Moderne rett og smale sofaer med køyer fra "A" til "Z" (175 + bilder på kjøkkenet og i stua)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne rett og smale sofaer med køyer fra “A” til “Z” (175 + bilder på kjøkkenet og i stua)

Moderne rett og smale sovesofaer

Lenge borte er de gamle kantede sovjetiske ottomanene, med de obligatoriske egenskapene – falmede plysjputer og billige tepper, som dessverre henger på veggene. I dag er de mest populære rette sofaer med køye. Flere detaljer om alt videre i artikkelen..

Sofa verden

Sovesofaen er ikke bare en del av interiøret soverom, rom, studie og noen ganger kjøkken. Dette er først og fremst en osmannisk, som er nødvendig for å bruke den til det tiltenkte formålet. Imidlertid hvis ved kjøp møbler ikke ta hensyn til stilen på rommet, så kan det nye oppkjøpet se upassende ut. En fargerik sofa på et strengt kontor er tydeligvis for mye, så vel som brutalt – laget av ekte skinn på ben i palisander – i barn rommet.

Skinnsofa i beige

Skinnsofa i beige

Den endeløse variasjonen av visninger, farger, stiler og designfunksjoner kan forvirre alle som planlegger å renovere en sofapark i leiligheten sin..

Allsidigheten til rette sofaer

I tillegg til de rette linjene som er under vurdering, er det flere andre typer sofaer, det er verdt å si noen ord om dem. For eksempel er hjørnemøbler bra fordi det tar litt mindre plass i rommet. Imidlertid kan det oppstå vanskeligheter under ombygging – for et fremtidig kjøp kan det ganske enkelt ikke være et passende hjørne i leiligheten. Eller den passer kanskje ikke i bredden, andre problemer kan oppstå.. Og for å transportere hjørnesofaen, selv i leiligheten, må du praktisk talt demontere den.

Øysofaer og sofakomplekser opptar et betydelig område av rommene. De er bare egnet for romslige leiligheter. Og hvis du tenker på at øysett vanligvis er plassert i midten av rommet, kan dette skremme selv eiere av store boliger..

Hvis det ikke er nok rom – ett eller to, uansett hvor store de er, ved hjelp av “sofaøyene” kan du enkelt rote opp i leiligheten.

Et lite produkt vil ta veldig lite plass

Et lite produkt vil ta veldig lite plass

Rette sofaer kan installeres nesten hvor som helst, spesielt siden valget av forskjellige størrelser og dimensjoner ganske enkelt er stort. Det er mange varianter i henhold til stil, i henhold til materialene i foringsrøret, i henhold til brettemetoden, i henhold til antall seter, dobbeltrom, tre-roms, uansett og for hvem som helst. Det er derfor de er så populære..

Varianter

Jeg vil begynne med å klassifisere rette sofaer etter deres størrelse. Tross alt, hvis det tas en beslutning om å kjøpe, er det klart hvor de kjøpte møblene vil være. Og hvor mye plass som kreves for å installere den.

RådNår du besøker en butikk, må du huske på at i en stor salong kan selv store varer virke mindre for deg enn de egentlig er. Sørg for å bruke et målebånd for mer nøyaktige målinger. Det vil være veldig skuffende hvis kjøpet ikke passer der du planla å plassere det..

Det ville være passende å kjøpe en lang rett sofa til stua

Det ville være passende å kjøpe en lang rett sofa til stua

Hovedtyper av sofaer:
 • Lang rett.
 • Stor med stor køye.
 • Smale sofaer. Osmansk for kjøkkenet.

Det vil være passende å kjøpe en lang rett sofa til stua, for jo mer vennene dine og dine nærmeste passer på sofaen, jo mer moro blir det..

Store størrelser og en romslig køye vil ikke være overflødig hvis den ottomanske vil være på soverommet ditt.

Og smale mellomstore sofaer er gode for installasjon på kjøkkenet eller i andre tilfeller med mangel på leilighetsplass. For eksempel i populær studioleiligheter. Denne kategorien inkluderer små sofaer for barn og tenåringer. Hovedforskjellen mellom møbler for babyer kan være lyse farger på møbeltrekk og fravær av skarpe hjørner som kan skade et barn..

Lyse farger på mantelen og ingen skarpe hjørner

Lyse farger på mantelen og ingen skarpe hjørner

Osmansk og populær stil. Stuer

Rette stuesett skal skape kos i rommet. Derfor, når du velger, ville det være godt å tenke over kombinasjonen av stilen på stuen din, allerede stående møbler og den fremtidige sofaen.. Du må kanskje utføre noen omorganiseringer i rommet for å få plass til salgssofaen..

Noen ganger ville det være fint å gjøre en rekke endringer: fjerne noe fra møblene, eller omvendt – legge til noe som understreker stilen på rommet og utfyller et nytt møbel. Dette kan være et lite salongbord ved siden av sofaen., maleri eller en gjengivelse på veggen eller til og med en liten teppe, det viktigste er å oppnå harmoni i hele komplekset.

Og i noen tilfeller er det en grunn til å endre stilen på interiøret helt, hvis modellen du har valgt vil slå ut av det..

Stue i klassisk stil

Stue i klassisk stil

Klassisk stilen i stua vil kreve at utseendet på det kjøpte elementet matcher de allerede eksisterende møblene. Et passende alternativ ville være en nøytral utseende, rett sofa laget av solide materialer, fortrinnsvis laget av ekte skinn eller skinn av høy kvalitet.

Tilstedeværelsen av dekorative elementer i ytelsen vil se bra ut.

Stil “Provence»Vil kreve en enkel, koselig osmannisk, gjerne lyse farger. Stoffpolstring er mulig, men av høy kvalitet. Dekorasjonen har kanskje ikke noen dekorative elementer, men den skal passe inn i innredningen i rommet..

Moderne – hvis du holder deg til denne stilen, må du velge et møbel med glatte former, helst med en uvanlig design. Sofaens originalitet og samtidig harmoniske inntreden i stuenes generelle ensemble vil skape en gunstig effekt. Jeg vil anbefale middels til lett skinnbekledning.

Rette stuesett skal skape kos i rommet

Rette stuesett skal skape kos i rommet

Minimalistisk design har en tendens til fravær av unødvendige bøyninger i møblene, strengheten og formaliteten. I dette tilfellet bør det være en viss korrespondanse mellom fargetoner i hele stua..

Vanligvis foretrekkes denne stilen av folk som ikke er vant til å bli distrahert av gjenstander rundt..

Hvis du er tilhenger av den populære stilen Høyteknologisk, da vil du være interessert i funksjonelle møbler med oppbevaringsrom. Utad er stilen nær minimalisme og en rett sofa med nøytrale farger laget av skinn vil være et sterkt alternativ. Tross alt er enkelhet og praktisk det viktigste.

Land betrakter stilen som “maskulin”, her ville det være mer hensiktsmessig å dvele ved solide, “sterke” utseende modeller, fargene jeg ville valgt ikke for lyse, men ikke svart Farge.

Minimalistisk design

Minimalistisk design

Stil Art Deco, for mennesker som verdsetter ekstern eleganse. Vel, møblene må matche. Willy-nilly, du må fokusere på toppnivået. Du kan vurdere eksklusive modeller laget av edelt skog, ofte er dette håndlagde kunstverk med utskårne armlener og kostbare møbler, noen ganger kan møbler lages på bestilling, eller det er mulighet for å endre ferdige modifikasjoner.

I denne kategorien presenteres alternativer for valg av tekstiler eller lær (mange kjente europeiske firmaer tilbyr dusinvis av typer etterbehandlingsmaterialer). Det er til og med firmaer som selger hunde- og kattesofaer av massiv eik med fløyelsfinish. Disse morsomme møblene er riktignok ikke utstyrt med en dobbel sammenleggbar køye..

Provence -stil

Provence -stil

 Funksjoner ved foldemekanismer

Åpenbart øker tilstedeværelsen av en køye området som sofaen vil oppta når den brettes ut. I noen tilfeller vil det være nødvendig å installere i en viss avstand fra veggen. Dette skyldes særegenhetene ved mekanismen for å brette sofaen til “seng” -posisjonen..

 Det er flere alternativer for å brette sofaen:
 • Book eller Clickclack.
 • Amerikanske og franske sammenleggbare senger.
 • Mekanisme trekkspill.
 • Uttrekkbare systemer.

Loftstil i stuen

Loftstil i stuen

“Bok” – det vanligste alternativet.

Det er det mest enkle og pålitelige. Omformingen til en seng er virkelig gjort – “med en lett bevegelse av hendene” – selv barn kan brette sofaen ut uten store problemer. I bunnen av sofaen kan det være en eske for oppbevaring av personlige ting eller sengetøy. Den negative siden av denne mekanismen er at møblene til noen modeller må flyttes hver gang de brettes ut..

Clicklack – en mer avansert og lett versjon av “boken” av franskmennene.

I dette systemet kan ryggstøtten installeres i normal posisjon, i en 45 graders vinkel og i muslingens posisjon. Rammen er stort sett laget av en lettmetallprofil. Svært ofte er det modeller med avtagbare deksler, noe som er veldig praktisk.

Vakkert og stilig produkt i lilla farge

Vakkert og stilig produkt i lilla farge

Modifikasjon “Eurobook” – skiller seg ut ved at setepanelet beveger seg fremover, og bakpanelet faller på plass.

Som et resultat får vi en ganske romslig seng. Men når den er brettet, kan bredden på setene virke for stor for korte mennesker, det vil være ubehagelig for dem å sitte, noe som må tas i betraktning.

Franske muslinger – grunnprinsippet er trippel bretting av paneler.

Det er verdt å anbefale disse sofaene for de som ikke legger dem ut daglig. For eksempel når du kjøper møbler til et gjesterom. Faktum er at for å brette sofaen ut, vil det være nødvendig å fjerne noen av elementene fra den hver gang. I tillegg vil overflaten på sengen som er klargjort for sengen ikke være for jevn..

Det er ingen bokser for sengetøy i slike modeller, fordi de brettede panelene tar all plass under setene. Et annet trekk ved slike sofaer er mekanikkenes korte levetid..

Lys og koselig stue

Lys og koselig stue

Amerikansk musling (Sedaflex) – mer praktisk system.

Bra for daglig bruk. Den bruker en dobbelfoldingsmekanisme, ikke trippelbretting, som i den franske versjonen. Det er en mer robust og relativt enkel modell. Imidlertid gjenstår en av sykdommene i den franske sammenleggbare sengen – en ujevn overflate etter omdannelse til et soveplass.

Trekkspillsofaer vil utvilsomt interessere eiere av små mellomrom.

Faktum er at selv om køyen i utfoldet tilstand er veldig bred, tar denne sofaen i brettet tilstand et minimum av plass. Samtidig er tilstedeværelsen av esker for sengetøy og personlige eiendeler enten inkludert i pakken, eller installasjon er mulig som et ekstra alternativ. Designet er veldig seig, bevegelsen av mekanismen skjer i henhold til prinsippet om et trekkspill.

Lys sofa, som et høydepunkt i rommet

Lys sofa, som et høydepunkt i rommet

Utrullingsmekanismen er den mest pålitelige av alle typer med en sovepose. Den nedre blokken på sofaen glir ganske enkelt frem på hjul. Noen mennesker liker imidlertid ikke den for lave plasseringen av køyen, men området er vanligvis stort. En av de negative aspektene ved dette lagdelingssystemet er den potensielle trusselen mot gulvet fra hjulene ved langvarig bruk.. Laminat eller parketten kan ganske enkelt presse gjennom.

Hjelpestoffer

Komforten vår avhenger av hva vi sover på. Fra det vi puster – vår helse. Dette gjelder spesielt for allergikere. Billige fyllstoffer for polstrede møbler er ikke helsefarlige. Derfor, hvis du er interessert i sofaer fra lite kjente produsenter, spesielt billige modeller, vil det ikke være overflødig å spørre selgeren hva som ble brukt til fylling..

Billige polstrede møbelfyllstoffer er usikre for helsen

Billige polstrede møbelfyllstoffer er usikre for helsen

 For øyeblikket er det to hovedtyper fylling etter design: med og uten fjærblokk..

Vårblokkdesign

Fjærblokkene kan være i form av bonner – det vil si at de enkelte fjærene er sammenkoblet. Krumning under belastningen av en fjær bøyer tilstøtende. Gjennomsnittlig diameter på fjærene er omtrent 10 cm, det er omtrent 100 fjærer per 1 kvadratmeter areal.

Det er verdt å vurdere at jo mindre diameteren på fjærene og jo større antall per arealenhet er, desto bedre er de ortopediske egenskapene til kulene. Fjærene er ofte dekket med et lag med hestehår, polyuretanskum og noen ganger kokosnøtt. Stivheten til setene og ryggene vil avhenge av slike belegg. Tilstedeværelsen av en stålramme vil bidra til å holde formen lenger.

Uavhengige fjærblokker

Fjærer, vridd i form av sylindere, er dekket hver i et filtdeksel. Med denne metoden berører de ikke hverandre og lager ikke noe støy.. Fjærer med en diameter på omtrent 5-6 cm ligger på 250 stykker per kvadratmeter. Siden hver av fjærene er komprimert uavhengig, skaper dette mer komfort for eieren, vekten av kroppen presser jevnt på soveområdet.

Moderne rett og smale sofaer med køyer fra Moderne rett og smale sofaer med køyer fra Moderne rett og smale sofaer med køyer fra

Moderne rett og smale sofaer med køyer fra

Imidlertid brukes den ikke ofte ved produksjon av sofaer..

Konstruksjoner uten fjærblokker

Kan deles i henhold til stivheten i ytelsen – henholdsvis: myk og hard.

Polyuretanskum fra blokker – hos vanlige mennesker kalles de smørbrød, dette er tykke ark med forskjellige tettheter. I møbelverksteder blir de tilsvarende delene kuttet ut av dem – en rygg, seter og deretter kledd med forskjellige materialer.

Det finnes teknologier for bruk av støpt polyuretanskum. Flytende polyuretanskum helles i ferdig tilberedte former – puter, ryggen og få ferdige produkter, gjenstår det bare å ta vare på trimmen. Støping har former av høy kvalitet som ikke kan oppnås med andre metoder, men det er en skorpe på overflaten av støpeelementene på grunn av oppvarming når det helles i former. Dette tette polyuretanskumlaget er nesten ugjennomtrengelig for luft og er i stand til å skape en drivhuseffekt..

Hvitt går aldri av moten

Hvitt går aldri av moten

I lyset vil PU -skummet smuldre, så stoffene som dekker PU -skumelementene må være ugjennomsiktige.

Det er polyuretanskum med forskjellig tetthet. Jo tettere materialet i denne typen polstring, jo lengre vil sofaen vare. Lavdensitets polyuretanskum kan bare være nyttig for dekorative puter. For øvrig må pakkeparametrene angis i passet..

Polystyrenkuler – denne typen fyllstoff ser ut som smuldret skum i form av små kuler.

Selv om denne fyllingen er veldig behagelig for en sittende person, komprimeres den raskt, og det kan være nødvendig å fylle den på igjen for fylling. Derfor er det oftest brukt i bønneposer.

Sintepon er en av de billigste typene. Består av polyesterfibre, lik tykt stoff. Den største ulempen er at den ikke holder formen godt og rynker over tid. Ofte brukt i forbindelse med andre typer emballasje, som det siste laget.

Kreativt formprodukt

Kreativt formprodukt

På grunn av mangel på visse standarder for produksjon av polstring av polyester, og ved bruk av resirkulerbare materialer i opprettelsen, kan slik polstring være helseskadelig..

Syntetisk dun – det ser ut som naturlig dun, i produksjonen oppnås det som et resultat av bearbeiding av polyester og silikon. Den er veldig voluminøs og myk, brukes ofte til å lage armlener og puter. Holder sin form perfekt og samler ikke sopp og andre mikroorganismer.

Comforrel – partikler -baller av syntetisk natur, hentet fra polyester.

Funnet i fylling av sofaputer, sofa ottomaner.

Eleganse i beige

Eleganse i beige

Durafil er også et syntetisk materiale. Den er laget på en slik måte at det øvre laget – fibrene, så å si, vokser fra det nedre laget – basen. Som et resultat er pakningen mer elastisk og beholder formen godt. Absorberer ikke fuktighet, brenner praktisk talt ikke, akkumulerer ikke bakterier og mikroorganismer.

Periotec – ligner et stort tykt teppe. Den er laget av både naturlige råvarer (bomull, ull) og polyester. Derfor vil tettheten til polstringen være forskjellig, så vel som stivheten i sofaene..

Hollofiber er tankene til russiske forskere og har blitt brukt siden 2004. Materialets egenskaper er unike, prisen er ganske lav, så den erstatter gradvis mange andre lignende materialer. Syntetiske fibre er vridd slik at resultatet blir et materiale med et stort antall interne mikrohuler, samtidig som de har en ganske jevn struktur.

Den holder formen godt og er varm. Absorberer ikke fuktighet eller lukt, er ikke redd for sollys, samler ikke mikroorganismer, gjenoppretter lett formen.

Praktisk alternativ for å lese en bok med en kopp kaffe

Praktisk alternativ for å lese en bok med en kopp kaffe

Brukes overalt i produksjonen av polstrede møbler.

Naturlatex – produsert av saften til brasiliansk hevea og andre typer gummitrær. Under vulkanisering oppnås et materiale med millioner av mikrohulrom. Dette materialet er bemerkelsesverdig for sin absolutte miljøvennlighet, det vil aldri forårsake allergi..

Den eneste ulempen er de høye kostnadene. Derfor er det funnet i dypet av toppmodeller.

Skumgummi – gammelt, snilt, – det billigste materialet. Dette er kanskje en av få fordeler. Med tiden går den vill, ruller ned, spesielt hvis den ble brukt til fremstilling av seter i form av stykker.

RådDerfor er det bedre å velge polstrede møbler som bruker solide stykker skumgummi. I noen modeller er skumgummi plassert som et tilleggsmateriale.

Stue i et stilfullt landsted

Stue i et stilfullt landsted

Som et resultat kan vi innrømme at det ikke er noe universelt materiale for sofapolstring. Alt avhenger av formålet med oppkjøpet. Hvis du trenger en sofa for å sove, mer presist – til daglig bruk, er pakking fra fjærblokker, holofiber eller polyuretanskum å foretrekke. Videre anses fjærene å være svært holdbare – opptil 10 år. Og de uavhengige fjærblokkene er også veldig komfortable for å sove..

Holofiber varer i 5 – 10 år. Når det gjelder bekvemmelighet, er det også bra. PPU er også i samme kategori, når det gjelder levetid og bekvemmelighet..

Den utenforstående er skumgummi, som varer opptil 5 år i gjennomsnitt.

Men hvis sofaen brukes ekstremt sjelden (til det tiltenkte formålet), vil nesten alt materiale gjøre..

Moderne rett og smale sofaer med køyer fra Moderne rett og smale sofaer med køyer fra Moderne rett og smale sofaer med køyer fra

Moderne rett og smale sofaer med køyer fra Moderne rett og smale sofaer med køyer fra

Det blir interessant for deg:

Design av et barnerom med en myk sofa: Hvordan og hvor er det bedre å plassere?

Hvordan sette en liten sofa på kjøkkenet? 200+ (Foto) Koselig kjøkkeninnredning

Køyeseng med sofa under – Stilig og praktisk (90+ bilder)

Hvordan velge en sovesofa med en ortopedisk madrass for daglig bruk? 180+ bilder

Sofaer i det indre av stuen (200+ bilder): de viktigste punktene for å skape hygge

Bekledning

Ekte skinn er det mest praktiske og dyre alternativet. Det er fornuftig å velge et slikt design hvis det matcher stilen på rommene dine.. Læret påføres i forskjellige typer teksturer:

 • blank;
 • matt;
 • med trykte bilder;
 • ornamenter.

På den ene siden ser sofaen i ekte skinn solid ut, krever ikke konstant vedlikehold og er veldig holdbar. Det skal imidlertid tas i betraktning at selv skinn av meget høy kvalitet sprekker og sliper over tid.. Og budsjettskinn har en mye kortere levetid. Det er ingen vits i å snakke om kostnaden for møbler i ekte skinn.

Ekte skinn er det mest praktiske og dyre alternativet

Ekte skinn er det mest praktiske og dyre alternativet

Bomull er en naturlig og derfor en miljøvennlig møbeldesign. Den skal brukes til møbler i barnerom. Dessuten vil en slik ulempe som rask slitasje og tap av farge av materialet som regel ikke være passende i dette tilfellet. Barnet vil vokse opp, en ny sofa skal kjøpes.

Uansett vil møblene tjene i 5-6 år, og nye impregneringer av stoffer, som noen ganger brukes av produsenter, kan forlenge levetiden opp til 7-8 år..

Jacquard er et vakkert og slitesterkt materiale. Lite utsatt for slitasje, sollys vil ikke skade det heller. En rekke farger og teksturmønstre (noen ganger brukes sølv- og gulltråder) gjør dette materialet spesielt attraktivt.

Flock – en magisk blanding av syntetikk og naturlig bomull (65 til 35 prosent). Føles som fløyel. Mange produsenter anser dette materialet for å være et av de beste, spesielt siden overflod av farger ikke er mindre enn jacquard. Og eierne snakker veldig smigrende om det: skjønnhet, holdbarhet, veldig høy motstand (selv mot mekanisk skade). Lett å vedlikeholde, rengjøre. Blegner ikke i solen.

Bomull er et naturlig og miljøvennlig design for polstrede møbler

Bomull er et naturlig og miljøvennlig design for polstrede møbler

En høy grad av luktabsorbering anses som en liten ulempe, så du bør ikke bruke den på kjøkkenmøbler.

Chenille – dette materialet er også veldig vanlig for etterbehandling av polstrede møbler og er også en hybrid av syntetiske stoffer og naturlige fibre. Den tykke og myke haugen er like hyggelig som utseendet på møbeltrekk. Spesielle tester utført viser at når det gjelder slitestyrke er den en av mesterne, som tåler omtrent 70 millioner kontakter (berøringer), som kan sammenlignes med en periode på omtrent 50 års drift.! For å ta vare på materialet trenger du bare en støvsuger og en fuktig klut (eller svamp).

Silke – moderne møbelprodusenter bruker sjelden naturlig silke som materiale for møbeltrekk. Slike utførelser kan bli funnet på dyre, luksusartikler eller skreddersydde modeller. Til tross for den ytre nåde, er naturlig silke veldig holdbar. Og samtidig er det gunstig når det gjelder miljøvennlighet, forårsaker ikke allergi, er antistatisk (akkumulerer ikke elektriske ladninger, som ull).

Samtidig er glatt silke veldig behagelig å ta på og vakker i utseende.. Det er ikke nødvendig å snakke om overflod av farger, århundrer gamle teknologier for å lage silkestoffer gir ubegrensede muligheter for å lage mønstre og ornamenter.

Jacquard er et vakkert og slitesterkt materiale

Jacquard er et vakkert og slitesterkt materiale

Tapet – et av de mest testede materialene for møbeltrekk, brukt av håndverkere i middelalderen.

Moderne gobeliner er imidlertid laget med tillegg av syntetisk materiale, noe som øker holdbarheten og strekkfastheten. Bomull vil være minst 40% og opptil 80%. Som regel behandles tekstiler med spesiell impregnering.

Det er mange forskjellige farger, bilder på tekstiler, til og med hele scener. Dessverre har tapetet en tendens til å falme når det utsettes for sollys, så det er best å plassere en sofa dekket med den så langt unna vinduer som mulig. Denne eneste ulempen kompenseres av effekten av materialets luksus, som for eksempel kan brukes til stil. moderne.

Velour, beige sofa

Velour, beige sofa

Arpatek er et ganske enkelt materiale som ble laget for polstring av bilseter. Derfor er den ganske allsidig og motstandsdyktig mot slitasje.. Strukturen ser mer ut som tynt naturskinn. Materialet er holdbart, ikke redd for sollys, holder fargen godt, klistrer seg ikke til kroppen. Den er laget av viskose, bomull og polyuretan, og er fuktighetsbestandig og lett å rengjøre.

En slik finish kan bli funnet på dyre, elite eksemplarer.

En slik finish kan bli funnet på dyre, elite eksemplarer.

Eksperter anbefaler at når du velger et polstermateriale, må du ta hensyn til hvordan sofaen skal brukes.. Ved hyppig bruk og utfoldelse anbefales det å kjøpe møbler med størst mulig mengde syntetiske stoffer i trekket, siden slike materialer er mer seige og motstandsdyktige mot slitasje.

For barnerom er møbler med naturlig dekke egnet, noe som ikke vil være vanskelig å rengjøre og vedlikeholde. Det kan være chenille, bomull.

Stuen krever stilige møbler, med tanke på innredningen i rommet

Stuen krever stilige møbler, med tanke på innredningen i rommet

Stuen krever stilige møbler, med tanke på innredningen i rommet. Samtidig skal møbler være praktiske og så holdbare som mulig..

Flock, lær og arpatek vil være veldig nyttig her hvis du finner en prøve av høy kvalitet.

En sofa er en oppkjøp som forblir hos deg lenge

En sofa er en oppkjøp som forblir hos deg lenge

Og for å installere en sofa på et kontor eller en hall, er det fornuftig å vurdere muligheten for å installere møbler av ekte skinn, her vil utseendet spille en nøkkelrolle. I tillegg til møbeltrekk bør både armlener og ben være av høy kvalitet.. Det er mange toppmodeller med fine treskjæringer og skinnbekledning. Slike modeller tilbys ikke bare av europeiske merkevareprodusenter med et verdensomspennende rykte, for eksempel Halo est. 1976, men også ganske gode russiske, hviterussiske produsenter, for eksempel Pinskdrev.

VIDEO: Anbefalinger for valg av sofa

konklusjoner

Vurder alle våre anbefalinger, og sofaen din vil være et flott tillegg til interiøret ditt..

Previous Post
רעיונות עיצוב מודרניים למסדרון ולמסדרון (ריהוט, תאורה, תפאורה). כללי עיצוב TOP-10 + 200 תמונות
Next Post
Moderne design av gangen i leiligheten og huset i 2019. TOPP-8 tips + 200 BILDER