Toalettrulleskodder - Valget av en moderne person. 70+ (Foto) alternativer og nyansene i installasjonen
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Toalettrulleskodder – Valget av en moderne person. 70+ (Foto) alternativer og nyansene i installasjonen

Toalettrulleskodder - Valget av en moderne person. 70+ (Foto) alternativer og nyansene i installasjonen

Inntil nylig ble rulleskodder ikke brukt til installasjon på bad eller toalett. Dette skyldtes det faktum at hver kvadratcentimeter av området var gull verdt, spesielt for små leiligheter. VVS -skodder vil bidra til å skjule rør, husholdningskjemikalier og andre gjenstander, uten å krenke rommets og designens integritet. De ser stilige ut og tar ikke nyttig plass fra rommet. Finn ut hva rulleskodder er og hvordan du harmonisk kan passe dem inn i et så lite interiør mer detaljert senere i artikkelen.

Innholdet i denne artikkelen:

Rullegardinalternativer

Tidligere kunne de bare installeres på vinduskarmer i tre. Men med utviklingen av teknologi og fremveksten av nye festemetoder, begynte rulleskodder å bli brukt for installasjon i sanitæranlegg. De vil organisk passe inn i enhver stil i rommet..

Rulleskodder hjelper til med å skjule rør

Rulleskodder hjelper til med å skjule rør

Rulleskodden ser ut som et lerret, overflaten er dekorert med et mønster som kan tilpasses rommets generelle design, eller malt i en enkelt farge. Bak dem kan du skjule hyller, rør eller overflatefeil eller uregelmessigheter som kan ødelegge helhetsbildet..

Hvis rulleskodder må åpnes, er lerretet gjemt i en spesiell boks. Takket være dette er ikke centimeter av et allerede lite rom bortkastet..

Rulleskodden ser ut som et lerret

Rulleskodden ser ut som et lerret

Det er flere måter å installere rulleskodder i en fri åpning:
 • boksen inni – dette er det mest praktiske designalternativet. Det viktigste er å ta hensyn til plasseringen av all kommunikasjon, slik at dette ikke blir et hinder under installasjonen. Målinger må utføres etter at veggen er planert, før den legges på den. flis. Dette vil få rulleskodder til å skylle med veggen;
 • boksen forblir utenfor. Metoden brukes når strukturen ikke passer inn i åpningen. Målinger må utføres etter at flisene er lagt på veggene. Hele strukturen vil bli festet til den;
 • overleggsmetode. Boksen må forbli utenfor åpningen. Vanligvis brukes dette alternativet for veldig tynne vegger. For eksempel hvis de kjøres fra gips.

Vurder fargen på lerretet og esken

Vurder fargen på lerretet og esken

Noen modeller av rulleskodder har låser. Dette alternativet vil bidra til pålitelig å skjule husholdningskjemikalier eller rør for små barn, slik at de ikke kan skade seg selv på grunn av uforsiktighet..

RådNår du velger rulleskodder, må du ta hensyn til fargen på lerretet og boksen. Det skal være i harmoni med miljøet og den valgte stilen..

Funksjoner som skal vurderes under installasjonen

Hvis rulleskodder er installert for å skjule rør og annen kommunikasjon, må du la det være gratis tilgang til dem. Dette er nødvendig slik at du i uforutsette situasjoner enkelt kan kontrollere dem eller stenge vannet, for eksempel hvis et rør går i stykker. Tilgang må være igjen for å gjøre det lettere å lese måleravlesningene.

Du kan gjemme utstyr bak dem.

Du kan gjemme utstyr bak dem.

Grunnleggende krav som må overholdes under installasjonen:
 • Rulleskodder kan ikke installeres som blindgenser.
 • Bladet må åpnes og lukkes raskt og enkelt.
 • Boksen der rulleskodden skal gjemme seg er montert på toppen. Det kan være skjult under en spenning eller hengslet tak, Derfor ser hele strukturen lett ut og passer til ethvert design.

Rulleskodder er mer praktiske enn et skap med dører eller en luke.

I det første tilfellet, når du åpner, vil plassen minke. I den andre er det ingen gratis tilgang til rør, noe som vil bli en betydelig hindring for rask reparasjon..

For å matche det valgte designet

For å matche det valgte designet

Hvordan går installasjonen??

Rulleskodder installeres vanligvis i følgende tilfeller:

 • renoveringsarbeid i lokalene;
 • utskifting av rør;
 • installasjon av filtre, vannmålere;
 • installasjon av vannoppvarmingsutstyr.

Før du installerer utstyret, er det nødvendig å bestemme dets funksjoner.. Installasjonsstedet og størrelsen på gardinet og boksen for rulleskodder vil avhenge av dette. Installasjonsprosessen vil ikke forårsake problemer og vil ikke ta mye tid. Du kan ringe en veiviser som raskt vil takle oppgaven.

Produktet er mer praktisk enn et skap med dører

Produktet er mer praktisk enn et skap med dører

Rulleskodder kan installeres på toalettet med egne hender, dette vil spare familiebudsjettet. Det er viktig å montere selve esken og føringene langs som lerretene vil bevege seg opp og ned. Det er best å påføre alle nødvendige markeringer på veggen på forhånd, dette vil bidra til riktig montering og installasjon av strukturen. Som et resultat vil det bli glatt og uten å bøye seg til siden..

Den monterte rammen sammen med lerretet er et rektangel. En nisje skal ha samme form, noe som er ekstremt sjeldent..

Før installasjonen må du måle bredden på 3 punkter:
 • på bunnen;
 • i midten;
 • opp.

Før installasjon er det nødvendig å definere funksjonene til produktet

Før installasjon er det nødvendig å definere funksjonene til produktet

Avviket i indikatorene bør ikke overstige 5 ml. Slike hull kan lett dekkes til. Den minste verdien av 3 avlesninger er lagt til grunn for å velge riktig størrelse på rulleskodden..

Rulleskodder kan ikke hindre fri tilgang til rør, målere eller andre rørleggerartikler. Dette tas i betraktning når du installerer dem. Hvis reparasjon er nødvendig, vil det bare være nok å heve lerretet, og ikke å demontere veggen.

Hvordan velge rulleskodder til toalettet?

Rulleskodder vil organisk passe inn i enhver stil og design av rommet.

Du må ta hensyn til detaljene:
 • mekanisme for å løfte og senke banen;
 • eske og lerret materiale;
 • profilvisning;
 • låseenhet;
 • kontrollmåte. Det kan gjøres manuelt eller eksternt..

Rulleskodder kan ikke hindre fri tilgang til rør

Rulleskodder kan ikke hindre fri tilgang til rør

Installasjon av flere alternativer vil medføre en økning i kostnadene for strukturen. I dette tilfellet er det verdt å vurdere hvor rulleskodder skal installeres i et privat hus eller leilighet..

Funksjoner av rulleskodder installert på toalettet

Rulleskodder bidrar til å skape orden i rommet. De skjuler unødvendige gjenstander for nysgjerrige øyne, noe som med fordel understreker utformingen av rommet.. Hovedfunksjonene til rulleskodder er:

 • estetikk. Du kan velge lameller i alle nyanser. Om nødvendig tegnes en tegning på overflaten. Han vil legge vekt på designløsningen og stilen. Om ønskelig kan rulleskodder med fotoutskrift installeres på toalettet;
 • lønnsomhet. Den skjulte boksen som lerretet beveger seg gjennom, tar ikke mye plass og stjeler ikke dyrebare centimeter. Bak rulleskodder kan du skjule rør, målere, varmtvannsberedere og bare hyller med forskjellige husholdningskjemikalier.

Du kan velge lameller i alle nyanser

Du kan velge lameller i alle nyanser

RådRulleskodder kan bli hovedaksenten i rommet. Han vil fokusere på seg selv, skjule rørføring eller overflatedefekter.

Særtrekk og fordeler med rulleskodder

Den største fordelen med rulleskodder er åpen og rask tilgang til rør og vannmålere.

Dette er veldig viktig i situasjoner der det skjer en ulykke eller rør begynner å lekke. Det er ikke nødvendig å bryte veggen helt, du trenger bare å åpne rulleskodder og reparere den ødelagte eller defekte delen.

Når lerretet senkes, skaper det pålitelig beskyttelse av VVS -utstyr, rørforbindelser og meter fra nysgjerrige øyne. Små barn og kjæledyr vil ikke kunne komme hit, noe som eliminerer risikoen for skade og sammenbrudd i utstyr..

Kan være hovedaksenten i rommet

Kan være hovedaksenten i rommet

Fordelene med rulleskodder bør fremheves:
 • økonomiske besparelser. For lite penger kan du skjule unødvendige detaljer og understreke utformingen av rommet. Takket være rulleskodder vil en lys og stilig aksent dukke opp på toalettet;
 • rask installasjon. Installasjon av utstyr kan utføres av en uerfaren person i reparasjon. Alt arbeid utføres på 1 dag. Etter det kan rulleskodder brukes fullt ut;
 • lydisolering av rommet;
 • varmeisolasjon;

Vi skjuler alt unødvendig

Vi skjuler alt unødvendig

 • skape en unik design og stemning i rommet. Rulleskodder vil bidra til å understreke den valgte stilen og vil kunne passe organisk i alle retninger. Det viktigste er å velge fargen eller mønsteret på lerretet;
 • praktisk å betjene. Når du reparerer et rør eller en måler, trenger du ikke ødelegge veggen eller overflaten. Lerretet stiger lett og gir tilgang til alt nødvendig VVS -utstyr;
 • rulleskodder av alle slag kan vaskes raskt. Dette gjøres med en enkel svamp eller fuktig klut. Hvis det blir funnet mer alvorlige og etsende forurensninger, kan husholdningskjemikalier brukes. De vil ikke skade overflaten og strukturen på lerretet og boksen.

RådHvis det er et strekk eller nedhengt tak på toalettet i henhold til prosjektet, kan strukturen der lerretet skal gjemmes, gjemmes under det. Dette vil gi rommet et ferdig utseende som vil se perfekt ut. For å gjøre interiøret moderne kan du installere rulleskodder med automatisk stasjon..

Gjør interiøret mer moderne

Gjør interiøret mer moderne

Formål med rulleskodder

Toalettrommet kan deles inn i 2 soner.

 • Synlig. Dette er kledning, møbler og rørleggerarbeid.
 • Skjult. Den inneholder forskjellige rørforbindelser, kommunikasjon, målere.

For at den skjulte sonen ikke skal være iøynefallende, må den være skjult for nysgjerrige øyne. Rulleskodder er de beste for denne oppgaven..

Installasjon av utstyr kan utføres av en uerfaren person i reparasjon.

Installasjon av utstyr kan utføres av en uerfaren person i reparasjon.

Mange bruker plast- eller stoffgardiner til disse formålene. Disse materialene vil raskt bli ubrukelige, noe som tvert imot vil være iøynefallende og tiltrekke seg unødvendig oppmerksomhet..

Hvis du lager en eske med sponplater, lukker den all kommunikasjon som skal være fritt tilgjengelig. Selv en forlatt luke vil ikke kunne gi full tilgang til dem i tilfelle rørlekkasje eller annen ulykke..

Når du installerer konvensjonelle persienner, må du være klar for konstant vedlikehold. Dette er en ganske lang og arbeidskrevende prosess..

I tillegg vil de ikke hjelpe til med å beskytte mot støy som genereres i rør..

Materialet har god lydisolasjon

Materialet har god lydisolering

Rulleskodder produseres i forskjellige utførelser. Om nødvendig stiger rulleskodder ganske enkelt, og gir full tilgang til alle rør, målere og varmtvannsberedere. De er laget av bærekraftige materialer for å sikre hvert familiemedlems sikkerhet.. Produktene er enkle å rengjøre. Under produksjonen er rullelukkeroverflaten belagt med et spesielt pulver. Dette garanterer bevaring av utseendet i lang tid..

Bak rulleskodder skjules ikke bare kommunikasjon, men også forskjellige hyller med husholdningskjemikalier og andre ting som er bedre å skjule. Takket være dette vil pulver, mopper, filler bli skjult og vil ikke ødelegge utseendet på rommet..

Rulleskodder vil bidra til å understreke den valgte stilen

Rulleskodder vil bidra til å understreke den valgte stilen

Design

Rulleskodder er basert på et design som brukes i produksjon av vinduer og dører. Rulleskodden består av individuelle lameller. Når de åpnes, vikles de på en spesiell sjakt gjemt i esken.. Den kan installeres utenfor eller inne i åpningen. Installasjonsmetoden avhenger av valgt design.

For å forhindre at banen ruller av seg selv, er det en fjær inne i akselen. Hun begrenser rulleskodden hans. Når strukturen er lukket, er det en tett lukker som pålitelig skjuler innsiden av nisjen.. Om nødvendig kan rulleskodder lukkes med en spesiell lås eller lås. Det er hensiktsmessig å gjøre dette i leiligheter der det er små barn eller nysgjerrige kjæledyr..

Praktisk å betjene

Praktisk å betjene

For enkelhets skyld kan du velge hvilken som helst rullelukkermodell. Profesjonelle håndverkere anbefaler å installere utstyr med ledningsmekanisme i en nisje hvis bredde er mindre enn 52 cm. I andre tilfeller er det bedre å installere rulleskodder som er utstyrt med fjærer..

RådFor at rulleskodder skal gi størst mulig fordel, anbefales det å installere dem over hele åpningens lengde som må skjules. Dette garanterer fri tilgang til alle rør og kommunikasjon når som helst..

Enhver type produkt kan vaskes raskt

Enhver type produkt kan vaskes raskt

Hva du må vurdere når du velger?

Det viktigste er å måle bredden og høyden på åpningen korrekt. Målinger tas på flere punkter. På denne måten er verdiene riktige og nøyaktige, noe som vil bidra til å unngå store hull og krumning av strukturen. Etter det må du velge stasjonen. Det beste alternativet er en treghetskilde. Dette er en ideell verdi for pengene. Hun kan fikse lerretet i en viss høyde. Det dyreste alternativet er det automatiske heisesystemet..

Det er flere grunnleggende materialer som toalettrullen er laget av. Disse inkluderer:
 • aluminiumsprofil. Den males med spesiell maling under produksjonen. Det vil bidra til å beskytte produktet mot korrosjon og skade raskt;
 • plast. Konstruksjonen veier mindre enn andre materialer. Den største fordelen er et stort utvalg av nyanser..

Det anbefales å installere dem over hele åpningens lengde.

Det anbefales å installere dem over hele åpningens lengde.

Deretter må du tenke på metoden for å installere rulleskodder.. Det avhenger av de tekniske egenskapene til rommet og størrelsen på nisjen.. Installasjonen kan utføres internt eller ved å leie en spesialist. Det er best hvis det er en ansatt i selskapet der produksjon av rulleskodder ble bestilt..

Rulleskodder kan monteres uavhengig. Det viktigste er å gjøre alt nøye, nøye måle og installere hver detalj. Ved installasjonsfeil vil rulleskodder ikke lenger være underlagt garantiservice i tilfelle de går i stykker eller feil fungerer..

Plast veier mindre enn andre materialer

Plast veier mindre enn andre materialer

Ekstern design

Rulleskodder med fotoutskrift brukes ofte til utendørsreklame. Lameller er også installert på toalettet for visuelt å skjule kommunikasjon, målere og andre gjenstander.. De vil understreke den valgte stilen på rommet, det viktigste er å velge materiale av god kvalitet, bildet som ikke vil bli slettet etter den første rengjøringen.

For fotoutskrift på overflaten av rulleskodder, kan du velge en ferdig tegning. Om nødvendig kan du bestille produksjon av et møblert bilde i henhold til skisser eller fotografier.

RådDet er bedre å stoppe valget på tegningen, som påføres spesialutstyr med pulvermaling. Billige filmer vil raskt gå ned og bare etterlate minnene om det som ble avbildet her..

Alternativ for badet ditt

Alternativ for badet ditt

Moderne utstyr kan gjenta et flisemønster eller et bilde på lamelloverflaten. tapet. Dette vil bidra til å oppløse produktet i verdensrommet, noe som gjør det usynlig for nysgjerrige øyne..

UV -utskrift, som brukes på moderne rulleskodder, har mange fordeler.

Blant dem:
 • tegningen blir ikke slettet over tid;
 • med riktig pleie vil rulleskodder vare minst 6-7 år;
 • når det utsettes for sollys, visne ikke eller blekne bildet;
 • bildet tåler høy luftfuktighet og temperaturfall;
 • stort utvalg av tegninger.

Du kan montere den selv

Du kan montere den selv

Lameller vil med fordel skjule rørleggerkommunikasjon og andre husholdningsartikler. De kan lages i alle størrelser. Dette vil hjelpe til med å lukke enhver åpning eller nisje..

I produksjonen brukes en spesiell pulvermaling. Det tar hensyn til detaljene i lokalene. Den største fordelen er bevaring av alle eiendommer med sterke fall i fuktighet og temperatur. Samtidig har malingen et ideelt utseende..

Det valgte bildet vil bidra til å gjøre rulleskodder til fokuspunktet i rommet. All oppmerksomhet vil bli fokusert på det, og distrahere øynene fra noen av nyansene og ufullkommenhetene i rommet..

Enhver utskrift kan brukes på dem

Enhver utskrift kan brukes på dem

Hvis det brukes fliser i flere farger på toalettet, kan du bestille lameller med lignende design. Produsenter vil kunne gjenta ønsket design på rullelukkeroverflaten takket være moderne teknologi og et bredt spekter av farger..

RådNår du velger rulleskodder til toalettet, må du velge de riktige beslagene. Først og fremst gjelder dette penner. De skal passe til det generelle designet og ikke skille seg for mye ut på lerretet..

Du kan bestille håndtak i form av en krok, en ball, en halvcirkelformet stift eller i henhold til prosjektet ditt. De er laget av forskjellige materialer.

Imitert bambusskog

Imitert bambusskog

Toalettrulleskodder

Ulike husholdningskjemikalier, hygieneprodukter og rengjøringsartikler kan lagres her. Det er stygt når disse tingene vises. Toalettet er en liten plass, der det ikke er mulighet for å plassere ekstra skap og skap. Rulleskodder vil lett takle denne oppgaven..

Rulleskodder i skapstil gir mange fordeler. Blant dem:

 • ikke endre utseendet under drift;
 • rengjør raskt;
 • praktisk og brukervennlig;
 • bredt spekter av.

Produktet er praktisk å bruke

Produktet er praktisk å bruke

Installerte hyller for husholdningskjemikalier og andre gjenstander bør ikke være et hinder for fri tilgang til kommunikasjon, målere eller rør.

VIDEO: Velge rulleskodder til toalettet

konklusjoner

Fargene skal være i harmoni med miljøet og ikke ut av den generelle stilen..  Om nødvendig kan du ty til nøytrale løsninger. Lag for eksempel rulleskodder i hvitt. Overflaten kan males eller fotoutskrives. Det viktigste er at de ikke overbelaster plassen og ser passende ut på toalettet..

FOTOGALLERI (mer enn 70 bilder)

Previous Post
Πλαίσιο οροφής: Πώς να επιλέξετε και να κολλήσετε; 180+ (Φωτογραφία) Σχέδια για διαφορετικές οροφές
Next Post
Safer i det indre av et hus eller leilighet (liten, brannsikker, innebygd). Hvordan velge? Hva bør du være oppmerksom på?