TV på kjøkkenet - Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

TV på kjøkkenet – Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter

TV på kjøkkenet

En TV på kjøkkenet er egnet for mange romalternativer, det viktigste er å velge riktig størrelse, sted og monteringsmetode. Finn ut hvilke overnattingsmuligheter som passer for deg. Og også hvordan du velger de beste modellene for kjøkkenet slik at det er behagelig og av høy kvalitet. Om alt dette og ikke bare i detalj senere i denne artikkelen.

Liten tv

Størrelse spiller en viktig rolle når du velger TV kjøkken, fordi mange er tvunget til å forlate sine opprinnelige planer. Hvis den ikke passer, må du kaste den. Eksperter advarer om at det er farlig for synet å installere en stor TV i et lite rom.

TV -området skal være behagelig

TV -området skal være behagelig

En femten-tommers skjerm er tillatt å vises i en avstand på 1,5 m fra den, og allerede 25-tommer og mer-minst 2,5 m.

Liten skjerm egnet for standard kjøkken i Khrusjtsjov, de fleste andre bygninger. I dem er alt vanligvis tvunget møbler, så det er ingen ekstra plass. Bedre å ta en diagonal på 15-20 tommer.

Hver vertinne vil glede seg over TV -en på kjøkkenet

Hver vertinne vil glede seg over TV -en på kjøkkenet

Du kan installere miniatyrskjermen på forskjellige måter for å spare plass så mye som mulig, det er bedre å henge den med en hengslet brakett. Hvis møbler, vegger ikke tillater å feste ekstra beslag til dem, kan du bruke hvilken som helst hyller.

RådPå et lite kjøkken er det fare for skade på det installerte utstyret. Det blir regelmessig utsatt for de skadelige effektene av damp, sprutvann, olje og andre faktorer. Derfor, når du velger en liten TV, er det bedre å vurdere alternativer med fuktresistente, fettavvisende effekter..

Ta TV -sitteplasser seriøst

Ta TV -sitteplasser seriøst

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Ideer for kjøkkendesign i et privat hus: 130+ bilder og layoutalternativer

Store modeller

Dette alternativet er egnet for eiere av store kjøkken der du ikke trenger å spare plass. Dette gjelder innbyggere i nye bygninger, der størrelsen på matrommet vanligvis er imponerende.. De kombinerer to deler:

 • kokesone, der komfyren, vasken, overflater, apparater er plassert;
 • område for lunsj og avslapning.

Stor TV for et stort rom

Stor TV for et stort rom

Det er meningsløst å installere små modeller, fordi ikke bare eieren vil se filmen, men også alle familiemedlemmer som kom for å spise. Derfor anbefales det å plassere skjermen slik at den kan sees av alle, fra forskjellige hjørner av et stort kjøkken.. For dette brukes skjermer fra 30 tommer og mer..

Etter kjøretøytype kan du velge ett av følgende alternativer:

 • LCD. En variant med påvist merittliste av god kvalitet. Blant manglene skiller man seg fra en liten synsvinkel – noen steder er bildene litt forvrengt.
 • LED. Alternativet er dyrere, og tilbyr et skarpt bilde som er godt sett overalt. Blant ulempene er det en høy kostnad..

Det viktigste er å være synlig for alle fra alle vinkler

Det viktigste er å være synlig for alle fra alle vinkler

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

Kjøkken med sofa

Å kombinere disse to møblene ble populært på 90 -tallet. Da var kjøkkenet et rom ikke bare for matlaging, men også for mottak av gjester. I dag, til tross for tilstedeværelsen av spesielle gjesterom i mange hus og leiligheter, er kombinasjonen sofa med TV er fortsatt relevant.

Først og fremst skaper de komfort. Det vil alltid være de som vil slappe av mens de venter på middag, legge seg på en myk pute, ser på favorittprogrammet ditt. Vertinnen selv vil heller ikke ha noe imot å bruke noen få minutter på å ikke sitte på en krakk, men ligge komfortabelt.

Komfortområde med sofa

Komfortområde med sofa

De fleste designalternativer innebærer å plassere sofaen foran arbeidsflaten. Mellom dem er bord, stoler. Det er best å henge skjermen på en sidevegg slik at den kan sees like godt både av de som ligger og av vertinnen som står ved ovnen.. Når gjestene sitter ved bordet, er det nok bare å la en av de små sidene nærmest skjermen være uopptatt.

Sofaen og skjermen bør kombineres med hverandre, egnet for rommets generelle stil. For et lite kjøkken velges praktiske polstrede møbler, ofte er hyller og skuffer innebygd i det, i et slikt miniatyrinteriør vil en liten skjerm se fordelaktig ut. En stor TV er egnet for et romslig kjøkken der det ikke er behov for å spare plass.

Kombinert kjøkken-stue alternativ

Kombinert kjøkken-stue alternativ

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et lite kjøkken i Khrusjtsjov: 190 + Bilder av virkelige og praktiske oppsett

Hjørnekjøkken

Et L-formet kjøkken er et vanlig alternativ som brukes i hus og leiligheter med forskjellige oppsett. Møbler er arrangert på en slik måte at alt er kompakt, selv i et lite rom er det ledig plass. Det er praktisk å plassere TV-en i hjørnet overfor den L-formede sofaen, hvis tilgjengelig.

Hjørnekjøkkenet er spesielt egnet for små rektangulære rom.

Når det ikke er nok plass, men det er mye møbler

Når det ikke er nok plass, men det er mye møbler

Følg disse tipsene for å planlegge et interiør med alle detaljene i tankene:

 • Vanligvis brukes L-formede møbler i små rom, så TV-en skal være liten.
 • Sofaen kan være fraværende, mens alle andre møbler er kantete. I slike tilfeller kan skjermen installeres over den L-formede overflaten..
 • Kast vedlegg skap, gratis tilgang til TV -en. Noen husmødre kan ikke forestille seg et rom uten dem, men når de ikke er der, ser hele rommet mer romslig ut. De kan erstattes med uttrekkbare, uttrekkbare systemer.

Innebygd mulighet mellom garderober

Innebygd mulighet mellom garderober

Beste TV

For å velge det beste alternativet, må du vurdere:

 • Diagonal. Stort betyr ikke det beste, fordi hovedkriteriet for valg av størrelse er størrelsen på rommet. 32-tommers og store skjermer kan bare vises når området er fra 20sqm, som andre rom.
 • Innsynsvinkel. En passende parameter er 178/178 grader. Hvis det ikke er mulig å kjøpe en slik modell, må du prøve slik at vinkelen både horisontalt og vertikalt er minst 17 grader.
 • Tillatelse. Bildekvaliteten avhenger i stor grad av denne parameteren. Små skjermer bruker vanligvis to formater: 1280 × 720 piksler og 1920 × 1080 piksler. Hver av dem er egnet for å få et bilde av høy kvalitet..
 • Funksjonalitet. Noen mennesker trenger bare en TV for å slå på bakgrunnsmusikk, se favorittprogrammene sine. Andre tar hensyn til funksjoner som støtte for modellen for digital kringkasting, tilstedeværelsen av en USB -port, Smart TV.

Vurder mange nyanser før du velger.

Vurder mange nyanser før du velger.

Følgende modeller er anerkjent som populære alternativer for små rom: Thomson T19RTE1060, BBK 20LEM -1056 / T2C, for store – Philips 24PHT4031, Samsung T24E310EX. Også alternativer med økt funksjonalitet, spesielt Wi-Fi-støtte, er veldig etterspurt, en av de vanligste er LG 24MT49S-PZ.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkeninteriør kombinert med stue (180 + bilder): Design triks og plasseringshemmeligheter

Overnattingsmuligheter

De som har installert TVer, sier at den enkleste måten er å finne et sted for det i stua – overfor sofaen.. I andre rom må du tilpasse deg størrelsen, ta hensyn til tilstedeværelsen av andre møbler.

Mye er igjen til valget av vertinnen som bruker mer tid enn resten av familien. Hovedregelen er avstanden til skjermen fra vasken, komfyren. Du kan velge monteringsmetode basert på dine preferanser.

Tilpasser seg størrelsen på rommet

Tilpasser seg størrelsen på rommet

Innebygd TV

Å lage en spesiell nisje i veggen er en av de beste plasseringsmetodene. Det ser mer originalt ut enn bare møbler på hyllen. Dette alternativet dukket opp relativt nylig, på 90-tallet hørte ingen om den innebygde skjermen..

Det er lov å lage en nisje i rom av middels stor størrelse. I små vil det i tillegg skjule en del av plassen..

Utrolig behagelig og tar ikke mye plass

Utrolig behagelig og tar ikke mye plass

Nisjen ligger spontant, ethvert sted er egnet for den. Noen liker designet over spisebordet. I småbarnsfamilier kan den plasseres på veggen på det sentrale bordet, på fotnivå. Barn vil gjerne spille tegneserier på gulvet (egnet for et stort rom, hvis bord grenser til sittegruppen).

Når du designer et sted for en nisje, tenk på sikkerhetsregler, husk riktig avstand til øynene. Hvis skjermen er over spisebordet, bør bordet ha en slik størrelse at alle som satt ved det fritt kan se på det. Hvis det er uønsket å gjøre dette fra en bestemt vinkel, er det bedre å ikke sette stoler der i det hele tatt..

Relevant for småbarnsfamilier

Relevant for småbarnsfamilier

På braketten

Enkel installasjonsmetode som lar deg installere skjermen på ethvert nivå uten å bruke andre møbler, vegger, overflater. Braketten må ha en svingfunksjon slik at du enkelt kan rotere skjermen i ønsket retning. Deretter kan du se på det fra hvilken som helst posisjon: sitte, stå, være i forskjellige deler av rommet.

Fordelen med denne installasjonsmetoden er enkelhet. Braketten er enkel å montere, selv uerfarne kan gjøre det. Dette alternativet er også godt egnet for små rom, som 15-20 tommers modeller er å foretrekke..

Svingfunksjon for ønsket sving

Svingfunksjon for ønsket sving

Du kan bare installere en flatskjerm på braketten, du kan ikke henge en lampeskjerm. For gamle store modeller kan du bare bruke hengende hyller, og da er det uønsket å gjøre dette. På grunn av modellens store vekt er det svært vanskelig å finne et pålitelig, holdbart feste.

For å montere braketten er det nødvendig å feste boltene på en solid base – betong eller murstein. Nye designløsninger gir flere interessante installasjonsalternativer: den kan gå ned fra taket, den kan festes til skapet ovenfra, slik at boltene ikke blir synlige.

Svingbar veggfeste

Svingbar veggfeste

På hyllen

Den enkleste plasseringen anses å være å bruke en hylle. For noen, for at dette ikke skal gjøre noe i det hele tatt, og så er det en gratis hylle. Andre, på grunn av de strukturelle egenskapene til veggene, er hele rommet, materialet som ble brukt i konstruksjonen, tvunget til å forlate braketten.

Til tross for den tilsynelatende enkelheten til dette alternativet, kan det gis en vakker design. Hvis det er nødvendig å bruke en hylle for deg, velg den og alle andre møbler harmonisk. Da vil alt se koselig ut og være “på sin plass”.

Velge riktig hylle på kjøkkenet

Velge riktig hylle på kjøkkenet

Som i andre tilfeller kan hyllen ikke plasseres over komfyren, servant. Det er best å bestille det sammen med resten av headsettet, så blir det en del av designløsningen. Mange møbler har i utgangspunktet en hylle.

TV -en må være stabil, når du lager en hylle separat, er det viktig å gjøre nøyaktige målinger.

Ikke plasser TV -en over ovnen

Ikke plasser TV -en over ovnen

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva er det beste taket for et kjøkken? 180+ bilder De mest fasjonable alternativene

Nye ting

Hvis funksjonalitet, kvalitet er viktig for deg, har du økonomiske evner, velg en av de nyeste modellene. Samsung UE22H560 har et godt rykte. Diagonalet er 22 tommer, som er egnet for mellomstore rom. Innebygd Smart TV-system, Smart View lar deg bruke mange tilleggsfunksjoner. Du kan bruke smarttelefonen som en fjernkontroll, mestre andre fordeler med avansert teknologi.

Blant modellene for innebygging er AVEL AVS 220K etterspurt. Bredde – 6 cm, en viktig fordel er tilstedeværelsen av et vanntett frontpanel. Skjermen ser stilig ut, bildet er av høy kvalitet, lydgjengivelse, video blir utført i forskjellige formater uten problemer.

Vi forstørrer visuelt et lite rom ved hjelp av riktig plassering av møbler

Vi forstørrer visuelt et lite rom ved hjelp av riktig plassering av møbler

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Moderne tapet for kjøkkenet (240 + bilder): Idéekatalog

Dimensjoner

Oftalmologer legger stor vekt på disse faktorene, og bemerker en tendens til å redusere syn hos unge mennesker..

En viktig regel: jo lenger skjermen er fra betrakteren, desto større er diagonalen akseptabel. Hvis en 7-tommers diagonal er egnet, velger du bare det.

Velg riktig diagonal for enkel visning

Velg riktig diagonal for enkel visning

Det anbefales å beregne den tillatte diagonalen ved å bruke følgende formel: vi tar avstanden fra oss selv til skjermen, dividerer med 4. Det er viktig å ta hensyn til at de vil se TV fra forskjellige deler av kjøkkenet, så det er bedre å beregne flere tall fra forskjellige steder.

Valg av høyde er også viktig, den øvre delen av teknikken skal være i øyehøyde. Hvis hovedviseren er vertinnen som tilbereder mat mens du står, plasserer du skjermen høyere. Hvis den bare slås på under lunsjer og middager, når hele familien sitter ved bordet – nedenfor.

Høyde er også veldig viktig når du velger

Høyde er også veldig viktig når du velger

Viktig. Hvis du er i tvil om din valgte modell er trygg for synet, kan du kjøpe noen få centimeter mindre og henge den litt lenger..

TV på kjøkkenet - Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter TV på kjøkkenet - Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter TV på kjøkkenet - Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter

TV på kjøkkenet - Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter TV på kjøkkenet - Praktisk, stilig, original (135+ bilder). Beste overnattingsmuligheter

VIDEO: Velge riktig TV

konklusjoner

Hvis du er i tvil, kan du rådføre deg med selgerne i forhandlerne. Noen ganger er de imidlertid drevet av ønsket om å selge en modell mer, til en høyere pris, så du bør ikke stole helt på deres mening.

Previous Post
TOP 15 ψυγεία από άποψη ποιότητας και αξιοπιστίας. Βαθμολογία των καλύτερων κατασκευαστών. Σε ποιο να προτιμήσετε; (+ Κριτικές)
Next Post
TOPP 15 Beste griller for deilig matlaging: Anstendig modeller for hjemmet ditt