Håndlagde tepper i moderne interiør i barnerom, stue, soverom
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Håndlagde tepper i moderne interiør i barnerom, stue, soverom

Håndlagde tepper i moderne interiør i barnerom, stue, soverom

Orientalske tepper, vevd i iranske eller indiske fabrikker, har ikke gått av moten på hundrevis, om ikke tusenvis av år. De har alltid blitt verdsatt for sin unike design og holdbarhet. Tidligere ble slike lerret brukt til å dekorere palasser og slott, men i dag kan de bli midtpunktet i stuen, kjøkkenet, soverommet eller biblioteket ditt, dekorert i nesten hvilken som helst stil..

Vi tilbyr deg å se bilder av designinteriører, der orientalske håndlagde tepper i forskjellige farger og pryddesign passer perfekt.

Barn

Barn

Designere: Shalito Varya og Rada Kobuk. Stylist: Nastya Berezina. Foto: Vladimir Chernyadev.

Koselig barnehage med barneseng, bord, lenestol, myke leker og tapet med tema. Urban ull- og silketeppe gir komfort. Disse er varme, veldig myke, slitesterke og slitesterke materialer. Barnet kan trygt leke på gulvet, krype.

Iranske håndlagde ull- og silketepper

Mystisk Bidjar -teppe med gamle persiske mønstre i midten av barnerommet. Det går bra med blomstertapeter og andre innendørsartikler. Persiske eller iranske tepper er orientalske trendsettere som kan bli midtpunktet i nesten ethvert interiør. Vi tilbyr å se Iranske håndlagde ull- og silketepper, vevd i fabrikker i Qom og Isfahan.

Stue

Stue

Prosjekt: Hutton Development. Stylist: Nelly Muratova. Foto: Mikhail Loskutov.

Et håndlaget BAUHAUSE -teppe med et originalt geometrisk mønster i en romslig stue. Lakonisk design uten lyse, kontrasterende aksenter, med interiørartikler i forskjellige geometriske former. Den nåværende trenden de siste årene.

Stue i trendy jordfarger med ALDO terrakottateppe

Prosjekt: Siocreation for Salon Interior Magazine. Stylist: Nemuratova. Foto: Nick Rudenko.

Stuen er innredet i trendy jordfarger. Det sentrale elementet er terrengotteteppet ALDO. En modell med et fantastisk abstrakt mønster, et spesielt snitt av lammeull og bambus silkehaug. Mykhet, elastisitet og holdbarhet i en flaske.

Stue i moderne stil med designert teppe URBAN

Prosjekt: SioCreation. Stylist: Nelly Muratova. Foto: Ivanov Artem.

Stue i moderne stil. Den kombinerer vellykket klassisk kos, minimalisme, enkelhet og komfort iboende i skandinavisk design. Interiør i erfarne kalde nyanser, med et sentralt element i form av et elegant designerteppe URBAN med et abstrakt ornament.

Interiør i industriell stil med et stort Artefact-teppe med slettet gamle ornamenter

Det allerede luksuriøse interiøret i industriell stil kompletteres med et stort Artefact-teppe med utslitte gamle ornamenter. Denne produktsamlingen kjennetegnes ved et komplekst, rikt mønster, edle nyanser og en viss referanse til en bestemt europeisk eller arabisk æra..

Moderne rom i loftstil med panoramavinduer og SHABBY CLASSIC-teppe

Et moderne romslig rom, innredet i loftstil, med panoramavinduer og et SHABBY CLASSIC teppe, som brukes i et område med økte krav til komfort (nær polstrede møbler). Tepper fra denne samlingen er laget i et behersket fargeskjema og passer godt til bar mur eller betongvegger, samt metallkonstruksjoner..

Soverom

Soverom

Prosjekt: RublevaDesign (for Salon Interior Magazine) Stylist: Maria Rubleva.

Vegger, gardiner, sengetøy, møbler og et mykt GRID -teppe fra Nepal er alle matchet i samme tonale område. Takket være dette skapes en virkelig beroligende atmosfære av avslapning, der du vil slappe av etter en travel dag. Det særegne ved Grid -teppet er et ryddig, geometrisk mønster og harmoni av former, som gir estetisk nytelse.

FUSION teppe - symbiose av orientalsk og vestlig stil

Prosjekt: Svetlana Ozerova og Natalia Yung. Foto: Evgeny Kulibaba.

Vi presenterer avantgarde-serien av FUSION-tepper, gjennomsyret av nostalgi fra 1960- og 1970-tallet. I tillegg til upåklagelig kvalitet, kjennetegnes de ved dyktig og mangefasettert ornamentikk i farger. FUSION teppe er en symbiose av orientalsk og vestlig stil, i lyse farger. Ideell for et lyst soverom i retrostil.

Kabinett

Kabinett

Prosjekt av Alexandra Sergeeva (Design Studio NOTUMPROJEСT).

Et koselig kontor, hvis plass er dekorert med et lite bord, en gulvlampe, blendingsgardiner og parkett. Gulvet er dekket med et romantisk URBAN teppe laget av naturlig ull og bambus silke, med sin iboende glans. Fargeaksenten til produktet er trendy grønn. Tilpasser forbindelsen til naturen og virker beroligende.

Romslig kontor i en moderne leilighet med vekt på minimalisme

Romslig kontor i en moderne leilighet. Vekten i interiøret er lagt på minimalisme, formgeometri og grunnleggende grå farge, som ikke mister sin ledende posisjon i utformingen av lokaler. Vegger og teppe SHABBY CLASSIC grå blander seg perfekt med nesten alle nyanser, og åpner plass for eksperimentering.

Kjøkken / spisestue

Kjøkken / spisestue

Prosjektet har blitt publisert i et motemagasin: AD Magazine. Designer: Tatiana Pirozhkova.

Området under glassbordet og stolene er dekket med blått og rosa CASABLANCA kilim teppe. Dette er en lofri, eksklusiv håndlaget modell laget av lammeull. Materialet samler ikke støv og er lett å rengjøre, derfor er det det beste alternativet for å dekorere et kjøkken eller en spisestue.

Upåklagelig Artefact-teppe i sittegruppen i et stort rom i skandinavisk stil

Prosjekt: Tatiana Minina for AD magazine. Foto: Mikhail Loskutov.

Det upåklagelige Artefact -teppet, som passer perfekt inn i sittegruppen i et stort rom, innredet i skandinavisk stil, hvor kjøkkenmøbler i tre og bleke nyanser av hvitt og grått foretrekkes. Interiøret “streber etter minimalisme” og ser lakonisk, beroligende ut.

Store multifunksjonelle rom

Store multifunksjonelle rom

For store flerfunksjonelle rom er teppe en utmerket soneringsløsning. I tillegg kan den brukes til å legge til farge eller kontrast til interiøret. På bildet, i en romslig hall med tretak, lyse vegger og mørke kjøkkenmøbler, er det et håndlaget ullteppe med kaukasiske ornamenter. Han la vellykket farge til den minimalistiske atmosfæren. Ser stilig, imponerende, fasjonabel ut.

Interiør med en kombinasjon av tre, peis og indisk Bakhtiari -teppe i silke

Dette interiøret kombinerer perfekt tre, peis og et indisk “Bakhtiari” teppe i silke med detaljert ornamentikk, der fragmenter av Edens hage er kryptert. Teppet ser rikt, stilig, behersket ut uten overdreven pretensiøsitet.

Previous Post
Κουρτίνες για την κρεβατοκάμαρα: 265+ (Φωτογραφία) Καινοτομίες για μοντέρνο σχεδιασμό
Next Post
Jak samodzielnie wykonać projekt: instrukcje krok po kroku dla początkujących