Susευδοροφές (+80 φωτογραφίες)
15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://esof2012.org 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Susευδοροφές (+80 φωτογραφίες)

Susευδοροφές (+80 φωτογραφίες)

Σκεπτόμενοι τον εσωτερικό σχεδιασμό, πολλοί άνθρωποι θυμούνται τις τελευταίες οροφές ή δεν δίνουν αρκετή προσοχή σε αυτό το θέμα, επιλέγοντας την πιο απλή λύση. Μην υποτιμάτε αυτό το μέρος του χώρου, επειδή το πάνω διαμέρισμα μπορεί να γίνει μια φωτεινή προφορά στο δωμάτιο, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα σύνθεση. Ειδικά αν πρόκειται για ψευδοροφές – μια σύγχρονη λύση που εκπλήσσει με μια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού.

Τι είναι?

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια ψευδοροφή είναι μια δομή που είναι αναρτημένη από το κύριο διαμέρισμα. Αυτό γίνεται με βάση πρακτικούς ή διακοσμητικούς σκοπούς, επειδή το στοιχείο που πρόκειται να εγκατασταθεί μπορεί να είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά, να έχει ενδιαφέροντα μη τυποποιημένα σχήματα, χρώματα ή σχέδια.

Αν μιλάμε για τεχνικές πτυχές, τότε η ψευδοροφή είναι ένα σύστημα πλαισίου που είναι τοποθετημένο στη βάση χρησιμοποιώντας αναρτήσεις. Τα πλαίσια έχουν συχνά τη μορφή μεταλλικού πλέγματος, μετά τη στερέωση τα οποία είναι προσαρτημένα πάνελ επένδυσης – μονάδες ή καταχωρητές.

Η αναρτημένη δομή είναι κατάλληλη για κάθε τύπο χώρων, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.

Γυψοσανίδας – φθηνό, ευέλικτο υλικό που έχει μεγάλη ποικιλία σχημάτων: ευθείες ή κυματιστές γραμμές, λείες καμπύλες, σγουρές λεπτομέρειες. Η σύνθεση είναι γελοία απλή και περιλαμβάνει – δύο φύλλα από χοντρό χαρτόνι με ένα στρώμα γύψου μεταξύ τους.

Οροφές κασέτας ταιριάζει απόλυτα σε ένα μοντέρνο εσωτερικό. Είναι ένα είδος ενοτήτων που προσαρτώνται στο πλαίσιο με μια προκαθορισμένη ακολουθία. Επιπλέον, κάθε δομικό στοιχείο μπορεί να διαφέρει ως προς το χρώμα ή την επιφάνεια, γεγονός που δίνει μια άπειρη ποικιλία διακοσμητικών λύσεων. Το μόνο μειονέκτημα είναι το υψηλό κόστος, το οποίο αποδίδει με εξαιρετικές ιδιότητες..

Οροφές ραφιών κατάλληλο για μεγάλους χώρους. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αποτελούνται από πηχάκια, και όταν τελειώσουν, μοιάζουν με μια επιφάνεια καλυμμένη με σανίδα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά και αξιόπιστα..

Τεντωμένη οροφή κατέχουν ηγετική θέση μεταξύ όλων των επιλογών. Αντιπροσωπεύουν έναν καμβά τεντωμένο πάνω σε ένα πλαίσιο (από μεμβράνη PVC, ύφασμα), ο οποίος κόβεται ακριβώς στις μετρήσεις του δωματίου. Μπορούν να είναι ματ ή γυαλιστερά, με σχέδια ή μονόχρωμα – μπορείτε να σκεφτείτε οτιδήποτε.

Ceilingευδοροφή στο εσωτερικό

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ψευδοροφών

Έτσι, με βάση τα χαρακτηριστικά των ψευδοροφών, συνιστάται να τους δώσετε προσοχή εάν:

– Το δωμάτιο προς επισκευή έχει ανώμαλο ταβάνι. Για παράδειγμα, αυτό είναι ένα παλιό σπίτι, η διακόσμηση του οποίου δεν είναι στην πιο τακτοποιημένη κατάσταση. Και αντί να ξοδεύουμε πολλή προσπάθεια για να εξαλείψουμε τα ελαττώματα, δεν είναι καλύτερο να τα κρύψουμε; Οι αναρτημένες δομές είναι ιδανικές για αυτό το έργο. Επιπλέον, θα βοηθήσουν στην απόκρυψη επικοινωνιών μηχανικής..

– Το σχέδιο σχεδιασμού προϋποθέτει μια πρωτότυπη διακοσμητική λύση στο σχεδιασμό της οροφής. Με τη βοήθεια ενός διαχωρισμένου διαμερίσματος, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύπλοκες σγουρές ή πολυεπίπεδες λακωνικές συνθέσεις που θα ενσωματώνουν κάθε ιδιοτροπία του συγγραφέα.

– Είναι απαραίτητο να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στο δωμάτιο. Οι ψευδοροφές έχουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως: ηχομόνωση και θερμομόνωση, καθώς και αντοχή στην υγρασία. Η εγκατάσταση με τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά θα διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία στο δωμάτιο, θα προστατεύσει από ξένους ήχους ή δεν θα αφήσει νερό να περάσει εάν οι παραπάνω γείτονες ξέχασαν να κλείσουν τη βρύση.

Η αναρτημένη δομή θα είναι ένα εξαιρετικό πλαίσιο για την εγκατάσταση ενός πολύπλοκου συστήματος φωτισμού. Επιπλέον, είναι εύκολο να καθαριστεί και τα αρθρωτά προϊόντα είναι εύκολο να αντικατασταθούν σε περίπτωση βλάβης, χωρίς να ξανακάνετε τελείως το κάλυμμα..

Δυστυχώς, αυτός ο τύπος φινιρίσματος δεν είναι κατάλληλος για κάθε δωμάτιο. Οι μικροί χώροι θα γίνουν ακόμη μικρότεροι λόγω των ψευδοροφών, που θα μειώσουν το ύψος των τοίχων κατά τουλάχιστον 15-20 εκατοστά – και καμία οπτική προσαρμογή δεν θα εξομαλύνει αυτό το αποτέλεσμα.

Για να είστε σίγουροι για την ανθεκτικότητα και τη δύναμη των υλικών, πρέπει να επιλέξετε επιλογές υψηλής απόδοσης – και αυτές είναι συνήθως ακριβές. Αλλά αν δεν περιορίζεστε από αυτούς τους λόγους, η ψευδοροφή θα είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για οποιοδήποτε δωμάτιο – είτε πρόκειται για κουζίνα είτε για φυτώριο..

Susευδοροφές - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Susευδοροφές - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Susευδοροφές – φωτογραφία

Η σωστή τοποθέτηση μιας ψευδοροφής στο εσωτερικό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ελπίζουμε όμως ότι οι συμβουλές και οι ιδέες φωτογραφιών μας θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη λύση.!

Seεύτικο ταβάνι στην κουζίνα

Οι συγκεκριμένες συνθήκες στην κουζίνα σας αναγκάζουν να προσεγγίσετε προσεκτικά το σχέδιο της οροφής. Αυτό το δωμάτιο χαρακτηρίζεται από υψηλή υγρασία και συχνές αλλαγές θερμοκρασίας, οι οποίες επηρεάζουν αρνητικά το φινίρισμα. Θα πρέπει να επικεντρώνεται στο υλικό που αντιστέκεται επιτυχώς σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα..

Δεν είναι για τίποτα ότι οι τεντωμένες οροφές είναι ο πιο δημοφιλής τύπος επικάλυψης. Το κύριο πλεονέκτημά του στην κουζίνα είναι ότι η επιφάνεια διατηρείται εύκολα. Αρκεί να σκουπίσετε με ένα υγρό πανί για να αφαιρέσετε τις σταγόνες λίπους.

Οι δομές τάνυσης ή κασέτας έχουν υψηλή αντοχή στην υγρασία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή μαγειρέματος. Επιπλέον, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο που “δοξάζει” την ομορφιά των γραμμών που ρέουν, τονίζοντας την καθιερωμένη σύνθεση φωτός.

Οι γυαλιστερές μονοχρωματικές επιφάνειες φαίνονται εκπληκτικές στις μοντέρνες κουζίνες που αντανακλούν το δωμάτιο και προσθέτουν βάθος στο εσωτερικό. Το σχέδιο στο κέντρο της ψευδοροφής θα γίνει μια φωτεινή προφορά.

Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία Falευδοροφή στην κουζίνα - φωτογραφία

Ceilingευδοροφή στο σαλόνι

Στο σαλόνι, η επιλογή του υλικού περιορίζεται μόνο από τον προϋπολογισμό και το ύφος του χώρου. Μπορεί να φαίνεται σε κάποιον ότι οι ψευδοροφές είναι κατάλληλες μόνο για ένα μοντέρνο εσωτερικό, αλλά δεν είναι έτσι – μια κατασκευή γυψοσανίδας με μονόχρωμη βαφή θα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε σχέδιο.

Ο συνδυασμός τάσεων και δομών γυψοσανίδας είναι πολύ δημοφιλής. Αυτή είναι μια εξαιρετική βάση για φωτισμό όταν υπάρχει ένας τεράστιος πολυέλαιος στο κέντρο και οι σημειακές πηγές φωτός σχεδιάζονται στα πλάγια..

Ένα διαμέρισμα στο οποίο ζει μια μεγάλη οικογένεια πιθανότατα θα σας φανεί χρήσιμο με επιφάνειες με υψηλό επίπεδο ηχομόνωσης – για να μην ενοχλήσετε τους γείτονες με κραυγές παιδιών ή θορυβώδη μουσική..

Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο σαλόνι - φωτογραφία

Falεύτικο ταβάνι στο υπνοδωμάτιο

Η ηχομόνωση είναι επίσης χρήσιμη στο υπνοδωμάτιο, μόνο αυτή τη φορά για τον αντίθετο σκοπό – να μην αφήνουμε ξένους ήχους στο δωμάτιο. Μετά από όλα, αυτό το μέρος προορίζεται για ξεκούραση και χαλάρωση, το οποίο σίγουρα θα εμποδίσει τον θόρυβο..

Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε φωτεινά σχέδια ως διακοσμητικά στοιχεία, αλλά να προτιμάτε τα συγκρατημένα χρώματα, την ομορφιά των σχημάτων και των γραμμών, την απαλή αντίθεση των ματ και γυαλιστερών επιφανειών. Οι λακωνικές λύσεις θα βοηθήσουν στη δημιουργία της απαραίτητης ατμόσφαιρας.

Είναι καλύτερα αν η ψευδοροφή σε ένα τέτοιο δωμάτιο γίνει ένα με το εσωτερικό παρά θα ασκήσει πίεση στους κατοίκους..

Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία Falευδοροφή στο υπνοδωμάτιο - φωτογραφία

Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο

Η πρώτη φορά που οι επισκέπτες μπαίνουν στο κατώφλι σας θα εκπλαγούν από τα εκπληκτικά τελειώματα της οροφής, τα οποία επισημαίνονται από πολλούς προβολείς. Κάτι τέτοιο μοιάζει με την καλύτερη λύση για έναν διάδρομο, δεδομένου ότι οι ακτίνες του ήλιου σπάνια πέφτουν σε αυτόν τον χώρο..

Η κρεμαστή οροφή του ραφιού θα επεκτείνει οπτικά το διάδρομο και η επίστρωση καθρέφτη θα αυξήσει το ύψος του δωματίου. Λόγω της πρακτικότητάς τους, οι τεντωμένες οροφές είναι ιδανικές εδώ. Σε αυτό το δωμάτιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ρύπανσης από τη σκόνη και τη βρωμιά του δρόμου, η οποία μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα με ένα συνηθισμένο υγρό πανί..

Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία Falευδοροφή στο διάδρομο / διάδρομο - φωτογραφία

Ceilingευδοροφή στο φυτώριο

Σε όλα όσα σχετίζονται με τα παιδιά, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσεκτικοί. Κατά τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου για ένα μωρό, πρέπει να λάβετε υπόψη πολλά σημαντικά σημεία ταυτόχρονα, χωρίς να ξεχνάτε τις προτιμήσεις του μικρότερου κατοίκου.

Πρώτον, οι ψευδοροφές στο παιδικό δωμάτιο πρέπει να έχουν υψηλό επίπεδο θερμότητας και ηχομόνωσης – έτσι ώστε να μην διαταράσσεται ο ύπνος του παιδιού, καθώς και να διατηρείται μια άνετη θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Δεύτερον, παρά το γεγονός ότι ακόμη και ένας έφηβος είναι απίθανο να φτάσει στο ταβάνι, είναι καλύτερα να επιλέξετε υλικά που είναι εύκολο να καθαριστούν, ανθεκτικά και ασφαλή για την υγεία..

Ένα παιδί, ειδικά στα αρχικά στάδια ανάπτυξης, είναι πολύ ευαίσθητο σε χρώματα, σχέδια, λεπτομέρειες. Μόλις αρχίζει να εξερευνά τον κόσμο και θα είναι υπέροχο αν η εσωτερική διακόσμηση τον βοηθήσει σε αυτό..

Μια δημοφιλής λύση για τη διακόσμηση ενός παιδικού σταθμού σήμερα είναι οι οροφές με ένα μοτίβο του ουρανού, ειδικά αν μια τέτοια εικόνα ταιριάζει με το θέμα του δωματίου. Και οι λάμπες που μιμούνται τα αστέρια θα γίνουν σίγουρα το κλειδί για μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία..

Αλλά αν το παιδί σας έχει ανήσυχο χαρακτήρα, τότε είναι καλύτερα να αρνηθείτε τέτοιες φωτεινές λύσεις υπέρ ενός μέτριου χρωματικού συνδυασμού ή ομαλών γεωμετρικών σχημάτων. Μετά από όλα, στο δωμάτιό του, το μωρό δεν πρέπει μόνο να παίζει, αλλά και να κοιμάται ήσυχα..

Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία Ceilingευδοροφή στο φυτώριο - φωτογραφία

Βίντεο: Κρεμαστή οροφή μόνοι σας

Previous Post
Οθόνες για καλοριφέρ: 65 φωτογραφίες και ιδέες
Next Post
Kombinasjonen av farger i det indre av soverommet: 70 ideer