Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) – Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Hvitt soverom

Det moderne samfunnet er overbelastet med informasjon, reklame, og tankene våre er alltid opptatt av jobb, familieproblemer. Hvor skal du lete etter hvile og avslapning, hvis ikke på soverommet ditt? Fyllingen av et rom spiller en viktig rolle i oppfatningen av en person. Møbler setter stilen på rommet, stemningen.

Hvite møbler

Ofte er et hvitt soverom forbundet med upraktiskitet og skittent, men på hvite møbler mindre merkbart støv og striper fra rengjøring, i motsetning til mørke møbler.

Et hvitt rom skal ikke bestå av identiske overflater, overfloden av blanke overflater vil gjøre rommet til et merke, rengjøring vil ta mer tid.

Du bør ikke bare kjøpe matte møbler, dette vil gjøre plassen kjedelig. Overflaten på møblene skal ikke være redd for vask med vaskemidler.

Det er bedre å ikke spare penger og kjøpe dyre møbler av høy kvalitet, de vil vare lenger. Hvite møbler er allsidige, de kan passe inn i alle rom.

Møbler bestemmer stilen på rommet, stemningen

Møbler bestemmer stilen på rommet, stemningen

Påfør på vegger for kontrast mørkt tapet eller dekorativt gips. Hvis du vil ha et koselig, monokromatisk rom, velger du et rom som er ferdig pastellfarger. Utfyll lyset soverom med lyst eller mørkt tilbehør, legg til aksenter som diversifiserer rommet.

Et alternativ for hvite møbler vil være et så enkelt materiale som plast. Du trenger ikke å være redd for ham og knytte ham til sommerkafeer..

Dette moderne materialet blir stadig mer foretrukket av utenlandske designere, og teknologien gjør det mulig å produsere utsøkte, praktiske og holdbare gjenstander. Hvori plast krever ikke konstant pleie og tåler store belastninger.

Et hvitt rom bør ikke bestå av identiske overflater.

Et hvitt rom bør ikke bestå av identiske overflater.

Hvis plast ikke er troverdig, gå for malt kryssfiner eller tre. Disse flatene er enkle å vedlikeholde og prisene varierer for ethvert budsjett..

Tenk på formen på møblene, geometrisk komplekse designermøbler vil bringe animasjon til rommet. Vintage eller spesialaldrede møbler vil tilføre soverommet ditt antikk raffinement. Valget av møbler avhenger av det historiske stil, der du trenger å lage et rom.

Valget vil falle på det fortsatt fasjonable skandinavisk stilь eller klassisk barokk og engelsk, klassisk stil, eller du liker streng minimalisme. I et organisk soverom er det viktigste samspillet mellom objekter i rommet..

Romfylling er veldig viktig

Romfylling er veldig viktig

Hvite møbler gjør rommet i rommet lysere, overbelaster ikke plassen, gjør det lett og behagelig.

Skap

Hvis du tror at hvite møbler har en direkte tilknytning til et sykehusrom, velg møbler i kremete pastellfarger, eller legg til sprø hvite perleaksenter til møbler, for eksempel skap. Gigantisk skap hvit farge vil visuelt se lysere ut, og interiøret blir mer luftig.

Solid hvit garderobe

Solid hvit garderobe

Velg en mindre skitten tekstur, matt, med uregelmessigheter og grovhet på grunn av ideen til designeren. Matt overflater er mer egnet for dette møbelet i moderne liv. Fingeravtrykk er godt synlige på den skinnende blanke overflaten.

RådKjøp blanke interiørartikler som vil ha minimal interaksjon, for eksempel topper hyller. Blanke overflater må rengjøres med riktige rengjøringsmidler..

For rengjøring av blanke overflater kan du ikke bruke produkter med slipende komponenter, de etterlater de minste riper som blir umiddelbart synlige. Du kan bruke filler og lakker til rengjøring..

Matte overflater for dette møbelet er mer egnet i det moderne livet.

Matte overflater for dette møbelet er mer egnet i det moderne liv.

Fordeler med et hvitt skap:

 • kompatibilitet med lyse og monokrome nyanser;
 • assosiasjoner med renhet og lys.

RådBestill en garderobe laget av tre eller lag den fra gips og male med den valgte fargen. Plasser glassspill på en eller to skapdører, de vil utvide den store plassen i rommet. Velg et mønster på glass, blomsterornamenter eller geometriske mønstre på sidene vil gi garderoben som helhet en dekorativ effekt..

Tegningen påføres glasset ved etsning, så tegningen skal ikke være komplisert. Dører med glass må være sterke for ikke å bryte fra mekanisk belastning og av høy kvalitet, slik at det ikke er behov for å endre dem på grunn av riper og flis. Teknologier lar deg bruke bilder på dørene:

 • portretter;
 • landskap;
 • tegnet bilder;
 • egne bilder.

Velg en mindre skitten tekstur

Velg en mindre skitten tekstur

Dekorer garderoben med lyse dører hvis slike fargeaksenter blir avskrevet til det indre av rommet. Til den klassiske stilen eller til barokken, kompletter garderoben med gullinnsatser og monogrammer, berik utseendet fasade.

Farge

Valget av fargevalg for rommet avhenger av dine preferanser. For rolige, melankolske personligheter anbefaler jeg rolige fargevalg, for ekstraordinære aktive mennesker, inkluderer aktive lyse farger i fargeskjemaene på soverommet..

Svart -hvitt soverom

Når du utvikler konseptet med et soverom i svart -hvitt, blir den dominerende fargen først valgt. Oftest er hvitt valgt som den dominerende – det er fargen på renhet og plass., svart bidrar til å fokusere oppmerksomheten på detaljer. Svarte møbler vil effektivt skille seg ut mot bakgrunnen til snøhvite veggbelegg.

I svart og hvitt

I svart og hvitt

Det viktigste er ikke å overbelaste rommet med mørke nyanser hvis du velger svart. gulv, deretter tak bare ren hvit, legg til designlys for å understreke elementene i rommet. Det er en versjon av et svart-hvitt rom fra et snøhvit interiør. Du må legge til mørke, svarte elementer i form av dekor og tekstiler. Legg den svarte dekke, kjøpe mørke lampeskjermer for lamper.

RådNår du dekorerer et rom, er det bedre å bruke hvite og svarte farger i samme nyanse. En rekke nyanser vil gjøre rommet ansiktsløst.

I et monokrom interiør blir teksturer og teksturer de viktigste. I tillegg til kontrasterende blanke og matte overflater, bruk kontrasterende geometriske og flytende linjer i møbler og innredning. Hvis det er flere lyse nyanser i rommet, vil rommet virke beroligende..

Ikke overbelast rommet med mørke nyanser

Ikke overbelast rommet med mørke nyanser

Det vil ikke være vanskelig å velge en tredje farge i et monokrom interiør..

Ikke innfør mer enn én lys farge i interiøret..

Bruk en minimal mengde fargeaksenter, ta en ren farge og introduser den i interiøret. Elementer kan være:

 • små puter;
 • vaser;
 • bilderammer.

Du kan bruke designerlys som en tredje farge: lys opp veggen eller taket med en farget farge, og rommet får en annen stemning.

Hvis en lys farge ser for prangende ut i interiøret, anbefaler jeg deg å introdusere hvite nyanser: perle, elfenben, melkeaktig.

Moderne soverom i hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Et svart -hvitt rom kan dekoreres i forskjellige stiler:

Nesten hvilken som helst stil kan presenteres i monokrom.

Gråhvit

Elskere av rolige nyanser vil elske et ensfarget soverom uten prangende nyanser. Ved første øyekast kan rommet virke kjedelig og deprimerende, men høydepunktet i rommet er kontrasten mellom overflater. Legg til flere speilvendte overflater for å få rommet til å skinne i dagslys.

I grått og hvitt

I grått og hvitt

Det er ikke nødvendig å plassere lyse aksenter hvis du vil ha et rolig, beroligende rom. I tekstiler og tilbehør, velg fersken, syrinfarger.

Å velge:

 • naturlige stoffer;
 • store strikkede tepper;
 • tepper med høy haug;
 • dyrehud.

Kos i rommet vil bli skapt av materialer av forskjellige teksturer..

Rød og hvit dekorasjon

Et soverom laget i slike toner er i stand til både spennende og beroligende.  Jeg anbefaler å bruke hvit som grunnfarge for små mellomrom og legge til røde toner på den.. Valget av nyanse avhenger av din karakter og temperament. Hvis du vil ha lyse farger, vil scarlet, crimson, engelsk rødt be deg om å handle. Rød, ved feil bruk, forårsaker negative assosiasjoner og aggresjon, for ikke å ta feil, velg kirsebær, granateple, laksefarger.

I røde og hvite farger

I røde og hvite farger

Ikke la deg rive med av den røde fargen for mennesker med nervøse lidelser. Noen av nyanser forårsaker aggresjon, ikke alle mennesker vil kunne slappe av og slappe av i det røde soverommet.

Aksentteknikken ser imponerende ut. I den ene delen av rommet dominerer rødt, mens det i resten av rommet bare er fremhevet. Rød gir energi til lidenskap, i denne forbindelse anbefaler eksperter de nygifte å dekorere røde toner på soverommet for å opprettholde lidenskapen i forholdet.

Bygg rommet i grå og hvite toner og injiser en rød farge i detaljene. Legg til en aksentvegg eller marker hodegavlen seng, legg til tekstiler og litt dekor. Legg brun til innredningen for å myke det aktive røde og understreke luksusen og stilen i rommet..

Et soverom laget i slike toner er i stand til både spennende og beroligende

Et soverom laget i slike toner er i stand til både spennende og beroligende

RådLegg til svart og rødt i kombinasjonen. I en slik forening bør en farge dominere, oppta 60-70% av interiøret. De samme proporsjonene av farger vil gjøre interiøret urolig.

Det er ganske vanskelig å introdusere flere nyanser, de kan ødelegge harmonien i interiøret.. Hvis målet ikke er å gjøre rommet til et sjokkerende rom, må du la primærfargene være og bare bruke dem..

Aksentteknikken ser imponerende ut

Aksentteknikken ser imponerende ut

Det er ganske sjeldent å dekorere med rødt, dette er et vanskelig designarbeid, men selv fagfolk kan gjøre feil, og interiøret vil være livløst og som et hotellrom. Ikke la deg rive med rødt i små rom, en lys, aktiv farge begrenser plassen og gjør den mer kompakt. Rødt brukes i mange stiler, for eksempel i barokk, imperium, etnisk, høyteknologisk.

Soverom aksenter

Ofte er beboerne opptatt av spørsmålet om å transformere plassen, og legge til lyst. Vurder måter å legge lyst til renoveringsfasen og etter noen år uten å bruke store summer.

Med en hvit seng

Sengen er hovedelementet på soverommet, et sted å hvile. En komfortabel seng i riktig størrelse sikrer en sunn søvn og lar deg få styrke. Hvit seng i interiøret gir følelsen:

 • letthet;
 • luftighet;
 • attraktivitet.

Hvit seng i interiøret gir en følelse av letthet

Hvit seng i interiøret gir en følelse av letthet

Samtidig kan en hvit seng forvride romets geometri, da den ser mer omfangsrik ut enn en mørk. Mange tror feilaktig at en hvit seng er egnet for et lite rom, men det endrer oppfatningen av plass. Det er bedre å sette en hvit seng i mellomrom med middels og stort volum..

Endre din mørke seng til hvit, og plassen vil endre seg dramatisk.

Kjøp en seng med et hodegjerde av tre, skinn eller plast for å redusere rask forurensning av sengegavl i stoff.

Den hvite sengen vil passe perfekt inn i et nyklassisistisk, klassisk, minimalistisk interiør. Sengen kan være et lyspunkt i et rom med en mørk finish eller avskrevet til en lakonisk design i stil med minimalisme, i så fall ser sengen harmonisk ut uten å komme til syne.

Hvit seng passer perfekt inn i nyklassisistisk, klassisk og minimalistisk interiør

Hvit seng passer perfekt inn i nyklassisistisk, klassisk og minimalistisk interiør

Det er ikke nødvendig å velge elementer i nærheten av sengen i samme fargevalg fra ett sett; komplementér plassen med nattbord, garderober i grått, tre, svarte farger. Legg til speilvendte overflater, kompletter hvite møbler med lyse gjenstander og visuelt utvid plassen.

Bakgrunn

Det mest populære materialet på veldig lang tid, hvis valg vil tilfredsstille den mest kresne kjøperen.  Hvitt tapet – et alternativ for soverom med et lite område. Lette vegger vil visuelt utvide rommet, fylle det med luft.

Hvitt tapet med mønstre eller uttalt tekstur vil bli en aksent for et lyst interiør

Hvitt tapet med mønstre eller uttalt tekstur vil bli en aksent for et lyst interiør

Fordeler med hvit veggbekledning:

 • lyse vegger utvider plassen;
 • det er ikke vanskelig å finne møbler og tilbehør i rommet. Bruk objekter til å matche tapetet eller spille i kontrast;
 • hvit farge etterlater en følelse av renhet og friskhet;
 • takket være nyanserte nyanser, får rommet dybde og heterogenitet;
 • mangfoldet av teksturer setter stemningen og tonen i hele rommet, kinestetikk vil glede seg.

Ulemper med lyst tapet:

 • skitten.

En viktig ulempe, men når du nærmer deg valg av materiale, for eksempel å kjøpe vaskbare tapeter, vil ryddigheten i rommet bevares. Hvis voksne og barn bor i rommet, avslutt den nedre delen av veggen med vegg paneler.

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Hvitt tapet med mønstre eller uttalt tekstur vil bli en aksent for et lyst interiør.

Raffinement og stil i dekorasjonen av veggene vil bringe nyanserte hvite nyanser. I dagslys vil nyanser av hvitt tapet være godt synlig. Nå trenger du ikke velge bakgrunnsbilde fra forskjellige produsenter for å finne de veldig hyggelige nyansene. Produsenter kompletterer i ett album flere alternativer for å dekorere et rom med en annen farge og tapetmønster..

RådFor å forhindre at et mellomrom med hvite vegger ser kjedelig ut, må du inkludere kontrasterende aksenter eller kombinere hvitt og farget tapet, kjøpe kontrastmøbler eller lime teksturert tapet med et mønster..

Som et alternativ for å dekorere et soverom: dekk det tomme hodegjerde med lyse eller mørke tapeter i kontrast, bruk lister for å forbedre den dekorative effekten.

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Slik at tapet med et enkelt geometrisk mønster ikke ser kjedelig ut, suppler dem med trepaneler, denne teknikken er relevant i klassisk interiør, i barnerom.

Hvitt tapet vil bli grunnlaget for minimalisme, loft, art deco, klassisk stil. For et interiør fra 1960 -tallet, kjøp et hvitt tapet med et geometrisk mønster, gjenta dette mønsteret i kontrastputer og polstring..

Det blir interessant for deg:

Kombinasjon av bakgrunnsbilder til soverom: 240+ bilder av vakre interiørkombinasjoner

Soverom med tapet i to farger 210+ Foto: Designideer som ikke vil la noen være likegyldige

Soverom garderobe: finn garderoben du drømmer om. De mest relevante og praktiske modellene

Regulering av stue og soverom i ett rom (235+ bildedesign): vi bruker plassen med fordel og bekvemmelighet

Gardiner

I et hvitt soverom kan gardiner bli et fremtredende sted og et fokuspunkt, selv med andre aksenter. Moderne trykk på gardiner er slående i sin skjønnhet og imitasjon av forskjellige kunstneriske teknikker. Til støtte for gardinene, legg et teppe i rommet som matcher gardinene eller putene som passer. De skal ikke overta oppmerksomheten til seg selv, bringe harmoni og balansere interiøret..

I et hvitt soverom kan gardiner bli et lyst, fremtredende sted.

I et hvitt soverom kan gardiner bli et lyst, fremtredende sted.

I tekstildesignet på soverommet i klassisk stil, legg til detaljer, innholdet i ornamentet av en gylden nyanse. Gullgardiner og ornamenterte gardiner vil gi en glans til rommet, legge til en liten gylden dekor og interiøret vil ha et komplett utseende..

Hvite gardiner skal ha samme fargevalg som vegger og gulv. For lett luftrom, velg semi-ren tekstiler med folder.

Rullgardiner om natten er en interessant dekorativ løsning.. De veksler mellom lyse og tette mørke striper. Ved hjelp av en justeringssnor lukker gardinene seg tett eller delvis. Praktisk og praktisk.

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Frodige gardiner brukes til monokrom barokkinteriør vindu.  Kombiner to stoffer – en pastellfarge og en lysere tone, bruk teksturer med tette mønstre.

Ved å bytte gardiner kan du endre det kjedelige interiøret i rommet. Velg gardiner med en annen tekstur, tetthet, velg lyse mønstre for å erstatte de nåværende pastellfargene.

Stiler

Ytterligere sjarm til soverommet vil gi en kobling til en bestemt stil. Nedenfor vil jeg fortelle deg om de mest populære interiørstilene som er implementert på soverommene..

Loftstil

Stilen er fortsatt populær i leilighetene våre. Et soverom i hvite toner ser fordelaktig ut i denne stilen: mangfoldet av teksturer gjør enda en nyanse av hvitt leken og ulik seg selv.  Loftsstilen tiltrekker seg med bevisst frekkhet og uvanlig interiørarrangement.  Til tross for enkelheten i dekorasjonen, ser interiøret godt ut.

Loftstil

Loftstil

Hovedregelen for et industrielt interiør er mangel på dekorasjon eller etterligning av fraværet..

Vegger er vanligvis ferdig med murstein, grov gips, eller står igjen uten etterbehandling – bar betong. Gulv – tre eller betong, hvis du ønsker det, kan du kjøpe fliser som etterligner betong eller tre. Bjelker og sperrer er synlige i taket; ofte blir det igjen en betongplate.  Det er nok å dekorere en vegg og ikke overbelaste interiøret med dekor og møbler, og følelsen av et loft skapes.

Legg ut aksentveggen med murstein eller imitasjon, mal resten av vegger og tak i grå eller hvit.

Mange lyse nyanser vil gjøre plassen visuelt større

Mange lyse nyanser vil gjøre plassen visuelt større

Et mørkt tak vil visuelt begrense plassen. Hvis rommet er lite, må du foretrekke et hvitt tak..

Under byggefasen, kompletter taket med tømmerbjelker hvis høyden tillater det. På siste etappe kan du diversifisere interiøret med originale lampeskjermer – loftet er klart!

Mange lyse nyanser vil gjøre plassen visuelt større og skjule den uregelmessige geometrien i rommet.. På loftet er til og med store vinduer igjen uten gardiner og gardiner, men for å skjule rommets ufullkommenheter eller for å undertrykke utsikten fra naboer er det tillatt å henge gardiner.

Legg til fargerikt tilbehør, vintage møbler, speil på rommet ditt

Legg til fargerikt tilbehør, vintage møbler, speil på rommet ditt

Møbler på loft har ikke en bestemt stil, men det er ikke nødvendig å blande forskjellige stiler, det viktigste er måtehold. Designermøbler med uvanlige former er godt egnet for interiøret. Ofte på loftet kan du finne en sykkel som henger på veggen, her er det også et dekorativt element..

Legg til lyst tilbehør, vintage møbler, speilene inn i rommet. Det bør styres av prinsippet om praktisk og praktisk. Ofte er det nok å bare sette en seng på et loft, slik at plassen får et komplett utseende.. Ikke overbelast rommet med unødvendige elementer. La det være litt ledig plass.

Møbler på loft har ikke en bestemt stil.

Møbler på loft har ikke en bestemt stil.

Klassisk

Den klassiske stilen har blitt finpusset gjennom århundrene, det er ingen unødvendige elementer i den, dette er en komplett komposisjon. Du må følge reglene for å lage et passende interiør. Hovedelementet i rommet er sengen, det er sentrum av komposisjonen.  Når du utvikler et designprosjekt, må du ta hensyn til tekstiler, tekstiler av høy kvalitet kan edle selv et magert interiør.

Billige tekstiler vil ødelegge følelsen av pomp og sublimitet av et edelt interiør.

Klassisk stil

Klassisk stil

En seng i et klassisk interiør forutsetter et dekorativt utskåret hodegjerde. Hvis dette ikke er tilfelle, velger du eksklusive håndbroderte tekstiler. Høydepunktet i rommet vil være kalesjen over sengen. Gjør soveområdet ditt enda mer intimt med et baldakin. Dette tredimensjonale møbelet tar mye plass og er ikke egnet for små soverom og rom med tak under 2,7 m. Stoffets viktigste egenskaper er vektløshet, gjennomsiktighet.

RådVelg en baldakin for å matche resten av tekstilene, eller merk den med en lys farge, baldakintekstiler og teppet på sengen skal være i harmoni.

Tenk på belysningen inne på soverommet. Plasser spotter rundt kalesjen eller langs omkretsen av veggene. Del lyset i primær og dekorativt. Lysekronen i rommet skal gi mye lys; for kveldsbelysning, få symmetriske vegger. Lystemperaturregulatoren lar deg endre ditt indre humør: varmt lys fremkaller romantikk.

En seng i et klassisk interiør forutsetter et dekorativt utskåret hodegjerde

En seng i et klassisk interiør forutsetter et dekorativt utskåret hodegjerde

Kombiner materialer med forskjellig tekstur og tekstur i ett rom. Taket er kanonisk dekorert med gipsstøping, det kan erstattes med stukkstøping av polyuretan, fleksibel vinyl, duropolymer. Ulike materialer lar deg velge mellom forskjellige mønstre og enkelt montere produkter på tak og vegger.

For et mer høytidelig utseende av soverommet, brukes lister på veggene. For gulvet anbefaler jeg deg å velge parkett fra naturlig tre eller kvarts vinylfliser i lyse nyanser. For tekstiler, velg naturlige, allergivennlige stoffer som silke, bomull, lin eller ull.

Provence

For å utstyre et rom i Provence -stil, anbefaler jeg deg å ta hensyn til tapet med blomstermotiver og dekorative plaster i pastellfarger. Kombiner solide farger og blomstermønstre, lag et håndlaget maleri på en fri vegg.

Provence -stil

Provence -stil

Hvit farge kombineres enkelt med nyanser som er typiske for provence:

 • lilla;
 • krem;
 • lys gul.

Bruk treplanker, parkett eller laminatgulv som gulv. En rekke farger lar deg velge et belegg som passer ethvert budsjett.

Møbler i lyse nyanser er kanoniske i det indre av Provence. En seng laget av naturlig tre i lyse nyanser vil organisk passe inn i det omkringliggende rommet. Hvis området i rommet tillater deg å plassere flere møbler, i tillegg til sengen, skapene og garderoben, kan du installere et toalettbord og et speil.

Møbler i interiørstil i Sør -Frankrike har slitasje, sprekker, kjøp vintage møbler eller kunstig alderen møbler.

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Tekstilene er hovedsakelig naturlige: lin, bomull med et lite blomstermønster eller rutete.

Minimalisme

Minimalisme betyr et lakonisk design, ingen unødvendige detaljer.  Jeg anbefaler deg å velge hvit som den viktigste og komplementere den med nyanser:

 • beige;
 • meieri;
 • perle.

Kombinasjonen av blanke og matte møbler vil gjøre rommet i rommet mer interessant..

Grunnleggende materialer for minimalisme:

 • tre;
 • en stein;
 • glass;
 • metall;
 • plast.

Minimalisme betyr lakonisk design

Minimalisme betyr lakonisk design

I minimalisme brukes innebygde møbler villig: garderobe, bokser for sengetøy under sengen, en skjult TV. For små rom i rom brukes en transformerende seng. På dagtid er sengen satt sammen og er en del av garderoben, om kvelden blir den til et fullverdig soveplass.

Praktikk og komfort er viktig i møbler.. Det nødvendige minimumsmøblementet inkluderer også et nattbord. Hvis det er en arbeider i rommet bord eller toalettbord, sonering utføres.

Kjøp dører med skjulte håndtak og malbare, føles det som om det ikke er noen dører i rommet. Mønstre og dekorasjoner passer ikke inn i stilen til minimalisme, for vegger i stedet for tapet bruk maling eller dekorativt gips. Når du skal dekorere vindusåpninger, velg rullegardiner eller persienner i stedet for klassiske gardiner.

Praktikk og komfort er viktig i møbler.

Praktikk og komfort er viktig i møbler.

Hvis du foretrekker gardiner, vil frynser og dusker ikke være passende. Legg til mysterium på soverommet ditt om natten med designerbelysning. Belys rommet rundt omkretsen med spotlights, plasser originalformede gulvlamper på gulvet som gir geometriske skygger.

Fargevalget i stilen er klart og konsist, det er bare tre farger. Hvit / lys grå og svart er de to hovedfargene. Legg til en kremaktig, brun farge for naturlige møbler.

RådHvis møblene er hvite, legg til noen lyse aksenter..

Kombinasjonen av blanke og matte møbler vil gjøre rommet i rommet mer interessant.

Kombinasjonen av blanke og matte møbler vil gjøre rommet i rommet mer interessant.

Fordelen med minimalisme er muligheten til å endre plassen uten å bruke mye energi og penger.. Omorganisering av møbler, endring av farge eller form på fargeaksenter endrer radikalt inntrykket av rommet.

Skandinavisk

Interessen for den skandinaviske stilen i Russland har ikke falmet på lenge. Enkel, streng, men samtidig lakonisk og funksjonell er verdsatt for fravær av unødvendige detaljer og muligheten til å skape et stilig rom uten å investere store mengder penger i etterbehandling og kjøp av møbler..

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil

Hovedfargen på den skandinaviske stilen er hvit, den er tilstede på alle overflater, i nyanser av møbler og gardiner. Møbler i et slikt interiør er praktisk, hvert element har sin egen funksjon: det er ingen store kommoder, hyller, skap. Frirommet -effekten oppnås på grunn av fravær av store møbler, bortsett fra sengen. Sengen har oftest et lagringssystem som erstatter kommoden.

I tillegg til hvit som hovedfarge, brukes også pastell, melke og kremfarger.. For fargetoner i et varmt interiør brukes kalde farger:

 • blå;
 • smaragd;
 • kaffe nyanser vil utfylle overflod av hvitt.

Hovedfargen på den skandinaviske stilen er hvit.

Hovedfargen på den skandinaviske stilen er hvit.

I interiøret, der det ikke er noen åpenbare fargeaksenter, kommer tekstur i forgrunnen: et fleeceteppe på gulvet, et fleeceteppe, dekorerte puter vil gjøre interiøret koseligere. Skandinaver elsker naturlige materialer, så de foretrekker tekstiler av lin, ull og pels. Det er lett å finne gjenstander fra et vintre, tre i interiøret. Et alternativ til et tregulv er parkett eller laminat fra furu, or eller bjørk – trær som vokser i nord. Vegger er oftest for maling.

Skandinaver elsker dagslys og sol, som vanligvis mangler om vinteren, så vinduene har ikke gardiner. Med tette russiske bygninger er gardiner uunnværlige. Vennligst velg rull eller romersk gardiner eller henge gjennomsiktig på vinduet tyll.

RådIkke vær redd for å legge til blomster- eller geometriske mønstre.

Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget? Moderne hvitt soverom (125+ designbilder) - Hvite møbler / vegger. Hvordan ikke overdrive det med valget?

Dekorer en aksentvegg eller hodegjerde fresko eller fotomalerier. For veggdekorasjon:

Varene som selges i IKEA -butikken er laget for det skandinaviske interiøret. Hvis plass på soverommet tillater det, sett en dekorativ peis overfor sengen.

Previous Post
Art Deco στο εσωτερικό: 195+ (Φωτογραφία) σχέδια στο σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο. Έπιπλα που θα αλλάξουν τη ζωή σας
Next Post
Alternativer for etterbehandling av badet med fliser (175+ bilder). Vi lager et design som vil bli husket