Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα. Ομορφιά σε συνδυασμό με άνεση + συμβουλές ειδικών TOP-15 και 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα. Ομορφιά σε συνδυασμό με άνεση + συμβουλές ειδικών TOP-15 και 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοντέρνος σχεδιασμός μπάνιου χωρίς τουαλέτα

Ο χώρος του μπάνιου χωρίς τουαλέτα συχνά δεν είναι μόνο γωνιά υγιεινής και ιδιωτικότητας. Για τις γυναίκες, είναι επίσης ένα μοντέρνο μπουντουάρ..

Επομένως, ο σχεδιασμός του δωματίου πρέπει να είναι άνετος και λειτουργικός. Η ιδέα του υπαγορεύεται σε μεγάλο βαθμό από τη λίστα των απαραίτητων και πρόσθετων στοιχείων, επειδή αργότερα θα είναι πολύ δύσκολο να τα αναδιατάξουμε..

Η κατεύθυνση στυλ επιλέγεται με βάση τις προτιμήσεις, τη διακόσμηση – λαμβάνοντας υπόψη τις λειτουργικές ιδιότητες των υλικών, επειδή η ατμόσφαιρα του μπάνιου χαρακτηρίζεται από υψηλές υγρασίες και θερμοκρασιακές διαφορές.

Σύγχρονα κριτήρια για την παλέτα χρωμάτων

Η μονοτονία ανήκει στο παρελθόν. Η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε δύο ή τρεις παρόμοιες αποχρώσεις και να δημιουργήσετε στη βάση τους κατάλληλο εσωτερικό. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν να αναμίξετε κρύο με ζεστό τόνο του ίδιου τόνου..

Τα φωτεινά χρώματα μετατρέπουν το μπάνιο σε μια ζεστή γωνιά

Τα φωτεινά χρώματα μετατρέπουν το μπάνιο σε μια ζεστή γωνιά

Η κλασική επιλογή θεωρείται με λευκό χρώμα, οπτική επέκταση του δωματίου. Η χρήση μιας κλίμακας δημιουργεί την αίσθηση ενός ολιστικού και αρμονικού χώρου.

Η τάση είναι ένας γήινος, πέτρινος, ξυλώδης τόνος, δίνοντας στο σχέδιο μια φυσική γεύση. Δεν αποκλείεται φωτεινή παλέτα, αν χρησιμοποιείται σωστά.

Φινίρισμα μονόχρωμου εσωτερικού χώρου

Φινίρισμα μονόχρωμου εσωτερικού χώρου

Για παράδειγμα, για μπάνιο σε ιαπωνικό στιλ. Η σχεδιαστική επιλογή με κόκκινο χρώμα είναι συγκλονιστική, αλλά απαιτεί πολύ χώρο..

Μια ελαφριά παλέτα διευρύνει το χώρο, μια σκοτεινή, αντίθετα, μειώνει οπτικά.

Φωτεινή προφορά με πλακάκια δαπέδου

Φωτεινή προφορά με πλακάκια δαπέδου

Οι χρωματικές πινελιές είναι μια μεγάλη ευκαιρία για χωροθέτηση χώρου. Για παράδειγμα, μια γωνιά με μπανιέρα ή καμπίνα ντους μπορεί να επισημανθεί σε πράσινες, μπλε, τυρκουάζ αποχρώσεις και η θέση του νιπτήρα μπορεί να επισημανθεί με ένα χρώμα σε αντίθεση..

Αλλά μην παρασυρθείτε με τη χρήση όλων των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Σε μικρά δωμάτια, μια εξέγερση χρωμάτων “τρώει” οπτικά την περιοχή και πολλές αποχρώσεις παραβιάζουν την αρμονία της σύνθεσης.

Σε ένα μικρό, όλα είναι πάντα στο χέρι

Σε ένα μικρό, όλα είναι πάντα στο χέρι

Στο σχεδιασμό του δωματίου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τρεις αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους. Χάλκινο, επιχρύσωση μπορεί να τονίσει οποιαδήποτε κατεύθυνση στυλ.

Πώς να διακοσμήσετε τοίχους και οροφή

Τα παραδοσιακά κεραμικά πλακίδια, μωσαϊκά, ταπετσαρία που πλένεται στους τοίχους σε μοντέρνο σχέδιο μπορούν να αντικατασταθούν με ένα πρωτότυπο:

 • πορσελάνινα κεραμικά με χαμηλή απορρόφηση νερού.
 • επένδυση από φελλό, ανθεκτικό στη μούχλα, χημική επίθεση.
 • πλαστικά πάνελ, που χαρακτηρίζονται από ευκολία συντήρησης.
 • συσσωμάτωμα με υψηλό επίπεδο αντοχής στην υγρασία.
 • επένδυση ξύλου εμποτισμένη με ειδικές ενώσεις.

Χρησιμοποιούμε μη τυποποιημένες λύσεις

Χρησιμοποιούμε μη τυποποιημένες λύσεις

Οι πλάκες από ματ πορσελάνη από πέτρα είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στη φθορά, ενώ οι γυαλισμένες είναι πιο ευαίσθητες στις γρατζουνιές.

Μοντέρνο σχέδιο με εικόνες ζώων

Μοντέρνο σχέδιο με εικόνες ζώων

Οι μοντέρνες επιφάνειες οροφής πολλαπλών επιπέδων σε ένα μικρό δωμάτιο φαίνονται ογκώδεις και αρχαϊκές. Η απλούστερη επιλογή για το φινίρισμα της επιφάνειας της οροφής, αλλά όχι η καλύτερη, είναι η ζωγραφική. Πιο πρακτική διακόσμηση:

 • πλαστικά πάνελ?
 • γυψοσανίδα?
 • πηχάκια.

Ο μινιμαλισμός είναι σε τάση όπως πάντα

Ο μινιμαλισμός είναι σε τάση όπως πάντα

Αυτά τα υλικά είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Αυτό είναι το κυριότερο. Η αντίσταση στη φθορά για την επένδυση οροφής είναι μια δευτερεύουσα παράμετρος, επειδή δεν υπάρχει μηχανική επίδραση σε αυτήν. Ταυτόχρονα, δεν παρεμβαίνουν στη συσκευή του σωστού φωτισμού του δωματίου..

Ένα κλασικό σχέδιο τέχνης

Ένα κλασικό σχέδιο τέχνης

Μυστικά συσκευών επικοινωνίας και φωτισμού

Προκειμένου ο σχεδιασμός να είναι αρμονικός, είναι καλύτερο να αποκρύψετε τις επικοινωνίες χρησιμοποιώντας τεχνικές σχεδιασμού:

1 Ράψτε τους ορθοστάτες στο κουτί, αφήνοντας την πρόσβαση για μετρητές νερού. 2Σωλήνες για απόκρυψη σε στροβοσκόπια.

Βρείτε τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων για τα πλακάκια σας

Βρείτε τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων για τα πλακάκια σας

Στο μπάνιο που χρειάζεστε κεντρικός και πρόσθετος φωτισμός. Με ψηλά ταβάνια σε ευρύχωρα δωμάτια μπορεί να είναι ακόμη και πολυέλαιος, και σε μικρά δωμάτια μπορεί να είναι λάμπα σε σχήμα μπάλας ή λάμπας..

Φαίνεται εξαιρετική επιλογή με παράλληλη τοποθεσία προβολείς με λαμπτήρες αλογόνου ή LED που είναι ανθεκτικοί στο νερό και πιο ανθεκτικοί από τους απλούς λαμπτήρες πυρακτώσεως. Οι επίπεδες αποχρώσεις στους τοίχους προσθέτουν μια ιδιαίτερη κομψότητα στο εσωτερικό..

Κομψό, φωτεινό και πλούσιο

Κομψό, φωτεινό και πλούσιο

Απαιτείται επιπλέον φωτισμός για τον καθρέφτη. Μικρές απλίκες και στις δύο πλευρές ή ένας λαμπτήρας φθορισμού εγκατεστημένος παράλληλα με την επιφάνεια του καθρέφτη κάνουν εξαιρετική δουλειά με αυτό. νιπτήραςΤο παιχνίδι φωτός σας επιτρέπει να γεμίσετε το χώρο με βάθος.

Η κύρια ερώτηση είναι ένα ντους ή ένα μπάνιο

Όταν σχεδιάζετε ένα σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μη τυποποιημένες λύσεις. Και οι δύο τύποι εξοπλισμού υγιεινής μπορούν να εγκατασταθούν σε ευρύχωρα δωμάτια.

Η χρήση ενός χρώματος θα δημιουργήσει μια εντύπωση ακεραιότητας

Η χρήση ενός χρώματος θα δημιουργήσει μια εντύπωση ακεραιότητας

Η επιλογή καθορίζεται από την προτίμηση. Ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα του μπάνιου είναι ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα και χαμηλό κόστος. Μείον – κατανάλωση νερού, διαρροή στο πάτωμα.

Το κύριο πλεονέκτημα ντουζιέρα στην εξοικονόμηση χώρου, νερού, χρόνου, παρουσία σύγχρονων συσκευών – υδρομασάζ, θερμοστάτης, φίλτρο, αντισταθμιστής πίεσης. Μειονέκτημα – τιμή.

Το κύριο πράγμα είναι να γίνετε άνετοι

Το κύριο πράγμα είναι να γίνετε άνετοι

Πιο κερδοφόρα και πιο βολική τοποθέτηση κατά μήκος του τοίχου απέναντι από την είσοδο.

Επιλογές υδραυλικών εγκαταστάσεων

Μπορείτε να κάνετε νιπτήρα, μπάνιο, οβάλ ή ορθογώνιο μπιντέ. Εγκαθίστανται συμπαγή κατά μήκος των τοίχων χωρίς ακαταστασία του χώρου.

Πλούσια μωσαϊκή διακόσμηση

Πλούσια μωσαϊκή διακόσμηση

Είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός οβάλ νιπτήρα κονσόλας με επαρκές βάθος για να αποφευχθεί το πιτσίλισμα στο πάτωμα. Μπορεί να συνδεθεί με αγκύλες στον τοίχο. Αυτός ο σχεδιασμός είναι αέρινος. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε ένα πλυντήριο ρούχων κάτω από αυτό..

Εξοπλίζουμε με πρακτικό τρόπο

Εξοπλίζουμε με πρακτικό τρόπο

Μια εναλλακτική επιλογή είναι ένας νεροχύτης τουλίπας, ο οποίος κρύβει τέλεια τα τμήματα της παροχής νερού. Ένα δημοφιλές σχέδιο – νεροχύτης σε βάθρο, στον οποίο είναι βολικό να αποθηκεύσετε μια ποικιλία απορρυπαντικών, προϊόντων υγιεινής.

Ανεβάζοντας τη διάθεση με φωτεινά κεραμίδια

Ανεβάζοντας τη διάθεση με φωτεινά κεραμίδια

Οποιοσδήποτε τύπος υδραυλικών εγκαταστάσεων κάνει εξαιρετική δουλειά και παρέχει στο δωμάτιο την απαραίτητη ισορροπία, εάν εγκατασταθεί στη σωστή θέση.

Άνετες αποχρώσεις για ποικιλία στυλ

Άνετες αποχρώσεις για ποικιλία στυλ

Ο νεροχύτης πρέπει να εγκατασταθεί στην απέναντι γωνία από το ντους για να ισορροπήσει το εσωτερικό. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα πλυντήριο ρούχων σε κοντινή απόσταση για να αφήσετε τη μέση ελεύθερη.

Τα έπιπλα αποτελούν εγγύηση για τη λειτουργικότητα

Όλα τα έπιπλα είναι διαφορετικά:

 • ευκολία;
 • δύναμη;
 • αντοχή στην υγρασία.

Ξύλινες ντουλάπες, μπουφέδες δίνουν στο δωμάτιο τη γοητεία της φυσικότητας και της αρμονίας. Προϊόντα από MDF δεν φαίνονται λιγότερο κομψά και η τιμή τους είναι πολύ μικρότερη.

Τελειοποίηση και γοητεία

Τελειοποίηση και γοητεία

Μεταλλικά έπιπλα ταιριάζει απόλυτα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας. Και πλαστά ράφια, ό, τι άλλο θα συμπληρώσει Χώρα και προέλευση.

Τα κομψά γυάλινα έπιπλα δημιουργούν την εντύπωση μιας παγωμένης επιφάνειας νερού. Δίνουν έλλειψη βαρύτητας και η λάμψη στην επιφάνειά του αλλάζει το περιβάλλον κάθε φορά..

Όλα μόνο τα πιο απαραίτητα, τίποτα περισσότερο

Όλα μόνο τα πιο απαραίτητα, τίποτα περισσότερο

Τα πλαστικά κιτ είναι εύκολο στη φροντίδα. Διατηρούν την παρθένα ομορφιά τους για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Πολλά έπιπλα θα μειώσουν οπτικά το δωμάτιο, οπότε ο αριθμός τους θα πρέπει να είναι ελάχιστος. Μια ψηλή θήκη με μολύβι δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά θα φιλοξενήσει όλα όσα χρειάζεστε. Ντουλάπα με παγωμένο βιτρό φαίνεται σχεδόν χωρίς βάρος.

Αναζωογονεί το δωμάτιο με έντονο ανοιχτό πράσινο χρώμα

Αναζωογονεί το δωμάτιο με έντονο ανοιχτό πράσινο χρώμα

Ντουλάπι τοίχου με πόρτα με καθρέφτη, που βρίσκεται πάνω από το νεροχύτη, ράφια στο ύψος των ματιών παρέχουν τον απαραίτητο χώρο αποθήκευσης για καλλυντικά και προϊόντα υγιεινής.

Τα αξεσουάρ της ίδιας γκάμας μπορούν να αποτελέσουν μια αποτελεσματική προσθήκη στο εσωτερικό – ένα χαλί, μια κουρτίνα, ένα καλάθι πλυντηρίου, μια πετσέτα χεριών.

Ελάχιστα μέρη - μέγιστος ελεύθερος χώρος

Ελάχιστα μέρη – μέγιστος ελεύθερος χώρος

Το κύριο πράγμα είναι να μην υπερφορτώνετε το χώρο! Κατά τη διακόσμηση, είναι σημαντικό να διατηρείτε το χώρο, επειδή είναι πιο εύκολο να αναπνεύσετε σε ένα ελεύθερο δωμάτιο. Μια περίσσεια πραγμάτων θα συνθλίψει και δύσκολα θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια διαδικασιών νερού.

Δημοφιλές μπλε χρώμα

Δημοφιλές μπλε χρώμα

Η έλλειψη ελεύθερου χώρου μπορεί να αντισταθμιστεί αντικαθιστώντας:

 • πλυντήριο ρούχων για μικρό μοντέλο.
 • τυπικός νεροχύτης για γωνιακή έκδοση.
 • ντουλάπι ή ντουλάπι για οικιακά χημικά κρεμαστό ράφι διαμόρφωσης γωνίας.

TOP 15 συμβουλές για εγγραφή

1Ορθογώνια πλακάκια στους τοίχους με χαμηλή οροφή θα “τεντώσουν” οπτικά το δωμάτιο. 2 Ένα όμορφο μοτίβο ή στολίδι στο ύψος των ματιών θα επεκτείνει οπτικά το χώρο. 3Με τη βοήθεια γυαλιού, καθρέφτη, το δωμάτιο γίνεται πιο ευρύχωρο. 4 Οι γυάλινες πόρτες με γυαλί αυξάνουν το χώρο, αφήνοντας περισσότερο φως στο δωμάτιο. 5 Για την ανύψωση της οροφής, εφαρμόζονται κάθετες λωρίδες ή σχέδια στους τοίχους. 6 Ένα κάθετο από ματ πλακάκια όχι μόνο ζωντανεύει το χώρο, αλλά προσθέτει και πρωτοτυπία και γοητεία στο σκηνικό. 7 Ελευθερώνεται πολύς χώρος με την εγκατάσταση καθιστικής ή γωνιακής μπανιέρας. 8 Οι συρόμενες πόρτες σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο. 9 Παστέλ αποχρώσεις διακοσμητικών πλακιδίων προσθέτουν όγκο στο δωμάτιο. 10 Κάτω από το μπάνιο μπορείτε να εξοπλίσετε ντουλάπια με ρόδες. 11 Είναι καλύτερα να αποφύγετε πολύπλοκα μοτίβα στη διακόσμηση, επειδή η επιδεικτικότητα των λεπτομερειών μειώνει οπτικά το μέγεθος του δωματίου. 12Mosaic κάνει το σχέδιο πιο ογκώδες. 13 Η διακόσμηση τοίχων και οι έντονες πινελιές με τη μορφή πλακιδίων δαπέδου μπορούν να παίξουν διακοσμητικό ρόλο. 14 Η μετακίνηση όλων των ράφια μέχρι την οροφή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λειτουργικότητα και την ευκολία ενός στενού μπάνιου. 15 Τα ράφια καθρέφτη και τα ράφια χωρίζουν οπτικά τους τοίχους του δωματίου.

Ποικιλία σχεδίων

Οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι είναι απαραίτητος ένας αρμονικός συνδυασμός του εσωτερικού όλων των δωματίων. Συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου.

Τοποθετούμε ελάχιστα έπιπλα

Εγκαθιστούμε ένα ελάχιστο έπιπλο

Για παράδειγμα, στοιχεία του θαλάσσιου περιβάλλοντος του μπάνιου θα πρέπει να εντοπίζονται σε άλλα δωμάτια. Το θαλάσσιο θέμα στο σχεδιασμό περιλαμβάνει τη χρήση λευκού και μπλε αποχρώσεις.

Διακρίνεται από την εκφραστικότητα, τη διακοσμητικότητα, επειδή τα έπιπλα είναι μόνο ξύλινες, διακοσμητικές λεπτομέρειες – από φυσικά υλικά.

Ο σχεδιασμός του μπάνιου γίνεται καλύτερα σε ανοιχτά χρώματα.

Ο σχεδιασμός του μπάνιου γίνεται καλύτερα σε ανοιχτά χρώματα.

Με μωσαϊκό από τιρκουάζ γυαλί, μπορείτε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα των αφρώδους κυμάτων της θάλασσας.

Το κύριο χαρακτηριστικό της κλασικής λύσης είναι η πολυπλοκότητα και η κομψότητα, επομένως το κύριο χαρακτηριστικό είναι ένα ακριβό λουτρό από ορείχαλκο, μάρμαρο ή χυτοσίδηρο με καμπύλα πόδια..

Μίξερ από χαλκό, μπρούτζο

Τα πλαίσια των καθρεφτών είναι σκαλισμένα με επιχρύσωση. Η χρωματική παλέτα υλικών φινιρίσματος σε συγκρατημένες ανοιχτές αποχρώσεις με λουλουδάτα μοτίβα.

Πάγκοι και κονσόλες από φυσική πέτρα

Μαζικά έπιπλα σκούρου χρώματος. Η πολυτέλεια των κλασικών είναι ορατή σε κάθε στοιχείο και λεπτομέρεια.

Χρησιμοποιώντας αντίθεση

Χρησιμοποιώντας αντίθεση

Το μινιμαλιστικό στυλ σχεδιασμού χαρακτηρίζεται από ελάχιστη λεπτομέρεια και μέγιστο χώρο. Ιδανικό για μικρά μπάνια.

Όλα τα αντικείμενα χαρακτηρίζονται από ομαλή γεωμετρία και σαφείς γωνίες. Η αφθονία των αποχρώσεων είναι απαράδεκτη. Η διακόσμηση δεν χρησιμοποιεί περισσότερα από δύο χρώματα, γυαλί και καθρέφτη.

Υδραυλικά μοντέλα συμπαγών μεγεθών

Η προτεραιότητα είναι ο αρθρωτός χώρος αποθήκευσης και οι θέσεις. Χωρίς πλούσια αντικείμενα ή αξεσουάρ. Όλα είναι απλά, λειτουργικά.

Μοντέρνο στο μπάνιο σημαίνει φωτεινά χρώματα, σαφής χωροθέτηση χώρου, υδραυλικά πολυλειτουργικά, μη τυποποιημένες μορφές αξεσουάρ.

Μικρό μπάνιο, αλλά τόσο ευρύχωρο

Μικρό μπάνιο, αλλά τόσο ευρύχωρο

Οι επιλογές που κερδίζουν είναι ασπρόμαυρη διακόσμηση με ψηφιδωτές ζώνες ή καφέ και μπεζ παλέτα με κάθετα λουλουδάτα μοτίβα.

Η διακόσμηση σε ιαπωνικό στιλ θα απαιτήσει πολλά χρήματα, επειδή απαιτεί ακριβά ξύλα, μπαμπού και μετάξι..

Μην τσιγκουνευτείτε τον φωτισμό

Μην τσιγκουνευτείτε τον φωτισμό

Αυτός ο ανατολίτικος σχεδιασμός είναι αξιοσημείωτος για την αυστηρότητα, τον ειλικρίνεια και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν. Η χρήση ψηφιδωτών και φωτεινών φυτικών εκτυπώσεων, πλακιδίων με ξύλο, κουρτίνες από μπαμπού είναι μέρος των χαρακτηριστικών ενός τέτοιου εσωτερικού χώρου..

Η βάση της έννοιας της χώρας είναι η διακριτική, λειτουργικότητα, αρμονία. Για το αγροτικό στυλ, η προσποίηση, το ψεύτικο, η τεχνητότητα είναι απαράδεκτα.

Απλά κομψό, διακοσμημένο σε χρυσό

Απλά κομψό, διακοσμημένο σε χρυσό

Οι τοίχοι είναι απλά ασβεστωμένοι και οι πόρτες διακοσμημένες με ξύλο. Τα πράσινα διακοσμητικά στοιχεία φαίνονται γοητευτικά στο φόντο των λευκών επιφανειών. Ένα λιτό σετ απλών επίπλων και υδραυλικών εγκαταστάσεων παρέχει τη λειτουργικότητα του δωματίου.

Το στυλ υψηλής τεχνολογίας καθορίζεται από τις λακωνικές γραμμές, την καθαρότητα των αποχρώσεων, τη χρήση μοντέρνων τελειωμάτων.

Βολικά συρτάρια κάτω από το νεροχύτη

Βολικά συρτάρια κάτω από το νεροχύτη

Μια γωνιακή ή καμπίνα ντους είναι ιδανική για αυτόν. Ράφια, έπιπλα και είδη υδραυλικών συγχωνεύονται με την επιφάνεια των τοίχων, χάρη στη διακόσμηση με τα ίδια υλικά.

Το στυλ σύντηξης διακρίνεται από το συνδυασμό μιας ποικιλίας υφών, υλικών με υφή. Η ενότητα της ιδέας διασφαλίζεται από μια ενιαία παλέτα πλούσιων χρωμάτων, μη τυποποιημένων επίπλων, αξεσουάρ.

Το μπάνιο πρέπει να έχει μεγάλο καθρέφτη.

Το μπάνιο πρέπει να έχει μεγάλο καθρέφτη.

Η δημιουργία του δικού σας σχεδιασμού θα σας επιτρέψει να πάρετε άνετα ένα μπάνιο για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΒΙΝΤΕΟ: Μπάνιο χωρίς τουαλέτα

GALLERY: Οι καλύτερες λύσεις σχεδιασμού μπάνιου χωρίς τουαλέτα

Previous Post
Μικρός διάδρομος: Πώς να εξοπλίσετε το διαμέρισμα με έπιπλα; Όμορφο μοντέρνο εσωτερικό (205+ φωτογραφίες)
Next Post
Gjør-det-selv vegghenger i gangen: med skostativ, med hylle, med kroker. Glem mangelen på plass!