Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)

Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)

Mange bestemmer seg for å bestille inline -modeller. De er komfortable, organiserer plassen optimalt og har en upåklagelig design. Er du fortsatt usikker på hva innebygde kjøkken er? Hvordan velge en teknikk? Hva skal du se etter før du velger? Nedenfor vil vi fortelle deg alt du trenger å vite før du blir eier av et innebygd kjøkken..

Hva er typer innebygde kjøkken?

Møbler er valgt slik at hele headsettet ser ut som et enkelt ensemble. For dette alt skap og hyllene er laget i samme stil. Hodesettelementer er laget i samme fargevalg.

Moderne kjøkken

Moderne kjøkken

For maksimal bekvemmelighet for hvert familiemedlem kan kjøkkenenheten plasseres på flere måter. Blant dem:

 • rett;
 • to-rad;
 • hjørne;
 • i form av bokstaven P.

Hver av disse formene har sine egne fordeler og ulemper. Det viktigste er at de overholder alle sikkerhets- og ergonomiregler, og at de lett kan håndtere løsningen av funksjonelle og stilistiske oppgaver.. Før du går på en bestemt modell, må du ta hensyn til den generelle interiørdesignen som kjøkkenet vil passe til..

Hi-tech stil

Hi-tech stil

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Ideer for kjøkkendesign i et privat hus: 130+ bilder og layoutalternativer

Rett

Å plassere kjøkkenmøbler langs den ene veggen er en klassiker. Dette er den enkleste måten å organisere plassen riktig og praktisk. Gulvskap installeres først. Deretter henges hengslede seksjoner på veggen. For å spare penger kan bare åpne hyller plasseres på toppen.

RådDet er bedre å bruke en rett form for små mellomrom. Dette gjelder vanligvis en standard rektangulær layout. Det vil hjelpe deg med å spare dyrebare centimeter i et lite rom..

Rett hvitt kjøkken i klassisk stil med innebygde hvitevarer

Rett hvitt kjøkken i klassisk stil med innebygde hvitevarer

Når du designer en kjøkkenenhet, er det viktig å vite hvor vasken skal installeres. Vanligvis en sokkel under synke festes i hjørnet av rommet. Mellom den og komfyren må du la det være plass til arbeidsområdet. Lengden på seksjonen i det rette kjøkkenet bør ikke overstige 2,5 meter. Hvis du bryter denne regelen, vil det bli vanskelig å flytte mellom soner, noe som vil komplisere tilberedningsprosessen..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med balkong (100+ bilder): Vi er for forening av plass!!!

Dobbel rad

Modellene er installert i rom som har et stort område. De kan være firkantede eller rektangulære. Hodesettet er montert langs to motstående vegger.

Ordne møbler langs to parallelle vegger

Å ordne møbler langs to parallelle vegger

Denne måten å arrangere møbler på er populær og praktisk. Det forutsetter et stort antall forskjellige måter å arrangere seksjoner på..

Den mest interessante, der en komfyr, en vask og et arbeidsområde er installert langs den ene veggen, og på motsatt side av den – kjøleskap og andre lagringsområder for mat og små husholdningsapparater.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et lite kjøkken i Khrusjtsjov: 190 + Bilder av virkelige og praktiske oppsett

Hjørne

Hodesettet er egnet for et rom av hvilken som helst form, layout og størrelse. Hjørnekjøkkenet tar ikke mye plass. Den inneholder mange nyttige ting som nødvendigvis er tilstede i dette rommet.. Møbler er plassert i rommet i form av bokstaven L langs de tilstøtende veggene.

Hjørnealternativ

Hjørnealternativ

Den kantede metoden for å arrangere seksjonen lar deg følge reglene i den gylne trekanten. Det vil si at komfyren, vasken og kjøleskapet vil være i praktisk avstand fra hverandre. Mellom dem kan du ordne et arbeidsområde, organisere lagringsplasser for utstyr i liten størrelse.

Hjørneseksjoner inkluderer:

 • hengende skap;
 • modul installert på gulv;
 • bordplate vinkelform, som er montert på toppen av gulvkonstruksjoner;
 • servantskap.

Hver av dem hjelper deg med å velge et godt seksjonsoppsett for hvert rom, selv for ikke-standardoppsett..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign: 130+ bilder – nye varer fra 2017 for enhver smak

U-formet

I et romslig rektangulært eller firkantet kjøkken er det best å installere et headset, som er laget i form av bokstaven P. Det installeres oftest i studioleiligheter eller kombinerte rom..

U-formet alternativ

U-formet alternativ

RådHvis du ordner seksjonene riktig, kan du dele rommet i funksjonelle soner. Det ser stilig ut, og operasjonsprosessen er veldig praktisk..

Oppsettet innebærer mange forskjellige lagringssystemer med plass, samt et stort matlagingsområde..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Design av et lambrequin -gardin for kjøkkenet (145 + bilder): en vanskelig, men gjennomførbar oppgave å designe

Fordeler og ulemper

Møbelsett har lenge vært brukt for å optimalisere arbeidsplassen, praktisk oppbevare alle små husholdningsapparater eller -utstyr. De skaper vakre og koselige miljøer i rommet..

Loftstil

Loftstil

Innebygde kjøkken har sine egne styrker og svakheter. Plussene inkluderer:

 • Installert i rom av hvilken som helst form, størrelse eller layout. Det innebygde headsettet passer enkelt selv i svært små eller ikke-standardrom.
 • Et stort antall forskjellige former og nyanser.
 • Et headset kan bestå av et hvilket som helst antall seksjoner. Den suppleres med veggskap og andre praktiske lagringssystemer som lar deg fullt ut bruke den romlige plassen..
 • Det innebygde kjøkkenet er laget på bestilling. Dette er den eneste måten å samtidig ta hensyn til ønskene til eieren av leiligheten, samt utformingen av rommet..
 • Møblene er egnet for forskjellige design. Den er laget i hvilken som helst kjent stil..
 • Kjøkkenet har enkle festemetoder, så det vil ikke ta mye tid eller krefter å installere møbler..

Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette) Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette) Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)

Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette) Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)

Det må huskes at hvert møbel har sine ulemper.. En person vil ikke ta hensyn til dem, men for en annen – disse manglene vil spille en stor rolle i å ta den endelige avgjørelsen.. Svakhetene ved det innebygde kjøkkenet inkluderer:

 • Det er vanskelig å velge riktig modell blant det store antallet forskjellige former og farger.
 • Ikke alle materialer vil vare lenge.
 • Innebygde modeller kan ikke transporteres fra leilighet til leilighet. De er vanligvis laget for et bestemt rom..
 • Jo flere forskjellige lagringssystemer som er involvert i prosjektet, desto dyrere er det..

I brunt

I brunt

Før du velger et innebygd headset, må du se på stilen på rommet, så vel som leiligheten. Det er bedre å ta materiale og alt tilbehør til møbler fra pålitelige leverandører. Dette er den eneste måten å være sikker på at kjøkkenet vil tjene trofast i lang tid..

Det blir interessant for deg:OVERSIKT: Kjøkkeninteriør kombinert med stue (180 + bilder): Design triks og plasseringshemmeligheter

Hva du skal se etter når du skal velge møbler?

Moderne innebygde hodesett er installert på en slik måte at de gir plass til hvert husholdningsapparat. Det er forskjellige typer segmenter. Hver av dem utfører en bestemt oppgave. De vanligste modulene er:

 • hyller;
 • skuffer;
 • bevegelige systemer;
 • skjulte lagringssteder;
 • celler for installasjon av stort utstyr.

Innebygd kjøkken 6 kvm.

Innebygd kjøkken 6 kvm..

Hvert av disse elementene bidrar til å organisere arbeidsområdet ordentlig. Dette bringer orden på alle horisontale overflater, noe som skaper en atmosfære av renslighet og komfort i rommet..

Modulene passer for alle kjøkken. For eksempel for rette eller vinklede innebygde hodesett. De kan kombineres med hverandre og skape unike modeller. Det viktigste er å lage et funksjonelt, romslig, vakkert og brukervennlig kjøkken. Hver del av rommet vil være maksimalt lastet med viktige romplanleggingsoppgaver..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hva er det beste taket for et kjøkken? 180+ bilder De mest fasjonable alternativene

Hvordan velge innebygde apparater?

Hvert moderne kjøkken inneholder et stort antall store og små hvitevarer. De vil hjelpe deg med raskt å tilberede og bevare hver rett i lang tid..

Hodesettet bør ta hensyn til dimensjonene til alle husholdningsapparater

Hodesettet bør ta hensyn til dimensjonene til alle husholdningsapparater

En innebygd kjøkkenenhet innebærer installasjon av bestemt utstyr. De fleste av dem er pålitelig gjemt bak fasader. Derfor kan enheter velges ikke for attraktivitet, men for funksjonalitet.. Denne teknikken inkluderer:

 • kjøleskap;
 • oppvaskmaskin.

Det viktigste for dem er å velge en interessant skapdør som pålitelig vil skjule enheten for nysgjerrige øyne. Denne effekten gjør kjøkkenet mye mer behagelig og visuelt romslig..

Hjørnealternativ i mørk farge

Hjørnealternativ i mørk farge

Resten av enhetene må velges, med tanke på modellens utseende.. Blant dem:

 • stekeovn;
 • Mikrobølgeovn;
 • vaskemaskin.

RådHodesettet må ta hensyn til dimensjonene til alle husholdningsapparater som skal installeres i det. Enhver avvik vil være slående..

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkendesign med bardisk (220+ bilder) – Evnen til å skape et vakkert og moderne interiør

Koketopp

Det er et moderne alternativ til de gamle store komfyrene. Koketoppen har mange fordeler i forhold til den tradisjonelle modellen. Den er installert på benkeplaten, og danner en enkelt overflate med den, som det ikke er hull eller uregelmessigheter på. Dette fører til slike fordeler som:

 • attraktivitet;
 • møbler er enkle å rengjøre, noe som holder det rent;
 • pent utseende;
 • tar liten plass, noe som gjør at du kan plassere en ovn eller et praktisk lagringssystem under apparatene.

Art Nouveau

Art Nouveau

RådDet viktigste før du bestiller et headset er å tenke over stedet for strømkabelen, samt fjerne slangen som gass skal tilføres utstyret.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Kjøkkenoppsett i et privat hus: 175+ bilder av forskjellige stiler, farger og kos

Stekeovn

Den største fordelen med teknologien er installasjon på et praktisk sted. Det avhenger ikke av hvor koketoppen er. Svært ofte er ovnen montert i et høyt, høyt skap eller i en nisje. Bare apparatets dør og kontrollpanel er synlige utenfra. Det kan være mekanisk eller sensorisk. Det avhenger av bilmodellen.

Mikrobølgeovn

Inntil for noen år siden var inline -modeller ikke like populære som de er i dag. Nå er nisjer gitt spesielt for dem og hyller. Det viktigste er at de er i en behagelig høyde. Det vil si på håndnivå.

Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette) Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette) Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)

Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette) Innebygde kjøkken (150+ bilder): Hvordan velge hvitevarer? (kjøleskap, stekeovn, hette)

Når det er en vanlig mikrobølgeovn på bordet eller i vinduskarmen, stjeler det for mye brukbar plass.. Visuelt ser det tungt og malplassert ut. Derfor foretrekker mange mennesker integrerte modeller.

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Hvordan vil et hvitt kjøkken med hvit benkeplate forandre interiøret? 145+ fotostiler og varianter av designløsninger

Kjøleskap

Hver produsent har en innebygd kjøleskapsmodell. Du trenger ikke lenger tenke på hvor du skal gjemme utstyr med to eller tre kameraer. De kan lett gjemmes bak frontene på det moderne innebygde kjøkkenet.. På grunn av dette vil utstyrets overordnede dimensjoner ikke kunne forstyrre den integrerte enheten i rommet..

Fra siden vil det se ut til at det ikke er store apparater på kjøkkenet. Alle møbeldører og fasader vil se akkurat det samme ut. Dette vil hjelpe det store kjøleskapet til å bare oppløses i verdensrommet..

Dekorasjon av et smalt rom

Dekorasjon av et smalt rom

Det blir interessant for deg: OVERSIKT: Mosaikk på forkleet til kjøkkenet (175+ bilder): Moderne, praktisk, praktisk. Glass, perlemor eller metall?

Oppvaskmaskin

Hver kvinne drømmer om å skifte fra skuldrene i hvert fall noen av ansvarene. Derfor er ideen om å installere en oppvaskmaskin på kjøkkenet praktisk talt en garanti for familielykke. I de fleste tilfeller er apparater integrerte modeller som er ganske enkle å skjule bak kjøkkenfronter..

For at det innebygde kjøkkenet skal tjene lenge, må du bare velge materialer av høy kvalitet og pålitelig beslag for det..

VIDEO: Fine alternativer for innebygde kjøkken

konklusjoner

Innebygde møbler er et alternativ til kjedelige og monotone standardmøbler. Dette lar deg velge et alternativ for å arrangere møbler i rommet, i henhold til størrelsen på et bestemt rom..

Previous Post
Wenge στο εσωτερικό: 160+ (Φωτογραφία) συνδυασμοί χρωμάτων με έπιπλα (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, σχεδιασμός διαδρόμου)
Next Post
Toalett- og baderomsdører – hva er bedre? 170 alternativer for ditt valg (glass, plast, skyve)