Møbler til et lite kjøkken: 70 fotoideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Møbler til et lite kjøkken: 70 fotoideer

Møbler til et lite kjøkken: 70 fotoideer

I dag vil du ikke overraske noen med stilige småprosjekter-ved hjelp av et gjennomtenkt design kan du forvandle et hjem i alle størrelser og rasjonelt organisere hver kvadratmeter. Og hvis i stuen for å løse problemet er det nok å velge en lysskala, og i gangen for å bruke effekten av speil, så er møbler for et lite kjøkken den viktigste redningen.

Nøkkelegenskaper

Før du fortsetter med valg og plassering av headsettet, må du forstå detaljene i rommet, samt kravene det stiller.

Faktum er at møblene fullstendig definerer kjøkkenområdet. Uten et passende emnesett vil det være til liten nytte. Dette er ikke tilfelle når du kan ofre et element for å spare plass, samtidig som du beholder bekvemmeligheten. Under matlagingen må du utføre flere prosesser samtidig forbundet med høye temperaturer, fuktighet og skarpe gjenstander. Eiernes sikkerhet avhenger først og fremst av hvor rasjonelt området er organisert..

Derfor står skaperne av prosjektet overfor hovedoppgaven: så kompakt som mulig, både praktisk og visuelt, å plassere det nødvendige møbelsettet, som vil tilsvare bruksfrekvensen og antall innbyggere..

I dag tilbyr møbelmarkedet en rekke løsninger for små kjøkken: med innebygde apparater, modulutstyr eller transformatorobjekter. Du kan velge en passende modell, men designere anbefaler å kjøpe et skreddersydd headset – da vil det ta hensyn til særegenhetene i oppsettet ditt.

I et hus med et lite kjøkken er det sjelden mulig å finne et eget rom for en spisestue, så arbeidsområdet må kombineres med spisestuen, og ved hjelp av design og fargeskjema opprettes en sammensatt enhet.

Små kjøkkenmøbler - hovedfunksjoner Små kjøkkenmøbler - hovedfunksjoner

Møbelfarge og design: hvordan velge

Møbler er en del av interiøret som skal skape et hyggelig visuelt bilde. Noen løsninger kan gi en følelse av rot, mens andre tvert imot – plassen og komforten som et miniatyrkjøkken krever..

For å avlede oppmerksomheten fra rommets mangler, bør du velge headsettet for å matche fargen på veggene, som igjen skal være så lett som mulig. Dermed ser strukturene mindre voluminøse ut og danner et monolitisk plan med skilleveggen..

Den universelle fargen var og forblir hvit, selv om noen eiere er bekymret for renheten av slike belegg. For at enhver form for forurensning ikke skal vises så raskt, er det nødvendig å velge et materiale som ikke fanger smusspartikler..

På en hvit bakgrunn ser objekter av pastellfarger eller de som danner tekstur av materialet passende ut: varmt tre, kaldt metall eller dyp stein. Lyse farger bør brukes med ekstrem forsiktighet, vevd inn i individuelle detaljer – de fungerer som kunstneriske aksenter.

Designprosjekter er bygget rundt en bestemt stil, for å matche det som det også er nødvendig å velge møbler. Ideelt sett vil et minimalistisk sett passe inn i et lite kjøkken – med lukkede fasader, samt funksjonell fylling.

Høy komfort gir høyteknologiske møbler, som har ergonomi og moderne estetikk. Samtidig er klassiske modeller utstyrt med overdreven dekorativitet som deler rommet. For å unngå denne følelsen er det bedre å vende seg til en moderne og mer behersket tolkning av retningen..

Designere anbefaler ofte å skrive inn design med blanke overflater som, som speil, forlenger interiøret. Imidlertid kan effekten i et lite rom virke for formell og legge press på beboerne..

På et kjøkken med kompakt møbelfylling vil lyse koloristiske detaljer og innredning bidra til å diversifisere bildet, men innholdet deres anbefales også å minimeres.

Et interiør med høy “detalj” er passende i tilfeller der det ikke er behov for å maskere de beskjedne dimensjonene i rommet. Denne løsningen vil se koselig og hjemmelaget ut..

Møbler til et lite kjøkken - Hvordan velge farge og design Møbler til et lite kjøkken - Hvordan velge farge og design Møbler til et lite kjøkken - Hvordan velge farge og design Møbler til et lite kjøkken - Hvordan velge farge og design

Møbler til kjøkkenets arbeidsområde

Dette er hovedkjøkkenet som brukes til matlaging, samt lagring av mat eller husholdningsapparater. Den består av alle slags skuffer, skap, hyller og arbeidsflater, som må plasseres så kompakt som mulig..

Det må huskes at kokeplassen også inneholder husholdningsapparater, som det må tildeles tilstrekkelig plass til. Derfor er design med innebygde enheter veldig populære – så de kan gjemmes bak fasadene til lagringsanlegg..

Hvis det horisontale området ikke lar deg snu mye, kan du bruke høyden på veggene og kjøpe et headset helt opp til taket. Skapene på de øvre nivåene, som er vanskelige å nå, oppbevarer vanligvis det viktigste. Videre vil et slikt trekk visuelt forstørre kjøkkenet..

For å spare plass anbefales det vanligvis å bytte ut skapene med åpne hyller, men dette er ikke en veldig rasjonell løsning. For det første har ikke alle husholdningsartikler en estetisk design som kan vises. For det andre beskytter tilstedeværelsen av fasader dem mot støv. Det er sant at det er bedre å stoppe valget ditt på skap med hengslede eller heisdører, og på lavere nivå erstatte dem helt med skuffer.

Uttrekkbare strukturer fungerer som et utmerket grunnlag for installasjon av tilleggsbeslag. For eksempel utrullbare kurver, søppelbøtter og garn gjør det lettere å få tilgang til kjøkkenutstyr, og arrangørene hjelper deg med å ordne innholdet i skuffene vakkert. En ekte redning for hjørnekjøkken vil være en rutenettkarusell, som lar deg bruke hele skapets volum.

Møbler for et lite kjøkken - Møbler for et arbeidsområde Møbler for et lite kjøkken - Møbler for et arbeidsområde Møbler for et lite kjøkken - Møbler for et arbeidsområde Møbler for et lite kjøkken - Møbler for et arbeidsområde Møbler for et lite kjøkken - Møbler for et arbeidsområde

Møbler til spisestue på kjøkkenet

Etter å ha installert et arbeidsområde kompakt, kan du finne et sted for en spisestue. For henne har moderne design også forberedt flere lønnsomme løsninger..

Den enkleste måten er å kjøpe et salongbord og noen få stoler ved å plassere dem ved siden av vinduet for å beundre utsikten under morgenmaten. Et rundt eller ovalt bord er å foretrekke, siden hjørnene på rektangulære modeller ikke ser vakre ut i alle interiører.

En gratis vinduskarme kan konverteres til et lite bord og derved bruke et ubrukt område. Hvis du ikke spiser så ofte på kjøkkenet, er det bedre å kjøpe et sett med utfellbart eller utrullbart stativ..

Det beste alternativet er bardisken, som ikke tar mye plass, kan kombineres med kjøkkenet eller plasseres separat.

I tillegg til vanlige stoler, anbefales det å ta hensyn til hjørnesofaer med innebygde skuffer. De er komfortable og gir flere seter..

Små kjøkkenmøbler - spisestue møbler Små kjøkkenmøbler - spisestue møbler Små kjøkkenmøbler - spisestue møbler Små kjøkkenmøbler - spisestue møbler Små kjøkkenmøbler - spisestue møbler Små kjøkkenmøbler - spisestue møbler

Hvordan ordne møbler: layoutalternativer

Arrangementet av gjenstander er bygget rundt en konvensjonell trekant mellom hovedmodulene: kjøleskap, vask og komfyr, som skal være plassert i en til to meters avstand fra hverandre. Denne sekvensen regnes som den mest optimale, men ikke den eneste mulige. Eventuelle avvik påvirker effektiviteten under tilberedningen..

I tillegg bør de navngitte modulene ideelt sett skilles av arbeidsflater. Hvis dette ikke er mulig, er det bedre å bo i nærheten av vasken og koketoppen enn å sette kjøleskapet ved siden av det siste.

Vær oppmerksom på avstanden mellom åpne skapdører og parallelle konstruksjoner. Ideelt sett bør den være minst 80 cm, men 40 cm er akseptabelt, siden ikke alle mellomrom har råd til mer..

Møblene påvirkes av kjøkkenets geometri, avhengig av hvilke det er flere oppsettalternativer:

Lineær. Kjøkkenet er plassert langs den ene veggen, og det andre brukes oftest til spisestuen. Optimal utsikt for et smalt rom.

L-formet. Møbler på kjøkkenet installeres langs to vinkelrette vegger, og bruker derved et inaktivt hjørne. Den mest økonomiske og kompakte løsningen for små hjem. Men å velge et sett for et slikt oppsett er vanskeligere..

U-formet. Settet dekker tre vegger samtidig. Mange tror at dette er et alternativ bare for romslige rom, men det gir mer arbeidsplass. For eksempel kan en vinduskarme ved siden av et vindu omdannes til en bordplate. I en studioleilighet kan den ene siden bli en bardisk, som kombinerer rollen som en partisjon.

Det finnes også øykjøkken, men de selges ikke i små størrelser. Ovennevnte layoutoppsett er nok for et praktisk arrangement av objekter.

Møbler for et lite kjøkken - Hvordan ordne møbler, layoutalternativer Møbler for et lite kjøkken - Hvordan ordne møbler, layoutalternativer Møbler for et lite kjøkken - Hvordan ordne møbler, layoutalternativer

Møbler til et lite kjøkken – foto

I dette utvalget av bilder prøvde vi å samle enda flere alternativer for kompetent innredning av et lite kjøkken som fullstendig forvandler dette rommet. Vakkert interiør og inspirerende ideer!

Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto Møbler til et lite kjøkken - foto

Video: Vakre møbler for et lite kjøkken

Previous Post
Κλασικό μπάνιο: εσωτερική διακόσμηση
Next Post
Hippeastrum (55 fotos): tipos e cuidados