Skandinavisk stil soverom design (65 bilder)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Skandinavisk stil soverom design (65 bilder)

Skandinavisk stil soverom design (65 bilder)

Merkelig nok er den skandinaviske stilen i det indre av soverommet etterspurt, ikke bare i land der det er kaldt klima, men også i varme regioner. Dette er ikke overraskende, fordi verdens kjærlighet til funksjonalitet, bærekraft og minimalisme vokser hver dag. Hovedmotivene for dette temaet er en uvanlig kombinasjon av koselig praktisk og stilig ekstravaganse..

Funksjoner i den skandinaviske stilen

For å dekorere hver kvadratmeter bolig eller et enkelt rom vakkert, må du nærme deg dette problemet veldig kompetent, og ta detalj i betraktning alle hovedtrekkene til den valgte retningen innen interiørdesign. Den populære skandinaviske stilen er lett gjenkjennelig for sine spesifikke egenskaper. Disse inkluderer slike interessante øyeblikk:

– Naturligheten av nyanser. De mest brukte tonene er hvite, grå, beige og fersken når du velger finish og tekstiler. Naturfarger er en av hovedreglene for den skandinaviske stilen;

– En annen hemmelighet for det riktige valget er bruk av naturlige materialer. Det kan være stein, tre og til og med naturlig pels;

– Enkle og funksjonelle møbler. I dette tilfellet gjelder regelen “Jo mindre er jo bedre”;

– En overflod av lys og plass. Vinduene skal være store og belysningen skal være så stor som mulig;

– Keramisk innredning. Disse kan være tradisjonelle mosaikker, originale paneler eller kunst suvenirer;

– Lyse aksenter. Fargerike puter, morsomme planter på kreative stativer, bilder av sure blomster kan lett tilskrives et annet trekk ved den skandinaviske designtrenden;

– Hvite tak. Solstråler i takt med lyse tak gjør rommet enda varmere og mer romslig;

– Imitasjon av naturlige materialer. Hvis det ikke er mulig å dekorere et rom med skinn, tre eller stein, vil dekorativt gardin være et reelt valg..

Skandinavisk stil soverom design - funksjoner

Fargeløsninger

Det riktige valget og en god kombinasjon av nyanser i interiørdesign er nøkkelen til suksess. Det er fargeskjemaet som magisk kan distrahere fra unødvendige detaljer, fokusere på fordelene, skape en koselig atmosfære, visuelt utvide eller begrense rommet.

Skandinavisk hvit soverom

Ideell for kjennere av ro, ro og hjemmekomfort. Hvit kan lett brukes i overflod uten å bekymre deg for mye. Det er i stand til å se fullt ut alene, og er også et fantastisk bakteppe for lysere kombinasjoner. De mest relevante alternativene i skandinavisk stil er svart og hvitt, hvit og sitron, hvit og grønn og hvit og blå..

Hvitt skandinavisk soverom - interiørdesign Hvitt skandinavisk soverom - interiørdesign

Skandinavisk beige soverom

Dette valget vil bidra til å markere elegansen i rommet. Den beige skyggen kan brukes til vegg- og gulvbelegg, beslag og møbler. Den passer vakkert til blomster av fersken, kaffe, bringebær og pistasj. For at soverommet skal forbli så skånsomt som mulig, er det nok å ikke rote de beige motivene med tunge møbler og mørke gardiner. Hvis målet er det motsatte – det er å lage originale aksenter på en gjennomsiktig bakgrunn – så kan du velge gyldne tulles, dekorativ belysning og fargerike malerier..

Beige skandinavisk soverom - interiørdesign Beige skandinavisk soverom - interiørdesign

Grått soverom i skandinavisk stil

Et tradisjonelt og moderat alternativ som kan gjøre individuelle elementer lysere enn de egentlig er. For eksempel vil en hvit seng på en grå bakgrunn se mye mer snøhvit ut, levende planter – mer fargerike, gardiner – tettere. Kompetente kombinasjoner som designere liker å bruke så mye er grå-hvit, grå-kaffe, grå-rosa og grå-blå.

Grå skandinavisk soverom - interiørdesign Grå skandinavisk soverom - interiørdesign

Skandinavisk rosa soverom

Mindre populært, men mer originalt utseende. Det viktigste å huske er at rosa i skandinavisk stil ikke er en rik bringebær, men en kremaktig fersken. Kombinasjonen med en gylden nyanse vil gjøre soverommet varmere og mer koselig, og med en olivenolje – konservativ og sofistikert. Det kan også fortynnes med hvite, oransje og grå farger..

Rosa skandinavisk soverom - interiørdesign Rosa skandinavisk soverom - interiørdesign

Skandinavisk grønt soverom

Den naturlige olivenfargen kan forvandle soverommet ditt til et rike av avslapning og ro. Psykologer sier at denne spesielle nyansen er fantastisk egnet for soverommet, fordi den er i stand til å påvirke nervesystemet positivt. Grønt fyller rommet med friskhet. Men det må huskes at mynttoner har en tendens til å absorbere sollys, så du bør ikke bruke dem i overflod. De vakreste kombinasjonene er grønn-sitron, mynte-turkis og hvit-grønn.

Grønt skandinavisk soverom - interiørdesign Grønt skandinavisk soverom - interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Valg av materialer for etterbehandling av gulv og vegger bør avhenge av tre hovedfaktorer: den generelle stilen på interiøret, materialer av høy kvalitet og estetikk. Det er disse kriteriene som kan tilskrives det viktigste.

Gulv

For å opprettholde den skandinaviske stilen i det indre av soverommet, vil et slitesterkt laminat eller bøkeparkett med mønster være en flott løsning. Det naturlige utseendet på gulvet vil være i harmoni med polstrede møbler og lyse tekstiler. Noen eksperter anbefaler også å bruke fliser med bleke nyanser..

Skandinavisk stil Soveromsdesign - Gulvfinish

Vegger

En forutsetning er lyse farger og fravær av prangende geometriske former. Oftest brukes vinyl- eller akrylbakgrunner for denne retningen. De mest populære fargene er hvit, grå, lysegrønn, blekrosa, fersken, blå.

Skandinavisk stil Soveromsdesign - Veggdekorasjoner Skandinavisk stil Soveromsdesign - Veggdekorasjoner

Tak

Noen av de mest relevante typene finish i skandinavisk stil er gipsplater og strektak. Førstnevnte vil understreke enkelheten og det praktiske i rommet, mens det siste vil gjøre det enda mer estetisk. For å kombinere praktisk og estetikk kan du bruke ekstra innebygd belysning i form av små lamper.

Skandinavisk stil Soveromdesign - Takfinish Skandinavisk stil Soveromdesign - Takfinish

Soverom møbler

I skandinavisk stil er det veldig viktig å observere tiltaket og ikke ødelegge den lakoniske atmosfæren ved å hoper opp unødvendige ting. Soveromsmøbler skal være funksjonelle. En utmerket løsning er naturlige materialer og stilig dekorasjon med utskjæringer eller tekstiler. Bomull, semsket skinn og skinn er ypperlig for møbeltrekk..

Du kan ordne møbler ikke bare i vanlig rekkefølge, men også ved å gå bort fra stereotyp tenkning. For eksempel vil en seng som ikke lener seg mot veggen, men stå midt i rommet være et skikkelig høydepunkt..

Skandinavisk stil Soveromsdesign - Møbler Skandinavisk stil Soveromsdesign - Møbler Skandinavisk stil Soveromsdesign - Møbler Skandinavisk stil Soveromdesign - Møbler Skandinavisk stil Soveromsdesign - Møbler

Dekor og tekstiler

Til tross for at kjennetegnet på den skandinaviske stilen er minimalisme, kan dekorative elementer være veldig lyse og uttrykksfulle. Suvenirer i porselen og metall anses som konservative og delikate, blomstermatter, lys, malerier i retrostil og hjemmefotografier i rammer anses som delikate og elegante, glassmalerier og håndlaget tilbehør er originalt..

Når det gjelder tekstiler, bør det være designet i beroligende farger. Lette kremgardiner, etniske mønstre, lammetepper og bomullsputer.

Skandinavisk stil soverom design - Innredning og tekstiler Skandinavisk stil soveromsdesign - Innredning og tekstiler Skandinavisk stil soverom design - Innredning og tekstiler Skandinavisk stil soverom design - Innredning og tekstiler Skandinavisk stil soveromsdesign - Innredning og tekstiler

Lite soverom i skandinavisk stil

Det er lett å skape maksimal komfort for sjelen i et lite soverom. Dermed kan du understreke de skandinaviske folks kjærlighet og respekt for det marine temaet. Dette vil bli en helt original og ikke vanskelig løsning å designe..

Som dekor er det verdt å bruke malerier med skip, glassaske og glassfarger med stripete puter. Et annet alternativ er en kombinasjon av skandinavisk og øko-stil på soverommet. Kurvmøbler, ulltepper, blomster i vaser og veggklokker i tre. Uansett kan du slå på fantasien og få alle drømmene dine til å gå i oppfyllelse i et lite rom. Det viktigste er å huske å observere korthet, lyse nyanser og naturlighet. Da blir soverommet i skandinavisk stil ikke bare et avslapningsrom, men også et sted hvor du kan hente styrke og inspirasjon..

Lite skandinavisk soverom - interiørdesign Lite skandinavisk soverom - interiørdesign Lite skandinavisk soverom - interiørdesign Lite skandinavisk soverom - interiørdesign

Skandinavisk stil soverom design – foto

Vi har valgt flotte fotografier av soveromsdesign i skandinavisk stil, som vil hjelpe deg med å se alle tipsene ovenfor ved å bruke ekte eksempler, samt bestemme valg av møbler, tekstiler og farger. Gledelig visning!

Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto Skandinavisk stil soverom interiørdesign - foto

Video: Skandinavisk stil i det indre av soverommet

Previous Post
Κλασικό μπάνιο: εσωτερική διακόσμηση
Next Post
Hippeastrum (55 fotos): tipos e cuidados