Filamentgardiner (65 bilder): typer og funksjoner, ideer
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Filamentgardiner (65 bilder): typer og funksjoner, ideer

Filamentgardiner (65 bilder): typer og funksjoner, ideer

Trådgardiner i interiøret blir utførelsen av originale designløsninger. Kompetent valgt, de passer perfekt til enhver stilretning, og i tillegg til å dekorere en vindusåpning, er de i stand til å utføre forskjellige tilleggsfunksjoner. Disse lerretene kom til oss fra øst, hvor de fungerer som en utmerket beskyttelse mot varmen, som samtidig ikke blokkerer frisk luftstrøm inn i huset. Og dette faktum spilte en betydelig rolle i en så økt popularitet av gardiner i europeiske land. I vår artikkel vil vi snakke om hva som er fordelene med filamentgardiner og hva som er variasjonen i sortimentet i dag..

Funksjoner av filamentgardiner

Først og fremst er trådgardiner designet for å dekorere vinduene i rommet, og de er flotte for både hjemme- og kontormiljøer. Dette er ikke å si at de er i stand til å skape en barriere av høy kvalitet fra direkte sollys, men mørkningen de skaper er ganske nok, mens den nødvendige mengden dagslys vil forbli i rommet. I tillegg slipper regnet av tråder luften gjennom, selv om slike konstruksjoner lett forveksles i et utkast..

Filamentgardiner kan være et uavhengig element eller være en del av en duett med andre typer gardiner, ettersom de passer godt til alle lerret. Kombinasjoner er mye mer vanlige – tråder erstatter tyll, og tettere gardiner, gardiner tjener som beskyttelse mot overflødig lys og nysgjerrige øyne.

I dag er sortimentet av gardintråder veldig stort – modellene har en rekke farger (monokromatisk, flerfarget), innredet dekor, tetthet, metode for plassering på gesimsen, etc. Alle disse indikatorene gjør det mulig å velge en modell som er mest egnet for interiørstilen og eiernes preferanser … Det er slett ikke vanskelig å lage dem med egne hender – da kan også lette gardiner skryte av sin eksklusivitet..

Filamentgardiner utfører en rekke funksjoner i interiøret. I tillegg til at de er en av måtene å dekorere vindusåpninger, kan de ta del i soningen av plassen, og ofte for små rom blir dette det beste alternativet. Dessuten er innredningen laget av trådduker, for eksempel dekorerer de veggene. Slike gardiner er ideelle for mennesker som lider av klaustrofobi (frykt for trange rom) – ved å skape et gardin, forlater de fortsatt miljøet visuelt åpent..

Filamentgardiner - Funksjoner Filamentgardiner - Funksjoner

Typer filamentgardiner

Som vi allerede har sagt, presenteres trådgardiner på det moderne markedet i et stort utvalg. De kan være lange til gulvet eller gå ned til nivået på vinduskarmen. Den gode nyheten er at de enkelt kan trimmes hvis lerretene er for lange..

Fargepaletten til gardinene er mangefasettert. De kan være solide eller en kombinasjon av alle regnbuens farger. Valget avhenger av de personlige preferansene til huseierne, så vel som stilen. For et interiør laget i en monokrom palett, kan du velge lerret som passer eller omvendt skarpt kontrasterende. Fargede gardiner vil perfekt fremheve aksentområdet eller fremheve glamouren i designet. De vil være et fantastisk alternativ for en barnehage.

Typer av festetrådgardiner

Gardiner har flere baldakinmetoder:

– På gesimsenes runde rør – i dette tilfellet er det nødvendig at lerretet har en lomme som lar deg sette den på en suspensjon eller øyer. Du kan også bruke ringer med klesklyper som fester;

– På profil gesimsen – en spesiell tape med løkker er sydd til den øvre sømfulle siden av gardintråden, som lerretet henger fra gesimsen. Dette alternativet lar deg enkelt justere gardinens åpningsbredde;

– Borrelås er det mest praktiske alternativet, som lar deg henge lerretet ganske pent og grasiøst. På grunnlag av gardinet må du sy et borrelåsbånd, som deretter festes til en spesiell gesimser med en klebende overflate eller til et bånd med en motside festet til veggen.

Typer av trådgardiner - Typer av festetrådgardiner Typer av trådgardiner - Typer av festetrådgardiner Typer av trådgardiner - Typer av festetrådgardiner

Materialer for produksjon

Til tross for navnet kan gardiner ikke bare settes sammen fra sterke tråder, men også fra andre materialer, og ha forskjellige dekorative elementer. I henhold til disse indikatorene skiller flere hovedtyper seg:

1. Kiseya. Dette er et tradisjonelt utseende, som er et gjennomsiktig stoff laget av syntetiske tråder av forskjellige tykkelser. Modeller er dekorert på forskjellige måter: de kan være ispedd elementer av lurex, perler.

2.Med perler. I dette tilfellet, som navnet tilsier, er det festet perler på trådene, som kan være av forskjellige størrelser og ordnet i en klar eller kaotisk rekkefølge. De skaper flotte refleksjoner når lysene er på, og gir et snev av romantikk. Det skal bemerkes at slike lerreter ikke er det beste alternativet for lakonisk interiør; de brukes bedre i etno og glamorøse design. En annen forholdsregel gjelder plassering i barnehagen – det anbefales ikke å installere slike strukturer her slik at et nysgjerrig barn ikke kan fjerne perlen og skade seg selv.

3. Massive trådgardiner. Slike gardiner, selv om de ser ut som tråd, består faktisk av hardere materialer: metalltråd, plast, tre, fiskesnøre osv. De kan stå uten pynt, plasseres i et moderne minimalistisk interiør, eller suppleres med noen enten av typen innredning , utstyrt med glassperler, perler.

4. Tape. De finnes ikke bare i boligleiligheter, men også i kreative studioer og barer. Slike lerreter er synkende strømmer av bånd som store perler av tre, plast eller glass er spunnet på..

5. En annen type – tautrådgardiner – er ganske sjeldne i dag. Slike lerret er konstruert ved å veve makrame, som er et ganske møysommelig manuelt arbeid. Men en slik modell vil perfekt utfylle enhver rustikk eller retrostil..

Typer filamentgardiner - Materialer for produksjon Typer filamentgardiner - Materialer for produksjon Typer filamentgardiner - Materialer for produksjon

Ideer til interiør

Etter å ha vurdert alt dette utvalget av moderne filamentgardiner, er det viktig å velge riktig modell, med tanke på egenskapene til et bestemt rom. For ikke å bli forvirret i denne saken, har vi laget et utvalg tips fra designeksperter som vil fortelle deg noen av finessene ved å dekorere rom med trådduker..

Filamentgardiner i det indre av stuen

Ved hjelp av filamentgardiner i en romslig stue kan du lage et stort utvalg av dekorasjoner på vinduene – henge dem på forskjellige nivåer, bruke vakre strømpebånd, skape lyse grasiøse bølger og kombinere farger. Ofte i stuen er de bare plassert på rekreasjonsområdet, men andre funksjonelle områder og bomullsgardiner vil være det beste alternativet for sonering. Med deres hjelp kan du diskret utpeke loggias territorium med et arbeidsbord eller et barnehjørne, visuelt skille arbeidsområdet på kjøkkenet, hvis vi snakker om en studioleilighet.

Filamentgardiner i det indre av stuen Filamentgardiner i det indre av stuen

Filamentgardiner i det indre av soverommet

På soverommet vil bomullsgardiner skape en atmosfære av lett romantikk. Det anbefales å kombinere dem med tettere lerreter, som vil skape beskyttelse av høy kvalitet mot inntrengning av overdreven lys om natten. På soverom, hvor andre områder ligger, for eksempel et skrivebord eller en stue, kan du enkelt angi et soveplass ved hjelp av bomullsgardiner. Luftgardiner er det perfekte materialet for et baldakin over sengen. De skaper en illusjon av personvern og samtidig slipper de perfekt inn frisk luft, noe som bidrar til god søvn..

Filamentgardiner i det indre av soverommet Filamentgardiner i det indre av soverommet

Filamentgardiner i det indre av kjøkkenet

Filamentgardiner vil perfekt utfylle interiøret i selv et lite kjøkken. Fordelen deres er at de er mindre merke enn vanlige stoffer, dessuten er de ganske enkle å vaske. Du kan velge en modell laget av perler eller andre dekorative elementer som du bare trenger å tørke med en fille. Det anbefales ikke å henge gardiner bare hvis det er en platetopp nær vinduet for å unngå brann (ved trekk vil lyse tråder flagre og ved et uhell komme inn i brennerflammen). Gardiner tilpasset fargen på headsettet eller som står i kontrast med hovedfinishen vil se bra ut.

Filamentgardiner i det indre av kjøkkenet Filamentgardiner i det indre av kjøkkenet

Filamentgardiner i det indre av barnehagen

For en barnehage er det verdt å vurdere forskjellige alternativer: hvis barnet er lite og rommet er innredet i lyse farger, kan du velge passende gardiner i en regnbue -palett. I tenåringer er designet som regel basert på en stilretning og har mer rolige notater. I dette tilfellet kan du velge gardiner med tråder som matcher hovedfinishen. Siden barnehagen også er barnets soverom, vil ulike kombinasjoner av bomullsgardiner, for eksempel med tykke gardiner, romerske persienner, være et godt alternativ..

Filamentgardiner i det indre av et barnerom Filamentgardiner i det indre av et barnerom

Filamentgardiner – foto

For en bedre oppfatning av alt materialet som presenteres i artikkelen, anbefaler vi å besøke vårt fotogalleri. Her har vi prøvd å samle de beste eksemplene på forskjellige modeller av bomullsgardiner i moderne interiør. Kanskje noen av dem vil hjelpe deg med å gjøre det riktige valget.!

Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto Filamentgardiner - foto

Previous Post
Πώς να φτιάξετε σαπούνι στο σπίτι;
Next Post
Dracaena (30 fotos): atendimento domiciliar
iphonevideorecorder.com
mgcool.cc
deadmansbones.net
fearlesslycreativemammas.com
thefunky-monkey.com
openssi.org
Adblock
detector