mellom forskjellige perioder i retrointeriører, som spenner fra rent moderne til psykedelisk.

Fet spisestue er ferdig

Fet spisestue er ferdig

Moderne i midten av århundret: 1920-60 -tallet

Bevegelsen oppsto på 1920 -tallet som en reaksjon på Art Deco -stilen og fortsatte i flere tiår. Overgangen fra “vintage” til “midten av århundret” kan ha vært litt tregere enn senere designendringer, men det var en klar overgang fra ren, ultra stram innredning til noe litt mer innbydende. Etter slutten av andre verdenskrig flyttet designindustrien fra det den sluttet på 40 -tallet, med det resultat at 50 -tallet ble et uttrykk for sin egen designstil som tok interiørdesign til et helt nytt nivå..

Viktige punkter:
 • Slank og minimalistisk: den har slanke former med minimale detaljer.
 • Designere kjent den dag i dag: kjente designere var Eames (Charles og Ray), Mies van der Rohe og Iero Saarinen, som også var arkitekter.
 • Retro stoler: klassiske stykker som Barcelona -stolen eller Womb -stolen er viktige for seriøse retrokolleksjoner.

Interessante møbler i denne stilen

Interessante møbler i denne stilen

Geometriske former, ornamenter med rette linjer, myke kurver, asymmetriske motiver ser vakre ut med metall aksenter, glass, betong, tre i rom designet i en stil fra midten av århundret. Gammeldags brytere og dørhåndtak, lamper og veggklokker i retrostil bidrar til å tilføre nostalgi til moderne hjem.

Her er noen ideer:

enMønstre. Popkulturens påvirkning, hippiebevegelser, lidenskap for blomsterdesign gir symboler på fred og blomsterprint til interiørdesign. Perler med gardiner i døråpninger eller brukt som skillevegger er en annen god idé for interiørdekorasjon fra midten av århundret. 2Innvendig farge. Brune tremøbler med rødt, svart, rosa, gult, turkis, nautisk er et godt valg for dekorasjon. De dempede tonene i alle primærfarger er ypperlige for dekorasjon. De skaper en brukervennlig design, som gir en naturlig følelse til oppholdsrom. 3Moderne ideer for interiørdesign. Et fascinerende trekk ved midten av århundre-stilen er at designet ikke har betydelige begrensninger for kombinasjonen av farger eller teksturer. Interiøret kan se eklektisk ut, blande og matche gamle og nye møbler, ideer. Elegant enkelhet, funksjonalitet, komfort er designelementer. Uvanlige lenestoler - et høydepunkt i interiøret

Uvanlige lenestoler – et høydepunkt i interiøret

50 -tallsstilen bringer fortiden til nåtiden, mens designere bringer moderne eller futuristisk teft hjem. Dette forbedrer effekten av å skape unike, funksjonelle, moderne interiører. Bli inspirert av denne fantastiske fotosamlingen fra midten av århundret, ta med deg favorittideene dine hjem.

1950 -talls kjøkkendesign

Fargevalg: Populære fargevalg inkluderer svart og hvitt rutete gulv fra fliser, med en fet aksent som kirsebærrød, turkis, varmrosa.

Funksjonelle materialer: De dominerende materialene for møbler og andre overflater var lyst tre, krom, vinyl, benkeplater Formica, plexiglass (organisk glass).

Diner style (diner): Siden denne perioden gjengir seg godt i kjøkkendesign, bør du vurdere å legge bankettstoler til kjøkkenet ditt eller et par 50 -tallsstoler til din bord til frokost.

50 -tallsstil

50 -tallsstil

Opprørende 1960 -tallet

Teknologiske fremskritt førte til forbedringer i hjemmet som radikalt endret interiørdesign, og tok en ny vending på slutten av 60 -tallet. Nytt utvalg av fargerike armaturer bidro til å skape et solid grunnlag for hjemmedesign.

Kontrastfarger spilte også en stor rolle, og ga hvert rom en egen personlighet. Kombinasjonen mossegrønn med svart og hvit eller lilla og lilla med gul chartreuse var på toppen av populariteten..

Denne nye paletten tilbød en spennende tempoendring for hjemmet. Ikke bare utviklet fargeskjemaene seg, det var også mønstre. Blomster, dynamiske utskrifter er utbredt. Disse spennende prosjektene var et tegn på en tid da verden beveget seg i et raskt tempo..

60 -tallsstil

60 -tallsstil

Populære farger: dekor med grønn avokado, kobber, oransje eller sennepsgul med beige.

Bakgrunn: Bakgrunnsbilder ble veldig populære i denne perioden, spesielt flokk tapet. Det er mange reproduksjoner fra 1960 -tallet i dag, for eksempel Paisley eller Floral.

Karakteristiske møbler: Se etter støpt plast, rektangulære stoler og strømlinjeformede danske tremøbler, inkludert bord, salongbord, skap.

Annet tilbehør: Fullfør utseendet med Andy Warhol-inspirert popkunst og teppe med lang haug. Hvis du virkelig vil gjenskape retro fra 60 -tallet, trenger du en lavalampe med en overdimensjonert sessestol.

Rytmisk 1970 -tall

Innredningen på 1970 -tallet har mye til felles med 60 -tallet, som perioden for dannelsen av noe nytt. For bare noen få tiår siden var designet det samme for alle, men nå tilbød “70 -tallet” en individuell stil for alle. Nå var det ingen standardprosjekter. Lyse farger, ville mønstre vokste til enorm popularitet og fylte huset med ny vitalitet..

Lyse farger, ville mønstre

Lyse farger, ville mønstre

Designet på 70 -tallet blir ofte referert til som “psykedelisk”, med rette, ettersom de lyse fargene, ville mønstre for det er laget som et kalejdoskop. Huset var fylt med forskjellige teksturer – fra lang haug på tepper til lucis -stoler, fra fløyel til krom.

Lysere farger: 1970 -tallet ble laget av glitterfolie, bambusmønstre, gress.

Fengende tepper: hauglengden på teppene har økt og mønstrene på den har blitt dristigere.

Kjøkkenfarger: Høstnyanser som oransje, rust, brun, hvete var i stor etterspørsel. Det var et must å sørge for at kjøkkenutstyret passet.

Materielle endringerPopulære overflatebehandlinger inkluderer treveggpaneler, tungt polstret draperi, mørkt treverk, rottingmøbler, flettverk, paisley -utskrifter for omtrent alt.

70 -tallsstil

70 -tallsstil

Da 70 -tallet gikk mot slutten, begynte psykedeliske interiører å skifte mot de nye funky -prosjektene på 80 -tallet. Mindre vanvittig, disse interiørene har blitt mer sammenhengende. Prosjekter har blitt mer organiske enn masete. Det var på denne tiden at ulike trender begynte å ta tak, interiørdesignens verden var på vei til kontinuerlig utvikling..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Skandinavisk stil: 240+ Bilder av lakonisme og tilbakeholdenhet i design. Hva gjør denne stilen i interiøret ekte?

Farger i stil

Du kan ta med et retromønster til dekorasjonsskjemaet ditt med retrofarger, tekstiler, møbler, kunst og hvitevarer.

Retro farger

Når vi tenker på hjem fra midten av 1900-tallet, tenker vi på spesielle farger.. Grønn avokado var spesielt populær, så å legge den til innredningen din er en av de raskeste måtene å skape et solid grunnlag for din retrostil..

Grønt var spesielt populært

Grønt var spesielt populært

Andre populære farger inkluderer:

 • gul sennep;
 • Oransje;
 • Brun;
 • hvete;
 • havbølge.

Alle disse fargene kan brukes til å lage effektive retrodesigner og knytte designene dine til dem..

Retro teknikk

I retroteknikk er form, materiale, farge viktig. I løpet av 50- og 60 -årene var runde kanter et must for apparater. For et godt eksempel, sjekk Smegs retro -kjøleskap. Se også etter de avrundede kantene på moderne teknologi.

RådDu kan også bruke dette temaet til alle dine møbler..

Denne teknikken gjenspeiler også de berømte bildesignene. Kjøkkenovner, ovner, kjøleskap lånte mange elementer fra biler som var populære på 50-60-tallet..

Rødt kjøleskap i retrostil

Rødt kjøleskap i retrostil

Chrome er det beste for materiale og farge. Forkrommet kjøleskap, benkeplater, bord, ovner – det blir ikke så mye av det. Hvis du vil gjøre en liten forskjell, kan du bytte ut noen kromapparater med de som matcher periodens farge – en avokadofarget komfyrtopp eller rød oppvaskmaskin ser også bra ut..

Ytterligere designelementer

Krom aksenter, håndtak og pynt gir et spesielt, sjarmerende utseende. Hjemmemøbler, sofaer, stoler med en funksjonell ramme og minimalistiske puter, kjøkkenbord, stoler med kromformede metallben, plakater på veggene – alt er et rom i retrostil..

Andre retro designelementer for å krydre utseendet ditt inkluderer:

 • lang haug teppe;
 • runde lampeskjermer;
 • tekstiler med geometriske mønstre, levende farger som rosa, turkis, gul, limegrønn;
 • keramiske flisgulv (svart og hvitt, rødt og hvitt, rødt og svart, turkis og svart);
 • sessestol.

Iøynefallende tapet - stilig designelement

Iøynefallende tapet – stilig designelement

Bestem epoken du liker best. Deretter utvikle en designplan – start fra vegger og gulv, og velg deretter møbler, tilbehør.

Tips

Husk først at retro er morsomt og livlig. Dette betyr at du kan innlemme mange levende farger i et designtema uten å miste følelsen..

RådIkke vær redd for å prøve ville design som gir rommet ditt et helt nytt, annerledes utseende. Vær munter, livlig, modig.

Velg en palett som er en blanding av levende farger. Samlingen vil befeste ønsket følelse:

 • rosa;
 • rød;
 • blå;
 • sølvfarget;
 • lilla blomster.

Faktisk er dette en av de stilene der du kan bruke fargekombinasjoner som ligger på helt motsatte sider av spekteret.. For å fange den best, fokuser du på tekstiler og teksturer som ble brukt på 60- og 80 -tallet..

Munter og livlig interiør

Munter og livlig interiør

Du trenger imidlertid ikke legge ut høye farger for å lage temaet..

Du kan også velge det monotone fargevalget, som har vært veldig populært. For eksempel, hvis du liker å bruke svart og hvitt, så er dette helt organisk..

Retroinspirert interiør inneholdt ofte vakre symboler, store veggmalerier og plakater på veggene. Bare husk at du ikke trenger å dumpe alt på ett sted. Planlegg ideene dine trinn for trinn, velg dekorasjoner som går bra. Hvis du vil male symboler på veggen, må du bare passe på at de passer godt sammen med resten av interiøret..

Husk at retrointeriører ikke har mye tremøbler. Du bør velge møbler av plast, metall, glass eller gummi.

Elementer som bønneposer, runde lenestoler eller lenestoler i kokong kan skape det interessante retroutseendet. Legg til puter, stor benstol for å tilføre pomp og farge til rommet. Tenk på størrelsen på rommet når du plasserer disse elementene, slik at de ikke ser malplassert ut.

Planlegg ideene dine trinn for trinn

Planlegg ideene dine trinn for trinn

Retro interiørdesign krever oppmerksomhet på detaljer. Du må velge teksturer, farger og former på objekter som vil se unike ut og selvfølgelig passe perfekt til hverandre. Det som er godt med retromøbler, er at de er veldig slitesterke og komfortable, og kan tas i bruk.

Enkelte møbler og aksenter finnes i gamle lagringsområder. De har uvanlige former og farger som vil gjøre rommet ditt unikt. Hvis du vil endre kjøkkenet, badet eller hele hjemmet ditt i retrostil, husk at dette temaet handler om å blande dristige farger og former, så ikke vær redd for å prøve ditt beste..

VIDEO: Litt retrostil for interiøret

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Retro stil i interiøret (130+ bilder) - Alt de ønsket å vite, men var redd for å spørre om designet

Previous Post
Πλαίσιο οροφής: Πώς να επιλέξετε και να κολλήσετε; 180+ (Φωτογραφία) Σχέδια για διαφορετικές οροφές
Next Post
Safer i det indre av et hus eller leilighet (liten, brannsikker, innebygd). Hvordan velge? Hva bør du være oppmerksom på?
Adblock
detector