Designalternativer for rom i leiligheten (+150 Foto). TOP-12 trender og TOP-4 antitrend
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designalternativer for rom i leiligheten (+150 Foto). TOP-12 trender og TOP-4 antitrend

Designalternativer for rom i en leilighet

Jeg ønsket å forstå hvilke designalternativer for rom i en leilighet og nyanser som er mer relevante. vil gå bort. Selvfølgelig, ikke glem å velge det du liker, uavhengig av relevans og trusselen om å være ute av moten. Men etter hvert som sesongene endres, kan det være interessant å gjøre noen endringer i hjemmet ditt. Nedenfor har jeg samlet et utvalg tips om trendene i det kommende året, falmende trender og selvfølgelig designertips for innredning av lokaler..

TOP-12 trender 2019-2020

Årstidene erstattes av hverandre, og med det endres humøret og smaken. I disse periodene er det spesielt akutt å bekymre seg for hvor passende de vanlige pyntegjenstandene ser ut og om tiden er inne for å endre fargen på veggene. I smerte av å velge et nytt utseende for reiret mitt, vendte jeg meg til ledende designere, og undersøkte samlingene og tilnærmingen. Nedenfor ser du konklusjoner som vil hjelpe deg med å holde trenden..

Mørk grønn

La bladene falle utenfor, men inne vil vi ha en evig vår – trenden er spesielt relevant for kjøkkenskap, kombinert med rikt naturlig tre og skinn, vekt på messing og kremfarge – koselig farge som er perfekt for høst og vinter.

Mørkegrønn farge på kjøkkenet

Mørkegrønn farge på kjøkkenet

Steder for stille retrett

Kjenner du følelsen av å bli overveldet av digitale enheter? Da er denne trenden noe for deg. Folk lager massivt ut koselige, mer intime steder i hjemmene sine som teknologifrie fristeder..

Det mest åpenbare stedet for en slik tur er selvfølgelig soverom. Omgiv soveplassen din med markiser eller blonder gardiner som henger fra dekorative trebjelker. Ta en behagelig stol inn i et hjørne for å lese favorittbøkene dine, eller heng en hengekøye inni med et lag med myke tepper.

Koselig lenestol og teppe for et avslappende opphold

Koselig lenestol og teppe for et avslappende opphold

Fløyel

Hva kan være mer beroligende enn fløyel? Stoffet ser luksuriøst og innbydende ut om høsten og vinteren, så vel som kombinert med grove naturlige teksturer (hva med fusklagret treverk og kurvkurver?).

Med slanke metaller og keramikk gir det visuell interesse og taktil kos til et rom. Hvis du ikke tør å punge ut for elegant lenestol med fløyelspolstring, så kast inn fløyelsputer i stedet for en uttrykksfull fløyelsstemning.

Fløyelsofaer for en kongelig mottakelse

Fløyelsofaer for en kongelig mottakelse

Flettet tekstur

Ikke undervurder uttrykkskraften til vevde tekstiler og aksentene de bringer til et rom, spesielt i de kaldere månedene. Heng flate kurver for fokus på veggen, plasser planter i flettestativ, eller bytt ut lyset ditt for en hengende flettet gulvlampe.

Igjen, kombiner den grove strukturen med myk fløyel eller håndstrikket ull og kast disse aksentene på glatt metallbord, speil og keramiske deler.

Øko -stil med kurvfarge

Øko -stil med kurvfarge

Pulveraktig

Rosa er fargen i en million. Han er tilbake og bedre enn noensinne. Innredningen inspirert av Provence -stilen og decoupage -rosene er på toppen av sin popularitet. Og hjemmeaksenter i forskjellige nyanser av pulver vil vise deg at denne varme og glade nyansen vil vare lenge..

Designere kaller det “rødme” og bruker det til antikke retter, fløyelsputer, malte plantepotter og andre små detaljer som setter tonen.

Pulveraktig nyanse av fløyel på lenestolene

Pulveraktig nyanse av fløyel på lenestolene

Dekorativ etterbehandling

Ønsker du å renovere interiøret, men har et lite budsjett? Det er ikke verdt å bruke en formue for å gjøre noen forbedringer. Å øke tilgjengeligheten av mobile overflater – fra flyttbare bakgrunnsbilder til gulvklistremerker – kan gi ditt liv et godt liv, enten det er fliser på badet eller et barnerom..

Du kan velge klistremerker med Ali Express eller lag håndverk med egne hender av improviserte midler for å skape stemningen du trenger – og det vil se passende ut.

Du kan lage blomstermotiver, papirfugler eller kunstig lage en tretekstur – alt avhenger av fantasien din. Det er mange måter nå å lage enkel og billig innredning for å forbedre rom i en leilighet..

Klistremerket markerer arbeidsområdet.

Klistremerket markerer arbeidsområdet.

Messing

Messing har erstattet kobber, og overtok bunnen i interiørdesign, spesielt når den er innarbeidet i møbler..

Messing i møbeldekorasjon

Messing i møbeldekorasjon

Quilts

Tilbake til de gamle og koselige klassikerne kan appellere til kjennere av komfort og de som ikke vil dele med sine favoritt ting..

I den nye sesongen vil dyner bli spesielt verdsatt, i tillegg til alle slags koselige og myke sengetepper som tilfeldigvis blir kastet over sengen, som om de lokker deg til å pakke deg inn i dem. Designere tilbyr et koselig hjemmevalg av håndlaget dyne i tradisjonell eller moderne stil.

Lys dyne over sengen for komfort

Lys dyne over sengen for komfort

Mørk maling

Glem det hvite og grå landstedet! Et dramatisk snev av farge vil være relevant denne sesongen. Designere kunngjorde alle koselige nyanser av svart som hovedfarge 2019-2020.

Nyanser av svart årets trendfarge

Nyanser av svart årets trendfarge

For de som ikke er klare til å bytte helt til den mørke siden, er det en annen dyp farge som også gjør et comeback – dette er en sjokoladebrun fargetone som den beste måten å bringe litt luksus til innredningen. Designere anbefaler å bytte lyse puter for denne rike nyansen og spre dem uformelt rundt i rommet..

Brun-sjokoladefarge i det indre av rommet

Brun-sjokoladefarge i det indre av rommet

Uvanlig sengetøy

Prøv noe mer spennende denne sesongen enn hvite laken. I dag er helt forskjellige mønstre relevante som kan kombineres med hverandre – eksperimentere med monogrammer og monogrammer og ikke vær redd for å kombinere dem med andre mønstre.

Denne trenden tar fart og vil snart bli utbredt. I tillegg til sengetøy vil uttrykket for stil være senger med mykt trekk ved hodegjerden, noe som har en viktig effekt..

Myk polstring ved sengen

Myk polstring i sengen

Terrakottafliser

Terrakottafliser er tilbake, og hvis du spør meg, vil jeg fortelle deg at de aldri har gått ut av trenden. Legg til klassisk keramikk i innredningen for å tilføre hjemmet ditt varme og karakter.

Terrakottafliser i det indre av kjøkkenet

Terrakottafliser i det indre av kjøkkenet

Uvanlige tak

Alle har hørt om viktigheten av aksenter på vegger, men hva med et aksentloft? Enten det er teksturerte tapeter, pregede eller tinn-pregede skum takfliser, trebjelker eller dristige farger, legger du ofte tekstur til den mye glemte femte veggen..

Trebjelker på

Trebjelker på den “femte veggen”

TOP-4 antitrend i interiøret

Hvitt interiør

Interiørdesignere beveger seg gradvis bort fra hvite og gråtoner, og foretrekker i økende grad varme, rike nyanser av brunt, svart, grønt og pulveraktig..

Hvit

Hvitt “sykehus” interiør er fortynnet med kontrasterende gjenstander

Selvfølgelig betyr dette ikke at du raskt må fjerne benkeplater i marmor – de er tidløse. Og noen få marmorberøringer her og der kan være deilig. Men generelt går trenden med marmor gradvis bort. Velg heller jordnære materialer som tre, leire og metall med slitte overflater i stedet..

Eldret metall ser bra ut i lyst interiør

Eldret metall ser bra ut i lyst interiør

Hjem tilbehør i kobber

Som marmor ser det ut til at rosengull og kobber har tatt kurset. Ikke få panikk: dine ekte messingarmaturer og messingvasken vil alltid være i stil. Her snakker vi om de altfor skinnende, tydelig falske hjemmeaksentene som har oversvømmet markedet de siste årene og begynner å se daterte ut. I stedet går trenden nå mot klassisk alderen messing..

Ikke legg for stor vekt på messingtilbehør

Ikke legg for stor vekt på messingtilbehør

Møbler sett

I stedet for å kjøpe et helt sett, blander og matcher folk nå forskjellige sett for et unikt utseende. Det er også en tendens til å gå bort fra moderne møbler til stilen fra midten av århundret..

Møbelelementer fra middelalderen

Møbelelementer fra middelalderen

Kjedelig sengetøy

Bytt til soverommet denne sesongen mens vi tilbringer omtrent en tredjedel av livet vårt i sengen, så hvorfor ikke få noen interessante sengetøy? Dagene med hvite putetrekk, laken og tepper hører fortiden til.

Sengetøy med en vri

Sengetøy med en vri

Løsninger for små rom

Jeg hadde mange ideer i hodet etter å ha skrevet dette materialet, hvordan du kan forvandle soverommet ditt i en leilighet, eller en gang eller et bad. Men hva om du er uheldig med opptakene og du blir tvunget til det huddle på en minimal plass? Å bo i en leilighet med små rom kan være en utfordring: hvordan gjør du den begrensede plassen større? Prøv disse enkle ideene for hjemmeinnredning som ikke stjeler dyrebar plass.

Ideer for å visuelt utvide plassen

Glem toppmatte, svarte vegger, dessverre er dette ikke et alternativ for en liten størrelse.

Bedre å bruke lyse farger på veggene og på gulvet. Myke nyanser gjør et trangt rom mer visuelt romslig.

Lette vegger for en liten leilighet

Lette vegger for en liten leilighet

1 Heng speilet

Plasser et speil foran et vindu, så reflekterer det lys inn i rommet, noe som gjør rommet mer luftig. Jo større speil, jo bedre.

Stort speil overfor vinduet for et luftig rom

Stort speil overfor vinduet for et luftig rom

2 Legg til flere metalliske aksenter

En flimrende lampe, lysarmatur eller annet objekt med en reflekterende metalloverflate vil ha en lignende effekt som et speil, reflektere lys og lysere rommet..

3 Installer hengende hyller

De tilbyr god lagringsplass, samtidig som de ikke tynger interiøret eller skaper omfanget av skap eller bokhyller. Du kan til og med bytte ut nattbordet ditt for å henge hyller..

Hengende hyller for oppbevaring av ting

Hengende hyller for oppbevaring av ting

4 Visuelt forstørre vinduene

Denne effekten oppnås ved hjelp av gardiner, hvis de ikke er installert rett over vinduene, men under taket – denne effekten gjør vinduet visuelt høyere. Det samme trikset brukes til å visuelt øke bredden på vinduet ved å henge gardinene noen centimeter bredere enn sidepanelene..

Takgardiner øker takhøyden visuelt

Takgardiner øker takhøyden visuelt

5 Match fargen på gardinen til veggene

Gardiner som smelter inn med veggene skaper en solid linje, noe som får rommet til å se så mye større ut.

6 Velg kompakte møbler

Velg møbler som får plass i et mindre rom – heldigvis har i dag selv tradisjonelle klumpete stoler blitt erstattet av myke klubbstoler som er smalere i bredden, slik at du kan få det samme koselige utseendet uten å spare plass.

Kompakte og nødvendige møbler for en liten leilighet

Kompakte og nødvendige møbler for en liten leilighet

7 Velg antenner i stedet for fundamenter når det er mulig

For eksempel, i stedet for et massivt trebord, velg et klart akrylbord eller et med en eksponert metallbunn..

8 Vurder lagring

En enkel måte å holde et lite rom fra rot er å velge møbler med lagringsplass, for eksempel et salongbord med en hylle under, en benk med søppelbøtter under, og en ottoman med avtagbar topp og tom plass inni..

9 Gjør møblene dine mobile

Ved å kjøpe møbler på hjul – eller utstyre det selv med hjul – kan du enkelt omorganisere deler etter behov, enten det er en stol, et bord eller et kjøkkenstativ.

Mobile og funksjonelle møbler

Mobile og funksjonelle møbler

10 Dekorer rom med planter

Grønt gjør selv den minste plassen friskere og lettere. Hvis du ikke har gulvplass, kan du prøve å henge blomsterpotter.

Plante potter rundt i rommet

Plante potter rundt i rommet

11 Bruk åpne esker

Dette er en annen ny trend i interiørverdenen som er uunnværlig for små mellomrom. Heng smykkene dine på vakre kroker for å rydde opp i verdifull skuffplass på soverommet ditt. Det samme gjelder kjøkkenet, når det er nødvendig å rydde plassen for små deler..

12 Flytt møblene bort fra veggene

Selv noen få centimeter mellom veggen og baksiden av sofaen kan gjøre stuen mer åpen..

Vertikale striper på tapetet for visuelt å øke takhøyden

Vertikale striper på tapetet for visuelt å øke takhøyden

13 Legg til vertikale striper på vegger eller gardiner som visuelt hever taket og gjør rommet høyere

Ikke vær redd for å blande materialer og teksturer, eksperimentere med taktile motsetninger – som grov og glatt, kald og varm, hard og myk.

Fylling av innendørs hvite flekker og sorte hull

Hver leilighet har de bittesmå områdene som vi pleier å ignorere og la stå tomme. Spesielt hvis du bor på et lite sted, vil du ikke gå glipp av disse fem mulighetene for å forbedre boarealet ditt..

I hjørnene av rommet

Selv i hjørnene av rommet er det mulig å plassere noen ekstra hyller. Hvis du er leietaker og ikke ønsker å installere hjørnehyller, bør du vurdere en hengende hylle i stiltype.

Hengende hyller i form av en stige som et funksjonelt dekorativt element

Hengende hyller i form av en stige som et funksjonelt dekorativt element

Langs den smale gangen

Mange leiligheter har en lang, smal korridor ved inngangen. Selv om dette rommet kan være en utfordring for dekorasjon, er det viktig å velge elementer som etterligner den lange, smale formen på en korridor for å skape en dynamikk. Langstrakte flate vegghyller og lange tepper (spesielt verdsatt med gnister) er egnet.

Lang, lys dørmatte i gangen

Lang, lys dørmatte i gangen

På badet

Det at denne plassen ikke er synlig for gjestene dine, betyr ikke at du ikke bør omgå den og prøve å tilpasse den. Heng opp fuktighetselskende planter og få en hylle som kan festes direkte på badekaret – bruk den til dine små favoritt ting.

Bruk fuktighetselskende planter på badet ditt

Bruk fuktighetselskende planter på badet ditt

I vinduskarmen

Hvis vinduet ditt har de minste overhengene, er det det perfekte stedet å støtte noen solelskende planter og vakre finesser som setter stemningen i rommet..

Vakker kul på vinduskarmen for humør

Vakker kul på vinduskarmen for humør

Du kan legge til en hylle over døren eller henge et kunstverk. Det er en enkel måte å trekke oppmerksomheten til et uventet sted..

VIDEO: Velge den vakreste designen for leiligheten vår

Previous Post
Art Deco στο εσωτερικό: 195+ (Φωτογραφία) σχέδια στο σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο. Έπιπλα που θα αλλάξουν τη ζωή σας
Next Post
Alternativer for etterbehandling av badet med fliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket