Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας – 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της σοφίτας είναι μια βιομηχανική προσέγγιση στο σχεδιασμό που ξεκίνησε ως ένα αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, έχει μετατραπεί σε λειτουργικά σπίτια ή μεμονωμένα δωμάτια σε ένα σπίτι σε αυτό το χαρακτηριστικό βιομηχανικό στυλ..

Όταν οργανώνετε έναν αποτελεσματικό χώρο στο σπίτι, είναι το στυλ πατάρι χρησιμοποιείται συχνά για την κουζίνα, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε όλες τις απαραίτητες συσκευές και να χρησιμοποιήσετε όλες τις βολικές επιλογές τοποθέτησης που προσφέρει αυτό το στυλ. Ας μάθουμε τι ευκαιρίες δίνει.

Οι κουζίνες σε στιλ σοφίτας είναι μια αρκετά δημοφιλής τάση

Οι κουζίνες σε στιλ σοφίτας είναι μια αρκετά δημοφιλής τάση

Στυλ σοφίτας στο εσωτερικό των κουζινών

Οι κουζίνες σε στιλ σοφίτας είναι μια αρκετά δημοφιλής τάση, που έχει τις ρίζες της στην αισθητική των παλιών αποθηκών όπου αποθηκεύονταν βιομηχανικά υλικά ή προϊόντα. Η βιομηχανική δημιουργικότητα έρχεται στο προσκήνιο στην κουζίνα. Οι βασικές του θέσεις:

 • αγενής φυλλωτός για συμπαγείς στιβαρές κατασκευές.
 • Ενωση ξύλο, μέταλλο και ποτήρι?
 • χαλαρή ατμόσφαιρα με μια αύρα αστικής αποκλειστικότητας.

Οποιοσδήποτε τύπος κουζίνας δεν είναι κατάλληλος για το στυλ της σοφίτας, πρέπει να έχετε μια συγκεκριμένη διάταξη έτσι ώστε στο τέλος να αποδειχθεί ευάερο. Δεν χρειάζεται να είναι ένα τεράστιο δωμάτιο με ψηλό οροφές, αλλά ορισμένα προβλήματα σχεδιασμού θα σας εμποδίσουν να αναπτυχθείτε σε ένα μικρό δωμάτιο με χαμηλά ταβάνια.

Αυτό το στυλ στο εσωτερικό είναι μια βιομηχανική προσέγγιση στο σχεδιασμό.

Αυτό το στυλ στο εσωτερικό είναι μια βιομηχανική προσέγγιση στο σχεδιασμό.

Το κύριο πράγμα που θέλετε να επιτύχετε είναι η ευκολία και η ευελιξία, τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για μια μεγάλη κουζίνα όσο και για μια μικρή αστική μορφή.. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μάλλον αποτελεσματική, κομψή και μοντέρνα εικόνα, χρησιμοποιείται συχνά σε αστικά διαμερίσματα, όπου η ατμόσφαιρα δεν είναι πάντα ευρύχωρη.. Ως εκ τούτου, οι σχεδιαστές έχουν αναπτύξει πολλά κόλπα που σας επιτρέπουν να επιτύχετε την επιθυμητή εργονομία..

ΣυμβουλήΑπλές λαβές και μεταλλικά κουφώματα συμπληρώνουν το ξύλινο ντουλάπια. Μικρές λεπτομέρειες μέσα ρετρό στυλ και φωτεινό λάμπες δώστε χαρακτήρα στην κουζίνα.

Συνδυάζει ξύλο, μέταλλο και γυαλί

Συνδυάζει ξύλο, μέταλλο και γυαλί

Αισθητική

Είναι ένα μοντέρνο σχέδιο κουζίνας που βρίσκει έκφραση στο ρομαντισμό των αστικών εργοστασίων, των εργοστασίων και άλλων βιομηχανικών χώρων. Οι κομψές τάσεις που έχει απορροφήσει ταιριάζουν με νέα υλικά και κομψή απλότητα. Η βάση του στυλ είναι το άνοιγμα των δωματίων όπως μια σοφίτα ή μια σοφίτα, το οποίο επιβεβαιώνει την έννοια της αγγλικής λέξης loft – πάνω δωμάτιο, περιστέρι.

Παράλληλα με τις σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού, ρουστίκ υλικά, μασίφ ξύλο, σκυρόδεμα, οξειδωμένο μέταλλο και περίπλοκο γυαλί δημιουργούν εκπληκτικές αντιθέσεις που φέρνουν ενέργεια με πολλά μεγάλα ράφια και όμορφες προθέσεις βιομηχανικού στιλ..

Οποιοσδήποτε τύπος κουζίνας δεν θα λειτουργήσει για αυτό το στυλ.

Οποιοσδήποτε τύπος κουζίνας δεν θα λειτουργήσει για αυτό το στυλ.

Οι ιδέες για στυλ μπορεί να εξαρτώνται εν όλω ή εν μέρει από τη γεύση, αλλά οι γενικές τάσεις πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη:

 • Ανοιξε ράφια. Ένας χώρος σοφίτας σε βιομηχανική εμφάνιση φαίνεται καλός με ανοιχτά ράφια. Προσθέστε μια ευχάριστη αντίθεση με γυαλισμένο δάπεδο πλακιδίων και γρανίτη πάγκοι.
 • Πλινθοδομή. Χρησιμοποιήστε το για το αγαπημένο σας μέρος της κουζίνας σας – στο χώρο μαγειρέματος ή στην τραπεζαρία. τραπέζι. Τούβλο θα δώσει στο δωμάτιο μια κλασική εμφάνιση για το στυλ.
 • Υφή τοίχους. Μπορεί να είναι όχι μόνο τούβλο, αλλά οποιαδήποτε άλλη τραχιά εργασία ή μίμηση του – στόκος Προβηγκίας, απομίμηση πλακόστρωτου, ξύλινες σανίδες, ασυνήθιστο πλακάκι, λινάτσα και ύφασμα κάνναβης – η επιλογή περιορίζεται μόνο από τη φαντασία.
 • Μεγάλο παράθυρο Είναι το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του στυλ. Και δημιουργούν έναν υπέροχο χώρο μαγειρέματος..
 • Κλινή οροφή με καταπακτές – το καλύτερο χαρακτηριστικό.

Η βάση του στυλ είναι το άνοιγμα των χώρων.

Η βάση του στυλ είναι το άνοιγμα των χώρων.

Πρέπει να υπάρχει εδώ ξύλο με τη μία ή την άλλη μορφή – εάν δεν είναι στα βασικά έπιπλα, τότε η παρουσία θα πρέπει να αντισταθμιστεί τελειώνοντας τους τοίχους, την οροφή και άλλες επιφάνειες. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν συχνά μασίφ ξύλο και άλλα ακριβά υλικά – όπως υψηλής ποιότητας έπιπλα με γυαλί, μέταλλο. Οι μεταλλικές και γυάλινες επιφάνειες λειτουργούν για να αυξήσουν τον οπτικό χώρο και την αστική καινοτομία, να παίξουν με τα χρώματα. Ενώ το ξύλο δίνει στο εσωτερικό μια πινελιά εξοχικού στυλ, χωρίς την οποία ο σχεδιασμός χάνει το κέφι του.

Εν ολίγοις, μια κουζίνα σοφίτας είναι ένας συνδυασμός καινοτόμων σχεδιαστικών εξελίξεων και οικείων, χρήσιμων λεπτομερειών. Ένα τέτοιο εσωτερικό θα φαίνεται απλό, ολιστικό, χωρίς όλα τα περιττά.

ΣυμβουλήΧρησιμοποιήστε πλαστικοποιημένο ξύλο και τεχνητά παλαιωμένη υφή για ένα αυθεντικό πατάρι. Οι φωτεινοί συνδυασμοί χρωμάτων δεν θα χαλάσουν το εσωτερικό, αλλά θα το κάνουν πιο ενδιαφέρον, οπότε μην φοβάστε να διαφοροποιήσετε την παλέτα.

Υπάρχει πάντα ένα δέντρο με τη μία ή την άλλη μορφή.

Υπάρχει πάντα ένα δέντρο με τη μία ή την άλλη μορφή.

Συμβουλές για μια μικρή κουζίνα

Όταν έχετε μόνο ένα μικρό χώρο αντί για «περιστέρι» ή «σοφίτα», όπου πρέπει να χωρέσετε όλο τον εξοπλισμό και να έχετε μια ευρύχωρη ατμόσφαιρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα.

Από τη μία πλευρά, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι ένα πατάρι είναι ένας χώρος με ψηλά ταβάνια, μεγάλες λεπτομέρειες και άλλες συνθήκες που απαιτούν πολύ χώρο. Ωστόσο, η αστική προσέγγιση με την εργονομία της το έχει μεταμορφώσει εκπληκτικά, οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε με ασφάλεια στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε μηχανισμούς ανάρτησης για πιάτα και άλλα είδη κουζίνας.

Συνδυασμός καινοτόμων σχεδιαστικών εξελίξεων και οικείων, χρήσιμων λεπτομερειών

Ένας συνδυασμός σχεδιαστικών εξελίξεων και γνώριμων, χρήσιμων λεπτομερειών

ΣυμβουλήΑπλοποιήστε το σχέδιό σας με ένα κόλπο – επιλέξτε το μέγεθος των στοιχείων που ταιριάζουν στο δωμάτιο. Τα τετραγωνικά μέτρα πρέπει να χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφευχθούν κενά στις γωνίες. Αυτό θα ανακουφίσει περαιτέρω τον χώρο που απαιτείται για στυλ..

Υφή και αντίθεση

Παίξτε με διαφορετικές υφές χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό ανακλαστικών επιφανειών. Αυτό θα δώσει χώρο στην κουζίνα.. Χρησιμοποιήστε φυσικό ξύλο όπου θα υπάρχει επαφή με τα χέρια για απτική άνεση.

Η εγγύτητα διαφόρων υφών και ακόμη και υλικών θα δώσει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση – μπορούν να συνδυαστούν σε ένα σετ κουζίνας, συνδέοντας, για παράδειγμα, το μπροστινό μέρος των ντουλαπιών από ξύλο και σκυρόδεμα. Φτιάξτε ένα ξύλινο σετ με φινίρισμα κασσίτερου. Τυχόν μεταλλικά μέρη έχουν εντυπωσιακά εντυπωσιακό αποτέλεσμα – πού να το χρησιμοποιήσετε, αν όχι στην κουζίνα? Για παράδειγμα, φτιάξτε ανοιχτά ράφια με φινίρισμα κασσίτερου ή λακαρισμένο πλαίσιο αλουμινίου και τοποθετήστε πάνω τους πιάτα από κασσίτερο..

Παίξτε διαφορετικές υφές

Παίξτε διαφορετικές υφές

Γυάλινα ράφια, ράφια ή μπλοκ με χάλκινες πινελιές θα είναι επίσης κατάλληλα εδώ. Αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται υπέροχα και μπορούν να δημιουργήσουν τη βάση για μια διαφορετική εμφάνιση – είτε τραχιά βιομηχανική είτε πιο εκλεπτυσμένη κομψή.

Χαρισματική ταπετσαρία στους τοίχους

Η εμφάνιση των τοίχων σας παίζει βασικό ρόλο. Εάν δεν είστε από τους τυχερούς που αφαιρούν γύψο κατά τη διάρκεια ανακαίνισης σπιτιού για να δείξουν την ομορφιά της τοιχοποιίας, η οποία μπορεί είτε να διατηρηθεί φυσική είτε να βαφτεί λευκό χρώμα, υπάρχουν πολλές καλές λύσεις στην αγορά – το ίδιο ταπετσαρία. Επί του παρόντος, υπάρχουν ταπετσαρίες που μιμούνται με ακρίβεια τσιμέντο ή τοιχοποιία..

Προσθέστε διακόσμηση

Προσθέστε διακόσμηση

Αυθεντικές λεπτομέρειες

Οι λεπτομέρειες μπορούν να έχουν σημασία για οτιδήποτε. Σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον, μπορεί να είναι πιο σημαντικά. Για παράδειγμα, οι λαβές πρέπει να είναι αξιόπιστες αλλά ταυτόχρονα πρακτικές.. Η κουκούλα παίζει επίσης ζωτικό ρόλο.. Είναι επιθυμητό όλα τα μέρη να περιέχουν μέταλλο – σε κασσίτερο προτεραιότητας, χαλκό, χάλυβα, χρώμιο. Για ένα μικρό χώρο, συνδυάστε το μέταλλο με το λευκό. Αυτός ο συνδυασμός δίνει μια κομψή αίσθηση και ταιριάζει για μια ευρύχωρη αίσθηση..

Συνδυασμός ανοιχτών ραφιών με κλασικό σετ

Η επιλογή βιομηχανικού στυλ σημαίνει χρήση αντίθεσης μεταξύ κλειστών ντουλαπιών και ανοιχτών ραφιών. Ο μικρός χώρος και η γεύση για ασυνήθιστες διακοσμήσεις καθορίζουν την ανοιχτή θέα αποθήκευσης. Αυτά περιλαμβάνουν πάνελ από σφυρήλατο σίδερο, ανοιχτά ράφια και ράφια δίσκων. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αποθηκεύσετε ό, τι πρέπει να αποκρύπτεται από την προβολή σε δυσδιάκριτες περιοχές.

Χρησιμοποιώντας αντίθεση μεταξύ κλειστών ντουλαπιών και ανοιχτών ραφιών

Χρησιμοποιώντας αντίθεση μεταξύ κλειστών ντουλαπιών και ανοιχτών ραφιών

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά το σχεδιασμό?

Ο δυναμικός, ανεμπόδιστος και περιπετειώδης σχεδιασμός είναι ιδανικός για μια μητροπολιτική κουζίνα. Είτε πρόκειται για ένα διαμέρισμα σε ένα κτίριο “Χρουστσόφ” είτε για έναν νέο ουρανοξύστη – μπορείτε να φτιάξετε τον εαυτό σας κουζίνα σοφίτας οπουδήποτε. Θα χρειαστεί να αλλάξετε λίγο τη διάταξη ή ίσως να το κάνετε διαμέρισμα στούντιο, όπου σαλόνι και κουζίνα συνδυάζονται σε έναν ενιαίο οργανικό χώρο.

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος εάν επιλέξετε το υλικό για το δωμάτιο, εστιάζοντας στο συνδυασμό μοντέρνων υλικών (γυαλί, χάλυβα, χρώμιο) με παλιά υλικά και αντικείμενα (τοιχοποιία, τοίχοι από σκυρόδεμα, ξύλο πάτωμα).

Ο ανοξείδωτος χάλυβας ενισχύει την ιδέα και τονίζει την αντίθεση μεταξύ της λείας μεταλλικής επιφάνειας

και υφή τοίχων, τόσες πολλές κουζίνες είναι εξοπλισμένες με εμπορικές ή επαγγελματικές συσκευές. Δυναμικός, ανεμπόδιστος και περιπετειώδης σχεδιασμός

Δυναμικός, ανεμπόδιστος και περιπετειώδης σχεδιασμός

Λευκή κουζίνα

Οι λευκοί τοίχοι είναι η προτιμώμενη επιλογή σχεδιασμού και η βέλτιστη βάση για την τοποθέτηση ενός προηγμένου έπιπλα. Μπορείτε να επιλέξετε από επιχρισμένο, βαμμένο (συμπεριλαμβανομένου του βαμμένου τούβλου) ή ταπετσαρία. Σε ένα τέτοιο φόντο, οποιαδήποτε αντικείμενα φαίνονται αντίθετα και αυτό το αποτέλεσμα θα προσελκύσει ιδιαίτερα τους λάτρεις των ασυνήθιστων λεπτομερειών σε στυλ σοφίτας..

Τα ακόλουθα χρησιμοποιούνται ως δάπεδα:

 • πλακάκια γραφίτη?
 • φαρδύ laminate?
 • τραχύ τεχνητά παλαιωμένο ξύλινο δάπεδο.
 • καθώς και άλλα υλικά με φαινόμενο πατίνας.

Ο ανοξείδωτος χάλυβας ενισχύει την ιδέα και τονίζει την αντίθεση

Ο ανοξείδωτος χάλυβας ενισχύει την ιδέα και τονίζει την αντίθεση

Επιπλέον, μπορείτε να ρίξετε χαλί, που προσομοιώνει ρεαλιστικά τη “ζέβρα που περπατά” ή “κλασικά”.

Μια λευκή κουζίνα σε στιλ σοφίτας πρέπει να μοιάζει με κουζίνα εστιατορίου: υψηλής τεχνολογίας, προσεγμένη, με γυαλιστερό ατσάλι και χρώμιο. Μια πολύ πρωτότυπη και φρέσκια ιδέα – συνδυασμός ψυχρού σκούρου χρώματος στο κάτω μέρος των επίπλων και αντίθεσης φωτεινού και ζεστού χρώματος στην κορυφή.

ΣυμβουλήΓια να κάνετε την κουζίνα σας πιο επαγγελματική, πρέπει να βάλετε φούρνο και ψυγείο από ανοξείδωτο ατσάλι. Θα πρέπει επίσης να έχετε σύγχρονα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης: έναν γυαλιστερό μαύρο φούρνο ή χρώμιο και μια κεραμική εστία χωρίς περίγραμμα.

Στην τραπεζαρία, ένα φωτιστικό δαπέδου με ψηλό χρωμιωμένο πόδι φαίνεται καλό..

Οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με κατάλληλα αξεσουάρ: πινακίδες, διαφημιστικές αφίσες, γκράφιτι και άλλες λεπτομέρειες που είναι καθημερινές και κοινές για τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων.

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Σοφίτα κουζίνας-στούντιο

Από το ανοιχτό σχέδιο διαμερίσματα συμβαίνει όλο και πιο συχνά, υπάρχουν πολλά έργα στα οποία τα πλεονεκτήματα του στυλ είναι σαφώς ορατά – μια εύκολη οριοθέτηση του χώρου, η απουσία ψευδοροφών, ένα ελάχιστο χαλιών. Και αν προσθέσετε νέα χρώματα, φυτά και μεγάλα παράθυρα στην ηλιόλουστη πλευρά, μπορείτε να έχετε έναν πολύ άνετο χώρο διαβίωσης..

Ο πρώτος κανόνας εδώ είναι να αποφασίσετε για το συνδυασμό χρωμάτων του δωματίου που προετοιμάζετε. Ο χρωματικός συνδυασμός δεν χρειάζεται να είναι περιοριστικός ή βαρετός, αλλά είναι σημαντικό τα αντικείμενα που τελικά αγοράζετε για τον χώρο σας να αλληλοσυμπληρώνονται κάπως – διακριτικά ή φανερά. Οι δημοφιλείς μελωδίες σήμερα είναι ουδέτερες καθώς υποδηλώνουν φωτεινές προφορές και χαλαρωτικές, σιωπηλές περιοχές..

Συγχωνεύεται με άλλο δωμάτιο

Συγχωνεύεται με άλλο δωμάτιο

Χρησιμοποιήστε βιομηχανική διακόσμηση για να φτιάξετε ένα πραγματικό στούντιο σοφίτας από την κουζίνα σας. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία σε αυτό είναι ο ανοιχτός χώρος.. 

Τα ακόλουθα στοιχεία χρησιμοποιούνται εδώ:

 • τοίχοι από τούβλα?
 • ρουστίκ έπιπλα?
 • αξεσουάρ αντίκες?
 • σωλήνες οροφής?
 • ξύλινα δοκάρια.

Οι ρετρό συσκευές κουζίνας συνδυάζονται εδώ με μοντέρνα ντουλάπια και τσιμεντένιους τοίχους..

Σοφίτα στούντιο

Σοφίτα στούντιο

Μονόχρωμη παλέτα

Εάν αξιολογήσετε το περιεχόμενο χρώματος, υπάρχουν αποχρώσεις παντού εδώ. γκρί, καφέ και λευκό. Σχηματίζουν ένα πλήρες ουδέτερο υπόβαθρο, το οποίο αραιώνεται με εκφραστικές κόκκινες κηλίδες – ταπετσαρία καναπέδες και πολυθρόνες, λακαρισμένη επιφάνεια καρεκλών, εσωτερική επιφάνεια κρεμαστής λάμπας, φωτεινοί εξπρεσιονιστικοί πίνακες στους τοίχους. Τα υποτονικά χρώματα βοηθούν στην ανάδειξη και την εστίαση στα ράφια των βιβλίων. Επιπλέον, τα βάζα δίνουν διακριτικές κηλίδες πράσινου και ροζ..

Ζώνη και μεταμόρφωση

Υπάρχουν διαφορετικά ζώνες, που μετατρέπονται εύκολα από το ένα στο άλλο. Παρά το γεγονός ότι ο χώρος μοιάζει με ένα μεγάλο δωμάτιο, υπάρχει μια κουζίνα εδώ, σαλόνι, υπνοδωμάτιο και αρκετούς χώρους αναψυχής.

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Υπάρχει ένας χώρος δίπλα στα ράφια που είναι κατάλληλος για διάβασμα, χαλάρωση και εργασία. Επιλέξτε έπιπλα που επίσης μεταμορφώνονται για να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Στο κέντρο υπάρχει ένα τραπεζάκι σαλονιού που μπορεί να χρησιμεύσει ως πουφ ή ως τραπέζι για καφέ και τσάι. Ένα τραπεζάκι σαλονιού μπροστά από το οποίο ένα μεγάλο τηλεόραση, περιτριγυρισμένο από έναν μεγάλο γκρι καναπέ και πολυθρόνες. Εδώ μπορείτε να δεχτείτε επισκέπτες. Τη νύχτα, ο καναπές μπορεί να μετατραπεί κρεβάτι.

Θα έχει ενδιαφέρον για εσάς:

Κουζίνα με χαρακτήρα: Εσωτερική διακόσμηση σε σκανδιναβικό στιλ (190+ Φωτογραφίες)

Εσωτερικό με ξινίλα: + 135 Φωτογραφία της κουζίνας με κίτρινο χρώμα. Ξεκινάμε το πρωί χαρούμενα και ηλιόλουστα

TOP-15 Τα πιο εντυπωσιακά στυλ μοντέρνου σχεδιασμού κουζίνας (210+ φωτογραφίες)

Σχεδιασμός όμορφων κουζινών σε στιλ Προβηγκίας: 240+ Φωτογραφίες Μοντέρνας Διακόσμησης (τοίχοι, οροφή, κουρτίνες)

Γωνιακές κουζίνες

Οι γωνιακές κουζίνες είναι πολύ συχνές. Είναι πρακτικά επειδή προσφέρουν εργονομική εσωτερική δομή με άνετη διακόσμηση κατάλληλη για μαγείρεμα καθώς και οτιδήποτε άλλο.. Ανεξάρτητα από το αν έχετε απομονωμένη κουζίνα ή μέρος διαμερίσματος στούντιο, αυτή η διάταξη κουζίνας έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • αρκετές επιφάνειες εργασίας.
 • χρήση γωνιακού χώρου.
 • βολικό για την τοποθέτηση ενός νησιού κουζίνας.

Γωνιακή επιλογή

Γωνιακή επιλογή

Μια γωνιακή κουζίνα μπορεί να διακοσμηθεί με μοντέρνα αισθητική ή κλασικό σχέδιο που συνδυάζεται με μια βιομηχανική πινελιά..

Φινίρισμα από τούβλα

Οι σχεδιαστές προσφέρουν τις πιο κομψές λύσεις από τούβλα. Ένας εκτεθειμένος τοίχος από τούβλα στο σημείο εστίασης του δωματίου προσθέτει μια κομψή και ρουστίκ πινελιά στη συνολική εμφάνιση και αίσθηση ενός χώρου που ως επί το πλείστον φαίνεται προσεγμένος και πολυτελής..

Μην ξεχνάτε όμως την αξία των εκτεθειμένων χαλύβδινων επιφανειών και του κατάλληλου δαπέδου, που ανεβάζουν την κουζίνα σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο..

ΣυμβουλήΕπιλέξτε κομψούς και πολυτελείς πολυελαίους, στρας, κρύσταλλα, κρύσταλλα και άλλα πολυτελή υλικά θα είναι κατάλληλα εδώ.

Μεγάλο δωμάτιο με ψηλή οροφή σε βιομηχανικό στιλ

Μεγάλο δωμάτιο με ψηλή οροφή σε βιομηχανικό στιλ

Παρκέ δάπεδο από σκούρο ξύλο chevron ή ψαροκόκαλο δίνει στη βιομηχανική κουζίνα σας μια πραγματικά vintage εμφάνιση. Ολοκληρώστε αυτή τη σκέψη με ένα πλακάκι του μετρό και προσθέστε ανοιχτά ράφια στη διακόσμησή σας..

Πώς να επιλέξετε έπιπλα?

Η σωστά κατασκευασμένη βιομηχανική διακόσμηση δίνει την εντύπωση ότι κάθε πράγμα στο χώρο είναι ακριβώς εκεί που πρέπει και δεν υπάρχει τίποτα περιττό ή αμήχανο. Συχνά βιώνουμε αυτήν την εντύπωση ως κάτι παρόμοιο: “Πώς κατάφεραν να συνδυάσουν τα πάντα τόσο εργονομικά;” ή “Πώς ταιριάζω σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες για να δημιουργήσω το ίδιο μοναδικό μέρος;” Φυσικά, η επιλογή όλων των στοιχείων είναι ένα δύσκολο έργο..

Εκτός από το προφανές, είναι απαραίτητο να δώσετε στην κουζίνα τη δική σας προσωπικότητα, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει το δικό σας γούστο, το οποίο δεν μπορεί να δοθεί από κανένα, ακόμη και την υψηλότερη ποιότητα, τυπικό έργο..

Σωστά κατασκευασμένη βιομηχανική διακόσμηση

Σωστά κατασκευασμένη βιομηχανική διακόσμηση

Επιπλα

Βρείτε τη «χρυσή αναλογία» σας ανάμεσα σε μια βάναυση σοφίτα και μια πιο διακριτική διακόσμηση, κοιτώντας προς το σύγχρονο στιλ. Αυτές οι δύο κατευθύνσεις είναι σε κάποιο βαθμό παρόντες σε κάθε βιομηχανική διακόσμηση, αφού αλληλοσυμπληρώνονται καλά.. Αυξήστε ή μειώστε το επίπεδο βιομηχανικής συγκέντρωσης με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας ή αφαιρώντας ορισμένες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.

Επιλέξτε γυαλιστερά ντουλάπια και πάγκους εργασίας και σκεφτείτε τη δουλειά, την προφορά και τον γενικό φωτισμό για να καθορίσετε πώς θα εντυπωσιάσει η κουζίνα σας. Οι ανακλαστικές επιφάνειες και ο σωστός φωτισμός παίζουν σημαντικό ρόλο στην οπτική αντίληψη.

Οι ανακλαστικές επιφάνειες και ο σωστός φωτισμός παίζουν σημαντικό ρόλο

Οι ανακλαστικές επιφάνειες και ο σωστός φωτισμός παίζουν σημαντικό ρόλο

Το πιο “δικό” χρώμα εδώ είναι το γκρι, το οποίο υπάρχει σχεδόν παντού – από τοίχους έως εξοπλισμό. Επενδύστε σε αυτό το χρώμα για βασικό εξοπλισμό, ακουστικά, έπιπλα. Δεν θα βαρεθεί και θα είναι μια καλή βάση για να αλλάξει μικρές λεπτομέρειες προφοράς που μπορούν να επιλεγούν σε πιο φωτεινό χρώμα. Αυτό το κόλπο έχει σχεδιαστεί για να ανανεώνει μια διακόσμηση που μπορεί να γίνει βαρετή με την πάροδο του χρόνου και είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε μικρές λεπτομέρειες, παίρνοντας μια οπτική και πρακτική ενημέρωση..

Εάν δεν θέλετε να ξεκινήσετε από το μηδέν, ταιριάξτε μερικές λεπτομέρειες με την υπάρχουσα κουζίνα – για παράδειγμα, επιλέξτε καρέκλες σε βιομηχανικό στυλ και αλλάξτε σταδιακά την εμφάνιση της κουζίνας με νέα ξεχωριστά μέρη.

Φωτισμός

Τα φωτιστικά είναι σημαντικά. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε ένα νησί κουζίνας ή να ενσωματώσετε ένα τραπέζι φαγητού στη μέση της κουζίνας. Να θυμάστε πάντα να επιλέγετε το σωστό μήκος κρεμάσματος λάμπες – δεν πρέπει να είναι πολύ χαμηλά.

Τα φωτιστικά είναι σημαντικά

Τα φωτιστικά είναι σημαντικά

Το θέμα της κουζίνας θα πρέπει πάντα να συνδυάζεται ιδανικά με άλλους τομείς του σχεδιασμού της σοφίτας, ακόμη και αν το χρώμα των δωματίων θα είναι διαφορετικό.

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα Αστικές κομψές κουζίνες σε στιλ σοφίτας - 255+ (Φωτογραφία) Βιομηχανική ατμόσφαιρα

Previous Post
TOP 15 τηγάνια γκριλ για οικιακή χρήση. Πώς να επιλέξετε το σωστό; Σημαντικές συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη (+ Κριτικές)
Next Post
Lilla kjøkken: Fascinerende ånd eller fredens aura? 170+ (bilder) for feilfri interiørdesign