Swing for en sommerbolig med egne hender: 85 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Swing for en sommerbolig med egne hender: 85 fotoideer

Swing for en sommerbolig med egne hender: 85 fotoideer

Hva kan være mer behagelig enn å slappe av i et koselig hjørne av en skyggefull hage, sitte på en behagelig huske? Det er her du kan få maksimal glede, slappe av etter en hard dag, arrangere familiesammenkomster eller et vennlig selskap. Utendørs husker blir en nødvendig egenskap for en sommerhytte, og gir notater av romantikk og komfort. I dag er det et stort utvalg av husker, blant hvilke du kan velge det mest passende alternativet. Etter å ha blitt kjent med hva de er, er det fullt mulig å gjøre et slikt mirakel med egne hender, noe som gir utrolig glede for hele familien. Så, hva er gatesvingninger for en sommerbolig, og hvordan lager du dem selv? Vi vil snakke om dette videre..

Typer swing for å gi

En sving på en sommerhytte kan utføre forskjellige funksjoner, gi glede til barn og voksne. Avhengig av størrelsen på nettstedet, kan du installere flere strukturer designet for forskjellige alderskategorier, eller en stor for hele familien..

Hagesving for et avslappende opphold

I dette tilfellet vil vi snakke om utendørs husker designet for friluftsliv med familie eller vennlige sammenkomster. Slike design er ofte designet for flere personer, men det er alternativer for enkeltseter for de som liker å være alene med seg selv..

Strukturelt sett er utendørs svingninger to støttestolper med tverrstang, som setet er festet til ved hjelp av suspensjoner (kjeder, tau, metalllameller). Setet, som regel, har rygg og armlener, er laget av tre, metall. I dag kan det være hele hengende stoler eller sofaer, utstyrt med myke møbler, dekorative puter..

Det anbefales å kjøpe eller lage en hage utendørs sving med kalesje som beskytter mot varme og regn.

Gyngetyper for sommerhytter - Hagesving for en avslappende ferie Gyngetyper for sommerhytter - Hagesving for en avslappende ferie

Swing for utendørs aktiviteter

På sommerhuset kan du, i tillegg til arbeid og avslapning, finne tid til et mer morsomt tidsfordriv. Dette gjelder spesielt for barnefamilier som ikke kan sitte stille på jakt etter eventyr. Det er ingen hemmelighet at voksne ofte ønsker å fordype seg i barndommen..

Modeller for friluftsliv er designet for kraftigere swing, noe som gir stor glede for de minste. Slike design har eksistert i flere tiår, materialene til seter og fester har blitt forbedret gjennom årene, men prinsippet for drift er det samme. Den enkleste utendørs svingen er lett å lage selv ved hjelp av et enkelt brett og tau..

Gyngetyper for sommerhytter - Sving for utendørsaktiviteter Gyngetyper for sommerhytter - Sving for utendørsaktiviteter

Swing design

Etter type installasjon er utendørs husker konvensjonelt delt inn i to hovedgrupper:

Stasjonær – ha en fast plassering. Trepilarer blir gravd ned i bakken til en dybde på omtrent en meter, og metallpilarer helles i tillegg ved basen med sementmørtel. Den utvilsomme fordelen med stasjonære svinger er i sikkerhet – de kan ikke snus;

Bærbar – kan plasseres på ethvert territorium i sommerhuset, i hagen, på terrassen. De er mindre stabile, men det er lett å flytte dem om nødvendig, eller sende dem til et uthus for vinteren..

Swing for giving - Swing -design Swing for giving - Swing -design

Hvilke materialer er de laget av

Når du velger en utendørs swing for en sommerbolig, er det viktig å ta hensyn til materialet de er laget av. I utgangspunktet er råvarene tre, metall, samt vintreet, stoff, plast.

Tre

Materialet har mange positive egenskaper som gjør det mulig å lage attraktive design som passer for enhver landskapsdesign. Tre er et miljøvennlig materiale, og derfor er det helt trygt for mennesker. For å forlenge levetiden til en utendørs utendørs huske, er det nødvendig å utstyre dem med et baldakin som beskytter dem mot nedbør og tørking i solen. Ulike antiseptiske midler hjelper til med å unngå insektbosetninger, de takler også forrådnelse og sopp. Tre er et allsidig materiale som enkelt kan bearbeides, slik at du kan supplere utendørs swing med forskjellige utskårne mønstre, krøllete elementer..

Materialer for å lage en huske til en sommerbolig - Tre

Metall

For å få en virkelig holdbar struktur, kan du kjøpe eller lage en hagesving av metall med egne hender. Hovedfordelen med materialet er dets motstand mot forvitring – det tørker ikke ut, råtner ikke og har indikatorer for høy styrke. Metall utendørs sving er lett å male. Ulempen er predisponering for metallprodukter for korrosjon, men ved rettidig behandling med korrosjonsbeskyttende midler, lakk, kan dette unngås.

Gynger med smieelementer ser spesielt vakre ut. Hvis en slik struktur åpnes med hvit maling, kan du få en ekte vintage dekorasjon av stedet..

Materialer for å lage en huske til en sommerbolig - Metall Materialer for å lage en huske til en sommerbolig - Metall

Plast

Plastsving er forskjellig i en relativt lav pris, men styrkeegenskapene er noe dårligere. Plast er mer utsatt for brudd som følge av mekanisk belastning, men det er motstandsdyktig mot naturkatastrofer og har en variert fargepalett..

Utformingen av en hage utendørs swing kan inneholde en kombinasjon av materialer. For eksempel er støttene ofte laget av metall, og setet er laget av tre, som kombinerer pålitelighet, skjønnhet og komfort..

Materialer for å lage en huske til en sommerbolig - Plast

Original swing og utstyret deres

Utendørs sving for sommerhytter kan vise de mest interessante designløsningene. For eksempel fremhever konstruksjoner av drivved virkelig naturlighet, nærhet til naturen. Det er fullt mulig å lage dem med egne hender, og skape et ekte mesterverk på nettstedet.

Hver person streber etter å skape de mest komfortable forholdene for seg selv og familien. Et eksempel kan være en huske utstyrt med et myggnett som sparer fra mygg og andre irriterende insekter, eller til og med en komfortabel “leilighet” med sofa og aristokratiske gardiner.

Slike enkeltdesign som fancy hengende kurver, liggestoler og hengekøyer er ikke dårligere i originalitet. Alle gir muligheten til å nyte komfortabelt privatliv i omfavnelsen av den omkringliggende naturen..

Swing for en sommerbolig - Original swing og utstyret deres Swing for en sommerbolig - Original swing og utstyret deres Swing for en sommerbolig - Original swing og utstyret deres Swing for en sommerbolig - Original swing og utstyret deres

Swing for en sommerbolig med egne hender

Enkle design av en sving kan gjøres helt med egne hender. Det er de enkleste modellene, som ikke vil være vanskelige å designe, selv uten å ha ferdigheter til å jobbe med tre eller metall. Hvis du har et spesielt verktøy, kan du takle mer seriøse strukturer. Deretter foreslår vi at du gjør deg kjent med noen av alternativene.

Hengende huske for en sommerbolig med egne hender

Den enkleste måten å svinge med egne hender er å lage en hengende struktur, som først og fremst er designet for barn. Først må du forberede et sted, nivåere stedet. Deretter graves to hull for stolpene, dybden bør være omtrent en meter for å sikre god stabilitet. De forberedte stolpene er begravet og tverrstangen er festet på dem. Deretter trenger du sterke tau eller kjeder for å holde setet. For fremstilling av setet brukes slitesterkt naturlig tre. Brettet må rengjøres grundig, det kan males, lakkeres eller dekkes med en klut.

Hvis du tviler på påliteligheten til den U-formede støtten, kan du lage en X-formet-da trenger du fire identiske søyler, festet i par, som vist på bildet. Noen ganger er svingen ganske enkelt festet til en solid gren av et massivt tre..

For et sete kan du ikke bare bruke en treplate, ofte brukes dekk fra biler til dette. Fancy originale figurer kan kuttes ut av dem. Du kan også lage et sete av stoff og lameller for de minste, bruke bunnen av en kurvstol (uten ben) eller den vanligste lille pallen.

Hengende huske for en sommerbolig med egne hender Hengende huske for en sommerbolig med egne hender Hengende huske for en sommerbolig med egne hender Hengende huske for en sommerbolig med egne hender

Hagesving av metall

Hvis du har sveiseutstyr, kan du lage en enkel, men veldig pålitelig sving av metall. Oftest er støttestolpene laget av et metallrør med en diameter på omtrent 5 cm. De er sveiset i par, og en tverrstang med samme diameter er sveiset på toppen.

Støtten kan installeres i bakken, festes med sementmørtel, eller sveises i tillegg på den nedre sokkelen, noe som vil sikre deres stabilitet og balanse på enhver plan overflate. En slik sving kan fritt flyttes til ønsket sted..

Setet kan være av metall, men det er mer praktisk å lage det av treplanker som ikke varmes opp i solen; et elegant vintre er et utmerket alternativ. Sterke kjeder eller metalllameller vil fungere som holdere. Det skader heller ikke å utstyre en baldakin som beskytter mot sollys og nedbør..

DIY metall hagesving DIY metall hagesving

Hagesving laget av tre

Trebjelker er mye mer smidig i behandlingen, noe som gjør det mulig å lage et stort utvalg av design på egen hånd. Her er det viktig å tegne den første tegningen korrekt og ta en ansvarlig tilnærming til valg av materiale. En furustang er ganske egnet for produksjonen, du trenger også elektroverktøy, et stikksag, et fly, en kvern, etc..

Tredeler kuttes i henhold til tegningen og slipes. Først av alt må du svette over setestrukturen. Først er en ramme satt sammen av tre hjørneelementer, som deretter festes tverrskinnene på setet og ryggen (du kan utstyre strukturen med armlener).

Det neste trinnet vil være dannelsen av L-formede stativer. For å gjøre dette må du kutte spesielle spor i en vinkel. Designet må suppleres med en lavere stang for pålitelighet.

Ved bruk av clutcher, karabiner og kjeder må setet festes til basen. Ferdige husker kan males, åpnes med beis, lakk eller en baldakin av stoff eller polykarbonat.

Gjør-det-selv hagesving av tre Gjør-det-selv hagesving av tre Gjør-det-selv hagesving laget av tre Gjør-det-selv hagesving laget av tre Gjør-det-selv hagesving laget av tre

Swing for en sommerbolig – foto

Til slutt foreslår vi å besøke vårt utvalg av bilder av høy kvalitet, der ulike varianter av gatsving for sommerhytter presenteres. Kanskje de vil inspirere og foreslå friske ideer for å lage ditt eget unike mesterverk. Tross alt vil gjør-det-selv hagesvingninger bli en hyggelig glede og stolthet for eierne. Gledelig visning!

Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto Swing for en sommerbolig - foto

Previous Post
מטבח פינתי קטן (80 תמונות): רעיונות לעיצוב
Next Post
Projekt wnętrza salonu (75+ zdjęć)