Hvitt bad: 65 designideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvitt bad: 65 designideer

Hvitt bad: 65 designideer

Hvert hjem har et spesielt sted hvor du om morgenen kan få et godt humør for hele dagen, og om kvelden kan du føle energien til avslapning og rolig gjøre deg klar for sengen. Det er ingen hemmelighet at dette viktige rommet er badet. Derfor må utformingen av et hvitt bad oppfylle noen viktige kriterier: komfort, stil, bekvemmelighet og en fredelig atmosfære..

Interiørstiler

Oppfatningen av et bad avhenger direkte av funksjonene i designet. Når du designer, må du ta hensyn til personlige preferanser, den generelle stilen til leiligheten / huset og området.

Hvitt bad i moderne stil

Dette valget er universelt for både store og små bad. Den moderne designstilen inkluderer et spill av kontraster, former og nyanser. Glass eller graverte fliser, dekorasjon med fresker, uvanlig dekor laget av naturlig tre kan bli en kreativ og dristig løsning. Det er også verdt å tenke på VVS -decoupage. Da blir badet ikke bare funksjonelt, men også veldig stilig..

Hvitt bad i moderne stil - Interiørdesign Hvitt bad i moderne stil - Interiørdesign

Hvitt bad i klassisk stil

Klassikere er noe som aldri går av moten og alltid understreker den raffinerte smaken til eierne av huset. Hovedmotivene for denne stilen er naturlige materialer, tradisjonelt rørleggerarbeid og innredning, standard oppsett og luksuselementer: eldre speil, romerske persienner, designer metalllysestaker. De vil se bra ut i kombinasjon med en snøhvit farge..

Klassisk hvit bad - interiørdesign

Høyteknologisk hvitt bad

Alle kjennere av korthet, enkelhet og komfort bør ta hensyn til et slikt interiørdesign. Denne stilen er en kombinasjon av minimalisme og elegant konservatisme. For dekorasjon trenger du ikke å rote opp plassen med dekor og unødvendige detaljer. Innebygd sanitetsutstyr, et glanset strekkloft og klare linjer på tekstiler som vil harmonere perfekt med den hvite fargen vil være nok..

Høyteknologisk hvitt bad - Interiørdesign Høyteknologisk hvitt bad - Interiørdesign

Hvitt bad i Provence -stil

Det er på et slikt bad at du kan slappe av etter en hard dag på jobben. Melke- og honningfarger, blomsterprint på dusjkabinettets overflate, trehyller og dekorative steinmaterialer kan gi rommet en spesiell atmosfære av ro og komfort..

Hvitt bad i Provence -stil - Interiørdesign Hvitt bad i Provence -stil - Interiørdesign Hvitt bad i Provence -stil - Interiørdesign

Hvitt bad i loftstil

Dette er en lys og kreativ kombinasjon av det nye og det glemte gamle. Murvegger, gammel innredning, hvite tregulv og moderne rørleggerarbeid, sammen med stilig innfelt belysning, vil være et så ekstraordinært alternativ. Du kan fortynne fargeuniformiteten med variert dekor og tekstiler med geometriske mønstre..

White Loft Bathroom - Interiørdesign White Loft Bathroom - Interiørdesign White Loft Bathroom - Interiørdesign

Etterbehandlinger og materialer

Baderomsdesign begynner med riktig valg av etterbehandlingsmaterialer. De kan sette den generelle tonen for rommet eller legge til litt smak..

Gulv

Når det gjelder et bad, må gulvbelegget nødvendigvis ha følgende egenskaper: praktisk, materialmotstand mot fuktighet, holdbarhet, samt et vakkert utseende.

Et av de mest påviste og populære alternativene er fliser. Den er holdbar, holdbar, har et stort utvalg av farger. Ideell for minimalistisk, moderne og klassisk interiørdesign.

Kunstig stein er mer fin å ta vare på, men den er også kjent for sin holdbarhet og estetikk. Det vil passe perfekt inn i loftet, høyteknologisk og etno-stil.

Det beste alternativet, som passer til nesten alle baderomsideer, kan med rette kalles PVC -linoleum. Det er ikke glatt i det hele tatt (noe som er veldig viktig i dette tilfellet), fuktresistent, har en behagelig preget tekstur, samt en stor palett av farger og nyanser.

Hvit baddesign - gulvfinish Hvitt baddesign - gulvfinish

Vegger

Stencil, strukturert gips, som alltid vil se eksklusivt og dyrt ut, kan bli en fantastisk veggdekorasjon. Et enklere, men ikke mindre pålitelig alternativ er beige keramiske fliser, som også kan dekoreres med originale mosaikker. Et annet populært alternativ for veggdekke er vanntett tapet. På grunn av deres mangfold er de perfekte for ethvert design, fra delikat Provence til konservative klassikere..

Hvitt badedesign - Veggdekorasjoner Hvitt baddesign - veggdekorasjoner

Tak

På badet må taket tåle høye temperaturer, være så sterkt som mulig, ikke korrodere, gi mulighet for enkel montering av armaturer og passe til den generelle utformingen av rommet.

Dette alternativet kan være et budsjett og velprøvd kalkmaling, originalt maleri, fuktighetsbestandig tapet i vinyl, trepaneler og strekkloft. Det viktigste er å huske at tak harmonisk skal understreke den generelle atmosfæren på badet, og ikke tiltrekke all oppmerksomhet..

Hvitt baddesign - takfinish Hvitt baddesign - takfinish

Rørleggerarbeid og møbler

For et kompetent valg av bad / dusj, er det verdt å vite om materialene de er laget av. For eksempel er porselensprodukter miljøvennlige og, til tross for sine snøhvite, blir de lett vedlikeholdt i perfekt stand og mister ikke styrken gjennom årene. Stålbad holder seg varme godt. Akrylprodukter er et utmerket valg for de som er bekymret for mekaniske skader. De tåler lett støt og fall fra tunge gjenstander.

Skjellene kan være brusende, veggmonterte, krøllete og tulipanformede. Hvis du har et ønske om å dekorere dette elementet av VVS, bør du se nærmere på veggen og tenkte alternativer, men hvis hovedmålet er funksjonalitet og praktisk, vil tulipanvasker som enkelt festes til veggen være et utmerket valg.

Når du velger et toalett, er det nok å huske så viktige egenskaper ved det: en sirkulær drenering av vann, en rørvinkel som er identisk med hjørnet av avløpssystemet hjemme, et antibakterielt belegg og en lydløs oppsamling av vann.

Hvitt badedesign - VVS og møbler Hvitt baddesign - VVS og møbler Hvitt baddesign - VVS og møbler

Baderomsinnredning

Badet er komfort, enkelhet og kos som du vil føle så tidlig på morgenen eller før sengetid. Derfor er det veldig viktig å ikke krysse den fine linjen når det gjelder dekorasjon og ikke å gjøre et intimt rom til et rom med tilbehør. For å gjøre dette er det nok å vite en liten hemmelighet – selv praktiske ting og vegger kan bli dekor..

For eksempel fargerikt tapet, fliser med designermalerier eller uvanlige paneler. Du kan også finne morsomme hårfønerholdere, søte tannbørste kopper og marmor favoriserer hvis du vil. Det viktigste er at disse elementene er harmonisk kombinert med hverandre og ikke ødelegger badets generelle design. Håndlagde ting vil bli en estetisk redning for “gourmeter” av et bad i Provence -stil, minimalisme, hi -tech og i moderne design, stein og treprodukter – i etnisk, klassisk og loftstil.

Hvitt baddesign - innredning Hvitt baddesign - innredning Hvitt baddesign - innredning

Belysning

En av de viktigste betingelsene for kvalitetsavslapping er riktig belysning. I dette tilfellet bør det ikke være for lyst eller for mørkt. Oftest brukes takmonterte lamper eller vegglamper på badet. Et hvitt bad skaper en følelse av ekstra plass og lys, så den viktigste sentrale belysningen vil være nok, så vel som dekorert – i form av minilamper på speilet eller LED -stripe i skapene. Ikke glem at sikre armaturer må overholde den høye merkingen “beskyttelse mot inntrenging av vann”.

Hvitt baddesign - belysning Hvitt baddesign - belysning Hvitt baddesign - belysning

Hvitt baddesign – foto

Vårt utvalg av bilder hjelper deg med å dykke ned i en spesiell atmosfære av inspirasjon og finne de beste ideene for ditt fremtidige bad. Gledelig visning!

Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto Interiørdesign av et hvitt bad - foto

Video: Hvitt bad – ideer og tips

Previous Post
Κουζίνα ελιάς (75 φωτογραφίες): ιδέες σχεδιασμού
Next Post
Kąpiel beczkowa (80 zdjęć): jak budować własnymi rękami